Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les poblacions situades a la riba del Mekong, els curiosos dofins d’aigua dolça, els temples més remots del nord, i la joia del país, els Temples d’Angkor, la major mostra d’art Khmer de tot el Sud-est Asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A NOVEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / PHNOM PENH A bord
2 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
3 PHNOM PENH E Hotel
4 PHNOM PENH – KAMPONG CHAM – KROCHE. OBSERVACIÓ DE DOFINS E Hotel
5 KROCHE – STUNG TRENG – SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR) E Hotel
6 SRAEM – ALONG VENG – BANTEAY CHHMMAR – BATTAMBANG E Hotel
7 BATTAMBANG E Hotel
8 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
9 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
10 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
11 SIEM REAP. RECORREGUT PEL LLAC TONLE SAP. VOLS DE TORNADA E A bord
12 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Phnom Penh
Sortida en vol regular amb destinació Phnom Penh, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport internacional de Phnom Penh i trasllat a l’hotel.
Segons l’horari d’arribada del nostre vol, a la caiguda del sol podríem fer un passeig en barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen els rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat.

DIA 3.- Phnom Penh
Al matí, visita de Wat Phnom i del Mercat de Kondal, un típic mercat de Phnom Penh que, si no fos pels edificis circumdants, podria estar en qualsevol lloc de la Cambodja Profunda. Continuarem amb les visites al Palau Reial, la Pagoda de Plata i el Mercat Central. Temps lliure per dinar. A la tarda visita al Museu del Genocidi i els Killing Fields ( “els camps de la mort”).

DIA 4.- Phnom Penh – Kampong Cham – Kroche. Observació dels dofins del Mekong
Després d’esmorzar, trasllat fins a Kampi per prendre una embarcació a la búsqueda dels últims dofins d’aigua dolça. Continuació per carretera fins a Banlung. Temps lliure en ruta per dinar. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 5.- ​​Kroche – Stung Treng – Sraem (Temple de Preah Vihear)
Al matí, ens desplaçarem al temple local de Wat So Sor Muay Roi (Pagoda de les 100 columnes) per rebre la benedicció a càrrec d’uns venerats monjos budistes.
Continuació per carretera cap a Sraem, via Stung Treng. Arribada i temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

DIA 6.- Sraem – Along Veng – Banteay Chhmmar – Battambang
Trasllat per carretera fins Along Veng, poble conegut per haver estat el “últim reducte” dels Khmeres Vermells. Visita de la casa del lloctinent de Pol Pot, Ta Mok. Continuació fins a l’àrea de temples més remots de Cambodja, la ciutadella de Banteay Chhmmar. Després de la visita, continuació fins Sisophon. Temps lliure per dinar durant la ruta. Arribada a Battambang a última hora de la tarda. Allotjament.

DIA 7.- Battambang
Al matí sortida cap a l’estació del tren de bambú. Trasllat a la plataforma ferroviària. Continuació amb cotxe fins al temple d’Ek Phnom. Després de la visita, retorn a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar.
A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 8.- Battambang – Siem Reap
Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng. Temps lliure per dinar.
A la tarda farem un recorregut en bicicleta que iniciarem davant de l’entrada del temple de Bantay Samre (sense visita ja que aquest temple es visitarà en els dies següents). Arribarem a la base de la muntanya de Phnom Bok. Pujarem a peu per les empinades escales per contemplar des de dalt una magnífica panoràmica de tota la zona.
Descens i continuació amb bicicleta per una carretera que discorre entre preciosos paisatges i poblets que semblen de la Cambodja profunda fins Ron Ta Ek, on ens estaran esperant els cotxes per tornar a l’hotel. Durant el recorregut pararem en una casa particular on ens serviran begudes i fruites típiques de la zona.

DIA 9.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Retorn a Siem Reap.

DIA 10.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Al matí, curt trasllat de 37 km per visitar Banteay Srei, el temple que té les millores escultures de tot l’art khmer. Retorn a la ciutat visitant el temple de Banteay Samre.

A la tarda descobrirem els temples de Ta Prohm, Chau Say Thevoda, Thommanon i Takeo, també anomenat la “Torre de Cristall”. Arribada a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- Siem Reap. Recorregut pel Llac Tonle Sap. Vols de tornada
Al matí trasllat fins a l’embarcador de Phnom Krom per a un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Visita dels interessants tallers artesanals de l’ONG “Artisans d’Angkor”, una institució que es dedica a recuperar les tècniques dels antics khmer per treballar la fusta, pedra, orfebreria i pintura sobre diferents suports. Retorn a l’hotel i temps lliure.
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 12.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.895 €
Suplement Habitació Individual 240 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 315 €
Taxes Aèries (Aprox.) 450 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Suplement en Base a Hotels Categoria Superior 230 €
Suplement Habitació Individual en Hotels Categoria Superior 450 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3/4* segons categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Tots els trasllats entre ciutats i visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Bicicleta i casc per a l’excursió Siem Reap.
Recorregut en barca privada pel Llac Tonle Sap.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat de Cambodja.
Entrades als llocs a visitar (135 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació