Amèrica del Sud
Destinació
14 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Després de visitar Bogotà, començarem el viatge a través de les hisendes cafeteres i naturalesa exuberant dels Andes tropicals. Descobrirem el Volcà Purace i seguirem al nord, on caminarem sota les palmes de la vall de Cocora.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BOGOTÀ Hotel
2 BOGOTÀ. VISITES E Hotel
3 VOL BOGOTÀ / NEIVA – VILLA VIEJA E / D Hotel
4 VILLA VIEJA – SAN AGUSTÍN E Hotel
5 SAN AGUSTÍN E Hotel
6 SAN AGUSTÍN – POPAYÁN E Hotel
7 PN PURACE E Hotel
8 POPAYÁN – MERCAT INDÍGENA DE SILVIA – SALENTO E Hotel
9 VALL DE COCORA E / D Hotel
10 SALENTO (TOUR CAFÉ) E Hotel
11 FILANDIA I RESERVA BARBAS BREMEN – MEDELLÍN E / D Hotel
12 MEDELLÍN E Hotel
13 MEDELLÍN – TOUR GUATAPÉ I PIEDRA DEL PEÑOL E Hotel
14 MEDELLÍN. VOL DE TORNADA E
EXTENSIÓ PLATJA
15 CARTAGENA. CITY TOUR E Hotel
16 CARTAGENA. DIA LLIURE E Hotel
17 CARTAGENA. VOL DE TORNADA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 1 | Vol Ciutat d’origen / Bogotà
Presentació en l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació a Bogotà. Arribada i trasllat a l’hotel en la part colonial de la ciutat.

Dia 2 | Bogotà – City Tour mig dia
Esmorzar. A l’hora indicada iniciarem la visita guiada a peu del barri colonial de la Candelaria i els seus voltants, visitant llocs com la plaça de Bolívar i el Museu de l’Or, una de les principals atraccions de la ciutat. A continuació, ascendirem al Turó Monserrate, en telefèric, amb 3152m d’altitud, on s’aprecien les millors vistes panoràmiques de la ciutat i els seus voltants. Si dona temps es recomana donar una curta visita pel museu del famós artista colombià Fernando Botero. Allotjament.

Dia 3 | Vol Bogotà – Neiva – Villa Vieja (Visita al Desert de la Tatacoa)
Trasllat a primera hora a l’aeroport per a embarcar amb destinació a Neiva. Trobada amb el guia i trasllat a la població de la Vilavella. Registre a l’hotel i un temps per a relaxar-se abans de dirigir-se al desert de Tatacoa. Excursió en el desert amb parades en diferents llocs d’interès natural i paisatgístic. En cas de cel buidat, també visitéssiu l’observatori astronòmic i museu paleontològic. Tornada a Villa Vieja a la tarda.

Dia 4 | Villa Vieja – San Agustín
Després d’esmorzar, viatge a la població de San Agustín. És un viatge que prengués al voltant de 6 hores a través de bells escenaris naturals. Arribada a l’hotel i tarda lliure per a descansar.

Dia 5 | San Agustín
Esmorzar. Sortida cap al parc arqueològic de San Agustín i voltants. Amb guia privat recorrerem un dels llocs arqueològics més importants de Colòmbia amb moltes figures de pedra de gran grandària pertanyents d’una civilització que va desaparèixer abans de l’arribada dels europeus a Amèrica.
A la tarda continuarem explorant, visitant l’Alt dels Ídols i l’Alt de les Pedres. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Dia 6 | San Agustín – Popayán (City tour mig dia en Popayán)
Esmorzar. Al matí sortida cap a Popayán. La ciutat està just enmig dels verds pujols de la Vall del Cauca. A l’arribada check-in a l’hotel. Popayán, també és coneguda com “la ciutat blanca” a causa dels elegants edificis colonials emblanquinats. L’esperit de la ciutat se centra en la bulliciosa vida universitària. A la tarda, farem un breu recorregut per la ciutat, visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat vella i la visita a l’antiga mansió colonial, Casa Mosquera, on el llibertador de Colòmbia, Simón Bolívar, una vegada es va quedar. Finalment, acabarem el dia amb un ascens al pic del Morro del Tulcán per a gaudir de les visites de la ciutat.

Dia 7 | Excursió Parc Nacional Purace
Esmorzar. Dia d’excursió al PN de Purace, dins del municipi de Cauca, compost per tres pobles indígenes: Coconucos, Puracé i Paletaras. Molt conegut per tenir l’únic volcà actiu en l’àrea: Volcà Puracé (4.580m) i per una cadena volcànica coneguda com els Coconucos. Un altre dels atractius en l’alta probabilitat per a l’albirament de Còndors en llibertat, visitar els banys termals en Sant Joan, la Cascada de Bedón i els aiguamolls de Sant Rafael. A la tarda tornada a Popayán. Allotjament.

Dia 8 | Popayán – Mercat Indígena de Silvia – Salento
Esmorzar. Sortim d’hora des de Popayán per a visitar el Mercat indígena de Silvia (1.5-2h de transport). Els dies dimarts es realitza el mercat de Silvia, és un mercat molt autèntic, atès principalment pels indígenes Guambianos, els qui viuen en les àrees limítrofes i han mantingut en gran manera la seva forma de vida tradicional. És una experiència molt autentica i una gran oportunitat per a aprendre més sobre l’estil de vida i els productes que es conreen i comercialitzen en aquesta regió del país.
Després de la visita seguirem fins a Salento. Situat a la porta d’entrada a la vall de Cocora, Salento serà la nostra base durant aquests dies. És un bell poblet tranquil i colorit que manté l’essència i l’arquitectura tradicional Històricament va ser un dels primers assentaments en l’àrea i prèviament un lloc important en el transport de patates i altres aliments entre diferents regions de Colòmbia. És un lloc agradable per a passejar, amb botigues d’artesania i diversos bars on la parròquia local es barreja amb els visitants al voltant d’un saborós cafè. També podem pujar fins al mirador, amb esplèndides vistes de la vall de Cocora. Allotjament.

Dia 9 | Vall de Cocora
Esmorzar. Excursió de dia complet a la Vall de Cocora. El guia el rebrà al matí i el portarà a una caminada molt interessant cap a la Vall. Durant aquest recorregut en privat, es familiaritzaran amb l’arbre nacional de Colòmbia, la palma de cera. És la palma més gran del món amb altures de fins a 60 metres. La palma de cera va ser qualificada com “en perill”, així com els lloros d’orelles grogues que fan nius en aquestes.

Dia 10 | Salento (Tour del Cafè)
Esmorzar. Durant el matí, és el moment per a descobrir per què el cafè de Colòmbia és considerat un dels millors del món. Recollida a l’hotel i trasllat a les finques cafeteres tradicionals de la zona. Aquí aprendrà molt sobre tota la producció del cafè des de la llavor fins al producte final. També inclou una degustació de cafè molt pedagògica per a aprendre sobre els diferents tipus i qualitats del cafè local. Després de la visita torno a Salento.

DIA 11 | Filandia I Reserva Barbes Bremen – Medellín
Esmorzar. Jornada dedicada a conèixer Filandia i la Reserva Natural de Barbes Bremen. La població de Filandia és una de les més representatives del paisatge cultural cafeter i de l’arquitectura de la colonització antioqueña. El poble està molt ben conservat i és molt conegut per la seva tradició en l’elaboració de productes artesanals a base de lianes i la seva proximitat amb la reserva natural de Barbes Bremen on hi ha una alta possibilitat de veure els micos udoladors. L’esmorzar el planegem en un dels restaurants més coneguts del poble i després tindreu temps per a caminar pel poble i gaudir d’una de les poblacions més característiques de la regió cafetera.
Mes tarda recorregut per una sendera natural d’interpretació ambiental i ressò històric pròpies de l’univers meravellós de la selva humida andina. La caminada s’acompanya amb un guia de la regió especialitzat en l’albirament de micos udoladors. (caminada 5km – 3h). Al final de dia transporti cap a l’aeroport de Pereira per a prendre el vol a Medellín.
Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 12 | Medellín. Visita guiada al matí
Esmorzar i visitada guiada per la ciutat de Medellín. Ciutat que va tenir en la seva època fama de ser unes de les ciutats més perilloses del món, però amb l’aplicació de noves polítiques i inversió en infraestructures i educació pública, avui és la Ciutat de l’Eterna Primavera és una de les ciutats més innovadores del món. Vingui amb nosaltres a un tour sobre la història i el present Medellín. Allotjament.

DIA 13 | Medellín – Tour Guatapé i Pedra del Peñol
La pedra del Peñol és un dels destins més espectaculars als voltants de Medellín. Es pot pujar al monòlit que té una altura de 200 metres per escales (són 700 graons). Gaudi de paisatges impressionants dels voltants meravellosos com a Illes i muntanyes verdes dins d’un gran llac blau. El poble Guatapé és un lloc tranquil i petit amb un clima agradable. És famós per la seva església i façanes acolorides o sòcols en els murs de totes les cases al poble. Podràs gaudir un esmorzar típic colombià en la riba de l’embassament de Guatapé i explorar el llac en un viatge amb llanxa i prendre temps per a deambular pel poble i relaxar-se.

DIA 14 | Medellín. Vol de tornada a Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport i vol de tornada.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble En construcció
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics Bogotà / Neiva i Pereira / Medellín.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies locals durant les visites.
Transport per terra en vehicle privat segons programa.
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Taxes d’entrada / sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.