Europa
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Pocs països ofereixen tanta concentració d’enclavaments Patrimoni de la Humanitat com Croàcia. En aquest programa anem a recórrer alguns dels seus principals parcs nacionals, Plitvice, Paklenica i Krka i gaudir de la gran varietat de paisatges i natura. Combinarem aquestes excursions amb visites a les històriques ciutats de l’Adriàtic, escenaris de múltiples pel·lícules i sèries actuals.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ZADAR Hotel
06 ABR ZADAR – PN PAKLENICA – ZADAR E Hotel
07 ABR ZADAR – PN PLITVICE – ZADAR E Hotel
08 ABR ZADAR – PN KRKA – SIBENIK – TROGIR E Hotel
09 ABR CIUTATS HISTÒRIQUES DE SPLIT I TROGIR E Hotel
10 ABR TROGIR – DUBROVNIK E Hotel
11 ABR DUBROVNIK – ILLES DE ELAFITI – DUBROVNIK E / D Hotel
12 ABR VOL DUBROVNIK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

05 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Zadar
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació Zadar, via Zagreb. Arribada a última hora i trasllat a l’hotel.

06 ABR.- Parc Nacional Paklenica
Esmorzar i sortida a primera hora cap al Parc Nacional de Paklenica, declarat per la UNESCO Reserva Mundial de la Biosfera. Situat entre el pic més alt de Velebit i el mar, destaquen els seus dos espectaculars canons de Velika i Mala Paklenica. Les seves verticals parets de roca calcària s’han convertit en un gran atractiu per a escaladors de tot Europa. El parc rep un gran nombre de senderistes també, pel seu fàcil accés, diversitat geològica, fauna i flora. Proposem una caminada de 2 hores partint de l’entrada de parc que recorre el canó de Velika. A la tarda tornada a Zadar i temps per recórrer el casc històric de la ciutat, tocant les aigües de l’Adriàtic. Zadar va arribar a ser la ciutat-fortalesa més gran de tota la República de Venècia. Part d’aquest passat es conserva en molt bon estat i és un gran atractiu per als visitants.

07 ABR.- Parc Nacional Plitvice
Esmorzar i sortida en vehicle cap al nord (1,30 hrs), cap al principal parc de Croàcia. Dia dedicat a recórrer el Parc Nacional dels llacs de Plitvice, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, conegut com el paradís de l’aigua. Destaca l’espectacular bellesa dels seus 16 petits llacs, múltiples cataractes i rierols. Caminada seguint una de les rutes equipades mitjançant passarel·les de fusta i ponts per poder accedir als millors llocs. La visita inclou una excursió en vaixell remuntant un dels llacs (nivell fàcil). A la tarda, tornada a Zadar al finalitzar la visita.

08 ABR.- Zadar – Parc Nacional Krka – Trogir
Esmorzar i sortida per dirigir-nos al Parc Nacional de Krka. Arribada i visita de les set cascades de pedra calcària, amb una caiguda total de 242 metres, la barrera de pedra calcària més gran d’Europa. Conformen el famós Skradinski Buk, que està considerat tot un fenomen càrstic únic i particular de la natura. Caminada pel parc. A l’acabar la visita, temps lliure per dinar. A continuació trasllat a Sibenik i temps per recórrer el seu nucli antic i la catedral de Santiago. Trasllat a Trogir i allotjament.

09 ABR.- Ciutats històriques de Split i Trogir
Esmorzar. Sortida cap a la veïna ciutat de Split, nucli principal de la regió de Dalmàcia. És un important port pesquer i centre cultural; la ciutat antiga és una joia arquitectònica declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que està construïda al voltant de l’espectacular Palau romà. Visita del nucli antic. Temps per dinar i sortida cap a la ciutat museu de Trogir, situada en una illa. Visita de la ciutat a peu. Allotjament.

10 ABR.- Trogir – Dubrovnik. Visites
Esmorzar i sortida cap al sud en direcció a Dubrovnik. Arribada i temps per dinar.
Dubrovnik és considerada unes de les ciutats més belles de l’Adriàtic, i és denominada la perla de l’Adriàtic. Aquesta fascinant ciutat disposa d’un casc antic entre muralles medievals, i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Realitzarem una visita guiada de 2 hores per la ciutat amb un guia local.

11 ABR.- Dubrovnik – Excursió a les Illes de Elafiti – Dubrovnik
Esmorzar i trasllat al port per agafar un vaixell i navegar cap a les illes Elafiti.
Elafiti són un grup d’illes a nord de Dubrovnik, tres d’elles habitades, amb camps d’oliveres, pinedes centenàries i belles platges. L’excursió és un combinat de navegació i alguna curta caminada per les illes. Dinar a bord. Disposarem de la tarda lliure a Dubrovnik i passarem la nit a la ciutat.

12 ABR.- Vol Dubrovnik / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 7 a 15 persones 1.390 € 1.490 €
Taxes Aèries (Aprox.) 90 €
Suplement Habitació Individual 250 €
GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats en vehicle segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana.
Guia local per a la visita a Dubrovnik.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades per als parcs de Plitvice, Paklenika i Krka.
Excursió en barco a les Illes Elifati i dinar a bord.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes i àpats no indicats com a inclosos.
Entrada al recinte emmurallat de Dubrovnik (25 € aprox.).
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari