Europa
Destinació
7 dies
Duració

Paisatges plens de llum, naturalesa i aventura en un dels racons millor conservats i desconeguts d’Andalusia. Senderisme al Parc Natural Sierra de Aracena, pobles blancs i la impressionant Gruta de les Meravelles. Ruta en Kayak pel Paratge Natural Marenys d’Illa Cristina i del Guadiana. Un recorregut per l’espai natural de Doñana, un dels aiguamolls més importants del món, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Observació de fauna i dels diferents ecosistemes que ho integren. Itinerari amb bicicleta per una via verda fins a la Vila Real de Sant Antoni, a l’Algarve portuguès. Navegar en veler cap a l’horitzó gaudint d’una indescriptible sensació de llibertat. Això és el Sud-oest de la Península Ibèrica!

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 SEVILLA – ISLA CRISTINA Apartament
2 KAYAK PELS AIGUAMOLLS Apartament
3 SENDERISME SIERRA DE ARACENA i PICS D’AROCHE Apartament
4 ALGARVE PORTUGUÈS EN BICICLETA Apartament
5 PARC NACIONAL DE DOÑANA Apartament
6 NAVEGACIÓ EN VELER Apartament
7 TORNADA A SEVILLA
ALIMENTACIÓ: –

Dia 01 | Sevilla – Illa Cristina
Trobada amb el grup en l’estació de trens de Santa Justa (AVE) de Sevilla a les 17h. Arribada a la nostra agència local i xerrada sobre el programa a desenvolupar. Allotjament en acollidors apartaments situats enfront del Paratge Natural Marenys d’Illa Cristina, en la desembocadura del riu Carreras en l’Oceà Atlàntic.

Dia 02 | Kayak pels aiguamolls
Després d’un curset bàsic d’iniciació en el maneig dels caiacs, ens fiquem de ple en el món dels marenys on podrem gaudir d’un ecosistema únic. Remuntem el riu Carreras amb la marea entre nombroses canelles, esteros i àmplies extensions salines per a navegar, lentament, en presència d’una gran varietat d’ocells i plantes. Vells molins mareals, el port pesquer, la llotja… Una travessia tranquil·la amb temps per a gaudir d’aquest bell Paratge Natural. No fa falta experiència prèvia, però sí que saber nedar. L’activitat tindrà una durada de 4 hores aproximadament.

Dia 03 | Senderisme en la Serra d’Aracena i pics d’Aroche
Realitzarem un recorregut suau i ombrívol de 12 km per antics camins rals envoltats de boscos de castanyers i extenses deveses d’alzines i sureres, passant per petits pobles blancs carregats d’història que encara conserven les seves arrels.
Gaudirem del contacte amb la gent de la serra i observarem els seus sistemes tradicionals de vida com la cria del porc ibèric en llibertat, la “saca” del suro o les hortes en les petites valls. No hi ha major encant que desplaçar-se d’un poble a un altre caminant i detenir-nos per a assaborir el seu famós pernil ibèric de gla. Ens dirigirem a la Gruta de les Meravelles, per a recórrer les seves impressionants galeries i llacs subterranis. En el dia d’avui fusionarem naturalesa, cultura i història en una caminada pensada per a detenir el temps i relaxar-nos en cada racó d’aquest màgic parc natural.

Dia 04 | Algarve portuguès amb bicicleta
Avui travessarem els marenys per una via verda completament plana entre blanques salines i antics molins de marea fins a la històrica localitat d’Ayamonte, poble de tradició pesquera i senyorial situat a la vora del riu Guadiana. Després d’observar els seus barris mariners i antics convents, arribem al seu animat port fluvial. Ens embarquem amb les bicis en el ferri que creuarà a la localitat portuguesa de Vila Real de Sant Antoni, un bonic poble de carrers blancs i empedrats. Després de passejar per la seva animada plaça seguirem la ruta per la ribera del riu fins a la seva mateixa desembocadura en l’Oceà Atlàntic. Gaudirem d’un bany per a refrescar-nos i podrem menjar arròs amb marisc per a reposar forces. Tornada a Illa Cristina a la tarda. Si no t’animes a muntar amb bici no et preocupis, podràs realitzar part de la ruta caminant i en furgoneta.

Dia 05 | Parc Nacional de Doñana
Dia complet dedicat a l’exploració del Parc Nacional de Doñana, un dia molt esperat pels amants de la naturalesa. A primera hora del matí sortirem amb el nostre guia-naturalista a recórrer part d’aquest espai natural protegit, un dels més importants a nivell mundial. Diferents ecosistemes com els boscos o vedats, el mareny, platges i dunes fan que, en un espai reduït, puguin conviure espècies tan diverses com l’àguila imperial, flamencs, cérvols o l’emblemàtic linx ibèric. Visitarem el poblet del Rocío amb la seva blanca ermita i l’impressionant Palau del Acebrón, un lloc màgic envoltat de boscos i llacunes on escoltar el cant dels ocells. Acabarem el dia amb una suau caminada entre verdes extensions de pinedes i una mar de dunes fòssils fins a una platja salvatge on podrem donar-nos un capbussó i menjar.

Dia 06 | Navegació en veler
Iniciem la jornada posant rumb al Gran Blau. Navegarem amb el nostre veler cap a la mar oberta i descobrirem tots els secrets sobre la navegació a vela al costat del nostre Patró, qui us ensenyarà com manejar aquests clàssics de la navegació. Sentirem la brisa atlàntica sobre les veles mentre observem, amb sort, dofins i ocells marins solcant les ones. L’activitat prevista durarà mig dia.

Dia 07 | Tornada a Sevilla
Matí lliure. Avui podreu recórrer al vostre aire una de les últimes salines artesanals que ens queden per a gaudir de la tranquil·litat que ofereixen els seus llacs de magnesi i banys de fang.
Havent dinat, trasllat a Sevilla (estació d’AVE) per a arribar a les 17h. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu base per persona 650 €
Suplement Sortides 10, 17, 24 Juliol / 28 Agost / 4 Setembre 100 €
Suplement Sortides 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost 150 €
Suplement Habitació Individual (bany compartit) – segons data:
            – Sortides 24, 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost / 4 Setembre 150 €
            – Resta de sortides 100 €
Suplement bany privat (opcional) – segons data:
            – Sortides 24, 31 Juliol / 7, 14, 21 Agost / 4 Setembre 200 €
            – Resta de sortides 150 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 4 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats Sevilla – Isla Cristina – Sevilla en vehicle privat.
Allotjament en apartament turístic (6 nits) a Isla Cristina, en habitacions dobles amb bany a compartir.
Totes les activitats detallades al programa (bicicleta a l’Algarve, ruta en kayak, Parc Nacional de Doñana, navegació en veler amb Patró, Sierra de Aracena i Gruta de les Meravelles, etc).
Guies especialistes durant la ruta.
SERVEIS NO INCLOSOS
Desplaçament des de Ciutat d’origen fins a Sevilla, ni tornada.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari