Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Recorrerem el territori cambodjà al nostre aire, tenint els trasllats en vehicle privat i visitant els llocs essencials del país. Malgrat el desenvolupament que està patint en els darrers anys, Cambodja segueix sent un país eminentment rural i ancorat en tradicions que amb prou feines han canviat. A més de la magnitud i bellesa dels seus meravellosos temples Khmer, entre els quals destaca l’impressionant conjunt d’Angkor, observarem el marcat caràcter pausat i amable dels seus habitants.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES D’OCTUBRE 2018 A DESEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SIEM REAP A bord
2 ARRIBADA A SIEM REAP Hotel
3 SIEM REAP – BATTAMBANG E Hotel
4 BATTAMBANG E Hotel
5 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
6 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR (VISITA GUIADA) E Hotel
7 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
8 SIEM REAP – KOH KER – SRAEM E Hotel
9 SRAEM – TEMPLE DE PREAH VIHEAR – KROCHE E Hotel
10 KROCHE – PHNOM PENH E Hotel
11 PHNOM PENH E Hotel
12 VOL PHNOM PENH / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / SIEM REAP
Sortida en vol regular amb destinació Siem Reap (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A SIEM REAP
Arribada a Siem Reap, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.
Siem Reap és el punt de partida per conèixer els Temples d’Angkor. La ciutat va ser creada arran de la necessitat de pernoctar per poder visitar els temples per la qual cosa es tracta d’una ciutat plena de serveis turístics. Malgrat això, conserva dos mercats i algun temple antic d’interès.

DIA 3.- SIEM REAP – BATTAMBANG
Esmorzar. Al matí trasllat per carretera cap a Battambang (3 hrs), la segona ciutat més gran del país. Battambang destaca pels seus edificis d’arquitectura colonial i les cases centenàries que els seus habitants han conservat meravellosament. Als voltants hi ha innombrables temples Khmer i molts poblets on és possible observar de prop la vida tradicional rural dels cambodjans. Dia lliure a Battambang.

DIA 4.- BATTAMBANG
Esmorzar. Dia lliure a Battambang.

Una de les principals atraccions de Battambang és l’anomenat tren de bambú, un dels mitjans de transports més curiosos del món. El “tren” en si mateix són uns taulons de bambú sobre uns eixos que es desplacen per la via a velocitats de fins a 40 km / h. Durant molt temps va ser el transport de passatgers i mercaderies més usat a la zona. En l’actualitat el tren de bambú està més enfocat al turisme i ha canviat el seu emplaçament original, de manera que ha perdut part del seu encant; tot i així segueix sent una activitat curiosa que pot resultar interessant.

També podem contractar un trasllat fins Wat Ek Phnom (segle XI), un temple hindú construït sota el regnat de Suryavarman I. Aquí podem admirar la Gran Pagoda i una estàtua gegant de Buda en posició asseguda (de 28 metres d’altura) que custodia el jaciment.

A la tarda recomanem visitar el temple de Phnom Banan i de Phnom Sampeau, famós per les seves increïbles estupes. En el seu interior es troba la coneguda Cova dels Ratpenats, lloc que es va convertir en un centre d’execució durant l’època dels Khmers Vermells. Si esperem a la posta de sol podrem veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats, una imatge que se’ns quedarà gravada a la retina.

DIA 5.- ​​BATTAMBANG – SIEM REAP
Esmorzar i sortida per carretera cap a Siem Reap. Resta del dia lliure.

DIA 6.- SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR (VISITA GUIADA)
Esmorzar. Avui visitarem els Temples d’Angkor amb guia de parla hispana.
La ciutat d’Angkor va ser fundada l’any 889 amb el nom de Yaso-dharapura, sent la capital de pràcticament tots els regnats Khmer, i està considerada com una de les més esplendoroses civilitzacions del Sud-est Asiàtic. Amb el pas dels anys, la jungla es va apoderar de la mítica ciutat i les arrels dels arbres es van fer lloc en els seus murs. Al segle passat tota la zona d’Angkor estava coberta per la selva.

Descobrirem el Temple de Ta Prohm i la ciutat de Angkhor Thom, els temples de Bayon, Baphuon i Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda visita de Prasat Kravan i Angkor Wat. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 7.- SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR
Esmorzar. Dia lliure per seguir amb les visites d’Angkor al nostre aire.

DIA 8.- SIEM REAP – KOH KER – SRAEM
Esmorzar. Trasllat cap a l’àrea de temples de Koh Ker (90 km), visitant en ruta el temple de Beng Mealea. Dinar per lliure i continuació fins Koh Ker.

Koh Ker va ser capital de l’Imperi Khmer al segle X. Aquí podem trobar uns 180 temples en una àrea de 80 km². Les ruïnes de Koh Ker estan totalment abandonades a la vegetació, el que les converteix en un dels llocs més fascinants del Sud-est Asiàtic. Visitarem el Temple Vermell i la Gran Piràmide esglaonada de 40 metres d’altura. Continuació de la jornada destinació a Sraem. Resta del dia lliure.

DIA 9.- SRAEM – TEMPLE DE PREAH VIHEAR – KROCHE
Esmorzar. Al matí visita de l’espectacular Temple de Preah Vihear (segle XI).
Aquest temple dedicat a Shiva està situat a tan sols 100 metres de la frontera amb Tailàndia, i la seva entrada principal es troba en sòl tailandès. Això va ocasionar l’anomenada “Guerra dels Temples”, un conflicte militar per la seva sobirania que es va resoldre en 2013 quan el tribunal internacional de l’Haia va donar la raó a Cambodja. Des de llavors podem gaudir d’un dels més bells temples Khmer i del que té les millors vistes. Temps lliure per dinar. Trasllat a Kroche a la tarda. Allotjament.

DIA 10.- KROCHE – PHNOM PENH
Esmorzar. Trasllat a Kampi per fer una passejada en bot pel Mekong i contemplar les últimes parelles de dofins d’aigua dolça. Retorn a la ciutat visitant en ruta el temple de Wat Sombok.
Temps lliure per dinar. Continuació de la ruta cap a Phnom Penh. Allotjament.

DIA 11.- PHNOM PENH
Esmorzar. Dia lliure a Phnom Penh.
La ciutat rep el seu nom del Wat Phnom i significa “el turó de Penh”. En aquesta ciutat trobarem influències de l’antic Imperi Khmer, així com una dominant influència francesa a causa del colonialisme del segle passat. Dins de les visites que no podem oblidar es troba el Palau Reial (molts dels edificis del recinte es poden visitar), i la Pagoda de Plata, situada en els seus jardins.
Una visita a la ciutat no seria completa sense visitar el Mercat o Psah thme que forma una gran X en ple centre de la capital. El Monument a la independència és semblant al que podem trobar en els Temples d’Angkor amb forma de flor de lotus i 20 metres d’alçada. A la nit, podem degustar la gastronomia del país en el mercat nocturn, on és possible gaudir de música en viu.

DIA 12.- VOL PHNOM PENH / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. Dia lliure a Phnom Penh.
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 13.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 persones 1.675 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.540 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Suplement Aeri Juliol i Agost 460 €
Taxes Aèries (Aprox.) 440 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Siem Reap i Phnom Penh / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia. Els serveis que compten amb guia, aquest serà guia local de parla anglesa.
Visita d’un dia als Temples d’Angkor amb guia de parla hispana.
Allotjament en hotels indicats o similars en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Cambodja (30 USD aprox.).
Dinars i sopars.
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Qualsevol visita que no estigui clarament especificada com a inclosa.
Disposició de cotxe els dies lliures.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació