Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Djibouti és un extraordinari laboratori natural, un lloc on la natura no ha escatimat en recursos i ha deixat la seva empremta amb paisatges que no semblen d’aquest món. És, alhora, un dels llocs amb la història humana més antiga del planeta, els vestigis podem visitar. Com a guinda del pastís, Djibouti ens ofereix la possibilitat d’apropar-nos a cultures nòmades molt poc conegudes, que segueixen vivint com fa centenars d’anys.

Aquest viatge ens porta als espectaculars paisatges del Lac Abbé i Lac Assal, als enclavaments paleolítics que donen origen a la humanitat en Abourma, a la zona volcànica de Foret du Day, així com als pobles costaners de Obock i Tadjurah, que ens relaten la importància històrica de la vida al costat del mar per als seus habitants.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DJIBOUTI A bord
2 ARRIBADA A DJIBOUTI. TRASLLAT  A LAC ABBÉ D / S Campament
3 LAC ABBÉ – LAC ASSAL – GOUBET E / D / S Campament
4 GOUBET – FORET DU DAY E / D / S Campament
5 FORET DU DAY – ABOURMA – BANKOUALÉ E / D / S Campament
6 BANKOUALÉ – OBOCK E / D / S Hotel
7 OBOCK – TADJOURAH E / D / S Hotel
8 FERRY TADJOURAH – DJIBOUTI E / D / S Hotel
9 VOL DJIBOUTI / ESTAMBUL E Hotel
10 VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Djibouti
Sortida en vol regular amb destinació a Djibouti, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Djibouti – Lac Abbé
Arribada a primera hora del matí a Djibouti. Trobada a l’aeroport amb el nostre representant i sortida en 4×4 cap al llac Abbé, creuant el Gran Bara, una gran extensió d’argila blanca, miratges i gaseles. Dinar a Dikhil i continuació pel poble d’As Eyla per arribar a la tarda a la vora del llac Abbé.
El llac Abbé està en el punt de trobada de la Vall del Rift i la falla de Assal. Al llac es pot admirar un veritable “bosc” de xemeneies de pedra calcària envoltat de fonts d’aigua sulfurosa. Abans de la desertificació de la regió, quan el nivell del llac era més alt, els vapors d’aigua calenta del magma proper pujaven a la superfície de les calcàries dissoltes que es solidificaven en contacte amb l’aigua freda, creant escultures impressionants. Aquest paisatge és únic a la terra perquè per veure altres xemeneies similars, ¡hauries d’anar al fons de l’Atlàntic o el Pacífic, on es creuen les grans plaques tectòniques! Passem la nit al campament de Lac Abbe.

DIA 3.- Lac Abbé – Lac Assal – Goubet
D’hora al matí, visita del llac per veure l’alba en la seva riba. En un món estrany, contemplaràs les alineacions irregulars d’agulles de pedra calcària de fins a 50 m, de les que escapen les fumaroles amb olor de sofre. Una caminada de 2 hores anada i tornada és necessària per apropar-se a les colònies de flamencs rosats en la vora del llac.

Sortida cap al llac Assal a través de Dikhil i dinar al restaurant del palmerar.
A la tarda visitem el llac Assal ubicat en una zona de col·lapse a menys de 150 m sota el nivell del mar, en un entorn de volcans i lava negra. El llac està flanquejat per un bloc de gel de sal i guix de enlluernadora blancor. Nit al campament de Goubet.

DIA 4.- Goubet – Foret du Day
Ens despertem d’hora al matí i realitzem una excursió a la zona volcànica que separa el llac Assal de volcans i falles, testimonis de la separació incessant dels continents. Continuem després cap Foret du Day. Dinar al campament de Foret du Day i, a la tarda, passeig per l’interior del Parc Nacional de Foret du Day, visitant els seus boscos tan particulars. Nit al campament.

DIA 5.- ​​Foret du Day – Abourma – Bankoualé
Sortida en 4×4 després d’esmorzar cap a la regió de Makarassou per veure el lloc arqueològic de Abourma, amb els seus gravats en roca de l’època del Neolític, l’interès no és exclusivament artístic, sinó també paisatgístic, a causa del context natural de coves i muntanyes on es troben. Caminem 3 hores d’anada i tornada per acostar-nos als gravats. Dinar tipus picnic i tornada en 4×4 fins al campament de Bankoualé. Nit al campament.

DIA 6.- Bankoualé – Obock
Després de l’esmorzar visitem el poble de Bankoualé i després sortim cap a la regió de Obock. Continuació fins a Godoria i visita dels seus manglars. Tornada a Obock passant primer pel far Ras Bir, tenint la possibilitat de pujar fins a ell, el que no és tasca fàcil ja que es tracta del segon més alt de tota Àfrica. Allotjament a la una “Vila Turística” del Mar Roig.

DIA 7.- Obock – Tadjourah
Després d’esmorzar, sortida cap a la ciutat de Tadjourah, una de les ciutats més antigues de Djibouti, on dinarem. Instal·lació al ‘Hotel du Golf’ i recorregut per la ciutat al final de la tarda. Tadjourah és una petita localitat d’uns 45.000 habitants que posseeix un extens port comercial de gran rellevància al llarg dels segles. Allotjament en hotel.

DIA 8.- Ferry Tadjourah – Djibouti
Després d’esmorzar, sortida cap al port de Tadjourah per prendre un ferri i creuar el Golf de Tadjourah en direcció a Djibouti. Arribada a la ciutat de Djibouti al voltant de les 15h i trasllat a l’hotel. Temps lliure. A última hora sopar en un restaurant local anomenat “Mukbassa” (peix iemenita). Allotjament en hotel.

DIA 9.- Vol Djibouti / Estambul
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol en direcció a Estambul. Trasllat a l’hotel a Estambul i allotjament.

Nota: La companyia Turkish Airlines ha modificat l’operativa del vol d’Estambul a Barcelona / Madrid, i si no notifica un altre canvi, farem nit a Estambul. Els trasllats i l’hotel els proporciona la companyia Turkish Airlines, però s’ha de gestionar un visat per entrar a Turquia, que té un cost de 20 USD (no inclòs en el preu).

DIA 10.- Vol Estambul / Ciutat d’origen
Trasllat de nou a l’aeroport d’Estambul per agafar el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones en un 4×4 1.895 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 180 €
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats descrits a l’itinerari en 4×4 (màxim 4 ocupants per vehicle).
Allotjament en hotels en base habitacions dobles / twin i en campaments (molt bàsics) en tendes per a dues persones.
Alimentació segons quadre d’itinerari i aigua mineral a demanda.
Entrades als llocs descrits a l’itinerari.
Guia local acompanyant de parla anglesa i francesa.
Tots els permisos necessaris per les zones visitades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Djibouti (visat electrònic 12 USD aprox.).
Visat Turquia (visat electrònic 20 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari