Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els poblats de la Selva i els temples més remots del nord. Sense oblidar-nos de la joia del país, els Temples d’Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est Asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANGKOK A bord
2 ARRIBADA A BANGKOK. TRASLLAT A BATTAMBANG Hotel
3 BATTAMBANG E Hotel
4 BATTAMBANG – PHNOM PENH E Hotel
5 PHNOM PENH E Hotel
6 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM E Hotel
7 KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
8 KROCHE – BANLUNG E Hotel
9 BANLUNG E Hotel
10 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
11 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – SIEM REAP E Hotel
12 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR WAT E Hotel
13 SIEM REAP. SENDERISME A PHNOM KULEN E Hotel
14 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR WAT E Hotel
15 SIEM REAP. LLAC TONLE SAP E Hotel
16 VOL SIEM REAP / BANGKOK / BARCELONA E A bord
17 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació a la ciutat de Bangkok. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Bangkok. Trasllat a Battambang
Arribarem a l’aeroport internacional de Bangkok a mitja tarda. Després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens rebrà el nostre corresponsal que ens traslladarà per carretera fins a la ciutat de Battambang on ens instal·larem en un allotjament cèntric.

Dia 03 | Battambang
Al matí després d’esmorzar sortirem cap a l’estació del tren de bambú. Des d’aquí ens traslladarem en vehicle fins al temple de Ek Phnom. Després de la visita tornarem a la ciutat travessant bells paisatges replets de poblets i visitarem alguna de les indústries de rotlles, fideus d’arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). Després de dinar alguna cosa, continuarem les visites i ens dirigirem cap al temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol per a veure sortir de les coves a milers i milers de ratpenats. De tornada a Battambang disposarem de la resta de la tarda lliure.

Dia 04 | Battambang – Phnom Penh
Després d’esmorzar ens traslladarem per carretera a Phnom Penh, gaudint durant tota la ruta de l’espectacular paisatge rural del país, sempre verd i replet de petits pobles. Arribats al nostre destí ens instal·larem a l’hotel i disposarem de la tarda lliure per a perdre’ns pels carrers d’aquesta ciutat.

Dia 05 | Phnom Penh
Començarem les visites anant en primer lloc al Palau Real. Des d’aquí continuarem en busca de la Pagoda de Plata, el Mercat Central i What Phnom. Després de dinar en algun restaurant local, ens dirigirem a la tarda a l’inquietant Museu del Genocidi. Després de la visita sortirem fora de la ciutat i visitarem els coneguts com “Killing Fields” (Els Camps de la Mort). Ens trobarem en algun dels camps on grans quantitats de civils van ser assassinats i enterrats pel règim comunista dels Khmers vermells, quan van governar entre 1975 i 1979, just després de finalitzar la Guerra civil de Cambodja (1970-1975). Després de la visita tornarem a la ciutat.

Dia 06 | Phnom Penh – Kampong Cham
Al matí després d’esmorzar ens traslladarem per carretera fins a Kampong Cham. Després d’instal·lar-nos a l’hotel i recórrer una mica la ciutat, a la tarda després de dinar sortirem a visitar els voltants de la ciutat dirigint-nos a Wat Nokor. Prop d’aquí visitarem també els pujols de Phnom Pros i Phnom Srei, no gaire lluny de la comunitat de Choung Kok. De tornada a Kampong disposarem de la resta de la tarda lliure.

Dia 07 | Kampong Cham – Kroche
Després d’esmorzar ens dirigirem en el nostre vehicle fins a la població de Kroche. Després d’instal·lar-nos al nostre hotel disposarem de temps lliure per a passejar una mica i dinar. A la tarda ens dirigirem en tuctuc fins a la petita població de Kampi on embarcarem per a fer una passejada en barca pel Mekong amb l’objectiu de veure als dofins d’aigua dolça. Després del passeig tornarem a Kroche detenint-nos a visitar el bonic temple de Phnom Sambok.

Dia 08 | Kroche – Banlung (Ratanakiri)
Després d’esmorzar ens dirigirem per carretera cap a Banlung, capital de Ratanakiri. Aquesta regió al nord-est del país, gairebé inaccessible durant molt de temps, està repleta de precioses muntanyes, altiplans, planes, llacs i un bell mosaic ètnic que la converteixen en un lloc especial. Arribats a la nostra destinació ens instal·larem a l’allotjament i disposarem de la resta del dia per a recórrer la ciutat al nostre aire.

Dia 09 | Banlung (Ratanakiri)
Després d’esmorzar deixarem la ciutat i creuarem boscos de bambú per a arribar al poblat de Voeune Saï, al costat de la riba esquerra del riu Sé San, on ens detindrem en alguns llocs per a visitar plantacions de cautxú, escoles, camps d’arròs, poblets,… Prop d’aquí prendrem el ferri per a creuar a l’altre costat del va riure a la recerca d’un paisatge realment bonic. En aquest lloc, prop de l’enclavament xinès en terra cambodjana, molts vilatans ni tan sols saben parlen khmer. Després de realitzar un picnic, conduirem al llarg del riu Sé San fins al poblat Kachon on ens embarcarem en un vaixell local. Riu a dalt del existeixen un cert nombre de poblats Kachak que encara practiquen funerals estatuaris. Després de visitar els tòtems dels pobles, tornarem al vaixell i navegant riu avall ens trobarem el nostre vehicle, amb el qual anirem fins al llac volcànic Yeak Lom, un magnífic lloc envoltat d’una selva tropical al més pur estat natural. Després de gaudir d’un passeig i un breu bany al costat del llac, tornarem a Banlung.

Dia 10 | Banlung (Ratanakiri) – Stung Treng – Sraem
Avui deixarem la regió de Ratanakiri i ens dirigirem cap a l’oest a la recerca de la població de Sraem on ens instal·larem a l’hotel. Després d’una mica de temps lliure per a passejar i esmorzar, a la tarda ens dirigirem cap a l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers ja que es troba en un imponent penya-segat en l’extrem sud que s’eleva 525 metres sobre la immensa plana cambodjana, la qual cosa li ha valgut els sobrenoms de “El Temple del precipici” i “El Temple dels núvols”. Aquest temple va ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO de manera singular l’any 2008. Malgrat haver estat construït amb el mateix propòsit que tots els temples-muntanya de Angkor, la seva estructura i disposició és única i diferent al de resta de temples, ja que no s’orienta a l’oest, no posseeix una planta rectangular, ni un fossat circumdant, i la seva estructura no és piramidal o escalonada. Tornada a l’hotel.

Dia 11 | Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Siem Reap
Després d’esmorzar aviat deixarem la població de Sraem i ens traslladarem per carretera fins a Along Veng, un poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmers Vermells. Després de visitar la casa del lloctinent de Pol Pot, Ta Mok, continuarem per carretera fins a arribar a l’àrea de temples més remota de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de visitar-la continuarem la ruta fins a arribar a Sisophon, on menjarem. A la tarda arribarem a Siem Reap i després d’instal·lar-nos en el nostre allotjament podrem sortir a sopar alguna cosa.

Dia 12 | Siem Reap. Temples de Angkor
Avui iniciem les visites al complex de Angkor, on visitarem la ciutat de Angkor Thom que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Després de gaudir de temps lliure per a l’esmorzar, a la tarda, visitarem els temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup, des d’on contemplarem una magnífica posta de sol.

Dia 13 | Siem Reap. Senderisme en Phnom Kulen
Després d’esmorzar ens traslladarem fins al Parc Nacional de Phnom Kulen, la muntanya més sagrada de Cambodja. Ja al capdamunt visitarem un conjunt de cascades i el monestir que conté un Buda reclinat tallat en la mateixa roca de la muntanya. Després de la visita continuarem fins al poblat de Phum Themei on deixarem els vehicles i realitzarem una suau caminada per a visitar el temple de la pagoda de Preah Kral. També visitarem el que va ser l’entrada del Prasat Rong Chen, el primer tempero-muntanya construït a la regió d’Angkor on es conserven, enmig d’una frondosa vegetació, diversos animals de grandària natural tallats en la pròpia pedra. D’entre totes les talles destaca especialment un elefant de 4 metres de llarg per 3 d’alt. Després d’un esmorzar tipus pícnic, tornarem a Phum Themei per a tornar als vehicles i dirigir-nos a Siem Reap. Durant el camí de tornada, si el temps ho permet, realitzarem una parada a Phnom Kulen per a prendre un bany en les cascades.

Dia 14 | Siem Reap. Temples de Angkor
D’hora al matí ens traslladarem en direcció Banteay Srei, el temple que conté les millors escultures de tot l’art khmer. De tornada a Siem Rap, ens aturarem a visitar el temple de Banteay Samre. Després de dinar visitarem els temples de Ta Prohm, Chau Say Thevoda, Thommanon i Takeo també conegut com a “Torres de Cristall”. De tornada a la ciutat disposarem de temps lliure.

Dia 15 | Siem Reap: Llac Tonle Sap
Després d’esmorzar ens traslladarem fins a l’embarcador de Phnom Krom per a embarcar-nos i fer un relaxant passeig pel poble flotant de Chong Knies en el llac Tonle Sap. Una de les curiositats del poble és que mai es troba en un lloc fix, perquè segons l’estació, els corrents i la quantitat d’aigua es va desplaçant d’un lloc a un altre. A continuació, visitarem als tallers artesans de l’ONG “Artisans d’Angkor”, una institució dedicada a recuperar les tècniques dels antics khmer per a treballar la fusta, la pedra, l’orfebreria i la pintura sobre diferents suports. Després de la visita tornarem a Siem Reap i disposarem de la resta de la tarda lliure.

Dia 16 | Siem Reap – Bangkok / Ciutat d’origen
Avui disposarem de temps lliure fins a l’hora del nostre trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Bangkok, on connectarem amb el nostre vol internacional a casa. Nit a bord.

Dia 17 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada als nostres punts d’inici i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.760 €
En base a grup de 6 a 10 persones 2.050 €
Suplement Habitació Individual 450 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic internacional Siem Reap / Bangkok.
Trasllat privat per carretera Bangkok – Battambang.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Tots els trasllats terrestres entre ciutats i totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visat de Cambodja (30 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari