Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Situada al cor de l’Àfrica Occidental, Burkina Faso també és coneguda com la “terra dels homes íntegres”. Coneixerem l’enigmàtic País Lobi, enclavat en paratges de suaus turons, i els Senufos, dignes hereus de la cultura animista. També recorrerem els poblats mossi i gaudirem de l’espectacle visual de les multicolors cases-fortalesa dels Gurunsis.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / OUAGADOUGOU Hotel
05 ABR OUAGADOUGOU – BOBO DIOULASSO E Hotel
06 ABR BOBO DIOULASSO – BANFORA E Hotel
07 ABR BANFORA – GAOUA E Hotel
08 ABR GAOUA E Hotel
09 ABR GAOUA – RESERVA DE NAZENGA E Campament
10 ABR RESERVA DE NAZENGA – TIÉBÉLÉ E Campament
11 ABR TIÉBÉLÉ – OUAGADOUGOU E Hotel
12 ABR VOL OUAGADOUGOU / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Ouagadougou
Sortida en vol regular amb destinació Ouagadougou fent escala intermèdia. Recepció per part del nostre representant en destí i trasllat a l’hotel. Presentació del grup i explicació de la ruta.

05 ABR.- Ouagadougou – Bobo Dioulasso
Esmorzar i sortida cap a la capital econòmica de país. En ruta podrem visitar el llac sagrat dels cocodrils i el Palau Reial de Kokologho.
Bobo Dioulasso significa la Casa dels Diulas. Ens trobem davant d’una ciutat agradable i tolerant on destaca l’amor que senten per la música de percussió.
En aquesta ciutat entranyable i cosmopolita destaquem el barri antic, dividit en quatre zones: la zona musulmana, la zona dels forjadors, la animista i la zona dels griot (trobadors). Destaca la casa més antiga de barri, del segle XI, i la mesquita de tova. Així mateix l’estació de tren del mateix estil sudanès que la mesquita a la plaça Tiéfo Amoro. Els voltants de la ciutat són al seu torn molt interessants amb pobles com Koro, amb els seus fetitxes, l’elaboració artesanal de la ceràmica i els draps tenyits.

06 ABR.- Bobo Dioulasso – Banfora
Esmorzar i sortida cap a Banfora. Situada entre camps de canya de sucre, palmeres i ceibes trobem aquesta petita ciutat, capital dels senufos. Des Banfora es podrà visitar l’Cascada de Kafiguela i algun poblat Senufo.

07 ABR.- Banfora – Gaoua
Esmorzar. Abans d’arribar a la capital Lobi podem visitar les enigmàtiques ruïnes de Lopeni. Arribada a Gaoua i visita del museu per poder començar a conèixer a aquest mític poble dels Lobi. Els Lobi conformen una ètnia guerrera que va viure segons les seves pròpies tradicions animistes fins gairebé la meitat de segle XX. Els seus rituals han perdurat fins als nostres dies.

08 ABR.- Gaoua
Recorrerem el país Lobi per visitar les “sukalas” o cases castell. Els seus temples i altars de fetitxes són inigualables i si volem podrem parlar amb un “sanador” o amb un sacerdot animista.

09 ABR.- Gaoua – Reserva de Nazenga
Esmorzar i sortida cap a la Reserva de Nazenga. Travessarem la sabana Mosi fins arribar al nostre campament. Al capvespre, si hi ha sort, podrem contemplar elefants i altres animals salvatges. Nit a campament.

10 ABR.- Reserva de Nazenga – Tiébélé
Esmorzar i breu safari per visitar el parc i la seva fauna. Continuació cap al país Gurunsi. Aquesta zona destaca per les seves úniques construccions de formes cilíndriques i suaus pintades amb dibuixos abstractes que acostumen a ser comparades amb l’arquitectura de Gaudí. Nit a campament.

11 ABR.- Tiébélé – Ouagadougou
Esmorzar. Tornada per carretera a la capital de Burkina Faso. Disposarem de temps per visitar el seu museu i el seu ‘village artesanal’, un centre cultural amb multitud d’objectes i teles fetes a mà. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport.

12 ABR.- Vol Ouagadougou / Ciutat d’origen
Embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexió intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.675 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 240 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals en classe turista amb connexió intermèdia.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat adaptat al tamany del grup.
Allotjament en hotels i campaments especificats amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Guies locals de recolzament a Bobo i al País Lobi.
Entrada a la Reserva de Nazenga.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat Burkina Faso.
Propines i extres personals.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari