Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els paisatges i minories ètniques del Ratanakiri, a més dels temples remots del nord del país. Finalitzarem l’itinerari a Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PHNOM PENH A bord
2 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
3 PHNOM PENH E Hotel
4 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
5 KROCHE (OBSERVACIÓ DE DOFINS) – BANLUNG (RATANAKIRI) E / S Lodge
6 BANLUNG (RATANAKIRI) E / P /S Lodge
7 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
8 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
9 BATTAMBANG E Hotel
10 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
11 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
12 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
13 SIEM REAP. OPCIONAL LLAC TONLE SAP. VOLS DE TORNADA E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Phnom Penh
Sortida en vol regular amb destinació Phnom Penh, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport internacional de Phnom Penh i trasllat a l’hotel.
A la caiguda del sol farem un passeig en barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen els rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat.

Nota: el passeig en barca només serà possible fer-ho si el nostre vol arriba abans de les 14.00h. La no realització d’aquesta activitat no donarà lloc a cap reemborsament.

DIA 3.- Phnom Penh
Al matí, visita del Mercat de Kondal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants, podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem amb les visites al Palau Reial, la Pagoda de Plata, el Mercat Central i Wat Phnom, símbol de la ciutat. Temps lliure per dinar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i els Killing Fields ( “camps de la mort”).

DIA 4.- Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche
Al matí, trasllat per carretera a Kampong Cham. Visita de la comunitat agrària de Choung Kok i del temple de Wat Nokor, el primer temple angkorià del nostre viatge. Temps lliure per dinar. Continuació a la tarda fins Kroche. Allotjament.

DIA 5.- ​​Kroche (observació dels dofins del Mekong) – Banlung (Ratanakiri)
Després de l’esmorzar, sortida cap al parc nacional per prendre una embarcació en recerca dels últims dofins d’aigua dolça del Mekong. Temps lliure per dinar. Continuació per carretera cap a Banlung. Sopar i allotjament.

DIA 6.- Banlung (Ratanakiri)
Sortida en direcció oest. Creuarem boscos de bambú per arribar al poblat de Voeune Sai (35 km), ubicat a la riba esquerra del riu Sigues Sant. Ens aturarem en alguns llocs per visitar plantacions de cautxú, escoles, camps d’arròs, poblets…
Després d’abandonar el cotxe, prendrem un ferri per creuar el riu. El paisatge a l’altra banda del riu és molt bonic, i la zona té la particularitat d’estar a prop de l’enclavament xinès a terra cambodjana on alguns vilatans ni tan sols parlen khmer. Ens aturarem per gaudir d’un dinar tipus picnic.

Després de recuperar forces, conduirem al llarg del riu Sigues Sant fins al poblat de Kachon, on prendrem un vaixell local. Aquí hi ha un cert nombre de poblacions Kachak que practiquen funerals estatutaris. Després de visitar els tòtems, tornarem al vaixell que ens portarà riu avall fins al nostre vehicle. Conduirem fins al llac volcànic Yeak Lom (a 6 km de Banlung), un magnífic lloc envoltat de selva tropical. Temps lliure per nedar o passejar al llarg del llac. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Nota: l’itinerari per Banlung podria ser modificat a causa de les condicions dels camins i carreteres, inundacions o sequera en els rius, desplaçament de poblats o altres factors imprevistos. En aquest cas es buscarà un itinerari alternatiu el més semblant possible a l’original.

DIA 7.- Banlung – Stung Treng – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Al matí, trasllat per carretera a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular Temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. Retorn a l’hotel.

DIA 8.- Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Battambang
A primera hora del matí, sortida per carretera fins Along Veng, poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmeres Vermells.
Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuació fins Sisophon. Temps lliure per dinar durant la ruta. Arribada a Battambang a última hora de la tarda. Allotjament.

DIA 9.- Battambang
Al matí sortida cap al Temple de Ek Phnom. Després de la visita, tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar. A la tarda visitarem el temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 10.- Battambang – Siem Reap
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng. Temps lliure per dinar.
A la tarda ens desplaçarem fins al cor del Parc Arqueològic d’Angkor per gaudir del capvespre a la part alta del Temple de Pre Rup. Retorn a l’hotel.

DIA 11.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Al matí trasllat de 37 km per visitar Banteay Srei, el temple reconegut per tenir les millors escultures de tot l’art khmer. Tornada a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre.
A la tarda visita als temples de Chau Say Thevoda, Thommanon, Takeo (també anomenat la “Torre de Cristall”) i Banteay Kdey (especialment bonic amb les últimes llums del dia). Retorn a Siem Reap.

DIA 12.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. A continuació visita al temple de Ta Prohm, també conegut com “el temple de les arrels”. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan i Angkor Wat. Retorn a Siem Reap.

DIA 13.- Siem Reap. Opcional Llac Tonle Sap. Vols de tornada
Temps lliure al matí. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (connexions intermèdies).

Opcional – Recorregut al llac Tonle Sap: trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants tallers artesanals de l’ONG “Artisans d’Angkor”, una institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria Lacos i pintura sobre diferents suports.

Nota: l’excursió opcional només és possible dur-la a terme si l’horari del vol de sortida és posterior a les 15.00h.

DIA 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.305 €
Suplement Habitació Individual 335 €
Suplement Aeri Sortides 30 Març, Juliol i Agost 275 €
Excursió opcional – Recorregut pel Llac Tonle Sap 35 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement Hotels Categoria Superior 245 €
Suplement Habitació Individual (en Hotels Cat. Superior) 585 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3/4* segons categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Dinar tipus picnic i dos sopars a Banlung (Ratanakiri).
Tots els trasllats entre ciutats i visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Recorregut en barca privada pel llac Tonle Sap (opcional).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat Cambodja.
Entrades als llocs a visitar (150 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari