Europa
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Pocs països ofereixen tanta concentració d’enclavaments Patrimoni de la Humanitat com Croàcia. En aquest programa anem a recórrer alguns dels seus principals parcs nacionals, Plitvice, Paklenica i Krka i gaudir de la gran varietat de paisatges i natura. Combinarem aquestes excursions amb visites a les històriques ciutats de l’Adriàtic, escenaris de múltiples pel·lícules i sèries actuals.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
14 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ZADAR Hotel
15 ABR ZADAR – PN PAKLENICA – ZADAR E Hotel
16 ABR ZADAR – PN PLITVICE – ZADAR E Hotel
17 ABR ZADAR – PN KARKA – SIBENIK – SPLIT E Hotel
18 ABR CIUTATS HISTÒRIQUES DE TROGIR I SPLIT E Hotel
19 ABR SPLIT – DUBROVNIK E Hotel
20 ABR DUBROVNIK – ILLES DE ELAFITI – DUBROVNIK E / D Hotel
21 ABR VOL DUBROVNIK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

14 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Zadar
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en vol amb destinació Zadar, via Zagreb. Arribada a última hora del dia i trasllat a l’hotel.

15 ABR.- Parc Nacional Paklenica – Zadar
Esmorzar i sortida a primera hora cap al Parc Nacional de Paklenica, declarat per la UNESCO Reserva Mundial de la Biosfera. Situat entre el pic més alt de Velebit i el mar, destaquen els seus dos espectaculars canons de Velika i Mala Paklenica. Les seves verticals parets de roca calcària s’han convertit en un gran atractiu per a escaladors de tot Europa. El parc rep un gran nombre de senderistes també, per la seva fàcil accés, diversitat geològica, fauna i flora.
Proposem una caminada de 2 hores, partint de l’entrada del parc que recorre el canó de Velika.
A la tarda tornada a Zadar i tarda per recórrer el casc històric de la ciutat, tocant les aigües de l’Adriàtic. Zadar, va arribar a ser la ciutat-fortalesa més gran de tota la República de Venècia. Part d’aquest passat roman en molt bon estat i és un gran atractiu per als visitants.

16 ABR.- Parc Nacional Plitvice
Esmorzar i dia dedicat a recórrer el Parc Nacional dels llacs de Plitvice, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, conegut com el paradís de l’aigua. Destaca l’espectacular bellesa de les seves 16 petits llacs, múltiples cataractes i rierols. Caminada seguint una de les rutes equipades pel parc mitjançant passarel·les de fusta i ponts per poder accedir als millors llocs. La visita inclou una excursió en vaixell remuntant un dels llacs (nivell fàcil). A la tarda, en finalitzar la visita tornarem a Zadar.

17 ABR.- Plitvice – Parc Nacional Krka – Sibenik – Split
Esmorzar i sortida per dirigir-nos al parc nacional de Krka. Arribada i visita de les set cascades de pedra calcària amb una caiguda total de 242 metres i la barrera de pedra calcària més gran d’Europa, que conformen el famós Skrandinski que està considerat tot un fenomen càrstic únic i particular de la natura. Caminada pel parc (2 hores, fàcil). En acabar la visita, temps lliure per dinar.
A continuació trasllat a Sibenik i temps per recórrer el seu nucli antic i la catedral de Santiago. En acabar, trasllat i nit a Split.

18 ABR.- Ciutats històriques de Trogir i Split
Esmorzar. Avui descobrirem la ciutat de Split, nucli principal de la regió de Dalmàcia. És un important port pesquer i centre cultural; la ciutat antiga és una joia arquitectònica declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que està construïda al voltant de l’espectacular Palau romà. Visita de casc antic. Temps per dinar i sortida cap a la ciutat museu de Trogir, situada en una illa. Visita de la ciutat a peu. Tornada a la localitat de Split i allotjament.

19 ABR.- Split – Dubrovnik
Esmorzar i sortida cap al sud direcció Dubrovnik. Arribada i temps per dinar.
Dubrovnik és considerada unes de les ciutats més belles de l’Adriàtic, anomenada la perla de l’Adriàtic. Fascinant ciutat amb un impressionant casc antic entre muralles medievals, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Tarda lliure per recórrer la ciutat. Allotjament a Dubrovnik.

20 ABR.- Dubrovnik – Excursió a les Illes de Elafiti – Dubrovnik
Esmorzar i trasllat al port per agafar un vaixell i navegar cap a les illes Elafiti.
Elafiti són un grup d’illes al nord de Dubrovnik, tres d’elles habitades, amb camps d’oliveres, pinedes centenàries i belles platges. L’excursió és un combinat de navegació i alguna curta caminada per les illes. Dinar a bord. Disposarem de la tarda lliure a Dubrovnik i passarem la nit a la ciutat.

21 ABR.- Dubrovnik. Vol de tornada a Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 7 a 15 persones 1.490 €
En base a grup de 7 a 15 persones (4 Primeres Places) 1.390 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 90 €
  GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats en vehicle segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades als parcs de Plitvice, Paklenika i Krka.
Excursió en barco a les Illes d’Elifati i dinar a bord.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no mencionades com a incloses a l’itinerari.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació