Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta, recorrerem el Caire, visitant el Nou Museu Arqueològic i les piràmides, viatjarem cap a l’Oasi del Fayum i l’Oasi de Siwa, endinsant-nos en el desert en un 4×4, i viatjarem per la costa nord d’Egipte, acabant en la majestuosa Alexandria.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / EL CAIRE Hotel
28 DES EL CAIRE – LES PIRÀMIDES E Hotel
29 DES EL CAIRE – EL MUSEU EGIPCI E Hotel
30 DES EL CAIRE – DAHSHUR – MAIEDUM – OASIS EL FAYUM E / D / S Hotel
31 DES OASIS EL FAYUM – WADI EL RAYAN – EL ALAMEIN E / S Hotel
01 GEN EL ALAMEIN – OASIS DE SIWA E / S Hotel
02 GEN OASIS DE SIWA E / S Hotel
03 GEN OASIS DE SIWA – MATRUH E Hotel
04 GEN MATRUH – ALEXANDRIA E Hotel
05 GEN ALEXANDRIA – ROSETA – ALEXANDRIA E Hotel
06 GEN ALEXANDRIA – AEROPORT EL CAIRE E Vol
07 GEN VOL EL CAIRE / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Barcelona / El Caire
Sortida des de Barcelona amb destinació el Caire, connexió a Estambul. Arribada a l’aeroport del Caire de matinada, on realitzarem els tràmits de visat i duana. Assistència en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit al Caire.

28 DES | El Caire – Les Piràmides
Sortida cap a la Meseta de Gizeh, i visita panoràmica del conjunt que formen les piràmides de Kheops, Kefren i Mikerinos, faraons de la dinastia IV, símbol de la cultura egípcia. Tornada a l’hotel, i tarda lliure per a passejar pel Gran Basar Khan Al-Khalili, o visitar el Museu de la Civilització… Nit al Caire.

29 DES | El Caire – El Museu Egipci
Visita del nou Museu Arqueològic de El Caire. Avui dedicarem mig dia a la visita del Museu Arqueològic (*), on ens submergirem en els vint-i-cinc segles de civilització egípcia. En el seu interior es troben peces de tots els períodes de l’Antic Egipte, des de la “Paleta de Narmer” que es remunta a 3100 a. C., fins als meravellosos retrats grecoromans del segle II trobats a El Fayum, passant per l’extraordinari tresor trobat en la tomba de Tutankhamon. Nit a El Caire. El nou Museu Arqueològic, encara no està inaugurat, es preveu la seva inauguració abans de nadal.

30 DES | El Caire – Dahshur – Maiedum– Oasi El Fayum
A l’hora indicada, trasllat per carretera cap a la zona ecològica de Dahshur, on està la piràmide romboidal de Senefru, allí es pot entrar en la piràmide vermella i també veure la piràmide romboidal. Aquestes 2 piràmides del rei Senefru, daten a més de 2550 anys abans de Crist. A continuació, a uns 40 quilòmetres, ens trobem amb la piràmide de Maiedum, anomenada pels àrabs, la Falsa piràmide (el-faran el-kaddab), que està situada en l’entrada del Fayum, a uns 100 km de El Caire. Es conserven restes de l’estructura central, envoltats d’un monticle format pels enderrocs del recobriment. És una de les tres grans piràmides construïdes durant el regnat de Senefru. Datada en el segle XXVI. Visita de la zona de Maiedum. A continuació, trasllats cap al llac Karoun, sopar i allotjament a l’hotel. Nit en El Fayum.

31 DES | Oasi El Fayum – La Vall de les Balenes – Wadi El Rayan – Alamein
Sortida amb destinació a la Vall de les Balenes, patrimonis de la humanitat per la UNESCO, amb esquelets de balenes i fòssils marins complets. Visita del museu de Wadi Hitan, amb el nostre guia local. A continuació, sortida cap a la cataracta de la vall de El Rayan (Wadi El Rayan), que està a 42m per sota del nivell de la mar, on farem una passejada amb barca pel llac. Parada durant el camí, per a admirar les vistes de la muntanya de Mudawara «Jebel El Mudawara». Esmorzar en un restaurant local amb vista al llac Karoun. Tornada a l’hotel on ens espera el minibús, i trasllat per carretera cap al Alamein (340 km/ 4h aprox), en la costa nord d’Egipte, aquí passarem l’última nit de l’any. Nit en Alamein.

01 GEN | El Alamein – Oasi De Siwa
La ciutat del Alamein, és una de les ciutats més belles d’Egipte, amb les seves platges de sorra blanca i aigües resplendents. A l’hora indicada, sortida per a fer la visita del cementiri de la segona guerra mundial en El Alamein, el cementiri dels aliats i les potències de l’Eix. Una batalla decisiva entre les forces aliades, dirigides pel general Montgomery, i les potències de l’Eix, liderades per Rommel, va canviar el destí de la II Guerra Mundial, ja que la batalla culminaria amb la victòria dels Aliats. Pots aprofundir en els detalls d’aquesta batalla recorrent les parets del Museu Militar del Alamein. A continuació, sortida per carretera cap a l’oasi de Siwa que serà el nostre destí al final del dia. (480 km/5’30h aprox). Arribada a Siwa, sopar i allotjament. Nit en oasi de Siwa.

02 GEN | Oasi De Siwa
Esmorzar i sortida cap a Gebel El-Mawta, una antiga necròpoli, que agrupa tombes de la dinastia XVI i del període grecoromà. Destaquem: La Tomba de Niperpathot, profeta de Osiris; la Tomba del cocodril amb representacions de la deessa Hathor, una guineu i un cocodril; la Tomba de Mesu-isis amb un fris de cobres, i la Tomba de Si-Amón amb belles pintures representant el panteó egipci. A la tarda, sortida en vehicle 4×4 on ens endinsarem en el Gran mar de sorra, per a poder gaudir d’una meravellosa posta de sol en el desert. Sopar a l’hotel. Nit en oasi de Siwa.

03 GEN | Oasi De Siwa – Matruh
Sortida cap al Temple de l’Oracle, obra del rei Nectanbeo II, dedicada al déu Amón, i estretament vinculada als rituals de l’oracle. Continuació cap al Temple de Júpiter Amón. Edificat durant la dinastia XVI, va tenir molta importància durant l’època grecoromana, i es diu que Alejandro Magno, ho va consultar en diverses ocasions. Després de l’esmorzar, sortida per carretera cap a Matrouh. (300kms/ 4h aprox). Nit en Matruh.

04 GEN | Matruh – Alejandria
Esmorzar i temps lliure per a descansar a la platja. Cap a les 11 del matí, sortida des de Matruh, cap a Alexandria. (295 km/ 3’45h aprox). Esmorzar en ruta. Arribada a l’hotel. Nit en Alejandria.

05 GEN | Alejandria – Roseta – Alejandria
Esmorzar i sortida cap a la cuideu de Roseta, La ciutat de Roseta o Rashid a Egipte, és un enclavament en la mar Mediterrània, famós perquè va ser en aquest que es va trobar la pedra de Roseta, clau per al descobriment de l’Antic Egipte. Està localitzada a uns 65 km al nord-est d’Alexandria. En l’edat mitjana, aquest va ser un lloc de molta importància per al comerç, a causa de la seva estratègica ubicació, aquesta importància va continuar augmentant amb la construcció del canal Mahmudiyeh i la millora del port d’Alexandria.
En Rashid podràs apreciar, per tot el seu nucli urbà, exemples de mansions d’estil Delta. Aquestes mansions daten de l’època otomana dels segles XVIII al XIX, i en realitat, aquestes cases han estat restaurades, per la qual cosa compten en l’actualitat, amb façanes molt cridaneres, amb detalls que les fan ressaltar, com són els casos de bigues encastades, llindes tallades i pintura blanca o vermella, la qual cosa els dóna un aspecte bastant únic. També es pot veure El Molino d’Abu Shaheen, establert just a l’interior de l’estança d’Abu Shaheen. Aquest singular molí de gran antiguitat, és una de les poques construccions egípcies, que posseeix el major significat de com se suscitava la quotidianitat fa més de 200 anys. Seguirem fins a la Mesquita Zaghloul, aquesta històrica mesquita que data la seva creació des de la meitat del segle XVI, deu la seva gran popularitat als forts esdeveniments ocorreguts a inicis del segle XIX, quan els habitants de Rashid, es van disposar a defensar al seu poble de les arpes enemigues de les tropes britàniques, que volien apoderar-se d’aquest costi el que costi, mentre seguís el comandament de l’actual governant d’Egipte: el militar i estadista francès Napoleó I Bonaparte, defensiva que va tenir tant d’èxit, que va marcar una fita important reconeguda des d’aquest mateix moment, i encara fins a l’actualitat, consagrant a la mesquita, en una gran obra arquitectònica d’immensa extensió, volta a Alexandria. Nit a Alexandria.

06 GEN | Alejandria – Aeroport de El Caire
Esmorzar. Avui dedicarem el dia, a la cuideu d’Alexandria. Visita de les catacumbes de Kim el Shokafa, les tombes més antigues a Alexandria de l’època Grecoromana del segle III AC, en què es nota la combinació entre els conceptes artístics i religiosos, entre l’Egipte Faraònic i el Greco Román, també en aquest mateix matí, visitarem el lloc on estava un dels temples més famosos d’Alexandria, en l’època Romana, dedicat al culte del déu Serapis i per on està la famosa columna a Alexandria anomenada la columna de Pompeu. A continuació visitarem la famosa biblioteca d’Alexandria, que va ser restaurada en el mateix lloc on estava la famosa biblioteca antiga d’Alexandria, també es visita el centre de la cuideu i el museu nacional d’Alexandria. Podrem menjar en un restaurant del port vell d’Alexandria, amb vista al castell d’Alexandria, que és el mateix lloc on estava el famós far d’Alexandria, que va ser una de les set meravelles del món antic. A l’hora acordada, trasllats a l’aeroport de El Caire.

07 GEN | Vol El Caire / Barcelona
De matinada, sortida del vol de tornada a Barcelona. Nit en vol. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 15 a 16 persones 1.595 €
En base a grup de 12 a 14 persones 1.675 €
En base a grup de 9 a 11 persones 1.740 €
En base a grup de 6 a 8 persones 1.775 €
Suplement Individual 540 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / El Caire / Barcelona (connexió a Estambul), amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Transport durant la ruta en vehicle privat (model segons tamany del grup).
Guia acompanyant de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (entre 75 i 100 € per persona, segons tamany del grup).
Assegurança opcional de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari