Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge per descobrir el millor de Corea del Sud al teu aire, recorrent el país amb tren, amb el Korail Pass. Tot i els anys d’ocupació japonesa, Corea de Sud té la seva pròpia identitat. Aquest petit i atractiu país ofereix bells paisatges, cultura tradicional, bella arquitectura i la possibilitat de conèixer algunes de les ciutats més modernes d’Àsia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / SEÚL Vol
05 AGO ARRIBADA A SEÚL Hotel
06 AGO SEÚL Hotel
07 AGO SEÚL – JEONJU – SEÚL Hotel
08 AGO SEÚL – GYEONGJU Hotel
09 AGO GYEONGJU Hotel
10 AGO GYEONGJU – BUSAN Hotel
11 AGO BUSAN Hotel
12 AGO BUSAN Hotel
13 AGO BUSAN – SEÚL Hotel
14 AGO VOL SEÚL / BARCELONA Vol
15 AGO ARRIBADA A BARCELONA

04 AGO.- VOL BARCELONA / SEÜL
Sortida en vol amb destinació Seül, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

05 AGO.- ARRIBADA A SEÜL
A la tarda, arribada a Seül i trasllat per lliure a l’hotel. Seül és el centre econòmic del país des que el rei Taejo va instaurar aquí la capital, fa sis segles. En l’actualitat és una ciutat moderna que conserva els seus carrers laberíntics i innombrables vestigis d’història.

06 AGO.- SEÜL
Dia lliure a Seül. Seül té una de les xarxes de transport públic més barates i eficients del món. La forma més fàcil de moure és comprar-se una targeta de transport i carregar-la en qualsevol botiga. D’aquesta manera podràs fer servir totes les línies de metro i autobusos de Seül.
Algunes visites recomanades de Seül són: algun dels cinc palaus reals (destacant el Palau de Changdeok); el palau Changdeokgung és el que millor representa la cultura coreana, pel conjunt de les seves edificacions, pel seu famós jardí secret i per ser l’únic palau que preserva l’estil arquitectònic de la Dinastia Joseon. Des de 1997 forma part de la llista del Patrimoni Cultural de la Humanitat.

També és interessant el Museu Nacional de Corea (el principal museu d’història i art coreà), o passejar pel mercat de Namdaemun (un autèntic mercat de carrer al centre de la ciutat). Allà podem trobar de tot, des de roba, menjar, peixos, llaminadures, electrònica, i les coses més rares que es puguin imaginar. També podem visitar les Portes Sungnyemun i Heunginjimun; en l’antiguitat la ciutat estava totalment emmurallada per defensar-se de les agressions estrangeres. D’aquella muralla, només queden algunes ruïnes, i dues de les cinc portes d’entrada a la fortalesa, que són precisament aquestes. Podem anar a la riera Cheonggyechon, es tracta d’una riera d’aigües cristal·lines que travessa bona part de la ciutat, i que els coreans el van convertir en un bonic passeig ecològic, per caminar o seure a prendre alguna cosa. Hi sol haver exposicions artístiques, i gent passejant i descansant. Altres visites interessants poden ser el Santuari de Jongmyo i passejar pel barri de Bukchon, un dels barris més tradicionals de la ciutat, on solien viure les famílies adinerades de Seül. Avui dia segueix conservant moltes cases tradicionals amb els seus bonics sostres típicament coreans, que creen un gran contrast amb la modernitat. També es pot passejar per yeong-dong, probablement la zona més famosa i animada de la ciutat (són diversos carrers comercials, on a més de centenars de botigues de tot tipus, hi ha una enorme oferta de restaurants i de menjar de carrer).
Des de Seül també es pot fer una excursió a la DMZ, la Zona desmilitaritzada de Corea. La també coneguda com a frontera intercoreana és una franja de seguretat que protegeix el límit territorial de treva entre la República Popular Democràtica de Corea i la República de Corea. Establerta el 1953, mesura 4 km d’ample i 238 km de longitud.

07 AGO.- SEÜL – JEONJU – SEÜL
Avui proposem viatjar en tren fins a Jeonju (1’30h aprox.) per passar el dia. El poble de Jeonju es manté com un vestigi de la dinastia Joseon, ara transformada en barri cèntric i submergida entre edificacions més modernes. A Jeonju encara resideixen famílies en alguns habitatges centenàries i és possible trobar algun taller artesanal. Caminar pel poble i entrar en alguna casa Hanok és imprescindible. La major concentració de cases Hanok (unes 800), és aquí. A prop es troben altres llocs històrics com el santuari Gyeonggijeon, l’escola confuciana Hyanggyo, la porta Pungnammun, la terrassa Omokdae, la muntanya dels màrtirs, l’església catòlica Jeondong i el mercat Nambu, amb parades de peix, fruites i plats típics.

08 AGO.- SEÜL – GYEONGJU
Avui proposem viatjar en tren fins a Gyeongju. Si sortim d’hora de Seül podem fer un primer viatge en tren fins a Andong (2h aprox.) per visitar Hahoe, un poble tradicional dels segles XIV-XV.
Des d’Andong a Hahoe hi ha 18 km, que es poden realitzar en bus o en taxi. Hahoe és un poblet tradicional coreà de la dinastia Chosŏn. És una part valuosa de la cultura coreana ja que conserva l’arquitectura del període Chosŏn. Els Hanok són les cases tradicionals coreanes, i en Hahoe les trobem en tots els seus carrers. Hi ha dos tipus que atreuen l’atenció, i que han perdurat durant centenars d’anys. D’una banda, tenim les fascinants “Choga”, cases amb sostres de palla (que necessiten ser canviats cada any, generalment al desembre), habitades normalment per camperols, i d’altra banda, la tradicional “waga”, amb sostres de estil oriental i utilitzades tradicionalment per la noblesa.

En acabar, sortida en tren fins a Gyeongju (2h aprox.), una visita imprescindible per aprendre sobre el país i la seva història. La ciutat va ser capital del país durant un dels períodes més rellevants de la seva història. La ciutat de Gyeongju es coneix també com el “museu sense parets”, i és que està plena de llocs de gran valor històric declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

09 AGO.- GYEONGJU
Dia lliure a Gyeongju per recórrer la ciutat. Des Gyeongju també es pot fer una visita a Daegu, que està a una distància de 18 minuts en tren des de Gyeongju.

10 AGO.- GYEONGJU – BUSAN
Avui proposem viatjar en tren fins a Busan (35 min aprox.). Busan és la ciutat marítima més important de Corea del Sud. Tota la seva història i gran part del seu atractiu gira al voltant de la mar, i posseeix una infinitat d’escenaris i atractius, que ens permetran conèixer a fons, la cultura de Corea del Sud. El Pont Gwanvan, una enorme passarel·la penjant, creua la badia del mateix nom, i s’ha convertit en un dels símbols més reconeguts de la ciutat.
Podrem passejar entre les parades regentats per dones, i observar l’anar i venir dels coreans fent les seves compres. Podem passejar per l’enorme Mercat Gukje, un dels més grans de Corea, on podrem trobar pràcticament de tot, des de productes típics fins a electrònica, roba o objectes artesanals. En resum, es tracta d’un autèntic mercat ple de vida.
Una visita també interessant és el Museu de Busan, que consta, no només de peces arqueològiques, sinó també d’estris donats per la gent de la regió, al llarg de les dècades. També podem pujar a la part alta de la Torre Busan, a 118 metres d’altura, on podrem gaudir d’un dels miradors més espectaculars del país asiàtic.

11 i 12 AGO.- BUSAN
Dies lliure a Busan per seguir recorrent aquesta bonica ciutat costanera i portuària, o per visitar la zona.

13 AGO.- BUSAN / SEÜL
Avui proposem viatjar de tornada a Seül (2’40h aprox.).

14 AGO.- SEÜL
Avui gaudirem de l’últim dia lliure a Seül. A la nit, sortida del vol de tornada a Barcelona (trasllat no inclòs). Nit a bord.

15 AGO.- ARRIBADA A BARCELONA
Al matí, arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.595 €
Taxes Aèries (Aprox.) 460 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Korail Rail Pass (4 dies select Pass).
Allotjament en hotels en base a habitació doble, en règim de només allotjament.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació