Amèrica del Nord
Destinació
16 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge a Costa Rica a través de les seves més interessants reserves naturals. Seguint el nostre estil de viatges, hem inclòs diferents caminades per les senderes de les reserves naturals, banys en cascades i aigües termals, tub respirador en les aigües del Carib i l’observació del quetzal, amb la possibilitat de visitar la comunitat indígena Bribri de Yorkín, navegant en canoes pel riu Sixaola.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
20 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAN JOSÉ Hotel
21 DES SAN JOSÉ – PN DE TORTUGUERO E / D / S Lodge
22 DES PN DE TORTUGUERO. NAVEGACIÓ PELS CANALS E / D / S Lodge
23 DES PN DE TORTUGUERO – PN CAHUITA E / D Hotel
24 DES PN CAHUITA. RESERVA INDÍGENA BRIBRI YORKÍN (opcional) E / D / S Hotel
25 DES PN CAHUITA – PN VOLCÀ ARENAL E Hotel
26 DES PN VOLCÀ ARENAL. CAMINADA “SENDERO BOSQUE 1968” E Hotel
27 DES PN VOLCÀ ARENAL – PN VOLCÀ TENORIO – PN RINCÓN DE LA VIEJA E Hisenda
28 DES PN RINCÓN DE LA VIEJA – CATARACTA LAS CHORRERAS E Hisenda
29 DES PN RINCÓN DE LA VIEJA – MONTEVERDE E Hotel
30 DES RESERVA BIOLÒGICA DE MONTEVERDE E Hotel
31 DES MONTEVERDE – PN CARARA – DOMINICAL E / D / S Hotel
01 GEN DOMINICAL – SAN GERARDO DE DOTA E Hotel
02 GEN SAN GERARDO DE DOTA – CERRO DE LA MUERTE E / D  Hotel
03 GEN SAN GERARDO DE DOTA – AEROPORT. VOL DE TORNADA E A bord
04 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

20 DES | Vol Ciutat d’origen / San José
Embarqui en el vol amb destinació a San José. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

21 DES | San José – Parc Nacional Canales de Tortuguero
A primera hora trasllat per terra a través del Parc Nacional Braulio Carrillo i les plantacions de bananers cap a l’embarcador situat en la finca ramadera de Caño Blanco. Embarcament en llanxa i navegació (1’30 h aprox.) a través dels canals fins al lodge. A la tarda visita del poble de Tortuguero. A la nit, opcionalment es pot observar el fresi de les tortugues (temporada òptima de juliol a setembre). El P.N. de Tortuguero, situat en les planes del Carib Nord, està travessat per una xarxa de canals i llacunes navegables paral·leles a la costa. És de gran bellesa escènica, i la seva densa vegetació alberga un gran nombre d’espècies animals aquàtiques i terrestres.

22 DES | Parc Nacional de Tortuguero. Navegació pels canals
Al matí, caminada pels senders que envolten el lodge. Després de l’esmorzar, excursió en llanxa pels canals per a observar la riquesa de flora i fauna (tortugues, cocodrils, micos, mandrosos, lloros, llepasses, tucans…).

23 DES | P.N. Canales de Tortuguero – P.N. Cahuita
Després d’esmorzar navegació en llanxa (1’15 h) fins a l’embarcador principal i trasllat per terra fins al poble de Guapiles. Esmorzar i continuació a Cahuita, a la costa del Carib. Arribada a l’hotel a mitja tarda. El poble de Cahuita compta amb una acolorida mescla de cultures de Costa Rica i Jamaica.

24 DES | Parc Nacional Cahuita
Visita a peu del parc nacional (2’30 h).
El Parc Nacional de Cahuita està localitzat a la ciutat de Cahuita, 43 km al sud de Limón, en la Costa del Carib. A més de les sorres blanques, infinits arbres de cocos a la platja, la mar d’aigües tranquil·les i cristal·lines i esculls de coral prop de la riba, l’element més atractiu del parc és la biodiversitat marina. En els boscos aquàtics floreix el coral cervell i trobem una gran gamma de peixos tropicals de colors brillants i cridaners. Esquals, ratlles i anguiles també són residents permanents.

Opcional – Snorkel o excursió a la Reserva Bribri Yorkín:
Trasllat per terra fins a la població de Bambú, on ens estaran esperant unes rústiques canoes per a remuntar el riu Sixaola, frontera natural amb Panamà, fins a arribar al riu Yorkín, on es troba la reserva indígena Bribri. Es faran caminades guiades, entre boscos de selva primària i ens explicaran les característiques de la flora i la fauna de la zona. Acabarem amb un refrescant bany en els gorgs naturals. Visita d’una hisenda de plantació de cacau per a seguir el seu procés des de la recol·lecció del gra fins a la seva degustació.

Opcional – Reserva de Manzanillo:
Trasllat en transport local a Puerto Viejo de Talamanca. Caminada en la reserva de Manzanillo (2 h) fins al poble. Temps per a gaudir de la platja i esmorzar lliure. Caminada fins a Puerto Viejo i trasllat en bus privat a l’hotel. El poble costaner de Manzanillo, dedicat a la pesca, es troba al final de la carretera, i permet l’accés a diferents caminades per l’àrea.

25 DES | P.N. Cahuita – Cataracta Las Golondrinas – Parc Nacional del Volcà Arenal
Esmorzar i sortida cap a la zona Nord del país, per a conèixer l’imponent Volcà Arenal. En ruta pararem per a visitar la Cataracta Las Golondrinas, a Guacimo. Breu caminada cap a la cataracta, amb una caiguda perfecta, situada en el bosc, enmig d’un corredor biològic. Després d’un bany a la cataracta, continuem cap al P.N. del Volcà Arenal, amb el seu con gairebé perfecte a 1.633 metres d’altura i sense activitat des de fa pocs anys. Es troba situat en les planes de San Carlos, famoses per la bellesa dels seus paisatges, els seus pobles pintorescos i clima particular. Parada en la comunitat de Muelle on reposen les iguanes.

26 DES | Parc Nacional del Volcà Arenal. Caminades
Pocs llocs a Costa Rica inspiren més respecte i admiració que el volcà Arenal. A primera hora, caminada guiada per les senderes privades d’Arenal 1968. El recorregut per zona boscosa inclou les millors vistes panoràmiques del llac creat pel volcà, l’oportunitat de caminar sobre roques volcàniques, que daten de l’erupció del 29 de juliol de 1968. Al llarg de la caminada, si tenim sort, veurem bufons aulladores Congo, pavas crestadas, oropéndolas i tucans. Visitarem els Ponts Penjants de l’Arenal. Comprenen una àrea de 600 acres conservats com una reserva forestal. Caminada de 3,1 km de longitud creuant 15 ponts dissenyats especialment per a l’observació del paisatge, variada vegetació, flora i fauna.

Opcional – Ecotermals:
Visita als manantials ecotermals naturals del Volcà Arenal.

27 DES | P.N. Volcà Arenal – P.N. Tenorio – P.N. Rincón de la Vieja
Esmorzar i visita de l’Arbre de la Pau, ceibo de gran grandària de gran importància en la cultura Maleku, situat a Guatuso de San Carlos.
Sortida cap al P.N. Tenorio, situat en la serralada de Guanacaste, en ruta cap a Rincón de la Vieja. La zona del volcà Tenorio és de bosc tropical i protegeix espècies de flora i fauna d’importància regional. Amb els seus quatre cons, ofereix vistes panoràmiques naturals que li permeten gaudir de les planes del Pacífic i el Carib. Espectacular caminada (5 km / 3 h aprox.) per les faldilles del Volcà Tenorio, seguint el Riu Celeste i la Llacuna Blava. El seu nom es deu al color de les aigües cristal·lines blavoses, produït per una reacció química volcànica. Continuació de la ruta fins a Rincón de la Vieja.

28 DES | P.N. Rincón de la Vieja – Cataracta Las Chorreras. Caminades
Després d’esmorzar, iniciarem una llarga caminada per alguns dels majestuosos paratges del P.N. Volcà Rincón de la Vieja. En les 14.000 hectàrees del parc trobem grans atractius naturals: un volcà actiu, estanys de llot bullint, les famoses «pailas», guèisers dels quals brolla argila a més de 106 graus centígrads, a més de fonts termals, boscos litorals secs, boscos nuvolosos i molta vida salvatge. El parc és un paradís per als excursionistes, amb més de 100 km de senderes ben marcades. Podrem banyar-nos en les cristal·lines aigües d’alguna de les cataractes, com la de Chorreras (caminada aprox. 2 h / 3 km). Els que prefereixin continuar caminant, poden triar la ruta que més els convingui per dificultat i durada, a qualsevol de les cataractes. Els camins i pistes estan ben assenyalats. Tarda lliure.

29 DES | P.N. Rincón de la Vieja – Monteverde
Després d’esmorzar visitarem el poble de Libèria, anomenada la ciutat blanca. Sortida cap a la Reserva Biològica de Monteverde. En ruta farem una parada en Plans de Corts, una cataracta de 20 metres d’alt i 40 metres de llarg situada en el Riu Potrero. Administrada per una associació local, les donacions d’entrada permeten sostenir els projectes de l’escola local. No és estrany veure als micos jugant en els arbres pròxims a la cataracta. Continuació fins a la ciutat de Monteverde, petita ciutat al nord-oest de Costa Rica.

30 DES | Reserva Biològica de Monteverde
Visita de la Reserva Biològica de Monteverde, famosa pel seu bosc tropical nuvolós, ric en biodiversitat, hàbitat natural on es va descobrir el famós Gripau Daurat. És també l’àrea de reproducció de l’esplendorós Quetzal, a més d’una àmplia varietat de fauna en ocells com trogons, colibrís, l’ocell campana, tucans, així com insectes, mamífers i rèptils. També és lloc de flora rica en epífits, orquídies, bromèlies, molses, falgueres; i arbres com l’ocotea, guarumo, etc. Es pot realitzar opcionalment el Sky tram (telefèric) o Sky Trek (tirolines).

31 DES | Monteverde – P.N. Carara (caminades) – Dominical
Després d’esmorzar trasllat cap a Quepos. En ruta parada sobre el riu Tarcoles habitat per cocodrils durant gairebé tot l’any. Observarem cocodrils de fins a 6 metres de llarg i ocells aquàtics com a garses, espàtules i falcons.
Arribada al Parc Nacional Carara, que és l’únic parc a Costa Rica situat entre hàbitats Amazònics i Mesoamericans, una zona de transició que alberga diferent flora i fauna de cadascun dels respectius hàbitats. El nom del parc, Carara, va ser brindat pels nadius Huetar, que significa cocodril. Trobarem un altre tipus de vida silvestre com el mico cara blanca, el caputxí i els guacamais escarlata, que emigren diàriament des de l’interior del dens bosc fins als manglars prop de la desembocadura del Tarcoles. Podem observar guacamais, tucans, lloros, araçarí, martins i garses, que prosperen en els mangles costaners, a més de pècaris, óssos formiguers i les granotes verinoses que salten provisionalment en els sòls del bosc humit. Després de l’esmorzar (pícnic) trasllat cap a la costa Pacífica. Arribada a Dominical, un petit balneari popular entre els surfistes.

01 GEN | Dominical – San Gerardo de Dota
Matí lliure per a gaudir de la platja o realitzar caminades pels senders de la zona. A la tarda trasllat a San Gerardo de Dota. Arribada i acomodació en el lodge, situat en la Reserva Forestal Los Santos. Aquesta zona protegida és l’hàbitat del quetzal.

02 GEN | San Gerardo de Dota – Cerro de la Muerte. Caminades
Després d’esmorzar realitzarem una caminada de descens del Cerro de la Muerte.
Situat en aquesta regió de bosc primari i secundari de mitja altitud (de 2.200 a 2.400 metres), descobrim gran riquesa quant a la seva biodiversitat; habiten 71 espècies endèmiques del país, destacant-se tucans, pics verds, trogoniformes i el famós quetzal, ocell mític les plomes del qual adornaven el cap dels maies. La caminada té una durada d’entre 4 i 5 hores.

03 GEN | San Gerardo de Dota – Aeroport de San José. Vol de tornada
Sortida molt d’hora al matí a la cerca del resplendent quetzal, una dels ocells més famosos del món, ja que aquesta zona és el seu hàbitat primari.
Continuem la caminada en la reserva biològica privada de gairebé 400 hectàrees d’extensió, amb una xarxa de 6 senderes que sumen aproximadament 30 km. Aquesta reserva alberga una espectacular biodiversitat que atreu les mirades de tot el món, exerceix com a camp de recerques científiques i aconsegueix provocar un profund sentiment de pau i tranquil·litat.
Després de l’esmorzar (no inclòs) descendim a la ciutat de Cartago, visitant la plaça central i la Basílica de la Verge dels Àngels, que segons el costum religiós és lloc de peregrinació de molts creients. Trasllat a l’aeroport internacional de San José per a embarcar en el vol de tornada. Nit a bord.

04 GEN | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 9 a 16 persones 2.780 € 2.880 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.980 € 3.080 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 645 €
Assegurança obligatòria entrada a Costa Rica 180 $
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats privats d’entrada i sortida d’aeroports.
Transport per terra en minibús amb aire condicionat durant tota la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Excursions guiades en barca pels canals de Tortuguero.
Entrades i caminades guiades en tots els parcs i reserves.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats i begudes no indicats com a inclosos.
Assegurança mèdica obligatòria per entrar al país (180 USD aprox.).
Taxa de sortida a San José (29 € aprox.).
Excursions opcionals: Reserva Bribri de Yorkín (70 USD), Reserva de Manzanillo des de Cahuita (4 €).
Excursió nocturna observació fresa de tortugues a Tortuguero.
Opcional Ecotermals al PN Volcà Arenal (44 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari