Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Costa d’Ivori, que rep el seu nom del gran comerç d’ivori que es va practicar en el passat, ofereix al visitant belles platges atlàntiques amb un gran passat colonial, a més de poblets de pescadors construïts en bambú a l’estil tradicional i moltes vegades situats entre manglars i deltes. El país posseeix una important diversitat de paisatges entre els quals destaquen les seves platges plenes de cocoters i la selva tropical. També és d’interès el mosaic d’ètnies que conserven les seves tradicions gairebé intactes, destacant les famílies ètniques entroncades al grup dels akanes.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ABIDJAN – GRAND-BASSAM Hotel
2 GRAND-BASSAM – GRAND LAHOU E Hotel
3 GRAND LAHOU – SASSANDRA E Hotel
4 SASSANDRA E Hotel
5 SASSANDRA – SAN PEDRO E Hotel
6 SAN PEDRO E Hotel
7 SAN PEDRO – DALOA E Hotel
8 DALOA – YAMUSUKRO E Hotel
9 YAMUSUKRO – ABIDJAN – GRAND-BASSAM E Hotel
10 GRAND-BASSAM – ABIDJAN. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / ABIDJAN – GRAND-BASSAM
Sortida en vol regular amb destinació Abidjan, amb connexió intermèdia. A l’arribada, assistència per part del nostre personal i trasllat a l’allotjament a Grand-Bassam.

DIA 2.- GRAND-BASSAM- GRAND LAHOU
Al matí sortida cap a Grand Lahou, on realitzarem una petita excursió a l’illa dels micos, anomenada així per la quantitat de primats diferents que es poden observar. A continuació, realitzarem una caminada pel bosc tropical que es troba a la desembocadura del riu Bandama. Més tard, trobarem als pescadors que habiten en una població situada entre la llacuna i l’oceà, en cases construïdes amb bambú.

DIA 3.- GRAND LAHOU – SASSANDRA
Sortida per carretera cap a Sassandra. Aquesta petita ciutat va ser fundada per portuguesos al segle XV amb el nom de Sant Andrea. Amb el temps, el nom es va anar distorsionant fins quedar-se en Sassandra. Actualment, aquesta petita ciutat de pescadors situada a la desembocadura del riu Sassandra, posseeix el mercat de peix més important del país.

DIA 4.- SASSANDRA
Sassandra està coberta de manglars i molt a prop es pot visitar el Parc Nacional de Gaolu, al qual normalment s’accedeix en piragua. El parc és conegut per la seva fauna típica de sabana: elefants, búfals, lleons, panteres, antílops, hipopòtams, etc.
Disposarem de temps per gaudir d’algunes de les platges més belles de l’Àfrica Occidental: Batelebre, Niezeko, LabregA… destaquen especialment Poliplage i Monogaga.

DIA 5.- ​​SASSANDRA – SAN PEDRO
Avui ens dirigirem a San Pedro, on es troben les platges més boniques de tot el Golf de Guinea. La ciutat de San Pedro no només és coneguda per les seves precioses platges, sinó que també compta amb el segon port més gran del país i un gran ambient nocturn.

DIA 6.- SAN PEDRO
Dia lliure per gaudir de les platges paradisíaques del Golf de Guinea.

DIA 7.- SAN PEDRO – DALOA
Sortida cap a Daloa, la tercera ciutat més poblada del país. Daloa és coneguda com “la capital del cacau” per la importància d’aquest producte a la vida de la ciutat. Cal recordar que Costa d’Ivori és el major productor de cacau del món. Es pot visitar el centre d’artesania local, on s’exhibeixen escultures fetes amb ivori.

DIA 8.- DALOA – YAMUSUKRO
Sortida en direcció a Yamusukro, la capital del país i lloc natal del seu primer president Félix Houphouët-Boigny, que va voler transformar el seu petit poble en una ciutat moderna de grans avingudes i edificis futuristes. Visitarem el famós llac dels cocodrils i el museu de la ciutat.
També visitarem l’espectacular Basílica de Notre-Dame, que és una rèplica de la de Sant Pere del Vaticà. Construïda amb marbre italià, aquesta és encara més gran que la seva “germana” del Vaticà, el que la converteix en l’església catòlica més gran del món.

DIA 9.- YAMUSUKRO – ABIDJAN – GRAND-BASSAM
Avui prendrem l’autopista que uneix la capital política del país amb l’econòmica. Abidjan és l’orgull dels ivorians i un exemple de desenvolupament desigual i caòtic.
Dividida en barris, podrem observar la concentració de gratacels, grans hotels i comerços “a l’americana”. Un dels edificis més coneguts a la ciutat és La Pyramide, l’oficina del govern federal que sembla un antic ziggurat. Després de les visites, trasllat a Grand-Bassam.

DIA 10.- GRAND-BASSAN- ABIDJAN. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN
Grand-Bassam va ser la primera capital del país durant la colonització francesa. Avui podria anomenar la “ciutat oblidada”. El seu barri colonial, amb la majoria d’edificis abandonats és una bona mostra d’això. Però sens dubte és una ciutat especial, amb un encant únic.

A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

DIA 11.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.780 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 310 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels indicats o similars amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle 4×4 per a 4 persones i minibús o furgoneta a partir de 5 persones.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Guies locals de suport a Sassandra i Grand Lahou.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Costa d’Ivori.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visita dels manglars del riu Sassandra.
Entrades als parcs i als llocs a visitar (50 € aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
18 juliol, 2016

El país no té grans atraccions turístiques però tot i així ens ha agradat. El millor sens dubte són els petits pobles de pescadors, els seus mercats de peix i les precioses platges de l’Atlàntic.
També és curiós fixar-se amb les influències colonials de cada ciutat, que són força diferents.

Deixar un comentari

Classificació