Amèrica del Nord
Destinació
22 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Durant aquest impressionant viatge de 22 dies entre Calgary i Whitehorse gaudirem de l’espectacular paisatge de l’oest i nord-oest del Canadà. Coneixerem els parcs de Banff i Jasper a les espectaculars Muntanyes Rocoses, la interminable tundra al llarg de l’autopista Dempster, que creua les Tombstone Mountains, i la carretera de muntanya més famosa del continent, coneguda com “Top of the World Highway”.

Després ens endinsarem en el Kluane National Park, el parc on es troba la muntanya més alta del Canadà, el Mt. Logan, i on els glaciars i les muntanyes dominen pràcticament tot el paisatge del parc. Durant el nostre recorregut, a més de gaudir d’impressionants vistes, aprendrem més sobre la història d’aquesta part del planeta, on els nadius i la febre de l’or són una peça important.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A CALGARY S Hotel
2 PARC NACIONAL BANFF E / P / S Acampada
3 PARC NACIONAL BANFF E / P / S Acampada
4 PARC NACIONAL BANFF – PARC NACIONAL YOHO E / P / S Acampada
5 PARC NACIONAL YOHO E / P / S Acampada
6 PARC NACIONAL YOHO – PARC NACIONAL JASPER E / P / S Acampada
7 PARC NACIONAL JASPER E / P / S Acampada
8 PARC NACIONAL JASPER – CALGARY E / P Hotel
9 VOL CALGARY / WHITEHORSE Hotel
10 WHITEHORSE – TOMBSTONE TERRITORIAL PARK E / P / S Acampada
11 TOMBSTONE TERRITORIAL PARK E / P / S Acampada
12 TOMBSTONE TERRITORIAL PARK – DAWSON CITY E / P / S Acampada
13 DAWSON CITY E / P / S Acampada
14 DAWSON CITY – TOP OF THE WORLD HIGHWAY E / P / S Acampada
15 TOP OF THE WORLD HIGHWAY – PARC NACIONAL KLUANE E / P / S Acampada
16 a 17 PARC NACIONAL KLUANE E / P / S Acampada
18 PARC NACIONAL KLUANE – MILLION DOLLAR FALLS E / P / S Acampada
19 MILLION DOLLAR FALLS – HAINES (ALASKA) E / P / S Acampada
20 HAINES – SKAGWAY (ALASKA) E / P / S Acampada
21 SKAGWAY – WHITEHORSE S Hotel
22 WHITEHORSE. TRASLLAT A L’AEROPORT  –  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Calgary
Arribada a CALGARY i trasllat a l’hotel amb el “shuttle bus”. Allà ens trobarem amb el guia i tindrem una xerrada tot el grup sobre com s’organitzarà la ruta. Ens trobem a la capital de la indústria petroliera per excel·lència del Canadà. Una ciutat que malgrat els seus gratacels continua amarada de la cultura occidental que li va donar el sobrenom de «Cowtown» (ciutat vaquera), que es fa evident cada any al CALGARY STAMPEDE, un multitudinari festival entorn a les voltes que s’organitza al juliol i que va sorgir de les exhibicions agrícoles que alguna vegada es van realitzar aquí.

DIA 2.- Calgary – Banff National Park
Avui anirem al BANFF NATIONAL PARK, el primer i més emblemàtic parc nacional del Canadà. Allà ens instal·larem en un campament dins dels boscos i ens prepararem per realitzar la primera de les nostres moltes caminades. L’àrea està plena de senders de tots els nivells de manera que si el temps ho permet ens acostarem fins al llac Minnewanka.

DIA 3.- Banff National Park
Dia complet de trekking per explorar els paisatges naturals, llacs i prats alpins de la zona. Hi ha diverses opcions possibles segons els interessos del grup i les seves habilitats. Per exemple, podem ascendir fins a un petit llac i des d’allà arribar a un pas de muntanya situat a 2.470 metres d’altura. A la tarda podem descansar al campament o bé passejar pels carrers concorreguts de la vila de BANFF.

DIA 4.- Banff National Park – Yoho National Park
Avui reprenem el nostre viatge per carretera fins al meravellós LAKE LOUISE, la típica foto de postal de les Muntanyes Rocoses. La nostra caminada suggerida és un itinerari de 3,5 km amb un desnivell de 400 metres fins a un històric refugi situat al costat d’un llac alpí. Des d’aquí hi ha diversos senders que ens animen a anar més lluny. D’una banda tenim un circuit de 15 km cap a la plana dels SIX GLACIERS, o bé un ascens de 2,5 km fins un cim amb vistes excepcionals de tot l’entorn.

DIA 5.- ​​Yoho National Park
Avui tindrem l’oportunitat de gaudir d’un ràfting a les aigües del riu KICKING HORSE, prop de GOLDEN a la COLUMBIA BRITÀNICA. Aquesta zona és molt coneguda pels amants dels esports d’aventura perquè les possibilitats en aquesta part de les Rocoses són gairebé il·limitades. Una alternativa a les fredes aigües és realitzar un trekking de 18 km a través de dos passos alpins situats a 1.830 i 2.180 metres d’altura respectivament, des d’on tindrem unes precioses vistes del llac EMERALD.

DIA 6.- Yoho National Park – Jasper National Park
Avui ens mourem a la recerca del parc més gran de les Rocalloses canadenques, el JASPER NATIONAL PARK. Durant el camí realitzarem breus parades al llarg de l’espectacular carretera Icefields Parkway, algunes de les cales seran per veure el llac PEYTO i el BOW SUMMIT. Farem una caminada de 2,5 km per una cresta ventosa a una alçada de 2.260 metres, des d’on observarem el glaciar SASKATCHEWAN. Arribada a Jasper on en instal·larem en un còmode campament.

DIA 7.- Jasper National Park
Al JASPER NATIONAL PARK podem realitzar tot tipus d’activitats: senderisme, una ruta en bicicleta de muntanya, piragüisme, passejades en canoa, bany i pícnic al costat del llac PYRAMID, etc. Un dels trekkings més interessants que podem fer és una ruta d’uns 8 km a la zona del llac Maligne. El desnivell acumulat és de 460 metres si pugem cap als turons, a una altitud de 2.150 metres. També tenim l’opció de continuar fins a aconseguir el pic de la muntanya (2.790 m), amb espectaculars vistes d’aquest llac de color verd turquesa.

DIA 8.- Jasper National Park – Calgary
Les cataractes d’Athabasca són una de les majors atraccions d’aquest parc. Els senders propers als CAMPS DE GEL De COLUMBIA són especialment gratificants per les magnífiques vistes dels glaciars i els seus voltants. La nostra caminada d’avui és d’uns 8 km, amb un desnivell acumulat de 335 metres, guanyant alçada progressivament fins a un pas situat a 2.375 m. Després de la caminada i l’esmorzar ens traslladarem a la ciutat de CALGARY.

DIA 9.- Calgary. Vol a Whitehorse
Avui volarem a la ciutat WHITEHORSE, la capital del TERRITORI DEL YUKON. Allà ens estarà esperant un nou guia amb un nou vehicle per continuar la ruta fins al final del viatge.

DIA 10.- Whitehorse – Tombstone Territorial Park
Després de l’esmorzar, agafarem la KLONDIKE HIGHWAY per arribar a DEMPSTER HIGHWAY. Aquest carretera de 730 quilòmetres és la carretera més a nord del Canadà, i uneix l’interior del Yukon amb la comunitat àrtica d’Inuvik. Viatjarem per aquesta magnífica carretera fins al TOMBSTONE TERRITORIAL PARK, el punt culminant a nivell escènic d’aquesta via. Un cop arribem a destí ens instal·larem en un bonic campament per passar la nit.

DIA 11.- Tombstone Territorial Park
El TOMBSTONE TERRITORIAL PARK es troba 285 quilòmetres a sud del CERCLE POLAR ÀRTIC, just a la vora d’una immensa extensió de tundra que és la llar de grans ramats de caribús, porcs espins i altres espècies d’animals. Durant el dia explorarem els vessants de la muntanya, gaudint d’espectaculars paisatges oberts. Passarem la nit al voltant del foc al campament, gaudint de les aventures i desventures dels rangers locals.

DIA 12.- Tombstone Territorial Park – Dawson City
Avui ens mourem cap al sud a la recerca de DAWSON CITY, la llegendària ciutat que va tenir el seu apogeu durant la febre de l’or. Aquesta població compta amb una gran història i és el bressol de moltes llegendes. Els seus edificis històrics, la diversitat d’exposicions i les passejades interpretatius són algunes de les atraccions de la ciutat. Visitarem la coneguda sala de joc DIAMOND TOOTH GERTIE, el casino més antic del país, amb les seves famoses taules de pòquer i els espectacles de dansa can-can.

DIA 13.- Dawson City
Dia complet a DAWSON CITY. Tindrem temps per visitar el cor dels famosos camps d’or i aprendre una mica més sobre la història minera de la regió visitant una mina encara en funcionament. Qui ho desitgi tindrà l’oportunitat de buscar or per si mateix. Sort! La resta del dia el podrem dedicar a visitar el DAWSON CITY MUSEUM, les cabanes de ROBERT W. SERVICE o JACK LONDON (dos històrics personatges que van viure en aquest lloc) o viatjar fins MIDNIGHT DOME, un turó situada just darrere de la ciutat des d’on tindrem unes excel·lents panoràmiques dels camps de mines, el riu Yukon i les MUNTANYES OGILVIE.

DIA 14.- Dawson City – Top of the World Highway
Avui deixarem enrere la regió de KLONDIKE i avançarem cap a l’oest per l’autopista coneguda com TOP OF THE WORLD, en direcció a ALASKA.
El paisatge de tundra salvatge i oberta només es veurà interromput esporàdicament per petits pobles històrics com CHICKEN o JACK WADE. El simple fet de conduir per aquesta autopista és una experiència única que ens farà entendre la magnitud d’aquest paisatge.

DIA 15.- Top of the World Highway – Kluane National Park – Haines Junction
Avui creuem de nou la frontera amb Canadà, i ingressarem al Kluane NATIONAL PARK travessant la serralada i el llac homònim. Ens aturarem al centre de visitants de TACHÄL DHǞL o SHEEP MOUNTAIN, on amb una mica de sort podrem veure muflons de Dall alimentant-se en els vessants de la muntanya. Aquells que ho desitgin tindran la possibilitat de realitzar un sobrevol en helicòpter per gaudir d’unes increïbles vistes del llac i la serralada de Kluane, el riu SLIM i el glaciar KASKAWULSH (no inclòs). Aquest gran parc alberga una gran part de les millors capes de gel no polars de tot el món, a més de les muntanyes més altes del país, inclòs el MUNTANYA LOGAN (5.956 m). Establirem la nostra base prop de la població de HAINES JUNCTION, en el límit del parc al costat del llac PINE.

DIES 16 i 17.- Kluane National Park
Passarem els dos pròxims dies a HAINES JUNCTION, el que ens ofereix una important varietat d’opcions. Si estem interessats a sobrevolar la zona en helicòpter i no vam poder fer-ho el dia anterior a causa del clima, encara tenim la possibilitat de fer-ho. Una caminada per les altes valls alpines del parc nacional, ens ofereix l’oportunitat d’observar la seva vida salvatge: ovelles, alces, caribús… amb una mica de sort, també podrem els famosos óssos grizzly. Les alternatives a l’hora de caminar inclouen senders més curts en funció de l’interès del grup.

DIA 18.- Haines Junction – Riu Tatshenschini – Million Dollar Falls
Avui és un moment destacat per a la majoria dels viatgers. Conduirem per la serralada en direcció sud a la recerca de riu Tatshenshini superior, on ens unirem a un viatge guiat a bassa per aquest emocionant i preciós riu d’aigües blanques. Passarem la nit en un campament prop d’un salt d’aigua conegut com MILLION DOLLAR FALLS.

DIA 19.- Million Dollar Falls – Haines (Alaska)
Després de l’esmorzar conduïm de nou cap al sud a la recerca de la frontera amb l’estat d’ALASKA, als Estats Units. Passat el preciós Chilkat PASS baixarem a la recerca de la petita població costanera de HAINES. Ens trobem en un santuari de vida salvatge, on milers de salmons migren a través dels rierols i rius, atraient àguiles i óssos de tota la zona. Una oportunitat extraordinària per poder observar aquests majestuosos animals. La ciutat de Haines, és a més, un lloc important per a la cultura nativa TILINGIT, així que possiblement tinguem l’oportunitat de visitar botigues artesanals o presenciar balls cerimonials.

DIA 20.- Haines – Skagway
Avui ens dirigirem al CANAL DE LYNN on ens embarcarem en un ferri que en un curt però preciós trajecte, ens portarà fins a Skagway, encara en l’estat d’ALASKA. Mitjançant l’espectacular fiord tindrem l’oportunitat de veure -possiblement- balenes, foques, àguiles i óssos bruns a les ribes. A l’igual que Dawson City, Skawgay és una peça fonamental de la història de la febre de l’or en aquesta part del continent americà. Explorarem la ciutat i els seus principals atraccions turístiques, amb agradables excursions pel mar i visites a llocs històrics, com salons de ball o museus.

DIA 21.- Skagway – Whitehorse
Avui tindrem temps per fer un viatge en tren (opcional), per la línia de ferrocarril de WHITE PASS que abraça els vessants de les muntanyes en el seu camí a la ciutat de Carcross al costat del llac BENNETT. Finalitzarem el nostre itinerari creuant per última vegada la frontera en direcció a WHITEHORSE, passant pel que podria ser el desert més petit de món. Sopar de comiat.

DIA 22.- Whitehorse. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 3.190 €
Suplement Habitació Individual 360 €
GRUP MÍNIM 3 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en shuttle bus en els aeroports de Calgary i Whitehorse.
Vol domèstic Calgary / Whitehorse.
02 nits d’hotel a Calgary i 02 nits a Whitehorse.
17 nits d’allotjament en tendes de campanya ocupades per dues persones.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Transport per terra segons programa en mini bus o mini van.
Ferry de Haines a Skagway.
Guia expert de parla anglesa durant la ruta.
Material comú d’acampada (excepte matalàs i sac de dormir).
Taxes d’acampada i d’entrada als parcs nacionals.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Entrada per a les visites a Diamond Tooth Gerties i el museu de Dawson City.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Entrades als llocs a visitar no especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari