Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge navegarem cap al passat, com el van fer fa un centenar d’anys, altres viatgers a bord d’una embarcació de vela, sense presses, contra corrent, riu amunt, amarrant en illots, en plantacions prop de mercats i llogarets, al costat de pedreres, de templets oblidats, vestigis de l’antic Egipte. El Dahabeya és una embarcació clàssica, tradicional, inspirada en els primers vaixells que van navegar el Nil, que ofereix el romanç del passat i amb tot el confort de l’actualitat. Disposa d’unes vuit cabines, la qual cosa ens permetrà gaudir del viatge amb una major intimitat i amb un servei més personalitzat. És la forma més autèntica i exclusiva d’experimentar el riu i visitar els monuments sense aglomeracions, podent atracar en llocs que no són accessibles per als vaixells habituals, la qual cosa ens permetrà viure l’experiència de sopar a la riba del Nil o banyar-nos en platges naturals.

Ens relaxarem mentre gaudim dels impressionants paisatges còmodament des de la coberta, i visitant els monuments més apassionants d’Egipte, donis de Luxor a Aswan i per carretera fins a Abu Simbel. Navegarem en faluca i pujarem en calesa fins al temple de Edfú. En acabar el creuer, rememorant les grans novel·les de Agatha Christie, viatjarem amb tren nocturn de Aswan al Caire, i coneixerem la capital d’Egipte, la ciutat més poblada d’Àfrica, amb la seva diversitat cultural, ètnica, religiosa i amb els seus basars, museus i piràmides, que ens eclipsaran des del primer a l’últim moment.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / CAIRE Vol / Hotel
2 VOL CAIRE / LUXOR. EMBARCAMENT DAHABEYA I VISITES E / D / S Barco
3 ESNA – EDFU (NAVEGACIÓ) E / D / S Barco
4 EDFU – EL SELSEA (NAVEGACIÓ) E / D / S Barco
5 EL SELSEA – KOM OMBO (NAVEGACIÓ) E / D / S Barco
6 KOM OMBO – ASWAN (NAVEGACIÓ) E / D / S Barco
7 ASWAN – ABU SIMBEL. TREN NOCTURN A CAIRE E Tren
8 CAIRE E / D Hotel
9 CAIRE E / D Hotel
10 VOL CAIRE / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

09 ABR | Vol Barcelona / el Caire
Sortida des de Barcelona, amb destinació el Caire, connexió a Istanbul. Arribada a l’aeroport del Caire de matinada, on realitzarem els tràmits de visat i duana. Trasllat a l’hotel Meridien Caire Airport, situat dins de l’aeroport, per a descansar fins a la sortida del vol a Luxor.

10 ABR | Caire / Luxor. Embarcament Dahabeya i visites
Desdejuni. A l’hora acordada, entrada a la sala de vols domèstics, en l’aeroport del Caire, per a prendre el vol amb destinació Luxor. Avui visitarem el conjunt monumental de Karnak, amb la seva impressionant sala hipòstila composta per 134 columnes. A continuació visitarem l’esplendorós temple de Luxor, una edificació que es va realitzar principalment durant el regnat de Amenofis III, encara que faraons posteriors com Ramsés II, Tutankhamon, Alejandro Magno i diversos emperadors romans, van afegir nous elements. Construït en honor als déus tebans Amón, Mut i Jonsu, va rebre el nom de «harem sagrat del sud». El seu accés es realitza a través d’una avinguda d’esfinxs, que en el seu moment va arribar a unir Karnak i Luxor. En acabar aquestes primeres visites, embarcarem en el nostre vaixell Dahabeya. Esmorzar i sortida a la tarda, per a visitar la Necròpoli de Tebes: la Vall dels Reis, que acull les fabuloses tombes dels faraons de l’Imperi Nou; el Temple de la Reina Hatshepsut en Deir El Bahary, perfectament integrat en el seu entorn i de gran originalitat, constant amb una successió de plans horitzontals o terrasses que s’oposen harmoniosament a la verticalitat de la muralla rocosa. Els colossos de Memnon, l’únic monument que queda del temple funerari del rei Aminophis tercer 1400A de Crist. Nit a bord del Dahabeya.

11 ABR | Esna – Edfu (Navegació)
Desdejuni a bord. Avui tenim un dia tranquil, navegant pel Nil amb vaixell cap a Edfu, arribada a Edfu, sopar i nit a bord. Possibilitat, de veure opcionalment, l’espectacle de Llums i so en el temple de Edfu (suplement 45€ inclosos els trasllats). Nit a bord del Dahabeya.

12 ABR | Edfu – Gebel el Silsila (Navegació)
Desdejuni a bord. Trasllat en calesas (carruatge de cavalls) fins al Temple de Edfu. Dedicat al déu Falcó Horus, és el segon temple més gran d’Egipte després de Karnak i un dels millor conservats. El seu bon estat de conservació, permet entendre millor l’organització dels altres temples egipcis. Retorn al vaixell, per a continuar navegant cap a Gebel el Silsila. Nit a bord del Dahabeya. El Dahabeya té una grandària que permet accedir a llocs en els quals no poden accedir els creuers convencionals del Nil. Aquest és el cas de Gebel el Silsila, on el riu flueix entre dues cadenes muntanyenques i es troba al punt més estret.

13 ABR | Gebel el Silsila – Kom Ombo (Navegació)
Desdejuni a bord. Visita panoràmica (des del vaixell) de Gebel Silsila, que és el nom que se li dona a un congost rocós entre Kom Ombo i Edfu, on el riu Nil s’estreny i els alts penya-segats d’arenisca arriben fins a la riba de l’aigua. Probablement va haver-hi una sèrie de ràpids aquí en l’antiguitat, que naturalment van formar una frontera entre les regions de Elefantina (Assuan) i Edfu. En l’època faraònica, el riu aquí es coneixia com Khennui, el «lloc del rem». A Cisjordània hi ha una alta columna de roca que ha estat sobrenomenada «El cabrestant» degut a una llegenda local que afirma que una vegada va haver-hi una cadena (Silsila en àrab) que anava des de l’Est fins a l’Oest. Arthur Weigall en les seves «Antiguitats d’Egipte» afirma que el nom Silsileh és una corrupció romana del nom egipci original de la ciutat, Khol-Khol, que significa barrera o frontera. Continuem remuntant el Nil fins a arribar a Kom Ombo, l’origen del qual es remunta cap a la XVIII dinastia, quan Tuthmosis III va construir un petit santuari. Visitarem el Temple de Kom Ombo, un romàntic santuari grecoromà que malgrat trobar-se en ruïnes, resulta imponent, sobretot per la seva bella ubicació a la vora del Nil. L’edifici és completament simètric, amb dues entrades, dues sales i dos santuaris. Aquesta inusual estructura, es deu al fet que està dedicat a dos déus: el costat esquerre al déu falcó Haroris (Horus vell) i el costat dret a Sobek, deïtat local amb cap de cocodril. Nit a bord del Dahabeya.

14 ABR | Kom Ombo – Aswan Navegació Dahabeya i visites
Desdejuni a bord. Avui continuarem navegant cap a Aswan, arribada gairebé després del vesprejar i embarcament prop del pont de Aswan, a uns 2 quilòmetres del centre de la cuideu de Aswan. Sortida per a visitar els temples de Philae en espectacle de Llums i So. Volta al vaixell, sopar i allotjament. Nit a bord del Dahabeya.

15 ABR | Aswan – Abu Simbel. Tren nocturn a Caire
Avui molt primerenc, sortida per carretera fins a Abu Simbel (290 km/3’30h aprox), arribada a Abu Simbel i visita dels temples, lloc triat per Ramsés II per a construir dos bells temples rupestres, les estructures dels quals continuen causant l’admiració del món sencer. Retorn a Aswan i esmorzar per lliure. A la tarda gaudirem d’un passeig en faluca pel Nil, amb vista panoràmica a les illes Elefantinas i al jardí botànic. A continuació, trasllat a l’estació de tren de Aswan, per a agafar el tren (cotxe llit) amb destinació el Caire, sopar i allotjament al tren.

16 ABR | Caire
Desdejuni al tren i arribada al Caire. Avui visitarem el Museu Arqueològic amb la mundialment coneguda col·lecció de Tutankhamon, La Ciutadella de Saladino amb La Mesquita d’Alabastre, El museu de la civilització Egípcia, on estan les antigues mòmies Egípcies dels reis de l’època de l’imperi nou, i per a finalitzar, recorrerem el Basar de Khan El Khalili. Nit al Caire.

17 ABR | Caire
Desdejuni. Sortida cap a un dels tresors millor guardats de l’Antic Egipte, que és el conjunt arqueològic de Dahshur, situat en ple desert, a uns dos Quilòmetres de la necròpoli de Sakkara i a 40 Km del Caire. Aquest impressionant complex funerari, construït fa 4.500 anys en l’època del faraó Snefru -pare de Kheops i fundador de la IV dinastia- està format per cinc piràmides, dues d’elles majestuoses (la vermella i la colzada). Visita de la zona arqueològica de Sakkara, on destaquen el complex funerari del faraó Zoser amb la seva Piràmide Escalonada, el pati de Heb Set i els seus mastabas de l’Imperi antic. Esmorzar i sortida cap a La Meseta de Gizeh i visita panoràmica del conjunt que formen les piràmides de Kheops, Kefren i Mikerinos, faraons de la dinastia IV, símbol de la cultura egípcia. Considerades com l’últim vestigi de les Set Meravelles del Món Antic, se situen en els límits de la ciutat, a la vora del desert, juntament amb l’esfinx i el Temple de la Vall, que també visitarem. Possibilitat d’entrar dins de les piràmides (entrada no inclosa).

18 ABR | Vol Caire / Barcelona
Desdejuni. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport del Caire per a prendre el vol de retorn a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grupo de 6 a 14 persones 2.595 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 60 €
Suplement Individual (només hotels i tren) * 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
(*) El suplement individual correspon a les 3 nits d’hotel i 1 nit en tren. Hi ha la possibilitat de reservar habitació individual durant tot el viatge (inclòs barco Dahabeya) amb suplement de 1.315 €.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Caire / Luxor.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport durant la ruta en vehicle privat (model segons tamany del grup).
Guia acompanyant de parla hispana. De 4 a 7 persones tindrem un guia privat de parla hispana al Caire + un guia privat de parla hispana al barco. A partir de 8 persones el mateix guia ens acompanyarà durant tot el viatge.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs; i mitja pensió al tren nocturn.
Pensió completa durant la ruta en el barco Dahabeya.
Visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (60 € per persona).
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari