Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta, visitarem els grans temples, pobles i restes arqueològiques de l’època dels faraons, a bord d’un creuer amb el qual recorrerem el Nil fins a Aswan, des d’on farem una excursió per a conèixer Abu Simbel.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / EL CAIRE E Hotel
2 EL CAIRE (VISITES) E / D Hotel
3 EL CAIRE (VISITES) – TREN NOCTURN A LUXOR E / D / S Tren
4 LUXOR (VISITES). EMBARCAMENT AL CREUER E / D / S Creuer
5 LUXOR (NECRÒPOLIS DE TEBAS) – EDFU E / D / S Creuer
6 EDFU – KOM OMBO – ASWAN E / D / S Creuer
7 ASWAN – ABU SIMBEL – ASWAN E / D / S Creuer
8 ASWAN (VISITES) E Hotel
9 VOL ASWAN / EL CAIRE E Hotel
10 VOL EL CAIRE / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 AGO | Vol Barcelona / El Caire
Sortida en vol de Barcelona. Arribada al Caire, tràmits de visat i recollida d’equipatge. Recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit al Caire.

06 AGO | El Caire (visites)
Esmorzar. Sortida cap a la Meseta de Gizeh i visita panoràmica del conjunt que formen les piràmides de Kheops, Kefrén i Mikerinos, faraons de la dinastia IV. Símbol de la cultura egípcia, se situa en els límits de la ciutat, a la vora del desert. Juntament amb l’esfinx i el Temple de la Vall, que també visitarem, es consideren com l’últim vestigi de les Set Meravelles del Món Antic. Possibilitat d’entrar dins de les piràmides (entrada no inclosa).
A la tarda, visita a Memfis, primera capital de l’Antic Egipte i a la zona arqueològica de Sakkara, on destaquen el complex funerari del faraó Zoser amb la seva Piràmide Escalonada, el pati de Heb Set i els seus mastabas de l’Imperi antic. Volta a l’hotel, descans i a continuació sortida per a fer visita del Caire de nit, volta a l’hotel sobre les 23.30. Nit a Caire.

07 AGO | El Caire (visites) – tren nocturn a Luxor
Esmorzar. Dia dedicat a la visita del Caire incloent: el Museu Arqueològic amb la mundialment col·lecció de Tutankhamon, La Ciutadella de Saladino amb La Mesquita d’Alabastre, el Barri copte amb les seves esglésies i sinagogues, finalitzant el recorregut en el Basar de Khan El Khalily. Trasllats a l’estació de tren a Gizeh per a prendre el tren cotxe llit amb destinació Luxor, sopar i allotjament a bord del tren.

08 AGO | Luxor (visites) – embarcament del creuer
Esmorzar al tren. Arribada a Luxor, assistència per part del nostre representant. Trasllat al conjunt monumental de Karnak, amb la seva impressionant sala hipòstila composta per 134 columnes. Una altra de les grans belleses artístiques resideix en l’ornamentació interior i exterior dels murs, a base d’ofrenes i consagracions, i descripcions de batalles i conquestes. A continuació visita a l’esplendorós temple de Luxor, una edificació que es va realitzar principalment durant el regnat de Amenofis III encara que faraons posteriors com Ramsés II, Tutankhamon, Alejandro Magno i diversos emperadors romans, van afegir nous elements. Construït en honor als déus tebans Amón, Mut i Jonsu, va rebre el nom de “harem sagrat del sud”. El seu accés es produeix a través d’una avinguda d’esfinxs que en el seu moment va arribar a unir Karnak i Luxor. Embarcament, esmorzar i tarda lliure en Luxor. Sopar i Allotjament a bord.

09 AGO | Luxor (Necròpoli de Tebes) – Edfu (navegació)
Esmorzar i trasllat a la riba Oest del Nil per a visitar La Necròpoli de Tebes: la Vall dels Reis, que acull les fabuloses tombes dels faraons de l’Imperi Nou; el Temple de la Reina Hatshepsut en Deir El Bahary, perfectament integrat en el seu entorn i de gran originalitat, constant amb una successió de plans horitzontals o terrasses que s’oposen
harmoniosament a la verticalitat de la muralla rocosa. Els colossos de Memnon, l’únic monument que es queda del temple funerari del rei Aminophis tercer 1400 A de Crist, Volta al vaixell, Navegació i esmorzar. Sopar i Allotjament a bord.

10 AGO | Edfu – Kom Ombo – Aswan (navegació)
Esmorzar a bord. Trasllat en calesas (cotxe –cavall) fins al Temple de Edfu. Dedicat al déu Falcó Horus, es considera el major conservat d’Egipte i Segon en grandària després del Temple de Karnak. El seu bon estat de conservació permet entendre millor l’organització dels altres temples egipcis. Tornada a la motonau. Esmorzar a bord. Remuntant el Nil arribem a Kom Ombo. Parada en Kom Ombo i visita a peu del seu temple situat sobre un pujol. Està dedicat a dues divinitats: Sobek, el déu cocodril, déu de la fertilitat i Haroeris, el gran disc solar alat. És un monument realment singular per la seva situació i la seva arquitectura. Sedueix als viatgers pel seu aspecte de “ruïnes romàntiques”, incrementat per la seva ubicació, en un petit promontori, des d’on es domina la corba que realitza el riu Nil en aquesta zona del país. Navegació cap a Aswan. Sopar i nit a bord.

11 AGO | Aswan – Abu Simbel – Aswan
Esmorzar tipus picnic i Sortida pota la visita dels temples d’Abu Simbel trasllats per carretera, arribada a Abu Simbel i visita dels temples de Ramsés segon, les estructures del qual continuen causant l’admiració del món sencer. En el santuari del temple Major, es troben les 4 estàtues representant el faraó envoltat de déus, que dues vegades a l’any solament, queden il·luminats pels llamps del sol. El temple menor està dedicat a la reina Nefertari, estimada esposa del faraó. Tornada a Aswan, esmorzar i sopar en el vaixell.

12 AGO | Aswan (visites)
Esmorzar a bord. Sortida i vista del temple de Filae domini de la famosa deessa Isis, el temple està en una illa i un entorn tan bonic pel Nil, es va amb llanxa motora, a continuació trasllat a les Pedreres de Granit Rosa on es troba l’Obelisc Inacabat, d’enormes proporcions. Ens mostra in situ com treballaven els antics egipcis el tallat d’aquests enormes monòlits. Trasllats a l’hotel Movenpick Aswan a l’Illa Elefantina, allotjament a l’hotel.

13 AGO | Vol Aswan / El Caire
Esmorzar. Sortida al matí per a gaudirà un passeig en faluca (o motora) pel Nil amb vista panoràmica a les illes Elefantinas i el jardí botànic. Possibilitats de fer l’excursió opcional del poblat Nubio. A l’hora acordada trasllats a l’aeroport de Aswan per a prendre el vol amb destinació el Caire, arribada i entrada a l’hotel Meridien Caire Airport.

14 AGO | Vol El Caire / Barcelona
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport del Caire per a prendre el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 16 persones 1.690 €
En base a grup de 3 a 5 persones 1.735 €
En base a 2 persones 1.875 €
Suplement Habitació Individual 525 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Aswan / El Caire.
Tren nocturn El Caire – Luxor (cabines de 2 persones).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant els dies de ruta amb xofer local.
Creuer de 4 nits Luxor / Aswan en règim de pensió completa (cabines de 2 persones).
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia local de parla hispana durant la ruta. Segons el tamany del grup tindrem un guia per a tot el viatge, o un guia al Caire i un altre durant el creuer.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (50 € per persona).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari