Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els paisatges del Ratanakiri, els temples més remots del nord i la joia del país, els Temples d’Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est Asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A NOVEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PHNOM PENH A bord
2 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
3 PHNOM PENH E Hotel
4 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
5 KROCHE (OBSERVACIÓ DE DOFINS) – BANLUNG (RATANAKIRI) E / S Lodge
6 BANLUNG (RATANAKIRI) E / P / S Lodge
7 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
8 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
9 BATTAMBANG E Hotel
10 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
11 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
12 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
13 SIEM REAP. RECORREGUT PEL LLAC TONLE SAP. VOLS DE TORNADA E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Phnom Penh
Sortida en vol regular amb destinació Phnom Penh, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport internacional de Phnom Penh i trasllat a l’hotel.
Segons l’horari d’arribada del nostre vol, a la caiguda del sol podríem fer un passeig en barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen els rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat.

DIA 3.- Phnom Penh
Al matí, visita de Wat Phnom i del Mercat de Kondal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants, podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem amb les visites al Palau Reial, la Pagoda de Plata i el Mercat Central. Temps lliure per dinar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i els Killing Fields ( “els camps de la mort”).

DIA 4.- Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche
Al matí, trasllat per carretera a Kampong Cham, on visitem temple de Wat Nokor, el primer temple angkorià del nostre viatge. També coneixerem el poble de Choung Kok. Continuació a la tarda fins Kroche. Allotjament.

DIA 5.- ​​Kroche (observació dels dofins del Mekong) – Banlung (Ratanakiri)
Després de l’esmorzar, trasllat fins a Kampi per prendre una embarcació en recerca dels últims dofins d’aigua dolça. Continuació per carretera cap a Banlung. Temps lliure en ruta per dinar. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6.- Banlung (Ratanakiri)
Sortida en direcció oest. Creuarem boscos de bambú per arribar al poblat de Voeune Sai (35 km), ubicat a la riba esquerra del riu Sigues Sant. Ens aturarem en alguns llocs per visitar plantacions de cautxú, escoles, camps d’arròs, poblets…
Després d’abandonar el cotxe, prendrem un ferri per creuar el riu. El paisatge a l’altra banda del riu és molt bonic, i la zona té la particularitat d’estar a prop de l’enclavament xinès a terra cambodjana on alguns vilatans ni tan sols parlen khmer. Ens aturarem per gaudir d’un dinar tipus picnic.

Després de recuperar forces, conduirem al llarg del riu Sigues Sant fins al poblat de Kachon, on prendrem un vaixell local. Aquí hi ha un cert nombre de poblats Kachak que practiquen funerals estatutaris. Després de visitar els tòtems, tornarem al vaixell que ens portarà riu avall fins al nostre vehicle. Conduirem fins al llac volcànic Yeak Lom, un magnífic lloc envoltat de selva tropical. Temps lliure per nedar o passejar per la vora del llac. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7.- Banlung – Stung Treng – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Al matí, trasllat per carretera a Sreem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 8.- Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Battambang
A primera hora del matí, sortida per carretera fins Along Veng, poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmeres Vermells. Visita de la casa del lloctinent de Pol Pot, Ta Mok.

Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuació fins Sisophon. Temps lliure per dinar durant la ruta. Arribada a Battambang a última hora de la tarda. Allotjament.

DIA 9.- Battambang
Al matí sortida cap a l’estació del tren de bambú. Trasllat a la plataforma ferroviària durant 7 km. Continuació amb cotxe fins al temple d’Ek Phnom. Després de la visita, retorn a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar.

A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 10.- Battambang – Siem Reap
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng. Temps lliure per dinar.

A la tarda farem un recorregut en bicicleta que iniciarem davant de l’entrada del temple de Bantay Samre (sense visita ja que aquest temple es visitarà en els dies següents). Arribarem a la base de la muntanya de Phnom Bok. Pujarem a peu per les empinades escales per contemplar des de dalt una magnífica panoràmica de tota la zona.

Descens i continuació amb bicicleta per una carretera que discorre entre preciosos paisatges i poblets que semblen de la Cambodja profunda fins Ron Ta Ek, on ens estaran esperant els cotxes per tornar a l’hotel. Durant el recorregut pararem en una casa particular on ens serviran begudes i fruites típiques de la zona.

DIA 11.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Retorn a Siem Reap.

DIA 12.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Al matí, breu trasllat de 37 km per visitar Banteay Srei, el temple que té les millores escultures de tot l’art khmer. Retorn a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre.
A la tarda descobrirem els temples de Ta Prohm, Chau Say Thevoda, Thommanon i Takeo, també anomenat la “Torre de Cristall”. Arribada a l’hotel i allotjament.

DIA 13.- Siem Reap. Recorregut pel Llac Tonle Sap. Vols de tornada
Al matí trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants tallers artesanals de l’ONG “Artisans d’Angkor”, una institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria i pintura sobre diferents suports. Retorn a l’hotel i temps lliure.
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.255 €
Suplement Habitació Individual 325 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 315 €
Taxes Aèries (Aprox.) 450 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement en Base a Hotels Categoria Superior 225 €
Suplement Habitació Individual en Hotels Categoria Superior 570 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3/4* segons categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Dinar tipus picnic i dos sopars a Banlung (Ratanakiri).
Tots els trasllats entre ciutats i visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Bicicleta i casc per a l’excursió Siem Reap.
Recorregut en barca privada pel Llac Tonle Sap.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat de Cambodja.
Entrades als llocs a visitar (135 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació