Amèrica del Nord
Destinació
22 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta circular en autocaravana partint des de Vancouver, et portarà a descobrir set magnífics parcs nacionals al Canadà que trigaràs molt de temps a oblidar. El viatge comença visitant el Pacific Rim National Park, a l’illa de Vancouver, un parc amb llargues platges de fina sorra que corren al costat de densos boscos i abundant fauna salvatge. En aquest lloc resulta molt fàcil veure óssos negres pescant al costat de les aigües de l’Oceà Pacífic o de balenes i orques trencant les aigües enfront de la costa salvatge. Des d’aquí ens endinsarem a la recerca del Parc de les Muntanyes Rocoses Canadenques, un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1984, que està compost per quatre parcs nacionals: Banff, Jasper, Kootenay i Yoho, a més de tres parcs provincials: Hamber, Mount Robson i Mount Assiniboine. Durant el nostre periple per les Rocalloses, descobrirem que aquest lloc és un autèntic paradís per a la fauna salvatge, un santuari on multitud d’animals encara tenen la sort de viure al seu aire enmig de la immensitat de les muntanyes. Óssos, ants, goluts, pumes, cérvols, àguiles, marmotes… cada espècie en el seu entorn i en el seu perfecte hàbitat, ja siguin boscos, muntanyes, penya-segats, rius o llacs.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES DE JUNY A AGOST 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / VANCOUVER E Hotel
2 VANCOUVER E Hotel
3 VANCOUVER – UCLUELET o TOFINO Autocaravana
4 PACIFIC RIM N.P. Autocaravana
5 PACIFIC RIM N.P. Autocaravana
6 TOFINO – NANAIMO – WHISTLER Autocaravana
7 WHISTLER Autocaravana
8 WHISTLER – CLEARWATER Autocaravana
9 WELLS GRAY PROVINCIAL PARK Autocaravana
10 CLEARWATER – JASPER N.P. Autocaravana
11 JASPER N.P. Autocaravana
12 JASPER – FIELD (YOHO N.P.) Autocaravana
13 YOHO N.P. Autocaravana
14 YOHO N.P. – BANFF N.P. Autocaravana
15 BANFF N.P. Autocaravana
16 BANFF N.P. Autocaravana
17 BANFF N.P. – KOOTENAY N.P. Autocaravana
18 KOOTENAY N.P. – GLACIER N.P. – MOUNT REVELSTOKE N.P. Autocaravana
19 MOUNT REVELSTOKE N.P. – KELOWNA Autocaravana
20 KELOWNA – McMILLAN ISLAND Autocaravana
21 McMILLAN ISLAND – VANCOUVER. VOL A BARCELONA A bord
22 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Vol Barcelona / Vancouver
Sortida del vol internacional des de Barcelona amb destinació VANCOUVER, amb escala intermèdia. Després de realitzar els tràmits d’arribada a país ens traslladarem a l’hotel.

Dia 2.- Vancouver
Dia lliure per recórrer la ciutat i perdre’ns pels seus barris visitant GASTOWN, CHINATOWN, ROBSON STREET, ENGLISH BAY i el VANCOUVER HARBOUR. Durant el recorregut no ens podem perdre la col·lecció de tòtems de BROCKTON POINT a STANLEY PARK, l’illa de GRANVILLE, el LIONS GATE BRIDGE o el VANCOUVER LOOKOUT, un mirador des d’on gaudirem d’unes grans vistes. Al nord de la ciutat podem visitar el CAPILANO BRIDGE, un pont de 137 metres de longitud suspès a 70 metres d’altura sobre el riu homònim. A prop del pont hi ha una interessant col·lecció de tòtems donats per la comunitat de nadius FIRST NATIONS l’any 1930 com a invitació a la resta del poble canadenc. No gaire lluny d’allà es troba GROUSE MOUNTAIN, el millor lloc possiblement per gaudir d’unes vistes memorables de VANCOUVER. La manera més ràpida d’arribar al cim és amb SKYRIDE, el major telefèric d’Amèrica del Nord amb un recorregut d’uns dos quilòmetres de longitud. Com a alternativa per arribar al cim podem caminar pel GROUSE GRIND TRAIL, que amb un desnivell de 900 metres es pot completar sense problemes en un parell d’hores. Nit en hotel.

Dia 3.- Vancouver – Nanaimo – Tofino
Avui recollirem l’autocaravana al lloc indicat i després de les gestions ens dirigirem cap al port de HORSESHOE BAY, a nord de la ciutat, on prendrem un ferri cap a NANAIMO, a l’illa de VANCOUVER. Durant el trajecte de poc més d’hora i mitja a través del MAR DE SALISH, no resulta estrany veure algun cetaci. A l’arribada ens dirigirem cap a la costa occidental de l’illa i ens instal·larem en algun càmping entre les poblacions de UCLUELET i TOFINO. Nit en autocaravana.

Dia 4 i 5.- Pacific Rim NP
Els següents dos dies els passarem recorrent el PACIFIC RIM NATIONAL PARK, una àrea que forma part del territori tradicional de la tribu NUU-CHAH-NULTH del grup FIRST NATIONS. Aquest gran parc està compost de tres seccions: LONG BEACH, entre els pobles d’Ucluelet i Tofino; el WEST COAST TRAIL, entre Bamfield i Port Renfrew; i les illes BROKEN GROUP, un grup d’unes cent illes entre les dues àrees anteriors a BARKLEY SOUND. Long Beach és l’àrea més accessible del parc i compta amb innombrables senders per on caminar entre boscos al costat de l’oceà. Tant a Ucluelet com a Tofino, podem contractar una sortida en vaixell per observar balenes i orques, animals bastant fàcils de veure en aquesta part del país. Un altre dels animals que podem veure acompanyats d’algun especialista són els óssos negres. El millor moment del dia és quan la marea està baixa, ja que és quan solen sortir dels boscos a la recerca del seu menjar favorit, el cranc de roca. Nit en autocaravana.

Dia 6.- Pacific Rim NP – Nanaimo – Whistler
Avui ens acomiadarem el Pacidic Rim National Park i ens dirigirem cap a la costa est a la recerca del McMILLAN PROVINCIAL PARK, anomenat així per Harvey McMillan, el primer magnat de la fusta real de Columbia Britànica. Aquí visitarem CATHEDRAL GROVE i els seus mil·lenaris avets Douglas, els més accessibles a la COLUMBIA BRITÀNICA, alguns dels quals arriben a més de 70 metres d’altura. Des d’aquí continuarem cap a NANAIMO, on un ferri ens portarà a través de l’estret de GEORGE a HORSESHOE BAY, des d’on seguim la carretera fins a Whistler. Durant el camí podem aturar-nos a SHANNON FALLS PROVINCIAL PARK per veure el tercer salt d’aigua més alt del país amb 335 metres d’altura. Després de la visita continuarem la ruta cap a WHISTLER, una població ubicada als peus de les muntanyes WHISTLER i BLACKCOMB que s’ha convertit en un referent mundial per als amants dels esports de neu. Encara que no tot gira al voltant de l’esquí; gràcies a la seva privilegiada ubicació els amants del senderisme també compten amb infinites rutes per explorar les muntanyes. Nit en autocaravana.

Dia 7.- Whistler
Ens trobem a les terres de poble FIRST NATIONS, un dels grups indígenes que van viure a cavall entre els paisatges del nord de VANCOUVER fins al RIU SQUAMISH. Van ser els primers colons els que li van donar a aquest lloc el seu nom actual a causa dels xiulets (whistle en anglès) de les nombroses marmotes que habiten aquestes regions muntanyoses. Avui aprofitarem el dia per fer una primera caminada seguint algun sender de muntanya o bé al costat de la riba d’ALTA LAKE. Dos trekkings interessants en aquesta zona són el RAINBOW TRAIL i el CHEAKAMUS LAKE. Nit en autocaravana.

Dia 8.- Whistler – Clearwater
Avui viatjarem cap al nord-est, a la recerca del WELLS GRAY PROVINCIAL PARK. Viatjarem a través de les muntanyes de l’interior de la COLUMBIA BRITÀNICA creuant paisatges sorprenents. Durant el camí podem fer algunes parades per caminar una mica i gaudir de l’entorn. Un de les caminades més interessants que podem fer és la que porta fins JOFFRE LAKES. Seguint un camí senzill amb precioses vistes sobre els glaciars de l’horitzó, arribarem a tres llacs d’aigües turqueses en un entorn preciós. Després de la caminada continuarem conduint fins arribar a CLEARWATER, on ens instal·larem en un càmping al costat de DUTCH LAKE. Nit en autocaravana.

Dia 9.- Wells Gray Provincial Park
Avui prendrem la CLEARWATER VALLEY ROAD en direcció nord i ens endinsarem en el WELLS GRAY PROVINCIAL PARK, un dels parcs més grans de la COLUMBIA BRITÀNICA. Entre la vida silvestre que podem trobar es troben els óssos, caribús, ants, llops i fins i tot goluts. Durant el recorregut fins arribar al CLEARWATER LAKE, podem anar fent diferents parades per visitar llocs sorprenents. La primera de les parades serà per visitar les SPAHATS FALLS, una preciosa cascada d’uns 80 metres d’altura que s’obre pas entre RAFT MOUNTAIN i TROPHY MOUNTAIN a través d’un forat que la força del riu Clearwater ha anat perforant durant milers d’anys. Spahats és una paraula utilitzada pels pobles indígenes de Canadà per referir-se als óssos. Seguint la carretera en direcció nord arribarem fins a DAWSON FALLS i HELMCKEN FALLS, aquesta última és la quarta cataracta més alta del país amb 141 metres, unes tres vegades més altes que les del Niàgara. Aquest salt d’aigua al RIU MURTLE flueix sobre un ampli penya-segat circular durant els mesos més càlids de l’any, i s’arriba a congelar completament a l’hivern. Des de la mateixa carretera surt un camí pel qual s’arriba fins a ella en poc més d’una hora. Finalment, continuant per la carretera arribarem al CLEARWATER LAKE, on si no arribem molt tard podrem fer una passejada en canoa canadenca i gaudir de la tranquil·litat de l’indret. Nit en autocaravana.

Dia 10.- Clearwater – Jasper
Després de l’esmorzar ens dirigim cap al nord buscant el MOUNT ROBSON PROVINCIAL PARK. Durant el trajecte veurem el Mt Robson que amb 3.954 metres és el pic més alt de les Rocalloses Canadenques. Amb una mica de sort, durant el nostre pas pel Mount Robson Visitor Centre, tindrem unes increïbles vistes d’aquest fotogènic monòlit i podrem realitzar algun trekking. Sens dubte el més recomanable de tots és el BERG LAKE TRAIL, una llarga caminada que arriba fins a les aigües turqueses del BERG LAKE i el seu glaciar, passant pel KINNEY LAKE i el VALLEY OF A THOUSAND FALLS. De tornada a l’autocaravana conduirem fins a entrar a la província d’ALBERTA i arribar a JASPER, el nucli urbà més important dins del JASPER NATIONAL PARK. Nit en autocaravana.

Dia 11.- Jasper NP
El JASPER NATIONAL PARK, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, és el parc més gran de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, abastant gairebé 11.000 quilòmetres quadrats. El lloc és senzillament un paradís per als amants de la natura i les activitats a l’aire lliure. El WHISTLERS TRAIL és una de les caminades que podem realitzar des d’aquí, ja que ofereix unes vistes precioses de la vall i de les grans muntanyes que l’envolten. Altres caminades interessants per l’àrea són l’OPAL HILLS TRAIL, al costat del LLAC MALIGNE, i el EDITH CAVELL TRAIL, una caminada que ofereix espectaculars vistes sobre els glaciars ANGEL i GHOST. Nit en autocaravana.

Dia 12.- Jasper – Field
Aquest matí conduirem per una de les carreteres més boniques de país, la ICEFIELDS PARKWAY. Aquesta espectacular carretera travessa les Muntanyes Rocalloses per la CONTINENTAL DIVIDE, la línia que separa les conques el Pacífic i de l’Atlàntic. Els ports de muntanya, els glaciars i els enormes pics són alguns dels molts llocs destacats i que al llarg del dia tindrem oportunitat de gaudir. Una de les primeres parades serà a WILCOX PASS on farem una caminada que ofereix una de les millors vistes dels glaciars d’ATHABASCA VALLEY. Continuant per la carretera arribarem als preciosos BOW LAKE i PEYTO LAKE on tindrem l’oportunitat de veure el CROWFOOT GLACIER. Per aquesta zona és fàcil veure ants, caribús, óssos, ovelles i cabres que sovint pasturen en la vegetació a la vora de la carretera. La jornada acabarà en la població de FIELD, en ple YOHO NATIONAL PARK. Nit en autocaravana.

Dia 13.- Yoho NP
Ens trobem en un nou parc nacional declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El nom d’aquest parc, Yoho, és una expressió en llengua chippewa-creu que significa sorpresa, i que molt probablement va ser escollit pels espectaculars paisatges que alberga. A l’igual que al Jasper National Park, les opcions que tenim per caminar per la muntanya són inacabables. El O’HARA LAKE TRAIL és possiblement una de les caminades més impressionants a les Muntanyes Rocalloses i gairebé sempre és necessari registrar-se amb molta antelació per poder pujar a l’autobús que porta fins al punt d’inici del trekking. Una altra de les caminades més espectaculars al parc és ICELINE TRAIL, una ruta que discorre prop de nombrosos glaciars, afilats pics i un dels salts d’aigua més alts de Canadà. Altres caminades prop de Field són la que porta a SHERBROOKE LAKE o la que va des d’EMERALD LAKE fins a les cascades TAKAKKAW pel Yoho Pass. Nit en autocaravana.

Dia 14.- Field – Banff
En la tardor de 1883, tres treballadors de la construcció del Ferrocarril del Pacífic Canadenc van ensopegar amb una cova que contenia aigües termals en els vessants orientals de les muntanyes d’Alberta. D’aquest humil començament va néixer el BANFF NATIONAL PARK, el primer parc nacional del Canadà i el tercer del món, considerat també com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquest parc nacional és una de les àrees silvestres més espectaculars del país. A més dels seus majestuosos paisatges, alberga gairebé seixanta espècies diferents de mamífers, inclosos óssos bruns i negres, pumes, goluts, llops, marmotes i alces. També compta amb més de dues-centes espècies d’aus com àguiles calbes i daurades, àguiles pescadores, picots de tres dits, etc. El parc té dos llacs icònics, el Peyto i Moraine. El trekking PLAIN OF THE SIX GLACIERS TRAIL és un dels més clàssics i té motius per ser-ho. Altres caminades alternatives poden ser la de JOHNSTON CANYON TRAIL o el SULPHUR MOUNTAIN TRAIL. Nit en autocaravana.

Dies 15 i 16.- Banff NP
Aquests dos dies podem continuar caminant per aquest preciós parc nacional. Els senders, a l’igual que en molts altres parcs nacionals del Canadà, són inacabables i amb recorreguts per a tots els nivells. Entre les caminades amb un nivell més alt estan HEALY PASS (20 km / 6h), CITADEL PASS (22 km / 7h), BOURGEAU LAKE, HARVEY LAKE & HARVEY PASS (19 km / 6h) o ROCKPILE TRAIL (19 km / 7h) . Caminades més moderades inclouen LAKE MINNEWANKA TRAIL (5 km / 1h 30 ‘), SUNSHINE MEADOWS (12 km / 4h), CASCADE AMPHITHEATRE TRAIL (20 km / 5h), BOOM LAKE TRAIL (11 km / 2h 30’) o SENTINEL TRAIL ( 11 km / 3 h). Nit en autocaravana.

Dia 17.- Banff – Radium Hot Springs
Avui ens desplaçarem en direcció a KOOTENAY NATIONAL PARK, un altre parc nacional declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1984. Durant el dia podem aturar-nos per fer algunes caminades realment interessants. Entre les més destacades d’aquest parc tenim el SINCLAIR CANYON TRAIL, el BALL PASS i el llac OLIVE. Prop de RADIUM HOT SPRINGS trobarem llocs on instal·lar-nos per passar la nit. Nit en autocaravana.

Dia 18.- Radium Hot Spring – Glacier NP – Mount Revelstoke NP
Després d’esmorzar conduirem cap al GLACIER NATIONAL PARK, un parc dominat per glaciars, valls i multitud de pics nevats. El parc és famós pel ROGERS PASS, un pas descobert en l’any 1881 i pel qual la CANADIAN PACIFIC RAILWAY va voler fer passar el ferrocarril. Un cop arribem al parc podem realitzar el ASULKAN VALLEY GLACIER TRAIL, una caminada amb grans vistes a valls, glaciars i cascades. La paraula asulkan significa “cabra salvatge» en l’idioma dels nadius FIRST NATION i reconeix l’abundància de cabres salvatges. Continuant la mateixa carretera arribarem fins a REVELSTOKE, la població més important dins del REVELSTOKE NATIONAL PARK, un parc ple de llacs i rutes de senderisme. Des del mateix poble surt la carretera MEADOWS IN THE SKY, una preciosa ruta de 26 quilòmetres que ens porta fins a BALSAM LAKE (1.835 m) travessant boscos de cedres, avets i prats plens de flors subalpines. Nit en autocaravana.

Dia 19.- Mount Revelstoke NP – Kelowna
Avui deixarem enrere les Rocalloses Canadenques i posarem rumb a l’Oceà Pacífic. Durant el camí ens podem aturar a CRAIGELLACHIE i visitar el lloc on el 7 de novembre de 1885 es va celebrar la cerimònia per posar l’últim clau en la via del CANADIAN PACIFIC RAILWAY, la línia de ferrocarril que travessava el país de cap a cap. Una fita de l’enginyeria en l’època. A poc més d’una hora podem fer una altra parada i visitar SALMON ARM, un petit i agradable en el qual donar-nos un bany a les fresques aigües del SHUSHWAP LAKE. La ruta d’avui acabarà a KELOWNA, un poble al costat del llac OKANAWAN a OKANAGAN VALLEY, la destinació imperdible per als amants del vi. Amb més de 120 cellers al llarg de la vall, aquest lloc té més productors de vi per quilòmetre quadrat que qualsevol altre lloc al Canadà. Nit en autocaravana.

Dia 20.- Kelowna – Mcmillan Island
La penúltima jornada en autocaravana per Canadà ens portarà fins a McMILLAN ISLAND, a l’àrea de Vancouver. Durant el camí podem aturar-nos a COQUIHALLA CANYON PROVINCIAL PARK, un parc prop de la ciutat de HOPE en el qual podem visitar els OTHELLO TUNNELS, un camí tallat en granit que recorre l’antiga via ferroviària construïda per la companyia CANADIAN PACIFIC RAILWAY, i que avui dia són part de la KETTLE VALLEY RAILWAY TRAIL, una impressionant i llarga ruta en bicicleta. Un cop arribem a McMILLAN ISLAND ens trobarem en territori dels antics KWANTLEN, un grup ètnic dins dels FIRST NATIONS. Just a l’entrada de l’illa podem fer una visita al FORT LANGLEY NATIONAL HISTORIC SITE, comunament conegut com el lloc de naixement de la COLUMBIA BRITÀNICA. Nit en autocaravana.

Dia 21.- Mcmillan Island – Vancouver. Vol de tornada a Barcelona
Després de l’esmorzar ens dirigirem cap a VANCOUVER i tornarem l’autocaravana amb la qual hem estat viatjant. Després de realitzar els tràmits corresponents ens dirigirem cap a l’aeroport on agafarem el nostre vol de tornada a casa. Nit a bord.

Dia 22.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA – Motorhome 2 Adults + 1 Nen
Mes de Juny 3.440 €
Meses de Juliol i Agost 3.730 €
PREUS PER PERSONA – Motorhome 4 Adults + 2 Nens
Mes de Juny 2.435 €
Meses de Juliol i Agost 2.775 €
Taxes Aèries (Aprox.) 349 €
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Lloguer d’autocaravana durant 19 dies (equipament detallat i condicions a la fitxa tècnica adjunta).
Allotjament en hotel 3* a Vancouver, en habitació doble amb esmorzar inclòs.
Trasllat del dipòsit a l’aeroport l’últim dia.
Assegurança per a autocaravana amb franquícia de 1.750 CAD (1.205 € aprox.).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Entrades a tots els parcs nacionals i provincials (93 € aprox.).
Entrades, visites i activitats no indicades a l’itinerari.
Allotjament en càmpings o zones d’acampada. 
Combustible i peatges.
Subministres per a l’autocaravana (propà per a cuinar, productes químics de neteja per al lavabo, paper de bany o cuina, etc).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Trasllat aeroport – hotel en dia d’arribada.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació