Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Sinaí és una regió considerada sagrada pel Judaisme, el Cristianisme i l’Islam, i és l’únic pas per terra entre Àfrica i Àsia. Aquí ens trobem un desert arenós en el nord, les abruptes muntanyes escarpades en el sud, i platges de sorra vermellosa, amb aigües cristal·lines, i gran varietat de peixos exòtics i bells esculls a la vora del Mar Roig. En aquest viatge, combinarem uns dies en la capital d’Egipte, pel nostre compte, i viatjarem al Sinaí, on pujarem de matinada la muntanya Sinaí (2285 m), la muntanya on segons l’Antic Testament, el profeta Moisès va rebre els Deu Manaments, explorarem el desert en 4×4, i gaudirem de les platges idíl·liques del Golf de Aqaba i el Mar Roig.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / CAIRE Vol / Hotel
2 CAIRE E Hotel
3 CAIRE E Hotel
4 VOL CAIRE / SHARM EL SHEIK E Hotel
5 SHARM EL SHEIK – MT. SINAÍ – SANTA CATALINA E / S Hotel
6 SANTA CATALINA – NUWEIBA E / S Hotel
7 NUWEIBA E / S Hotel
8 VOL SHARM EL SHEIK / CAIRE E Hotel
9 CAIRE E Hotel
10 VOL CAIRE / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

09 Abr | Vol Barcelona / el Caire
Sortida des de Barcelona, amb destinació el Caire (connexió a Estambul). Arribada a l’aeroport del Caire de matinada, on realitzarem els tràmits de visat i duana. Trasllat a l’hotel. Nit al Caire.

10 Abr | Caire
Dia lliure al Caire. Durant la nostra estada al Caire, tindrem els dies lliures per a visitar pel nostre compte, el museu Egipci, el museu de la civilització, la ciutadella de Saladí, el barri copte, el mercat de Khan el Khalili, les piràmides, l’esfinx…, Memphis, Sakkara, podem anar fins a Alexandria… També donem la possibilitat de contractar un guia de parla hispana per a les visites. Nit al Caire.

11 Abr | Caire
Dia lliure al Caire. Nit al Caire.

12 Abr | Vol Caire / Sharm el Sheik
Trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol a Sharm el Sheik. Arribada i trasllat a l’hotel de Sharm el Sheik, on podrem descansar a la platja, fer tub respirador, windsurf…, o visitar la zona pel nostre compte. Nit a Sharm el Sheik.

13 Abr | Sharm el Sheik –Muntanya Sinaí- Santa Catalina
Avui ens traslladarem des de Sharm el Sheik al nostre allotjament en Santa Catalina, i a mitjanit, realitzarem l’excursió a la muntanya Sinaí. La Muntanya Sinaí, és d’aquests racons màgics, ancorat en els confins del temps i de la història. És un dels llocs més espirituals del planeta.
A mitjanit comencem a pujar. En 15 minuts aprox arribarem al Monestir de Santa Catalina. (1570m), i a poc a poc anirem ascendint, els gairebé 800 metres de desnivell, són gairebé 6 km i trigarem unes 3 hores aprox a pujar fins dalt. Durant la pujada, podem llogar un camell que et pugi. Els camells et pugen fins on comencen els graons, no fins dalt. Durant la pujada podrem comprar aigua, te, xocolata, galetes, tabac, ponxos… l arribar als graons, trigarem gairebé mitja hora, per a pujar els 750 graons que trobarem. Al peu del cim ens trobarem un altre cafe shop, i l’opció de llogar mantes i matalassets. En arribar al cim, ens asseurem i esperarem contemplant l’espectacular paisatge de desert i muntanyes, fins a la sortida del sol. De tornada, cap a les 07:00h del matí, farem una parada en el Monestir de Santa Catalina, que encara en funcionament, és el més antic habitat de la Cristiandat. En acabar, trasllat a l’hotel per a descansar. Nit a Santa Catalina.

14 Abr | Santa Catalina – Nuweiba
Avui descansarem a l’hotel, després de la llarga i intensa nit. A l’hora acordada, trasllat a Nuweiba, situada a la costa del Golf de Aqaba. A la tarda, podem descansar a la platja o passejar per Nuweiba. Nit a Nuweiba.

15 Abr | Nuweiba
Avui podem fer una excursió al Colored Canyon. (pendent confirmar si es pot visitar. Per a visitar el Colored Canyon es necessita una autorització especial). La regió del Sinaí no sempre va ser un lloc pel qual es podia caminar com en els nostres dies. Fa milions d’anys, aquest massís es trobava cobert per les aigües de la mar. Quan aquestes van abandonar el lloc, van deixar després de si una herència inavaluable, conformada per formacions rocoses i un gran canó conegut com el Canó Acolorit. L’erosió de l’aigua i dels seus minerals salins, van provocar efectes sorprenents en les parets del canó, que aconsegueixen altures sorprenents. La pedra calcària i la pedra arenisca que caracteritzen a aquesta zona van adquirir coloracions diverses, que cobreixen pràcticament tot l’espectre possible. Blau, verd, rosa, ocre, groc: dibuixos intrigants es formen amb aquestes tonalitats, sobre superfícies modelades per la naturalesa. Nombroses restes fòssils han estat trobats en aquesta zona, tots ells pertanyents a animals marins que van viure aquí mentre les aigües els van permetre gaudir de l’ambient adequat. Tarda lliure. Nit a Nuweiba.

16 Abr | Nuweiba. Vol Sharm el Sheik / Caire
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a la sortida el vol de tornada al Caire.

17 Abr | Caire
Dia lliure al Caire. Nit al Caire.

18 Abr | Vol Caire / Barcelona
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 14 persones 1.295 €
Suplement Individual 350 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Caire / Sharm el Sheik / Caire.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport durant la ruta al Sinaí en vehicle privat (model segons tamany del grup).
Guia acompanyant de parla hispana per a les excursions al Sinaí.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Pujada al Mt. Moisès amb guia beduí i vista dels llocs oberts del Monestir de Santa Catalina.
Visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (50 € per persona).
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari