Àsia
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els paisatges i minories ètniques del Ratanakiri, a més dels temples remots del nord del país. Finalitzarem l’itinerari a Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
2 PHNOM PENH E Hotel
3 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
4 KROCHE (OBSERVACIÓ DE DOFINS) – BANLUNG (RATANAKIRI) E / S Lodge
5 BANLUNG (RATANAKIRI) E / P / S Lodge
6 BANLUNG – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
7 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
8 BATTAMBANG E Hotel
9 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
10 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
11 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
12 SIEM REAP. OPCIONAL LLAC TONLE SAP. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport internacional de Phnom Penh i trasllat a l’hotel.
A la posta del sol realitzarem un passeig amb barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen els rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat.

Dia 02 | Phnom Penh
Al matí, visita del Mercat de Kondal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants, podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem amb les visites al Palau Real, la Pagoda de Plata, el Mercat Central i Wat Phnom, símbol de la ciutat. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i els Killing Fields (“camps de la mort”).

Dia 03 | Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche
Al matí, trasllat per carretera a Kampong Cham. Visita de la comunitat agrària de Choung Kok i del temple de Wat Nokor, el primer temple angkorià del nostre viatge. Temps lliure per a l’esmorzar. Continuació a la tarda fins a Kroche. Allotjament.

Dia 04 | Kroche (albirament dels dofins del Mekong) – Banlung (Ratanakiri)
Després d’esmorzar, sortida cap al parc nacional per a prendre una embarcació en cerca dels últims dofins d’aigua dolça del Mekong. Temps lliure per a l’esmorzar. Continuació per carretera cap a Banlung. Sopar i allotjament.

Dia 05 | Banlung
Sortida en direcció oest a través de boscos de bambú per a aconseguir el poblat de Voeune Saï (35 km), situat en la riba esquerra del va riure Sigues San. Ens detindrem en alguns llocs per a visitar plantacions de cautxú, escoles, camps d’arròs i pobles petits. Després d’abandonar el cotxe, prendrem un ferri per a travessar el riu. El paisatge a l’altre costat del riu és molt bonic, i la zona té la particularitat d’estar prop de l’enclavament xinès en terra cambodjana on alguns vilatans ni tan sols parlen khmer. Ens detindrem per a prendre un esmorzar tipus pícnic. Després de recuperar forces, conduirem al llarg del riu Sé Sant fins al poblat de Kachon, on prendrem un vaixell local. Aquí existeix un cert nombre de pobles Kachak que practiquen funerals estatuaris. Després de visitar els tòtems, tornarem al vaixell que ens portarà riu avall fins al nostre vehicle. Conduirem fins al llac volcànic Yeak Lom (a 6 km de Banlung), un magnífic lloc envoltat de selva tropical. Temps lliure per a nedar o passejar al llarg del llac. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 06 | Banlung – Stung Treng – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Al matí, trasllat per carretera a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda, visita de l’espectacular Temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

Dia 07 | Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Battambang
A primera hora del matí, sortida per carretera fins a Along Veng, poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmers Vermells. Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuació fins a Sisophon. Temps lliure per a l’esmorzar durant la ruta. Arribada a Battambang a última hora de la tarda.

Dia 08 | Battambang
Al matí sortida cap al Temple de Ek Phnom. Després de la visita, retorn a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rollitos, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda visitarem el temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per a veure sortir de les coves a centenars de milers de ratapinyades. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 09 | Battambang – Siem Reap
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta el poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda ens desplaçarem fins al cor del Parc Arqueològic de Angkor per a gaudir del capvespre a la part alta del Temple de Pre Rup. Tornada a l’hotel.

Dia 10 | Siem Reap. Temples de Angkor
Al matí trasllat de 37 km per a visitar Banteay Srei, el temple reconegut per tenir les millors escultures de tot l’art khmer. Retorn a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre. A la tarda visita als temples de Chau Say Thevoda, Thommanon, Takeo (també dit la “Torre de Cristall”) i Banteay Kdey (especialment bonic amb les últimes llums del dia). Tornada a Siem Reap.

Dia 11 | Siem Reap. Temples de Angkor
Sortida cap al complex de Angkor per a visitar la ciutat de Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. A continuació visita el temple de Ta Prohm, també conegut com “el temple de les arrels”. Temps lliure per a l’esmorzar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan i Angkor Wat. Tornada a Siem Reap.

Dia 12 | Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Temps lliure fins a l’hora acordada per al trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.655 €
Suplement Habitació Individual 360 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement Hotels Categoria Superior 265 €
Suplement Habitació Individual (en Hotels Cat. Superior) 625 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3/4* segons categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Dinar tipus picnic i dos sopars a Banlung (Ratanakiri).
Tots els trasllats entre ciutats i visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Cambodja.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari