Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta, recorrerem en vehicle des del Caire a Luxor, visitant grans temples, pobles i l’Oasi de El Fayum. Arribarem fins a Luxor i embarcarem durant 3 dies en un creuer fins a Aswan.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / EL CAIRE Hotel
28 DES EL CAIRE – LES PIRÀMIDES – MUSEU DE LA CIVILITZACIÓ E Hotel
29 DES EL CAIRE – EL MUSEU EGIPCI – EL FAYUM E Hotel
30 DES EL FAYUM – WADI EL RAYAN – EL MENYA E Hotel
31 DES EL MENYA – TUNA EL GEBEL – EL ASHMUNIN – BENI HASSAN E Hotel
01 GEN EL MENYA – TEL EL AMARNA – SUHAG E Hotel
02 GEN SUHAG – ELBALYANA – LUXOR E Hotel
03 GEN LUXOR – CREUER PEL NIL E / D / S Barco
04 GEN CREUER PEL NIL E / D / S Barco
05 GEN CREUER PEL NIL E / D / S Barco
06 GEN KOM OMBO – ASWAN E Vuelo
07 GEN VOL ASWAN / EL CAIRE / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Barcelona / El Caire
Sortida des de Barcelona amb destinació el Caire (connexió a Istanbul). Arribada a l’aeroport del Caire de matinada, on realitzarem els tràmits de visat i duana. Assistència en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit al Caire.

28 DES | El Caire – Les Piràmides – Museu de la Civilització
Sortida cap a la Meseta de Gizeh, i visita panoràmica del conjunt que formen les piràmides de Kheops, Kefren i Mikerinos, faraons de la dinastia IV, símbol de la cultura egípcia. Considerades com l’últim vestigi de les Set Meravelles del Món Antic, se situen en els límits de la ciutat, a la vora del desert, juntament amb l’esfinx i el Temple de la Vall, que també visitarem. Possibilitat d’entrar dins de les piràmides (entrada no inclosa). A continuació, visitarem el Museu de la Civilització, on podrem veure les mòmies de reines com Hatshepsut o reis com Ramsés II. Resta del dia lliure, per a descansar o passejar pels carrers del Caire i recórrer el Gran Basar de Khan El Khalili,, que és el mercat més famós d’Egipte i de tot Orient Mitjà, i amb la possibilitat de sopar en algun dels restaurants prop de la Plaça Tahrir. Nit al Caire.

29 DES | El Caire – El museu egipci – Oasi del Fayum
Visita del Museu Egipci del Caire, Avui dedicarem mig dia, a la visita del Museu Arqueològic del Caire, on ens submergirem en els vint-i-cinc segles de civilització egípcia. El nou Museu Arqueològic del Caire, encara no està inaugurat, si no estigués inaugurat per a aquestes dates, visitarem l’antic Museu Egipci, situat en el centre del Caire, en la plaça Tahrir, en l’imponent edifici d’estil neoclàssic, inaugurat en 1902. A la tarda, sortida cap a l’Oasi del Fayum. Nit a El Fayum.

30 DES | El Fayum – Wadi El Ratllen – El Menya
Trasllat amb cotxe 4×4 cap a Wady Al Hitan, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb esquelets de balenes i fòssils marins complets. També visitarem Wady Ratllen, que està a 42 m per sota del nivell de la mar, on podrem gaudir dels contrastos, del paisatge desèrtic, del Sàhara a Egipte. Parada en el camí, per a admirar la muntanya de Mudawara «Jebel El Mudawara», i volta a l’hotel per a recollir l’equipatge i traslladar-nos a la ciutat del Menya. Nit a El Menya.

31 DES | El Menya – Tuna El Gebel – El Ashmunin – Beni Hassan – El Menya
Sortida cap a la zona arqueològica de Tuna El Gebel, situada a la vora del Desert Occidental. Estudiantina El Gebel, va ser anomenada originàriament «Towns» en l’era Faraònica i Tahnet, en l’era Romana. El significat de tots dos noms, és la benedicció o inundació. Es va considerar un cementiri en els períodes Faraònics, Grecs i Romans, que conté molts monuments importants incloent la tomba i la capella de Isadora, que es remunta al període Greco-Romano. El primer monument per a visitar en Estudiantina El Gebel, és el Deixant límit de Akhenaton, aquest deixant mostra el Rei amb la seva esposa (la Reina Nefertiti) mentre adorava al déu del sol, Lliguin. Després visitarem les catacumbes. Després de les catacumbes, trobarem la tomba de Petosiris, que va ser un gran sacerdot del déu Thoth, que va viure en els primers anys de l’era Grecoromana. La decoració d’aquesta tomba és única, ja que les talles i pintures estan dins de la tomba. Darrere de la tomba de Petosiris, està la tomba de Isadora, que va ser una noia jove, que va viure al poble de Hermópolis i es va canviar de nom per la seva bellesa. Isadora té una història tràgica i romàntica sobre la seva mort, ja que es va enamorar d’un soldat romà i volien casar-se, però el seu pare va rebutjar aquest matrimoni, i van decidir fugir, però desafortunadament, mentre estaven travessant el Riu Nil, va caure. El seu pare va construir aquesta tomba i va escriure la seva història en aquesta tomba, en idioma grec, també momificó el seu cos i el va ficar en un mausoleu. Dinar i sortida per a visitar les tombes de l’imperi mitjà de Beni Hassan, que daten a gairebé 1700 abans de Crist. Es visiten les tombes de Baqet III, Khety, Amenemhet, Khnumhotep II. En acabar, volta a l’hotel. Nit a El Menya.

01 GEN | El Menya – Tel El Amarna – Suhag
Sortida per a visitar la zona arqueològica de Tel El Amarna, que pertany a l’època de la dinastia 18, gairebé 1400 anys a. C. Aquí és on probablement va néixer Tut Ankh Amón. Visita del palau nord i el petit temple del déu Tonyina. Trasllats cap a Assiut, i parada enfront del monestir de Tawadros, on visitarem el monestir per fora i el guia explicarà la importància del monestir per als cristians coptes ortodoxos en el sud d’Egipte. Arribada a la ciutat de Suhag. Nit a Suhag.

02 GEN | Suhag – Elbalyana – Luxor
Sortida cap al Balyana, situada a 55 Quilòmetres de la ciutat de Suhag, per a fer la visita del temple de Abidos, temple de Seti primer i Ramsés segon, que són els famosos reis de la dinastia 19, gairebé 1300 anys ac. Del Gran Temple de Abidos, es coneix el temple funerari de Seti I. És un temple-cenotafio construït en l’Alt Egipte. A continuació, a uns 70 Quilòmetres, visitarem el temple de Dendera, El Temple de Dendera està dedicat a Hathor, la deessa de l’amor i la fertilitat i és l’edifici principal d’un conjunt de construccions situades dins d’un recinte emmurallat. És un dels complexos egipcis millor conservats, sobretot el seu temple principal, gràcies a que va romandre sepultat per sorra i llot, fins que ho va desenterrar el francès Auguste Mariette, a mitjan segle XIX. Una de les peces més conegudes, és el denominat Horòscop de Dendera, una escultura que es troba en el museu del Louvre. Seguirem fins a la cuideu de Luxor. Nit a Luxor.

03 GEN | Luxor – Creuer
Trasllat a la riba Oest del Nil, per a visitar La Necròpoli de Tebes: la Vall dels Reis, que acull les fabuloses tombes dels faraons de l’Imperi Nou; el Temple de la Reina Hatshepsut en Deir El Bahary, perfectament integrat en el seu entorn i de gran originalitat, els colossos de Memnon, l’únic monument que queda del temple funerari del rei Aminophis tercer, 1400 ac, arribada a la motonau i embarcament. Dinar i tarda lliure en Luxor. Sopar i allotjament a bord. Nit a bord del creuer.

04 GEN | Creuer
Esmorzar a bord i sortida per a visitar el conjunt monumental de Karnak, amb la seva impressionant sala hipòstila composta per 134 columnes, una altra de les grans belleses artístiques, resideix en l’ornamentació interior i exterior dels murs, a base d’ofrenes i consagracions, i descripcions de batalles i conquestes. A continuació visita l’esplendorós temple de Luxor, una edificació que es va realitzar principalment durant el regnat de Amenofis III encara que faraons posteriors com Ramsés II, Tutankhamon, Alejandro Magno i diversos emperadors romans, van afegir nous elements. Construït en honor als déus tebans Amón, Mut i Jonsu, va rebre el nom de «harem sagrat del sud». El seu accés es produeix a través d’una avinguda d’esfinxs que en el seu moment va arribar a unir Karnak i Luxor. Volta a la motonau i navegació cap a Edfu. Sopar i allotjament a bord. Nit a bord del creuer.

05 GEN | Creuer
Esmorzar a bord. Trasllat en calesas (cotxe de cavalls) fins al Temple de Edfu. Dedicat al déu Falcó Horus, es considera el major conservat d’Egipte i segon en grandària, després del Temple de Karnak. El seu bon estat de conservació, permet entendre millor l’organització dels altres temples egipcis. Retorn a la motonau i dinar a bord. Remuntant el Nil arribem a Kom Ombo. Parada en Kom Ombo i visita a peu del seu temple situat sobre un pujol. Està dedicat a dues divinitats: Sobek, el déu cocodril, déu de la fertilitat i Haroeris, el gran disc solar alat. És un monument realment singular per la seva situació i la seva arquitectura. Sedueix als viatgers pel seu aspecte de «ruïnes romàntiques», incrementat per la seva ubicació, en un petit promontori, des d’on es domina la corba que realitza el riu Nil en aquesta zona del país. Navegació cap a Aswan. Sopar i nit a bord del creuer.

06 GEN | Kom Ombo – Aswan
Esmorzar a bord. Visita del Temple de Philae, domini de la deessa Isis i visita del recinte. Retorn a la motonau i dinar. A la tarda es gaudirà també d’un passeig en faluca (o motora) pel Nil amb vista panoràmica a les illes Elefantinas i el jardí botànic. A l’hora acordada, trasllats cap a l’aeroport de Aswan per a prendre el vol destino el Caire. Arribada a l’aeroport del Caire.

07 GEN | Vol El Caire / Barcelona
De matinada, sortida del vol de retorn a Barcelona (connexió a Istanbul). Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 13 a 16 persones 1.990 €
En base a grup de 10 a 12 persones 2.030 €
En base a grup de 5 a 9 persones 2.110 €
Suplement Individual 540 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Caire / Barcelona (connexió a Estambul), amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Vol domèstic Aswan / El Caire (preu segons disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva).
Transport durant la ruta en vehicle privat (model segons tamany del grup).
Guia acompanyant de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes. 
Propines obligatòries (90 € per persona).
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari