Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els poblats de la Selva i els temples més remots del nord. Sense oblidar-nos de la joia del país, els Temples d’Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est Asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANGKOK A bord
2 ARRIBADA A BANGKOK. TRASLLAT A BATTAMBANG Hotel
3 BATTAMBANG E Hotel
4 BATTAMBANG – PHNOM PENH E Hotel
5 PHNOM PENH E Hotel
6 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM E Hotel
7 KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
8 KROCHE – BANLUNG E Hotel
9 BANLUNG E Hotel
10 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
11 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – SIEM REAP E Hotel
12 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
13 SIEM REAP. SENDERISME A PHNOM KULEN. MONÒLITS SRA DAMREI E Hotel
14 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
15 SIEM REAP – LLAC TONLE SAP. VOLS DE TORNADA A BARCELONA E A bord
16 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Barcelona / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació Bangkok, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Bangkok. Trasllat a Battambang
Arribada a l’aeroport internacional de Bangkok. Recepció per part del corresponsal a la destinació i trasllat per carretera fins a la frontera amb Cambodja i fins a la ciutat de Battambang. Check-in a l’hotel, temps lliure i nit a Battambang.

DIA 3.- Battambang
Al matí sortida cap a l’estació del tren de bambú. Trasllat a la plataforma. Trasllat en cotxe fins al temple d’Ek Phnom, visita i tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges i poblets i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar. A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a milers de ratpenats.

DIA 4.- Battambang – Phnom Penh
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta turons de l’antiga capital d’Udong. Arribada a l’hotel. Resta de la tarda lliure.

DIA 5.- ​​Phnom Penh
Al matí visita al Palau Reial i Pagoda de Plata, Mercat Central i What Phnom. Temps lliure per dinar. A la tarda visita el Museu del Genocidi i trasllat fora de la ciutat per visitar els Killing Fields (Els Camps de la Mort).

DIA 6.- Phnom Penh – Kampong Cham
Al matí, trasllat per carretera a Kamapong Cham. Arribada a l’hotel. A la tarda visita de Wat Nokor, turons de Phnom Pros i Phnom Srei i de la Cominidad de Choung Kok.

DIA 7.- Kampong Cham – Kroche
Al matí trasllat per carretera a Kroche. Arribada a l’hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda, trasllat a tuctuc fins Kampi per a un passeig en bot pel Mekong amb l’objectiu de veure els dofins d’aigua dolça. Tornada a l’hotel visitant el temple de Phnom Sombok.

DIA 8.- Kroche – Banlung (Ratanakiri)
Al matí, trasllat per carretara a Banlung, capital de Ratanakiri. Temps lliure en ruta per dinar. Arribada a la tarda.

DIA 9.- Banlung (Ratanakiri)
Sortida en direcció oest. Creuarem boscos de bambú per arribar al poblat de Voeune Sai (35 km), ubicat a la riba esquerra del riu Sigues Sant. Ens aturarem en alguns llocs per visitar plantacions de cautxú, escoles, camps d’arròs, poblets, …
Després de deixar el cotxe, prendrem el ferri per creuar el riu. El paisatge a l’altra banda del riu és força bonic. A més, aquest lloc és a prop de l’enclavament xinès a terra cambodjana on alguns vilatans ni tan sols parlen khmer. Allà ens aturarem per fer una parada (pícnic). Després d’haver menjat, conduirem al llarg del riu Sigues Sant fins al poblat Kachon i llavors prendrem un vaixell local. Rio dalt del riu Sigues Sant ha un cert nombre de poblats Kachak que practiquen funerals estatutaris. Després de visitar els tòtems, tornarem al vaixell i riu avall arribarem al cotxe i conduirem fins al llac volcànic Yeak Lom (a 6 km de Banlung), un magnífic lloc envoltat d’una selva tropical en el seu més pur estat natural. Un cop allà breu temps lliure per nedar o passejar al llarg del llac.

DIA 10.- Banlung (Ratanakiri) – Stung Treng – Sraem (Preah Vihear)
Al matí, trasllat per carretera a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

DIA 11.- Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Siem Reap
Sortida a les 7 del matí. Trasllat per carretera fins Along Veng, poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmeres Vermells. Visita de la casa del lloctinent de Pol Pot, Ta Mok. Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Visita. Continuació fins Sisophon. Temps lliure per dinar durant la ruta. A última hora de la tarda, arribada a Siem Reap.

DIA 12.- Siem Reap: Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol.

DIA 13.- Siem Reap: Senderisme a Phnom Kulen. Monòlits de la Sra Damrei
Trasllat per carretera fins al Parc Nacional de Phnom Kulen, la muntanya més sagrada de Cambodja. Ascens amb cotxe fins a dalt. Visita de les cascades i del monestir que conté un Buda reclinat tallat en el mateix cim de la muntanya. Continuació amb cotxe fins al poblat de Phum Themei on deixarem els vehicles. Continuació a peu (uns 3 km) i visita del temple de la pagoda de Preah Kral.
Trekking de 2 hores fins al que va ser l’entrada del Prasat Rong Chen, el primer temple-muntanya construït a la regió d’Angkor on es conserven, enmig d’una frondosa vegetació, diversos animals de grandària natural tallats en la pròpia pedra. Destaca un elefant de 4 m. de llarg per 3 d’alt. Dinar tipus pícnic. Tornada a Phum Themei per recuperar els vehicles i tornar a Siem Reap prèvia parada a Phnom Kulen per, si el temps ho permet, prendre un bany a les cascades.

DIA 14.- Siem Reap: Temples d’Angkor
Al matí trasllat a 37 km de Siem Reap per visitar Banteay Srei, el temple que té les millors escultures de tot l’art khmer. Tornada a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre. A la tarda visita als temples de Ta Prohm, Chau Say Thevoda, Thommanon i Takeo també anomenat la “Torres de Cristall”.

DIA 15.- Siem Reap: Llac Tonle Sap. Vol a Barcelona
Al matí trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants talleros artesans de l’ONG “Artisans d’Angkor” institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria Lacos i pintura sobre diferents suports. Tornada a l’hotel i temps lliure fins l’hora del trasllat per prendre un vol de tornada a Bangkok, on connectarem amb el vol internacional a Barcelona. Nit a bord.

DIA 16.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.775 €
En base a grup de 6 a 10 persones 2.085 €
Suplement Aeri Sortida 03 Agost 100 €
Suplement Habitació Individual 445 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 475 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Tots els trasllats terrestres entre ciutats i totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat de Cambodja (30 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari