Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Proposem un viatge a Cambodja acompanyats per un guia de parla hispana per a conèixer, a més dels més espectaculars temples khmer de Angkor, els pobles de les regions rurals del nord i la vida en el Mekong. Des de Kroche, en el Mekong, viatjarem per a conèixer les minories ètniques en la remota regió de Ratanakiri. El país està sofrint molts canvis, i compta amb una xarxa de carreteres acceptable, que ens permeten accedir a llocs remots que fins fa poc eren inaccessibles al visitant.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PHNOM PENH
2 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
3 PHNOM PENH E Hotel
4 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
5 KROCHE (ALBIRAMENT DOFINS) – BANLUNG (RATANAKIRI) E / S Hotel
6 BANLUNG (RATANAKIRI) E / D Hotel
7 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE PREAH VIHEAR) E Hotel
8 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
9 BATTAMBANG E Hotel
10 BATTAMBANG – SIEM REAP (BICICLETA) E Hotel
11 SIEM REAP (ANGKOR) E Hotel
12 SIEM REAP (ANGKOR) – PHNOM KULEN – SRA DAMREI – SIEM REAP E Hotel
13 SIEM REAP (ANGKOR) E Hotel
14 VOL SIEM REAP / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Phnom Penh
Sortida en vol amb destinació Phnom Penh (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Phnom Penh
Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure.

Dia 03 | Phnom Penh
Dia complet a conèixer Phnom Penh. Al matí, visita del Mercat de Kandal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem visitant el Palau Real, la Pagoda de Plata, el Mercat Central i el Wat Phnom, símbol de la ciutat. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i, els Killing Fields (“els camps de la mort”).

Dia 04 | Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche
Sortida per carretera cap al nostre pròxim destí, Kroche. Dia de visites en ruta fins a arribar al nostre hotel. Sortida de Phnom Penh cap a Kampong Cham on visitarem la comunitat agrària de Choung Kok i el temple de Wat Nokor, el primer temple Khemer que veurem en el nostre viatge. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda seguirem per carretera a Kroche.

Dia 05 | Kroche (albirament dels dofins del Mekong) – Banlung (Ratanakiri)
Sortida cap al Parc Nacional dels Dofins per a recórrer la zona en una petita embarcació a la cerca dels últims dofins d’aigua dolça del Mekong. Després del temps lliure per a l’esmorzar, continuació fins a Banlung capital de la província de Ratanakiri.
Si els temples de Angkor són l’enclavament arqueològic més important de Cambodja, Ratanakiri té el major atractiu ètnic. Una gran part dels seus habitants pertanyen a minories ètniques Tampuan, Kreung i Jarai. Tenen una llengua i una cultura pròpies i els Tampuan enterren als seus morts en cementiris amb totems alguna cosa molt poc freqüent en el sud-est d’Àsia.

Dia 06 | Banlung
Sortida en direcció oest per a conèixer les meravelles de l’àrea de Ratanakiri. Creuarem boscos de bambú per a aconseguir el poblat de Voeune Saï (35 Km), situat en la riba esquerra del va riure Sigues San. Aquí, prendrem una canoa remuntant el riu trobarem alguns llogarets Kachak que practiquen funerals estatuaris. Després de visitar els cementiris amb tòtems prendrem un pícnic a la vora del riu abans d’embarcar de nou per a descendir fins a un poblat Lao des d’on en cotxes arribarem a l’espectacular llac volcànic de Yeak Loam. Allí disposarem de temps lliure per a prendre un refrescant bany.

Dia 07 | Banlung – Stung Treng – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Sortida per carretera a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda, visitarem l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu té les vistes més espectaculars de tots els temples Khmer. Conegut com la mare de tots els temples muntanya, s’alça majestuós en les muntanyes Dangrek, formant un polèmic lloc fronterer entre Cambodja i Tailàndia. El perímetre del temple s’estén fins a la vora del penya-segat cap a les planes; des d’aquesta talaia, les vistes del nord de Cambodja són increïbles.

Dia 08 | Sraem – Banteay Chhmmar – Battambang
Sortida a les 7 del matí cap a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuarem fins a Sisophon on disposarem de temps lliure per a l’esmorzar. Arribada a Battambang a última hora de la tarda. Allotjament.
L’anomenada “Petita Fortalesa de Banteay Chhmar” construïda pel gran Jayavarman VII va ser, juntament amb Angkor, una de les ciutats més importants de l’imperi Khmer. Encara que molt castigat per l’espoli, conserva interessants relleus que faran les delícies dels quals volen descobrir la civilització khmer lluny de la massificació turística de Siem Reap.

Dia 09 | Battambang
Esmorzar a l’hotel i dia complet de visites en la zona. Battambang és una mescla perfecta de modernitat relativament urbana i amabilitat d’un poble petit. Fora dels límits de la ciutat, temples i pobles bucòlics ens esperen. Al matí trasllado amb cotxe fins al temple de Ek Phnom per a la seva visita i tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges, poblets on aprendrem l’artesania que hi ha darrere dels fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat) base de la cuina cambodjana. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda, visitarem el temple Wat Banan i Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol.

Dia 10 | Battambang – Siem Reap (bicicleta)
Trasllat per carretera a Siem Reap. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda farem un recorregut amb bicicleta. A la tarda farem un recorregut amb bicicleta que iniciarem enfront de l’entrada del temple de Bantay Samre (sense visita ja que aquest temple es visitarà en els dies següents). Arribarem a la base de la muntanya de Phnom Bok. Ascendirem a peu per les empinades escales per a contemplar des de l’alt una magnífica panoràmica de tot l’àrea. Continuarem amb bicicleta entre bells paisatges i poblets que semblen de la Cambodja profunda fins a Ron Ta Ek on ens estaran esperant els cotxes per a tornar a l’hotel.

Dia 11 | Siem Reap. Temples de Angkor
Primer dia de visites en Siem Reap que iniciarem sobre les 5 del matí per a veure la sortida del sol des de Angkor Wat. Tornada a l’hotel per a esmorzar abans de seguir amb les visites. Al matí visitarem alguns temples, el Prasat Ta Prohm devorat per arrels conegut també com el Temple de Tomb Raider, Prasat Takeo també dit la “Torre de Cristall” i el menys visitat però igual d’interessant Prasat Ta Nei de finals del segle XII. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda, trasllat a 37 km de Siem Reap per a visitar Banteay Srei la “ciutadella de dones” dedicat al déu hindú Shiva i el temple que té les millores escultures de tot l’art khmer. De tornada a la ciutat visitarem el temple de Banteay Samre pertanyent al conjunt de temples declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1992.

Dia 12 | Siem Reap – Phnom Kulen – Sra Damrei – Siem Reap
Segon dia en Siem Reap en el qual alternarem visites i caminades. Sortida per carretera fins al Parc Nacional de Phnom Kulen, la muntanya més sagrada de Cambodja. Ascens amb cotxe fins a l’alt. Visita de les cascades i del monestir que conté un Buda reclinat tallat en el mateix cim de la muntanya. Continuació fins al poblat de Phum Themei on iniciarem la nostra caminada (uns 3 Km) fins al que va ser l’entrada del Prasat Rong Chen, el primer tempero-muntanya construït a la regió de Angkor on es conserven, enmig d’una frondosa vegetació, diversos animals de grandària natural tallats en la pròpia pedra. Destaca un elefant de 4 m. de llarg per 3 d’alt. Esmorzo tipus pícnic. Tornada a Phum Themei on de nou en els vehicles tornarem a Siem Reap. En ruta realitzarem una parada per a, si el temps ho permet, prendre un bany en les cascades.

Dia 13 | Siem Reap (Angkor)
Últim dia de visites que reservem per a la joia de Siem Reap, Angkor Wat. Els temples de Angkor van ser edificats entre els segles IX i XIV en l’època en la qual la creativitat artística dels khmers estava en el seu apogeu. D’una bellesa inigualable, són considerats com una de les grans meravelles del món. Al matí visita a la ciutat de Angkor Thom incloent els temples de Bayon, Baphuon, Terrassa del Rei Leprós i Terrassa dels Elefants. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol.

Dia 14 | Vol Siem Reap / Ciutat d’origen
Al matí trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig amb barca pel poble flotant de Chong Knies. Tornada a l’hotel i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Enllaç en el vol, arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 1.995 € 2.150 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.150 € 2.270 €
Suplement Habitació Individual 460 €
Taxes Aèries (Aprox.) 170 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllats segons itinerari en vehicle privat.
Visites i excursions segons itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visat de Cambodja (36 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari