Àsia
Destinació
10 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Al llarg d’aquest viatge per Cambodja ens sorprendrà l’amabilitat de la gent local, molt extravertida, que no dubtarà a compartir el seu dia a dia amb nosaltres. Descobrirem espectaculars restes arqueològiques de l’Imperi Khmer i la naturalesa salvatge que els embolica, mentre coneixem en profunditat al poble cambodjà, amb el qual compartirem històries i hores de carretera.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
2 PHNOM PENH E Hotel
3 PHNOM PENH – KAMPONG THOM E Hotel
4 KAMPONG THOM – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
5 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
6 BATTAMBANG E Hotel
7 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
8 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
9 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
10 SIEM REAP. OPCIONAL LLAC TONLE SAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport internacional de Phnom Penh i trasllat a l’hotel.
A la caiguda del sol farem un passeig en barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen els rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat.

DIA 2.- Phnom Penh
Al matí, visita del Mercat de Kondal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants, podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem amb les visites al Palau Reial, la Pagoda de Plata, el Mercat Central i Wat Phnom, símbol de la ciutat. Temps lliure per dinar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i els Killing Fields ( “camps de la mort”).

DIA 3.- Phnom Penh – Kampong Thom
Al matí visita del Mercat Rus i posterior trasllat per carretera a Kampong Thom. Temps lliure per dinar. A la tarda visita de Sambor Prei Kuk, el complex de temples preangkorians més important del món, que recentment han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

DIA 4.- ​​Kampong Thom – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Sortida per carretera cap a Sraem. A l’arribada disposarem de temps lliure per a esmorzar. Després visitarem l’espectacular Temple de Preah Vihear, del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

DIA 5.- Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Battambang
Trasllat per carretera fins Along Veng, poble conegut per haver estat l’últim reducte dels Khmeres Vermells. Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuació fins Sisophon. Temps lliure per dinar durant la ruta. Arribada a Battambang a última hora de la tarda.

DIA 6.- Battambang
Al matí trasllat en vehicle fins al temple d’Ek Phnom, visita i tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar.
A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Retorn a l’hotel.

DIA 7.- Battambang – Siem Reap
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng. Temps lliure per dinar.
A la tarda ens desplaçarem fins al cor del Parc Arqueològic d’Angkor per gaudir del capvespre a la part alta del Temple de Pre Rup. Retorn a l’hotel.

DIA 8.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Al matí trasllat de 37 km per visitar Banteay Srei, el temple reconegut per tenir les millors escultures de tot l’art khmer. Tornada a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre.
A la tarda visita als temples de Chau Say Thevoda, Thommanon, Takeo (també anomenat la “Torre de Cristall”) i Banteay Kdey (especialment bonic amb les últimes llums del dia). Retorn a Siem Reap.

DIA 9.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. A continuació visita al temple de Ta Prohm, també conegut com “el temple de les arrels”. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan i Angkor Wat. Tornada a Siem Reap.

DIA 10.- Siem Reap. Opcional Llac Tonle Sap. Trasllat a l’aeroport
Temps lliure fins a l’hora acordada pel trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.290 €
Suplement Habitació Individual 265 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement Hotels Categoria Superior 250 €
Suplement Habitació Individual (en Hotels Cat. Superior) 495 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3/4* segons categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Tots els trasllats entre ciutats i visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visat Cambodja.
Entrades als llocs a visitar (130 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari