Amèrica del Nord
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Cuba és cultura, natura, història, màgia i tradicions. La major de les Antilles és el resultat de la barreja de múltiples cultures, fusions de races i costums que van donar lloc a una de les destinacions del Carib més úniques i fascinants. En aquest viatge tindràs la oportunitat de descobrir al teu aire alguns dels racons més bonics de l’illa, sense estar pendent de conduir, i amb un guia per explicar-te els detalls més interessants de les ciutats que visitaràs.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / L’HAVANA Casa particular
2 L’HAVANA D / S Casa particular
3 L’HAVANA Casa particular
4 L’HAVANA – ESCALES DE JARUCO – CIENFUEGOS S Casa particular
5 CIENFUEGOS – EL NICHO – TRINIDAD Casa particular
6 TRINIDAD – VALLE DE LOS INGENIOS – TRINIDAD Casa particular
7 TRINIDAD – SANCTI SPIRITUS – CAMAGÜEY S Casa particular
8 CAMAGÜEY Casa particular
9 CAMAGÜEY – SANTA CLARA – REMEDIOS – CAYO SANTA MARÍA S Hotel
10 CAYO SANTA MARÍA TI Hotel
11 CAYO SANTA MARÍA TI Hotel
12 CAYO SANTA MARÍA – L’HAVANA E Casa particular
13 VOL L’HAVANA / CIUTAT D’ORIGEN A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S / TOT INCLÒS = TI

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / L’Havana
Sortida en línia regular destinació a l’Havana. Arribada, assistència en l’aeroport i trasllat a la casa particular. Resta del dia lliure.

Dia 02 | L’Havana
Esmorzar. Quedarem per a començar un recorregut autèntic de la ciutat vella. Anirem en almendrón (cotxe típic de Cuba) fins on començarem el recorregut (si estem allotjats a l’Havana Vella anirem caminant). Des del Capitoli: travessarem el Parc de la Fraternitat, després entrarem a l’Havana Vella pel carrer Bisbe. Recorrerem les places més boniques de la zona: Plaça Vella, Plaza de San Francisco, Plaza de la Catedral. Caminarem amb calma per l’Havana i gaudirem del ritme dels seus carrers i la seva gent. Prendrem alguna cosa refrescant en alguna terrassa, i menjarem en un dels millors paladars: Doña Eutimia. Tarda lliure per a gaudir de la vitalitat havanera. Aquesta nit, sobre les 22.00 hores, tindrem el sopar reservat en un pent house convertit en pròsper paladar, tot això en l’atmosfera havanera dels anys 50. Trasllats en cotxes clàssics al paladar i a l’allotjament en finalitzar el sopar.

Dia 03 | L’Havana
Dia lliure per a descansar o per a gaudir al vostre aire de la vitalitat havanera o realitzar una excursió a la vall de Viñales.

Dia 04 | L’Havana – Escales de Jaruco – Cienfuegos
Esmorzar. Inici de la ruta amb xofer guia. D’hora en el matí sortirem de l’Havana rumb a l’autopista de 8 vies fins a Cienfuegos. Poc més de mitja hora de carretera i, ja en el quilòmetre 18 de l’autopista, entrarem al petit poblat de Tapaste, on farem una parada a la casa d’alguna família local, per a quedar amb qui ens acompanyarà a visitar les Escales de Jaruco. Des de Tapaste continuarem per les 8 vies fins a Cienfuegos. Després d’instal·lar-nos anirem a la terrassa del Palau de la Vall, serà una experiència única si el temps ens ho permet. Sopar a casa d’una família.

Dia 05 | Cienfuegos – El Nicho – Trinidad
Esmorzar. Al matí farem un recorregut de la ciutat de Cienfuegos per a després posar rumb a una zona de singular bellesa a les muntanyes: El Nicho, on podreu gaudir de la naturalesa. L’enclavament ofereix un preciós recorregut d’una mica més d’un quilòmetre entre camins de dificultat mitjana, pedregosos i ponts rústics, passant per les seves cascades. Després d’aquesta visita i un capbussó refrescant en la seva llacuna, continuarem en direcció a Trinidad, la millor conservada de les ciutats colonials. Us suggerim, si ve de gust, anar fins al seu ancó per veure la posta de sol, o gaudir una mica de la platja. A Trinidad hi ha moltes coses que fer i veure, però sobretot, en la nit, cal visitar l’escalinata: música en viu, gent ballant, i molta vida en general. Trinidad, amb els seus carrers, la Plaça Major i la seva arquitectura, sembla haver-se detingut en els segles XVIII i XIX. La ciutat va ser declarada Patrimoni de la Humanitat el 1988 per la UNESCO. Visita del Museu Romàntic i el Bar la Canchánchara, on podrem degustar una beguda típica de benvinguda. Trinidad té molt ritme i moviment per la nit, és un bon lloc per a sortir a prendre alguna cosa. Nit lliure a Trinidad.

Dia 06 | Trinidad – Valle de los Ingenios – Trinidad
Pel matí començarem el recorregut, a peu, de la vila trinitària, gairebé al vostre aire en companyia del guia acompanyant. Menjar en un paladar (no inclòs). Després anirem a recórrer la zona del Valle de los Ingenios (mirador) i la Torre Manaca Iznaga. Tornada a Trinidad i temps lliure.

Dia 07 | Trinidad – Sancti Spiritus – Camagüey
Sortirem amb calma rumb a Sancti Spíritus, on farem una parada per a visitar el centre històric entorn del riu Yayabo. Continuarem camí a Camagüey. La Carretera Central és de 2 carrils. Aquesta carretera és la principal via que travessa l’illa d’un extrem a l’altre. La seva construcció es remunta a la dècada dels anys 20 del passat segle. Arribarem a Camagüey a mitja tarda, però abans travessarem diversos pobles i ciutats: Jatibonico, Cec d’Àvila, Florida… Després de deixar les maletes quedarem per a sortir a fer un recorregut de per la ciutat. La Bea, que és una de les nostres companyes a Cuba, i una admirable amfitriona, us convidarà a prendre alguna cosa mentre camineu per Camagüey i us il·lustrarà sobre la cultura local agramontina. Us recomanem sopar al Paladar 1800 (no inclòs). Nit a Camagüey.

Dia 08 | Camagüey
Començarem un recorregut pels punts més interessants d’aquesta ciutat, el centre històric de la qual ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: Plaça de Sant Joan de Déu; Parc Agramonte; casa natal d’Ignacio Agramonte; Plaza dels Treballadors; Teatre Principal; Casino campestre; Plaça del Carmen; Plaça de la Caritat. Després de gaudir de la ciutat, a estones en cotxes i a estones caminant, anirem a la festa del porc asao. Menjarem al pati d’una casona local un porquet rostit al més pur estil local, compartint amb alguna família local.

Dia 09 | Camagüey – Santa Clara – Remedios – Cayo de Vila Clara
Esmorzar i sortida rumb a Santa Clara. A l’arribada visitarem el centre d’aquesta atractiva ciutat, lloc on descansen les restes mortals del Ché Guevara. Menjar en un recomanable paladar local (no inclòs). Continuarem rumb als Cayos del nord de Vila Clara: Cayo Les Bruixes; Cayo Ensenachos i Cayo Santa María, però abans farem una parada a Remedios, municipi cèlebre per les seves parrandes, on podem prendre un cafè en un singular establiment que ens farà recordar Barcelona. Estirarem les cames per a l’últim tram abans d’abandonar l’illa de Cuba. La carretera que ens porta al cayo es coneix com a pedraplè. Un viatge sorprenent entre petits illots, alguna cosa així com viatjar sobre la mar. Finalitzem a l’arribada la ruta amb xofer-guia. Allotjament i nit lliure per a començar a gaudir del Resort.

Dies 10 i 11 | Cayo de Vila Clara
Dies al Cayo. Batejat com “La Rosa Blanca dels Jardins del Rei” el cayo té excel·lents platges de finíssima sorra blanca, aigües tranquil·les i transparents, i ofereix una bona infraestructura hotelera immersa en paratges exclusius i únics. Al cayo podem realitzar gran varietat d’activitats esportives i nàutiques o simplement descansar. Allotjament en règim de Tot Inclòs.

Dia 12 | Cayo de Vila Clara – L’Havana
Esmorzar i tornada a l’Havana en trasllat col·lectiu en un recorregut de 6 hores. Arribada i allotjament.

Dia 13 | Vol L’Havana / Ciutat d’origen
Esmorzar i dia lliure fins a la tarda, quan realitzarem el trasllat a l’aeroport per a prendre el vol nocturn de retorn a la nostra Ciutat d’origen. Nit a bord.

Dia 14 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 persones 1.410 €
En base a grup de 5 persones 1.460 €
En base a grup de 3 a 4 persones 1.550 €
En base a grup de 2 persones 1.785 €
Suplement Habitació Individual 275 €
Taxes Aèries (Aprox.) 445 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES

SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport a La Habana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle amb aire condicionat amb xofer-guia durant la ruta (del dia 4 al 9 de l’itinerari).
Trasllat col·lectiu en bus des dels Cayos a La Habana.
Totes les visites, activitats i excursions detallades a l’itinerari.
Visat Cuba i tramitació.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Esmorzars (5 CUC por esmorzar/dia, pagament local).
Àpats en ruta (dia 4 al 9). Suplement de 50 € per persona (opcional).
Excursió opcional a Viñales amb dinar (89 €).
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari