Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Després de visitar El Caire i les piràmides de Gizeh, farem una breu incursió en el desert, visitant la vall de les balenes i l’oasi de Fayum. Després, com en les millors novel·les, ens desplaçarem en tren nocturn fins a Luxor, des d’on visitarem les espectaculars restes arqueològiques de l’antiga civilització egípcia. Tindrem l’opció de descobrir els magnífics temples d’Abu Simbel i finalitzarem la ruta al Mar Roig.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / EL CAIRE Hotel
28 DES EL CAIRE E Hotel
29 DES EL CAIRE E Hotel
30 DES EL CAIRE – OASIS EL FAYOUM. TREN CAIRE – LUXOR E / S Tren
31 DES LUXOR. VISITES E Hotel
01 GEN LUXOR. VISITES E Hotel
02 GEN LUXOR – EDFU – KOM OMBO – ASWAN E Hotel
03 GEN ASWAN. OPCIONAL ABU SIMBEL I TEMPLES DE PHILAE E Hotel
04 GEN ASWAN. PASSEIG EN FALUCA E Hotel
05 GEN ASWAN – MARSA ALAM (MAR ROIG) E / S Hotel
06 GEN MARSA ALAM. TRASLLAT A L’AEROPORT D’HURGADA E Vol
07 GEN VOL HURGADA / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES | Vol Barcelona / El Caire
Sortida en vol regular destinació el Caire, connexió a Istanbul. Arribada al Caire, tràmits de visat i recollida d’equipatge. Recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit al Caire.

28 DES | El Caire
Esmorzar. Sortida cap a la zona de Gizeh i visita panoràmica del conjunt que formen les piràmides de Kheops, Kefrén i Micerino, faraons de la dinastia IV. Símbol de la cultura egípcia, se situa en els límits de la ciutat, a la vora del desert. Juntament amb l’esfinx i el Temple de la Vall, que també visitarem, es consideren com l’últim vestigi de les Set Meravelles del Món Antic. Possibilitat d’entrar dins de les piràmides (entrada no inclosa). Tarda lliure. Nit a Caire.

29 DES | El Caire
Esmorzar. Dia lliure al Caire, on podràs opcionalment visitar el gran Museu del Caire, recórrer el centre històric endinsant-te en la Ciutadella de Saladino, la Mesquita de Mohamed Ali, el gran basar de Jan el-Jalili, etc. Nit al Caire.

30 DES | El Caire – Oasi El Fayoum – (Tren Caire – Luxor (nit)
Esmorzar. Avui sortirem cap a l’Oasi del Fayum, i visitarem la vall de les balenes i Wadi El ratllen. A la tarda, tornada al Caire, per a la sortida del tren, destinació Luxor. Nit al tren.

31 DES | Luxor. Visites
Arribada a Luxor a primera hora del matí, assistència per part del nostre representant. Trasllat al conjunt monumental de Karnak, amb la seva impressionant sala hipòstila composta per 134 columnes. Una altra de les grans belleses artístiques resideix en l’ornamentació interior i exterior dels murs, a base d’ofrenes i consagracions, i descripcions de batalles i conquestes. A continuació visita a l’esplendorós temple de Luxor, una edificació que es va realitzar principalment durant el regnat de Amenofis III encara que faraons posteriors com Ramsés II, Tutankhamon, Alejandro Magno i diversos emperadors romans, van afegir nous elements. Construït en honor als déus tebans Amón, Mut i Jonsu, va rebre el nom de “harem sagrat del sud”. El seu accés es produeix a través d’una avinguda d’esfinxs que en el seu moment va arribar a unir Karnak i Luxor. Nit a Luxor.

01 GEN | Luxor. Visites
Esmorzar i trasllat a la riba Oest del Nil per a visitar La Necròpoli de Tebas. La necròpoli és una zona de la riba oest del Nil, enfront de Tebes, a Egipte, que es va utilitzar en gran part per a enterraments de reis i nobles, especialment durant l’Imperi Nou. Visitarem la Vall dels Reis, que acull les fabuloses tombes dels faraons de l’Imperi Nou; el Temple de la Reina Hatshepsut en Deir El Bahary, perfectament integrat en el seu entorn i de gran originalitat, constant amb una successió de plans horitzontals o terrasses que s’oposen harmoniosament a la verticalitat de la muralla rocosa. Els colossos de Memnon, l’únic monument que es queda del temple funerari del rei Aminophis III 1400 a.C. Nit a Luxor.

02 GEN | Luxor – Edfu – Kom Ombo – Aswan
Esmorzar. Sortida cap al Temple de Edfu. Dedicat al déu Falcó Horus, es considera el major conservat d’Egipte i segon en grandària, després del Temple de Karnak. El seu bon estat de conservació, permet entendre millor l’organització dels altres temples egipcis. Seguim fins a Kom Ombo, i visita a peu del seu temple situat sobre un pujol. Està dedicat a dues divinitats: Sobek, el déu cocodril, déu de la fertilitat i Haroeris, el gran disc solar alat. És un monument realment singular per la seva situació i la seva arquitectura. Sedueix als viatgers pel seu aspecte de “ruïnes romàntiques”, incrementat per la seva ubicació, en un petit promontori, des d’on es domina la corba que realitza el riu Nil en aquesta zona del país. Continuació fins a Aswan. Nit a Aswan.

03 GEN | Aswan. Opcional Abu Simbel – Temples de Philae – Aswan
Esmorzar. Dia lliure en Aswan, on podrem descobrir la ciutat de Aswan pel nostre compte, passejar pel gran basar, acostar-nos fins a algun poble nubi, o arribar fins al temple de Philae. Opcionalment podem contractar l’excursió a Abu Simbel. Per a aquesta excursió, ens aixecarem molt primerenc, i ens traslladem per carretera. Arribada a Abu Simbel i visita dels temples de Ramsés II, les estructures del qual continuen causant l’admiració del món sencer. En el santuari del temple Major, es troben les 4 estàtues representant el faraó envoltat de déus, que dues vegades a l’any solament, queden il·luminats pels llamps del sol. El temple menor està dedicat a la reina Nefertari, estimada esposa del faraó. Tornada a Aswan, passant per Philae. Nit a Aswan.

04 GEN | Aswan. Passeig en faluca
Esmorzar. Avui realitzarem un passeig en faluca pel riu Nil. Resta del dia lliure per a passejar pels carrers de Aswan i el mercat… Possibilitat de contractar una excursió algun poblat núbio. Nit en Aswan.

05 GEN | Aswan – Marsa Alam (Mar Roig)
Esmorzar i sortida cap a Marsa Alam, situada al Mar Roig (370 km /5h aprox). Tarda lliure. Nit en Marsa Alam.

06 GEN | Marsa Alam – Hurgada
Esmorzar. Matí lliure per a gaudir al Mar Roig, acostar-se al parc Nacional Wadi el Gemal, o passejar pel poble de Marsa Alam. Avui deixarem la nostra habitació al matí, podrem deixar les maletes a l’hotel. A la tarda, trasllat a l’aeroport d’Hurgada per embarcar en el vol de tornada a Barcelona.

07 GEN | Vol Hurgada / Barcelona
Sortida en vol regular destinació Barcelona, connexió a Istanbul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 14 persones 1.985 €
Suplement Habitació Individual 765 €
Taxes Aèries (Aprox.) 325 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Caire i tornada des d’Hurgada (connexió a Estambul).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb xofer local.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Totes les visites indicades com a incloses a l’itinerari. Entrades als llocs a visitar descrits al programa.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (80 € per persona) i extres personals.
Excursió opcional a Abu Simbel (preu 115 € aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari