Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Emirats Àrabs és un país que captiva no sols amb la modernitat i el luxe de Dubái, sinó també amb els seus tresors menys coneguts: la seva naturalesa i la seva història. La península de Musandam, compartida entre EAU i Oman, ens ofereix una de les muntanyes més altes de la regió, repleta de wadis i arribant fins a la costa de l’estret d’Ormuz, on els seus contraforts acaben amb formacions molt semblants als fiords europeus. No és casual la millor manera de recórrer-les, en dhow (i passar la nit en l’embarcació!), com feien els navegants fa segles. També visitarem Al Ain, el major oasi d’aquesta part de la península Aràbiga i també l’única ciutat emiratí que conserva el seu aspecte i esperit de l’època anterior al descobriment del petroli.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 11 FEBRER 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DUBAI Hotel
2 DUBAI – MUSANDAM – KHASAB E Hotel
3 CREUER MUSANDAM E / D / S Dhow
4 KHASAB (SAFARI PER LA MUNTANYA) E Hotel
5 KHASAB – AL AIN E Hotel
6 AL AIN – DESERT E / D / S Campament
7 DESERT – DUBAI D Hotel
8 VOL DUBAI / CIUTAT D’ORIGEN  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Dubái
Embarcament en el vol regular amb destinació a Dubái. Després de realitzar els tràmits d’entrada necessaris ens traslladarem al nostre allotjament. Nit en hotel.

Dia 02 | Dubái – Travessa de frontera – Khasab (Musandam)
Després d’esmorzar tindrem el matí lliure per a recórrer la ciutat. A la tarda un trasllat ens portarà a Musandam, travessarem la frontera amb Oman i arribarem a la ciutat de Khasab. Nit en hotel.

Dia 03 | Khasab (creuer)
Al matí després d’esmorzar ens dirigirem cap al port de Khasab per a embarcar a un dhow, una embarcació de vela tradicional. A l’inici del nostre recorregut albirarem dofins i a continuació arribarem a la Telegraph Island, on farem una parada i podrem nedar en la mar. Després de l’esmorzar servit a bord, seguirem cap a la nostra segona parada, l’illa Al Seebi, una altra oportunitat per a donar-nos un bany i practicar snorkeling. A la tarda gaudirem d’un sopar-barbacoa. Nit a bord del dhow.

Dia 04 | Khasab
Esmorzar a bord i arribada al port de Khasab. Immediatament emprendrem una altra aventura, sortirem de safari per les muntanyes de Musandam. Ens dirigirem cap a Jebel Harim (la muntanya de dones), el pic més alt de Musandam. El seu nom prové de l’època quan els pirates i les tribus enemigues aprofitaven quan els homes sortien a la mar per a pescar i intentaven segrestar les dones dels pobles de la costa i aquestes buscaven refugi a les muntanyes. En ruta realitzarem diverses parades per a fer fotos: Bait Al Qufil, Khor Najid, Sultan House. Prop del pic més alt (2087 m) també pararem per a gaudir de les vistes. A la volta farem unes visites en el llogaret de Saya (on observarem petroglifos de 3000 anys) i en una zona coneguda pels seus fòssils de crancs, estrelles de mar i petxines. Tornarem a Khasab a primera hora de la tarda. Tarda lliure. Nit en hotel.

Dia 05 | Khasab – Al Ain
Després d’esmorzar visitarem la capital de Musandam. El punt més important de la visita és el Fort de Khasab, situat pintorescament en la costa. El fort va ser construït en el segle XVII pels portuguesos per a dominar l’estret d’Ormuz i per a prevenir atacs pirates. A la tarda, un trasllat ens portés a l’interior d’Emirats Units. Travessarem la frontera i diversos dels emirats per a arribar a l’oasi d’Al Ain. Nit en hotel.

Dia 06 | Al Ain – Desert
Al matí visitarem Al Ain i el seu oasi: Jabel Hafeet (la muntanya que ha estat habitat des de l’època prehistòrica), el Fort de Jahili i el Palau d’Al Ain (avui museu), antiga residència de Zayed bin Sultan Al Nahyan, el pare de l’actual emir d’Abu Dhabi i fundador de EAU. També visitarem el major mercat de camells del país. Després de l’esmorzar ens dirigirem cap al desert, on realitzarem un safari. Nit en campament.

Dia 07 | Desert – Dubái
Després d’esmorzar sortida cap a Dubái. Arribada al migdia i tarda lliure per a lliure per a recórrer la ciutat. Nit en hotel.

Dia 08 | Vol Dubái / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora convinguda un transfer ens portarà fins a l’aeroport on prendrem el nostre vol de tornada. Arribada a la Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 1.615 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.720 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.880 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.995 €
Suplement Habitació Individual 260 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Dubai / Ciutat d’origen. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en minibús amb aire condicionat durant la ruta.
Guia de parla anglesa durant la ruta.
Allotjament en hotels de classe turista en base habitacions dobles a Dubai, Khasab i Al Ain, amb esmorzar inclòs.
Creuer en Dhow de dia complet i pernoctació a Musandam, en règim de pensió completa.
Tour 4×4 de mitja jornada a les muntanyes de Musandam i el desert emiratí.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Taxa de sortida de EAU (35 AED, pagament directe).
Taxa turística en Dubai (10 AED per habitació/nit, pagament directe).
Visites a Dubai.
Activitats i entrades excepte les especificades a l’apartat inclòs.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari