Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge per a descobrir el millor de Corea del Sud al teu aire, recorrent el país amb tren, amb el Korail Pass. Malgrat els anys d’ocupació japonesa, Corea de Sud té la seva pròpia identitat. Aquest atractiu i petit país, ofereix bells paisatges, cultura tradicional, bella arquitectura i la possibilitat de conèixer algunes de les ciutats més modernes d’Àsia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SEÚL Vol
2 ARRIBADA A SEÚL Hotel
3 SEÚL Hotel
4 SEÚL – JEONJU – SEÚL Hotel
5 SEÚL – GYEONGJU Hotel
6 GYEONGJU Hotel
7 GYEONGJU – BUSAN Hotel
8 BUSAN Hotel
9 BUSAN – SEÚL Hotel
10 SEÚL Hotel
11 VOL SEÚL / CIUTAT D’ORIGEN Vol
12 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Seül
Sortida en vol amb destinació Seül, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Seül
A la tarda, arribada a Seül i trasllat per lliure a l’hotel. Seül, és el centre econòmic del país, des que el rei Taejo va instaurar aquí la capital, fa sis segles. En l’actualitat, és una ciutat moderna que conserva els seus carrers laberíntics i innombrables vestigis d’història. Nit a Seül.

Dia 03 | Seül
Dia lliure a Seül. Seül té una de les xarxes de transport públic més barates i eficients del món. La forma més fàcil de moure’s és comprar-se una targeta de transport i carregar-la en qualsevol botiga. D’aquesta manera, podràs usar totes les línies de metro, i autobusos de Seül*.
Algunes visites recomanades de Seül són: algun dels cinc palaus reals (destacant el Palau de Changdeok), el palau Changdeokgung, és el que millor representa la cultura coreana, pel conjunt de les seves edificacions, pel seu famós jardí secret i per ser és l’únic palau que preserva l’estil arquitectònic de la Dinastia Joseon. Des de 1.997 forma part de la llista del Patrimoni Cultural de la Humanitat.

Altres opcions són el Museu Nacional de Corea (és el principal museu d’història i d’art de Corea del Sud), passejar pel Mercat de Namdaemun (un autèntic mercat de carrer, enmig del centre de la ciutat). Allí podem trobar de tot, des de roba, menjar de carrer, peixos, llaminadures, electrònica, i les coses més estranyíssimes que es puguin imaginar. Les Portes Sungnyemun i Heunginjimun (en l’antiguitat, la ciutat de Seül estava totalment emmurallada per a defensar-se de les agressions estrangeres). D’aquella muralla, només queden algunes ruïnes, i dues de les cinc portes d’entrada a la fortalesa, que són les portes Sungnyemun i Heunginjimun. El Rierol Cheonggyechon (es tracta d’un rierol d’aigües cristal·lines, que travessa bona part de la ciutat, i que els coreans el van convertir en un bonic passeig ecològic, per a caminar o asseure’s a prendre alguna cosa). Sol haver-hi exposicions artístiques, i gent passejant i descansant. Altres visites interessants poden ser el Santuari de Jongmyo, i passejar pel barri de Bukchon, un dels barris més tradicionals de la ciutat, on solien viure les famílies adinerades de Seül. Avui dia continua conservant moltes cases tradicionals amb els seus bonics sostres típicament coreans, que creguin un gran contrast amb la modernitat, com a contrast, es pot passejar per yeong-dong, probablement la zona més famosa i animada de la ciutat (són diversos carrers comercials, en la qual, a més de centenars de botigues de tota mena, hi ha una enorme oferta de restaurants i de menjar).

Des de Seül, també es pot fer una excursió a la DMZ, la Zona desmilitaritzada de Corea. La Zona desmilitaritzada de Corea, també coneguda com a frontera intercoreana, és una franja de seguretat, que protegeix el límit territorial de treva entre la República Popular Democràtica de Corea i la República de Corea. Establerta en 1953, mesura 4 km d’ample i 238 km de longitud. Nit a Seül.

Dia 04 | Seül – Jeonju – Seül
Avui proposem viatjar amb tren fins a Jeonju (1’30h aprox), per a passar el dia, i tornar a Seül. El poble de Jeonju es manté com un vestigi de la dinastia Joseon, ara transformada en barri cèntric i submergida entre edificacions més modernes. En Jeonju, encara resideixen famílies en alguns habitatges centenaris i és possible trobar algun taller artesanal. Caminar pel poble i entrar en alguna casa hanok és imprescindible en Jeonju. La major concentració de cases hanok (unes 800), està en Jeonju. Prop d’aquí, es troben altres llocs històrics com el santuari Gyeonggijeon, l’escola confuciana Hyanggyo, la porta Pungnammun, la terrassa Omokdae, la muntanya dels màrtirs, l’església catòlica Jeondong, i el mercat Nambu, amb llocs de peix, fruites i plats típics. Nit a Seül.

Dia 05 | Seül – Gyeongju
Avui proposem viatjar amb tren fins a Gyeongju (2h aprox.). Si sortim d’hora de Seül, podem fer un primer viatge amb tren fins a Andong (2h aprox.), per a visitar Hahoe, un poble tradicional dels segles XIV-XV.
Des d’Andong a Hahoe, hi ha 18 km aprox, que es poden realitzar en bus o en taxi. Hahoe és un poblet tradicional coreà de la dinastia Chosŏn. És una part valuosa de la cultura coreana ja que conserva l’arquitectura d’aquest període. Les hanok són les cases tradicionals coreanes, i en Hahoe les trobem en tots els seus carrers. Hi ha dos tipus que atreuen l’atenció, i que han perdurat durant centenars d’anys. D’una banda, tenim les fascinants “choga”, cases amb sostres de palla (que necessiten ser canviats cada any, en general al desembre), habitades normalment per pagesos, i d’altra banda la tradicional “waga”, amb sostres d’estil oriental i utilitzades tradicionalment per la noblesa. En acabar, continuació amb tren fins a Gyeongju (2h aprox).
Visitar Gyeongju és imprescindible, per a aprendre i entendre Corea del sud i la seva història. La ciutat va ser capital del país, durant un dels períodes més rellevants de la seva història. La ciutat de Gyeongju és coneguda també com el “museu sense parets”, i és que està plagada de llocs de gran valor històric declarats Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Nit en Gyeongju.

Dia 06 | Gyeongju
Dia lliure en Gyeongju per a recórrer la ciutat. Des d’aquí també es pot fer una visita a Daegu, que està a una distància de 18 minuts amb tren. Nit en Gyeongju.

Dia 07 | Gyeongju – Busan
Avui proposem viatjar amb tren fins a Busan (35 min aprox.). Busan és la ciutat marítima més important de Corea del Sud. Tota la seva història i gran part del seu atractiu giren al voltant de la mar, i posseeix una infinitat d’escenaris i atractius que ens permetran conèixer a fons la cultura de Corea del Sud. El Pont Gwanvan, una enorme passarel·la penjant, creua la badia del mateix nom, i s’ha convertit en un dels símbols més reconeguts de la ciutat.
En Busan podrem passejar entre els puestecitos regentats per dones, i observar l’anar i venir dels coreans fent les seves compres. Podem passejar per l’enorme Mercat Gukje, un dels més grans de Corea, on podrem trobar pràcticament de tot, des de productes típics fins a electrònica, roba o objectes artesanals. En resum, es tracta d’un autèntic mercat replet de vida.
Una visita també interessant és el Museu de Busan, que consta, no sols de peces arqueològiques, sinó també d’utensilis donats per la gent de la regió, al llarg de les dècades. També podem pujar a l’alt de la Torre Busan, a 118 metres d’altura, on podrem gaudir d’un dels miradors més espectaculars del país asiàtic. Nit en Busan.

Dia 08 | Busan
Dia lliure en Busan per a continuar recorrent aquesta bonica ciutat costanera i portuària, o per a visitar la zona. Nit en Busan.

Dia 09 | Busan – Seül
Avui proposem viatjar de tornada a Seül (2’40h aprox.). Nit a Seül.

Dia 10 | Seül
Dia lliure i allotjament a Seül.

Dia 11 | Vol Seül / Ciutat d’origen
Avui gaudirem de l’últim dia lliure a Seül. A la nit, sortida del vol de tornada. Trasllat a l’aeroport no inclòs. Nit a bord.

Dia 12 | Arribada a Ciutat d’origen
Al matí, arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.360 €
Suplement Habitació Individual 290 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 460 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Korail Rail Pass (4 dies select Pass).
09 nits d’estada en hotels de categoria turista, en base habitació doble, en règim de només allotjament.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Guia ni visites contractades.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari