Amèrica del Nord
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Viatge de canoa pel Yukon des de Carmacks a Dawson City, dissenyat per aquells viatgers que busquen allunyar-se de les rutes turístiques i seguir la història de primera mà. Navegarem a través del riu Yukon passant per llocs històrics on reviurem l’època de la febre d’or (1898), com la fascinant Dawson City. L’expedició transcorre al llarg de 400 km d’aquest poderós riu, explorant diversos assentaments abandonats com Fort Selkirk. No es requereixen habilitats especials de piragüisme.

Els campaments s’estableixen prop del riu, on es pot gaudir d’un bany refrescant i les possibilitats de veure mamífers augmenten. Els óssos negres són comuns a la vall i són avistats sovint pels participants. Els ants es troben en els turons dels boscos mentre que les àguiles calbes nien al llarg de la riba del Yukon.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A WHITEHORSE. TRASLLAT A CARMACKS S Acampada
2 a 9 TOUR EN CANOA PEL YUKON E / P / S Acampada
10 ARRIBADA A DAWSON CITY E Hotel
11 DAWSON CITY Hotel
12 DAWSON CITY – WHITEHORSE Hotel
13 WHITEHORSE. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Whitehorse – Carmacks
Arribada i recepció a l’aeroport de WHITEHORSE. Després de realitzar els tràmits d’entrada un xofer ens portarà a Carmacks per l’autopista de KLONDIKE. Sopar i acampada.

DIES 2 a 9.- Canoa pel Riu Yukon
Durant els propers vuit dies baixarem per un dels trams més bonics i interessants del RIU YUKON. Cada dia muntarem un campament al costat del riu i el recollirem al matí d’hora per iniciar una nova etapa. Al llarg de la ruta farem algunes parades per gaudir de les vistes que ofereixen alguns miradors en les confluències dels principals rierols. Óssos negres, ants i àguiles seran alguns dels animals més comuns que veurem durant la navegació. A mesura que ens apropem a DAWSON CITY, cabanes i relíquies mineres aniran apareixent amb més freqüència com a llegat de la febre de l’or.

Un dels principals atractius que trobarem després de sortir de Carmacks és el famós FIVE FINGER RAPIDS, un dels dos únics ràpids en tot el sistema del riu Yukon. Aquest sistema està format en realitat de quatre grans roques al riu, creant algunes ones estacionàries. A mesura que avancem pels ràpids, la vall s’eixampla i el riu comença a aixafar-se i serpenteja entre cingles en direcció nord-oest. Els óssos negres, particularment en la primera part de l’estiu, són fàcils de trobar. Després de tres dies de navegació, passarem per la confluència del RIU PELLY i arribarem a l’històric FORT SELKIRK, l’assentament europeu més antic al Yukon. Va ser establert com a lloc comercial per a la venda de pells l’any 1848 per Robert Campbell, membre de la COMPANYIA DE LA BADIA DE HUDSON. La construcció original va ser en realitat arrasada pels comerciants costaners dels TLINGIT, que mantenien un monopoli comercial amb bandes natives de l’interior. El lloc es va restablir a finals de 1800 quan el trànsit de la febre de l’or va augmentar i ràpidament es va fer conegut per la seva hospitalitat al costat de riu, aproximadament a mig camí entre WHITEHORSE i DAWSON CITY. En l’actualitat, Fort Selkirk és encara utilitzat activament per caçadors de l’ètnia SELKIRK FIRST NATION. Amb els seus edificis històrics acuradament mantinguts i restaurats, aquest poble tranquil està a prop de remar en el temps.

DIA 10.- Dawson City
Després d’una setmana navegant en canoa pel Yukon, arribem a DAWSON CITY, seu de la Febre de l’or de KLONDIKE el 1898. Quan van descobrir l’or dos anys abans, més de 50.000 persones van arribar a aquesta ciutat convertint-la en la més gran a l’oest de WINNIPEG i al nord de SEATTLE. Dawson en l’actualitat és una ciutat molt viva, especialment a l’estiu quan els dies s’allarguen i tenen lloc diversos festivals amb música en directe, exposicions d’art contemporani, etc. Passarem les següents dues nits en un hotel de la ciutat, gaudint de temps per explorar aquest lloc històric.

DIA 11.- Dawson City
Avui disposarem de tot el dia per visitar DAWSON CITY. Coneixerem els camps d’or de BONANZA CREEK i ens sorprendrem al veure que passem per diverses mines d’or encara en funcionament. Fins i tot tindrem l’oportunitat de buscar nosaltres mateixos aquest preuat metall. Segons el temps que disposem i els interessos de el grup podem visitar les cabanes de JACK LONDON i ROBERT SERVICE, el MUSEU DE DAWSON CITY, el CENTRE CULTURAL DANOJA ZHO, o simplement passejar pels històrics carrers de la ciutat. La nostra última parada serà a MIDNIGHT DOME, des d’on gaudirem d’una vista increïble de Dawson City i de les valls del riu Klondike i del Yukon, proporcionant-nos una idea més aproximada de la magnitud del territori pel qual hem remat aquests últims dies. Per la nit, qui vulgui podrà acostar fins l’històric casino DIAMOND TOOTH GERTIES per veure en directe el famós ball CAN-CAN.

DIA 12.- Dawson City – Whitehorse
Tornada a Whitehorse per l’autopista de KLONDIKE, fent una breu parada per gaudir d’una vista panoràmica dels FIVE FINGERS RAPIDS. A l’arribada a WHITEHORSE ens instal·larem a l’hotel i podrem gaudir d’un últim sopar amb el grup.

DIA 13.- Whitehorse. Trasllat a l’aeroport
Trasllat a l’aeroport a l’hora prevista i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Habitació / Tenda Doble 1.735 €
Suplement Habitació / Tenda Individual 310 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport a Whitehorse.
Trasllats per terra indicats en mini van.
09 nits d’allotjament en tendes de campanya.
02 nits d’hotel a Dawson City i 01 nit a Whitehorse.
Pensió completa durant els dies de canoa.
Guia expert de parla anglesa durant tota la ruta.
Canoes i material d’acampada (excepte sac de dormir).
Tour històric a Dawson City.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i excursions opcionals o no indicades com a incloses.
Llicència de pesca.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari