Amèrica del Nord
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Cuba, assentada en un arxipèlag banyat per aigües caribenyes, ofereix al visitant una terra rica en cultura i contrastos. Sense obviar les seves prop de 400 platges i els seus bells fons marins, aquesta terra subtropical sorprèn per les seves muntanyes de nord a sud; a les seves vessants es conrea el conegut tabac cubà. També destaquen els parcs naturals i reserves de la biosfera al llarg de l’illa, que alberguen milers d’espècies endèmiques de flora i fauna. Tot i que les circumstàncies polítiques poden comportar mancances insòlites, sobretot a l’interior, l’illa està ben preparada per rebre visitants; i on no arriben els subministraments ho fa l’enginy cubà.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES FINS OCTUBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LA HABANA Casa particular
2 LA HABANA E Casa particular
3 LA HABANA – VIÑALES E Casa particular
4 VIÑALES – TAPASTE – GUAMA – CIENFUEGOS E Casa particular
5 CIENFUEGOS – EL NICHO – TRINIDAD E Casa particular
6 TRINIDAD E Casa particular
7 TRINIDAD – SANCTI SPIRITUS – CAMAGÜEY E
Casa particular
8 CAMAGÜEY E Casa particular
9 CAMAGÜEY – SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA E Hotel
10 CAYO SANTA MARIA E Hotel
11 CAYO SANTA MARIA E
Hotel
12 CAYO SANTA MARIA – LA HABANA E Casa particular
13 VOL LA HABANA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / L’HAVANA
Sortida amb vol de línia regular amb destinació a l’Havana. Assistència a l’aeroport i trasllat a la casa particular.

DIA 2. L’HAVANA
Esmorzar. Recomanem recórrer el Centre Històric de la Havana Vella, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorregut per àrees exteriors de l’Havana moderna, el Malecón, la Cinquena Avinguda i la Plaça de la Revolució. També disposarem de temps per caminar pels carrers de l’Havana Vella i pel mercat d’artesania.

DIA 3. L’HAVANA – VIÑALES
Esmorzar i al matí recollida del cotxe de lloguer i sortida cap a Viñales passant per Pinar del Río on trobarem la famosa fàbrica de Ron “Guayabita de la Pineda”. La Vall de Viñales va ser declarada Paisatge Cultural Protegit per la UNESCO i Monument Nacional Natural. Recomanem la visita a la Casa del Veguero on podem apreciar les plantacions de tabac que es troben conreades. Tampoc ens podem oblidar de visitar el Mirador de los Jazmines, lloc que ofereix una bella vista general de la Vall de Viñales. Una altra recomanació és la visita a la Cueva del Indio amb passeig en bot pel riu que corre al seu interior. Una altra visita d’interès és el Mural de la Prehistòria que mostra el procés d’evolució de la vida a la Serra dels Òrgans, des del mol·lusc fins als primers habitants indígenes del lloc. Allotjament a Viñales.

DIA 4.- VIÑALES – TAPASTE – GUAMA – CIENFUEGOS
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Cienfuegos, anomenada la Perla del Sud. Pel camí recomanem fer algunes parades. La primera parada és a Tapaste on podem fer una ruta de senderisme pel Parc Nacional Escaleras de Jaruco, un escenari ideal per a la pràctica de l’ecoturisme. La variada flora i fauna, amb presència de diverses espècies endèmiques, les seves elevacions i les coves profundes, garanteixen una aventura en aquesta zona de l’occident cubà. Després d’aquesta visita o si s’ha decidit no parar recomanem Guama. La principal atracció és l’excursió en vaixell pels canals entre els manglars a través de la Laguna del Tesoro. Podem veure una sèrie de 25 escultures d’indis a escala natural enmig d’activitats de caça, pesca i altres tasques, que mostren la forma de vida indígena a una ruta per la història del lloc. Després d’aquesta visita arribarem a Cienfuegos per passar la nit.

DIA 5.- ​​CIENFUEGOS
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat. Destaca el traçat perfecte dels seus carrers i edificacions d’alt valor arquitectònic, que revelen l’esplendor d’una cultura amb fort accent francès. El centre històric de Cienfuegos es va inserir en l’any 2005 en la llista de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO pel seu valor històric i cultural. Conté sis edificis que daten de la primera meitat del segle XIX, 327 en 1188 i que data de la segona meitat del segle XX. És el lloc amb major nombre d’edificis neoclàssics al Carib. Cal no deixar de visitar el teatre Tomás Terry (1889), que té el nom d’un magnat del sucre d’origen veneçolà. La façana neoclàssica ha estat renovada, però el saló segueix intacte, amb les seves fileres de seients de fusta amb capacitat per a 950 espectadors. Els balcons són d’elegant senzillesa i el sostre està adornat amb un bell fresc. Els visitants poden veure l’escenari. Darrere de les escenes, una empinada escala dóna accés al terrat, amb vista sobre el parc José Martí. Continueu fins al Palau de la Vall (construït en estil neo -gótico entre 1913 i 1917).
A la tarda recomanem visitar un dels ecosistemes més singulars de Cuba. Situada al Sud-est de la bella Badia Cienfueguera on es podrà observar les colònies de Flamencs rosats, ànecs de la Florida i altres espècies migratòries. És a més el major viver de gambetes de Cienfuegos i on es podrà fer una passejada en pot per la llacuna natural i gaudir de fruites de la zona.

DIA 6.- CIENFUEGOS – EL NICHO – TRINIDAD
Esmorzar i sortida cap a una de les meravelles de la naturalesa més verges d’aquest món: El Nicho. L’enclavament ofereix un preciós recorregut d’una mica més d’un quilòmetre, entre camins de dificultat mitjana, pedregosos i ponts rústics, passant per les seves cascades. Després d’aquesta visita i una capbussada refrescant en la seva llacuna, Recomanem seguir la ruta per acabar a Trinidad, ciutat que amb els seus carrers, la seva Plaça Major i la seva arquitectura sembla haver-se aturat als segles XVIII i XIX, i que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1988. Podem visitar el Museu Romàntic i el Bar la Canchánchara, on pots degustar un còctel típic de benvinguda. Trinidad té molt de ritme i moviment de la nit, és un bon lloc per sortir a prendre alguna cosa a la nit.

DIA 7.- TRINIDAD
Esmorzar. Avui us proposem sortir a recorrer Trinidad i les seves rodalies: el Valle de los Ingenios constitueix una important reserva arqueològica i mostra de prop l’esplendor que l’auge de la indústria sucrera va donar a Trinidad al segle XVII. També podem visitar la torre Manaca Iznaga i els salts d’aigua de Caburní. A només uns pocs quilòmetres del nucli històric de Trinidad trobaràs les fabuloses platges de la Península d’Ancón i Cayo Blanco, considerades entre les millors de la costa sud de Cuba. Us suggerim sopar en algun autèntic paladar trinitari.

DIA 8. TRINIDAD – SANCTI SPIRITUS – CAMAGÜEY
Esmorzar. Sortida cap a Sancti Spiritus, única província de Cuba que pot presumir d’albergar dues de les primeres set viles fundades al començament del segle XVI per l’avançat espanyol Diego Velázquez. Avui dia el casc històric de Sancti Spiritus encara conserva edificacions que mostren l’àmplia diversitat d’estils arquitectònics que van enriquir la seva enrevessat entramat urbà durant tres segles. Després d’una breu visita continuar cap Camagüey. Camagüey és la província més oriental, de major àrea i més plana del centre de l’illa de Cuba. Compta amb escassos grups muntanyosos i està flanquejada pels dos grans arxipèlags del país: al nord, Sabana-Camagüey i, al sud, Jardins de la Reina. Tots dos conserven encara zones verges en les de buscar tranquil·litat.

DIA 9.- CAMAGÜEY
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat. Camagüey és una ciutat filla del temps. És també la ciutat de les esglésies i la ciutat vermella, perquè no va ser feta de pedra sinó de fang. És a més bressol del pròcer independentista Ignacio Agramonte, la seva empremta està per tot arreu i dóna cognom als seus habitants: “agramontinos”.
Camagüey posseeix el centre històric més gran i peculiar de l’illa per l’irregular de l’entramat dels seus carrers, places, eixamples i cantonades: 330 hectàrees de monument nacional (80 pomes són patrimoni mundial). La ciutat compta amb un centre d’interpretació i una gran maqueta, i és aquest el millor lloc per començar a explorar la llegendària Port-au-Prince.

DIA 10.- CAMAGÜEY– SANTA CLARA – CAYO SANTA MARIA
Esmorzar. En un recorregut panoràmic pel massís muntanyenc de l’Escambray, una de les més importants serralades del país; passant per Manicaragua, assentament de comunitats de cultivadors del famós tabac cubà i del ric cafè. En trànsit, es podran observar les plantacions de tabac de la zona. Recomanem realitzar un passeig pel Llac Hanabanilla, únic llac de muntanya de Cuba. Continuació del viatge cap a Santa Clara.
Santa Clara, la capital del centre de Cuba, amb un recorregut per la ruta patrimonial de la ciutat, que inclou el Parc del Carme, lloc on es va fundar la vila en 1685 i el Parc Leoncio Vidal. Visita a la Plaça Ernesto Che Guevara, lloc de trobada amb una de les més prominents i carismàtiques personalitats de la història contemporània mundial, i on es troben el Museu i el Memorial que porta el seu nom. Visiteu el monument a l’acció contra el Tren Blindat. Després d’aquesta visita finalitzarem a Cayo santa Maria. Al nord de Vila clara, la província més central de l’illa de Cuba i units a terra ferma per un extens camí sobre el mar, Cayo Santa Maria convida a descobrir els encants d’una natura verge.

DIES 10 i 11.- CAYO SANTA MARIA
Dies al Cayo batejat com “La Rosa Blanca dels Jardins del Rei”, que té excel·lents platges de fina sorra blanca, aigües tranquil·les i transparents, i que ofereix una bona infraestructura hotelera immersa en paratges exclusius i únics. Podem realitzar gran varietat d’activitats esportives i nàutiques o simplement descansar. Allotjament en règim de tot inclòs.

DIA 12.- CAYO SANTA MARIA – L’HAVANA
Esmorzar i tornada a l’Havana en un recorregut de 6 hores. Arribada i devolució del cotxe de lloguer.

DIA 13.- VOL L’HAVANA / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i dia lliure fins al vespre que realitzarem el trasllat a l’aeroport per prendre el vol nocturn destinació a la nostra Ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 14.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Temporada Baixa 1.360 €
Suplement Temporada Mitja 300 €
Suplement Temporada Alta 550 €
Visat i Tramitació 35 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
Suplement Allotjament en Hotels 460 – 495 €
Suplement Hotel Cayo Santa Maria en règim de Tot Inclòs 165 €
  PREU BASAT EN 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport a La Habana.
Allotjament en cases particulars amb esmorzar inclòs.
03 nits d’allotjament en hotel amb esmorzar inclòs al Cayo Santa Maria.
11 dies de cotxe de lloguer tipus econòmic (KIA Picanto o similar) amb quilometratge il·limitat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Assegurança de cotxe (pagament en destí, 20 CUC per dia).
Propines i extres personals.
Entrades als llocs a visitar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació