Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els poblats a la Selva i els temples més remots de nord. No ens oblidarem de la joia de país, els Temples d’Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est Asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / PHNOM PENH A bord
05 ABR ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
06 ABR PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE E Hotel
07 ABR KROCHE – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
08 ABR SRAEM – KOH KER – SIEM REAP E Hotel
09 ABR SIEM REAP: RUÏNES ANGKOR WAT E Hotel
10 ABR SIEM REAP: SENDERISME A PHNOM KULEN. MONÒLITS SRA DAMREI E / P Hotel
11 ABR SIEM REAP: RUÏNES ANGKOR WAT E Hotel
12 ABR SIEM REAP: LLAC TONLE SAP. TRASLLAT A BANGKOK. VOL DE TORNADA E A bord
13 ABR ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P

04 ABR.- Vol Barcelona / Phnom Penh
Sortida en vol regular amb destinació Phnom Penh, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

05 ABR.- Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Visita a el Palau Reial, Pagoda de Plata i What Phnom, el temple de la fundació de la ciutat. La visita finalitzarà al Mercat Nocturn, a la façana fluvial.

06 ABR.- Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche
Al matí trasllat per carretera a Kroche visitant en ruta el temple angkorià de Wat Nokor a Kampong Cham. Arribada a l’hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda, trasllat a tuctuc fins Kampi per a un passeig en bot pel Mekong amb l’objectiu de veure els dofins d’aigua dolça. Retorn a l’hotel visitant el temple de Phnom Sombok.

07 ABR.- Kroche – Sraem (Preah Vihear)
Al matí, trasllat per carretera a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear de què es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

08 ABR.- Sraem – Koh Ker – Siem Reap
Sortida a les 7 del matí. Trasllat per carretera fins al complex de temples de Koh Ker on avui es poden trobar més de 100 temples engolits per la vegetació. Visita de l’Prasat Pram, Prasat Krojom I (el Temple Vermell) i de la piràmide de 7 pisos, un autèntic misteri arqueològic encara avui. Continuació visitant el temple de Beng Mealea. Temps lliure per dinar. Arribada a Siem Reap.

09 ABR.- Siem Reap: Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa de l’Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Tornada a Siem Reap.

10 ABR.- Siem Reap: Senderisme a Phnom Kulen. Monòlits de la Sra Damrei
Trasllat per carretera fins al Parc Nacional de Phnom Kulen, la muntanya més sagrada de Cambodja. Ascens amb cotxe fins a dalt. Visita de les cascades i de el monestir que conté un Buda reclinat tallat en el mateix cim de la muntanya. Continuació amb cotxe fins al poblat de Phum Themei on deixarem els vehicles. Continuació a peu (uns 3 km) i visita de el temple de la pagoda de Preah Kral.
Trekking de 2 hores fins al que va ser l’entrada de l’Prasat Rong Chen, el primer temple-muntanya construït a la regió d’Angkor on es conserven, enmig d’una frondosa vegetació, diversos animals de grandària natural tallats en la pròpia pedra. Destaca un elefant de 4 metres de llargada per 3 metres d’alçada. Dinar tipus pícnic. Retorn a Phum Themei per recuperar els vehicles i tornar a Siem Reap prèvia parada a Phnom Kulen per, si el temps ho permet, prendre un bany a les cascades.

11 ABR.- Siem Reap: Temples d’Angkor
Al matí trasllat a 37 km de Siem Reap per visitar Banteay Srei, el temple que té les millors escultures de tot l’art khmer. Retorn a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre. A la tarda visita als temples de Ta Prohm, Chau Say Thevoda, Thommanon i Takeo també anomenat la “Torres de Cristall”.

12 ABR.- Siem Reap: Llac Tonle Sap. Vol a Barcelona
Al matí trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants talleros artesans de l’ONG “Artisans d’Angkor” institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria Lacos i pintura sobre diferents suports. Retorn per carretera a l’aeroport de Bangkok, on connectarem amb el vol internacional a Barcelona. Nit a bord.

13 ABR.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 16 persones 1.735 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.050 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 460 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Tots els trasllats terrestres entre ciutats i totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana a Cambodja.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat de Cambodja (30 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari