Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Dubai ens permet descobrir el Golf Pèrsic i conèixer els seus basars, mesquites i palaus. A Dubai i Abu Dhabi visitarem impressionants gratacels i moderns edificis que ens deixaran bocabadats. Podrem viure l’aventura del desert en l’oasi de Liwa amb un recorregut en 4×4.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
29 DES ARRIBADA A DUBAI Hotel
30 DES DUBAI E Hotel
31 DES DUBAI – ABU DHABI – DESERT DE LIWA E Hotel
01 GEN DESERT DE LIWA (TOUR EN 4×4) – AL AIN E Resort desert
02 GEN AL AIN – DUBAI E Hotel
03 GEN DUBAI – SHARJAH – FUJAIRAH – DUBAI E Hotel
04 GEN DUBAI. DIA LLIURE E Hotel
05 GEN DUBAI. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

29 DES | Arribada a Dubai
Arribada a Dubai, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Dubai.

30 DES | Dubai. Visita de la zona antiga i la ciutat moderna
Visita de la zona comercial antiga de Dubai, on encara podem recórrer el mercat de l’or i el de les espècies, així com la Madrasa-Museu d’Al Ahmedia. Després de creuar l’anomenat “Creek” o ria de Dubai en barcasses-taxi, visitem el barri antic reconstruït i el mercat principal. Prosseguim amb un tour panoràmic de la ciutat moderna amb les seves zones més emblemàtiques com la Palmera de Jumeira, l’hotel Burg Al Arab, el Burg Khalifa (l’edifici més alt del món), el Dubai Marina, etc.

31 DES | Dubai – Abu Dhabi (visita) – Desert de Liwa
Sortida en direcció a Abu Dhabi per a visitar la capital del país, on destaca la mesquita del Sheikh Zayed. Continuació fins a l’oasi de Liwa.

01 GEN | Oasi de Liwa – Tour en 4×4 – Sheik Cars Exhibition – Al Ain
Al matí accedirem a través d’una carretera d’asfalt a la zona desèrtica de Rubaa Al Khaali. Al llarg del trajecte anirem albirant les dunes cada vegada més altes del desert més extens del món. Parada en algun palmerar de l’oasi. Ens endinsem en el desert per a visitar les dunes més altes de la regió, amb 105 metres d’altura. Possibilitat de parar en alguna granja de camells. Més tard visitarem el museu de vehicles de la família d’emirs d’Abu Dhabi. A la tarda sortim en direcció a Al Ain, l’antiga capital de l’emirat, una ciutat que destaca pels seus oasis, muntanyes rocoses i la seva arquitectura tradicional.

02 GEN | Al Ain (visita) – Dubai
Visita de la tranquil·la i tradicional ciutat d’Al Ain. Situada a l’interior del país, al costat de la frontera amb Oman, va ser la seu del xeic fins a l’arribada de l’era del petroli. Visitem el fort principal, el palau-museu i el Museu d’Història i Civilització. Finalitzarem la ruta amb un passeig pel gran oasi, amb els seus palmerars i parcel·les conreades, canals de regadiu, etc. Ascens a la Muntanya Hafeet per a gaudir de grans vistes i visitar les tombes de l’Edat de Bronze. Retorn a Dubai.

03 GEN | Dubai – Sharjah – Fujairah – Dubai
Visita de la ciutat de Sharjah on destaquen diversos llocs d’interès com el Museu de Tradicions, el tradicional mercat d’Al Arsa, els moderns Mercat de l’Or i el Mercat Blau, així com l’impressionant Museu de Civilització Islàmica. A la tarda visitarem l’emirat de Fujeirah. Retorn a Dubai.

04 GEN | Dubai. Dia lliure
Desdejuni. Disposarem del dia lliure per a acabar les visites per Dubai al nostre aire.

05 GEN | Dubai. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Hotels 3* 1.175 €
Suplement Habitació Individual 365 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Hotels 4* 1.235 €
Suplement Habitació Individual 395 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Totes les següents visites amb guia de parla hispana: Dubai (antic i modern), Abu Dhabi, Al Ain (mercat de camells), Fujairah i Sharjah.
Recorregut en vehicle 4×4 pel desert de Liwa (3 hores) amb acompanyant de parla anglesa. Per a grups a partir de 8 persones es realitza amb guia de parla hispana.
Trasllat a l’hotel de Liwa, trasllat a Al Ain i trasllat a Dubai amb conductor de parla anglesa. Per a grups a partir de 8 persones es realitza amb guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari