Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge per a descobrir el millor de Corea del Sud al teu aire, realitzant els trasllats en autobús, des de Seül a Gyeongju, Busan, Suncheon i Jeonju. Malgrat els anys d’ocupació japonesa, Corea del Sud té la seva pròpia identitat. Aquest petit i atractiu país ofereix bells paisatges, cultura tradicional, bella arquitectura i la possibilitat de conèixer algunes de les ciutats més modernes d’Àsia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / SEÜL Vol
2 ARRIBADA A SEÜL Hotel
3 SEÜL E Hotel
4 SEÜL E Hotel
5 SEÜL E Hotel
6 SEÜL – GYEONGJU E Hotel
7 GYEONGJU E Hotel
8 GYEONGJU – BUSAN E Hotel
9 BUSAN E Hotel
10 BUSAN – SUNCHEON E Hotel
11 SUNCHEON – JEONJU E Hotel
12 JEONJU – SEÜL E Hotel
13 SEÜL E Hotel
14 VOL SEÜL / BARCELONA E Vol
15 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Barcelona / Seül
Sortida en vol regular amb destinació Seül, amb connexió intermèdia a Pequín. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Seül
Arribada a Seül i trasllat a l’hotel. Seül, és el centre econòmic del país, des que el rei Taejo va instaurar aquí la capital, fa sis segles. En l’actualitat, és una ciutat moderna que conserva els seus carrers laberíntics i innombrables vestigis d’història.

Dia 03 | Seül
Esmorzar. Dia lliure a Seül. Seül té una de les xarxes de transport públic, més barates i eficients del món. La forma més fàcil de moure’s, és comprar-se una targeta de transport, i carregar-la en qualsevol botiga. D’aquesta manera, podràs usar totes les línies de metro, i autobusos de Seül.
Algunes visites recomanades de Seül són: algun dels cinc palaus reals (destacant el Palau de Changdeok), el palau Changdeokgung, és el que millor representa la cultura coreana, pel conjunt de les seves edificacions, pel seu famós jardí secret i per ser és l’únic palau que preserva l’estil arquitectònic de la Dinastia Joseon. Des de 1.997 forma part de la llista del Patrimoni Cultural de la Humanitat.

Altres opcions són el Museu Nacional de Corea (és el principal museu d’història i d’art de Corea del Sud), passejar pel Mercat de Namdaemun (un autèntic mercat de carrer, enmig del centre de la ciutat). Allí podem trobar de tot, des de roba, menjar de carrer, peixos, llaminadures, electrònica, i les coses més estranyíssimes que es puguin imaginar. Les Portes Sungnyemun i Heunginjimun (en l’antiguitat, la ciutat de Seül estava totalment emmurallada per a defensar-se de les agressions estrangeres). D’aquella muralla, només queden algunes ruïnes, i dues de les cinc portes d’entrada a la fortalesa, que són les portes Sungnyemun i Heunginjimun. El Rierol Cheonggyechon (es tracta d’un rierol d’aigües cristal·lines, que travessa bona part de la ciutat, i que els coreans el van convertir en un bonic passeig ecològic, per a caminar o asseure’s a prendre alguna cosa). Sol haver-hi exposicions artístiques, i gent passejant i descansant. Altres visites interessants poden ser el Santuari de Jongmyo, i passejar pel barri de Bukchon, un dels barris més tradicionals de la ciutat, on solien viure les famílies adinerades de Seül. Avui dia continua conservant moltes cases tradicionals amb els seus bonics sostres típicament coreans, que creguin un gran contrast amb la modernitat, com a contrast, es pot passejar per yeong-dong, probablement la zona més famosa i animada de la ciutat (són diversos carrers comercials, en la qual, a més de centenars de botigues de tota mena, hi ha una enorme oferta de restaurants i de menjar).

Des de Seül, també es pot fer una excursió a la DMZ, la Zona desmilitaritzada de Corea. La Zona desmilitaritzada de Corea, també coneguda com a davantera intercoreana, és una franja de seguretat, que protegeix el límit territorial de treva entre la República Popular Democràtica de Corea i la República de Corea. Establerta en 1953, mesura 4 km d’ample i 238 km de longitud.

Dies 04 i 05 | Seül
Dies lliures a Seül en règim d’allotjament i esmorzar.

Dia 06 | Seül – Gyeongju
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat des de l’hotel de Seül, fins a la terminal d’autobusos Express, on viatjarem amb l’autobús exprés des de Seül a Gyeongju (es triga unes 3,5 hores). Arribada i trasllat pel seu compte a l’hotel. (Si es confirma l’hotel assignat o similar, es pot anar a peu). Resta del dia lliure. Visitar Gyeongju, és imprescindible, per a aprendre i entendre Corea del sud i la seva història. La ciutat va ser capital del país, durant un dels períodes més rellevants de la seva història. La ciutat de Gyeongju és coneguda també com el “museu sense parets”, i és que està plagada de llocs de gran valor històric declarats Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Dia 07 | Gyeongju
Esmorzar. Dia lliure en Gyengju, per a recórrer la ciutat. Des de Gyeongju, també es pot fer una visita a Daegu, que està a una distància de 18 minuts amb tren des de Gyeongju.

Dia 08 | Gyeongju – Busan
Esmorzar. Trasllat pel seu compte a la terminal d’autobusos expressos (si es confirma l’hotel assignat o similar, es pot anar a peu). Sortida amb autobús exprés des de Gyeongju a Busan (70 km / 1 hora aprox.). Arribada a Busan i trasllat privat a l’hotel.
Busan, és la ciutat marítima més important de Corea del Sud. Tota la seva història i gran part del seu atractiu, gira al voltant de la mar, i posseeix una infinitat d’escenaris i atractius, que ens permetran conèixer a fons, la cultura de Corea del Sud. El Pont Gwanvan, una enorme passarel·la penjant, creua la badia del mateix nom, i s’ha convertit en un dels símbols més reconeguts de la ciutat.
En Busan, podrem passejar entre els llocs regentats per dones, i observar l’anar i venir dels coreans fent les seves compres. Podem passejar per l’enorme Mercat Gukje, un dels més grans de Corea on podrem trobar pràcticament de tot, des de productes típics fins a electrònica, roba o objectes artesanals. En resum, es tracta d’un autèntic mercat replet de vida.
Una visita també interessant, és el Museu de Busan, que consta, no sols de peces arqueològiques, sinó també d’utensilis donats per la gent de la regió, al llarg de les dècades. També podem pujar a l’alt de la Torre Busan, a 118 metres d’altura, on podrem gaudir d’un dels miradors més espectaculars del país asiàtic.

Dia 09 | Busan
Esmorzar. Dia lliure en Busan per a continuar recorrent aquesta bonica ciutat costanera i portuària, o per a visitar la zona.

Dia 10 | Busan – Suncheon
Esmorzar. Trasllat privat a la Terminal d’autobusos de Busan. Sortida de l’autobús exprés des de Busan a Suncheon (200 km / 2.5 hores aprox.). Arribada a Suncheon i trasllat pel seu compte a l’hotel de Suncheon (es pot anar en taxi, costa $ 6 aprox, i es triga uns 10 minuts / 5 km aprox.). Resta del dia lliure per a visitar la ciutat o voltants. Els voltants de Suncheon, és de les zones més visitades pels turistes locals. A pocs quilòmetres està Yeosu, el Suncheon Bay Ecological Park i les plantacions de te de Boseong.

Dia 11 | Suncheon – Jeonju
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat pel seu compte a l’estació d’autobús. Sortida de l’autobús interurbà cap a Jeonju (130 km / 3 hores aprox.). El poblet de Jeonju es manté com un vestigi de la dinastia Joseon, ara transformada en barri cèntric i submergida entre edificacions més modernes. En Jeonju encara resideixen famílies en alguns habitatges centenaris i és possible trobar algun taller artesanal. Caminar pel poble i entrar en alguna casa hanok és imprescindible en Jeonju. La major concentració de cases hanok (unes 800), està en Jeonju. Prop d’aquí, es troben altres llocs històrics com el santuari Gyeonggijeon, l’escola confuciana Hyanggyo, la porta Pungnammun, la terrassa Omokdae, la muntanya dels màrtirs, l’església catòlica Jeondong, i el mercat Nambu, amb llocs de peix, fruites i plats típics.

Dia 12 | Jeonju – Seül
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat pel seu compte a la terminal d’autobusos expressos (es pot anar en taxi, són uns 3 km / 10 minuts, i costa aprox uns $4). Sortida de l’autobús exprés des de Jeonju a Seül (230 km / 3 hores aprox.). Arribada a Seül i trasllat a l’hotel.

Dia 13 | Seül
Esmorzar. Avui gaudirem del nostre últim dia de viatge, on podrem passejar o realitzar les últimes compres a Seül.

Dia 14 | Vol Seül / Barcelona
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport, i sortida del vol de tornada a Barcelona, amb connexió a Pequín. Nit a bord.

Dia 15 | Arribada a Barcelona
Al matí, arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.135 €
Suplement Habitació Individual 815 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
12 nits d’estada en hotels 3-4*, en base habitació doble amb esmorzar inclòs.
Trasllats d’entrada i sortida des de l’aeroport d’Incheon fins a l’hotel de Seúl.
Trasllats privats d’anada i tornada des de l’hotel de Seúl a la terminal d’autobusos regulars.
Trasllats privats d’anada i tornada des de la terminal d’autobusos exprés fins a l’hotel de Busan.
Bitllets d’autobús exprés en els trajectes: Seúl – Gyeongju, Gyeongju – Busan, Busan – Suncheon y Jeonju – Seúl.
Bitllet d’autobús interurbà de Suncheon a Jeonju.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guia ni visites.
Trasllats no especificats.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari