Europa
Destinació
7 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta petita illa, declarada Reserva de la Biosfera, t’atraparà pel contrast entre les seves terres volcàniques, el verd dels seus frondosos boscos i la transparència de les aigües de la seva reserva marina. Caminarem pels camins, testimonis d’un passat encara viu, descobrirem la tranquil·litat dels seus pobles, l’hospitalitat de la seva gent, els seus artesans, la cuina tradicional i els seus excel·lents vins. Aquest viatge va dirigit als afeccionats a la cultura local, la geologia, la història i la naturalesa, que vulguin un viatge combinant rutes de senderisme guiades, amb la llibertat de descobrir l’illa al teu aire. Disposaràs d’un cotxe de lloguer per a continuar explorant-la al teu gust quan acabin les caminades diàries.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EL HIERRO Casa Rural
2 SENDERISME SAN ANDRÉS – LA ALBARRADA – EL GAROÉ – VALVERDE Casa Rural
3 SENDERISME SAN ANDRÉS – ALTIPLÀ DE NISDAFE – MIRADOR DE JINAMA CANDELARIA Casa Rural
4 SENDERISME HOYA DEL MORCILLO – CRUZ DE LOS REYES – MALPASO – HOYA DEL PINO Apartament
5 SENDERISME SABINOSA – MIRADOR DE BASCOS – EL SABINAR – LOMO NEGRO Apartament
6 SENDERISME LOS ROQUES – EL TACORÓN Apartament
7 TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: –

Dia 01 | Arribada a El Hierro
Arribada a l’aeroport d’El Hierro. Recollida del cotxe de lloguer, i trasllat a l’allotjament.

Dia 02 | Senderisme Sant Andrés – La Albarrada – El Garoé – Valverde
Avui al matí, realitzarem la RUTA DE L’AIGUA. Passat, present i futur de l’aigua a l’illa d’El Hierro. Caminant des de Sant Andrés, passarem pel Garoé i els seus safaretjos, i el bosc de Valverde, fins a arribar a la capital.
Garoé és un dels llocs més emblemàtics de l’illa d’El Hierro. Aquí, trobarem un arbre adorat pels aborígens, els Bimbaches, i que està envoltat de rondalles i llegendes, és un arbre sagrat per als habitants d’El Hierro, perquè les seves fulles recollien l’aigua de la pluja per a proveir a la població illenca. Avui, compta amb un centre d’interpretació per a conèixer el fenomen de la pluja horitzontal i tots els valors que aquest misteriós lloc amaga. Tarda lliure per a poder recórrer l’illa al teu aire.

Dia 03 | Senderisme Sant Andrés – Altiplà de Nisdafe – Mirador de Jinama Candelaria
Avui al matí, realitzarem la RUTA DE LES MUDADES.
Des de Sant Andrés, el poble més alt de l’illa a 1050 mt, creuarem el preciós Altiplà de Nisdafe per Tierra que Suena, arribant al Mirador de Jinama on començarem la nostra baixada submergits en el Monteverde, i en la història de les tradicionals Mudades, fins a arribar a l’Església de la Candelaria en El Golf. Tarda lliure per a poder recórrer l’illa al teu aire.

Dia 04 | Senderisme Hoya del Morcillo – Creu dels Reis – Malpaso – Hoya del Pino
Al matí, realitzarem la RUTA DE MALPASO. Un camí entre Hoya del Morcillo i Hoya del Pino travessant els boscos de Pi Canari i de Fayal Bruguerar i pujant fins al punt més alt de l’illa, el Pic de Malpaso. Tarda lliure per a poder recórrer l’illa al teu aire.

Dia 05 | Senderisme Sabinosa – Mirador de Bascos – El Sabinar – Lomo Negro
Al matí, realitzarem la RUTA DE LES SAVINES. Des de l’emblemàtic Santuari de la Patrona de l’Illa, passant pel Mirador de Bascos, i pel Sabinar, bosc encantat de ginebres amb formes increïbles modelats pels Alisis, fins a arribar a Lomo Negro. Tarda lliure per a poder recórrer l’illa al teu aire.

Dia 06 | Senderisme Los Roques – El Tacorón
Un recorregut amb enfocament geològic, caminant entre els cons volcànics, que van donar les bugades de lava, que formen Los Lajiales, un dels paisatges naturals més significatius de l’illa més jove de l’arxipèlag, i acabant a la Badia del Tacorón. Tarda lliure per a poder recórrer l’illa al teu aire.

Dia 07 | Trasllat a l’aeroport
Trasllat a l’aeroport amb el cotxe de lloguer, devolució del cotxe de lloguer, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 775 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Lloguer de cotxe (Opel Corsa o similar) amb assegurança a tot risc.
6 nits d’allotjament en base habitació doble.
5 rutes temàtiques de senderisme, amb guia local.
Entrada als centres d’interpretació.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols des de Ciutat d’origen fins a El Hierro.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.