Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Vista des del cel, Etiòpia sembla un continent. El seu altiplà és el més gran d’Àfrica, i s’estén des del Mar Roig fins a les planes del Nil Blau. Impressionants canons, barrancs i gorges trenquen aquest immens altiplà, amb muntanyes que s’eleven fins als 4000 metres. Al llarg del recorregut descobrirem mercats tradicionals, esglésies aixecades en els cingles del Tigray i llocs màgics com Lalibela.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / ADDIS ABEBA A bord
27 DES ADDIS ABEBA Hotel
28 DES VOL ADDIS ABEBA / MEKELLE – TIGRAY E / S Hotel
29 DES TIGRAY. VISITES E / S Hotel
30 DES TRASLLAT A AXUM. VISITES E / S Hotel
31 DES AXUM – GONDAR E / S Hotel
01 GEN GONDAR – BAHAR DAR E / S Hotel
02 GEN BAHAR DAR E / S Hotel
03 GEN BAHAR DAR – LALIBELA E / S Hotel
04 GEN LALIBELA E / S Hotel
05 GEN VOL LALIBELA / ADDIS ABEBA / CIUTAT D’ORIGEN E / S Hotel day use
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓN: DESAYUNO = D / CENA = C

26 DES.- Vol Ciutat d’origen / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Addis. Nit a bord.

27 DES.- Addis Abeba
Arribada a Addis. Tràmits de visat i trobada amb el guia. Esmorzar i visita de la ciutat. El Museu Nacional on s’exposa l’esquelet de la nostra ancestre “lucy”, la muntanya Entoto i l’església de St. George, patró d’Etiòpia. Resta del dia lliure.

28 DES.- Addis Abeba. Vol a Mekelle. Tigray
Trasllat a l’aeroport per embarcar amb destinació Mekelle.
Arribada i trobada amb el vehicle per arribar a la característica regió del Tigray. Visitarem ja pel camí alguna de les esglésies tan peculiars i que són molt pròpies d’aquesta regió. Arribarem a l’allotjament on ens instal·larem per dues nits i que ens servirà de base per a l’exploració de la zona.

29 DES.- Tigray. Visites
Si hi ha alguna cosa que distingeix la regió del Tigray de manera òbvia i visualment impactant són les esglésies construïdes en els vessants de les ‘dues’ (peculiars altiplans de escarpades parets). L’accés a aquestes esglésies es realitza a peu – amb l’ajuda d’alguns locals si cal -; l’ascens pot ser dur per als no acostumats a la muntanya i aquells que pateixin de vertigen però podem assegurar que la recompensa un cop assolit l’accés a les esglésies s’ho mereix.
Visitarem l’església de Mariam Korkor i, els més atrevits, podran provar amb la – sens dubte – més espectacular de Abuna Yemata. Avui visitarem també el mercat setmanal de Gheralta.

30 DES.- Tigray – Axum
Desplaçament per carretera per arribar a Axum, antiga capital de l’imperi al que va donar nom.
Axum és la capital més antiga d’Etiòpia on, segons la llegenda local, es guarda la mítica arca de l’aliança robada al rei Salomó pel seu fill Menelik.
Però el que fa única aquesta petita ciutat és l’extraordinari parc de les esteles, monuments funeraris gegants i testimonis de l’època més gloriosa del regne més antic de la banya d’Àfrica. També visitarem la tomba de rei Xalet i el deixant de rei Ezana … els elements bàsics per comprendre el desenvolupament d’aquesta gran civilització.

31 DES.- Axum – Gondar
Després de l’esmorzar sortirem per carretera cap a Gondar seguint l’espectacular carretera que voreja el massís dels Mt. Simien. Arribada a Gondar a la qual alguns autors anomenen la “Camelot Africana” per la seva característica arquitectura.

01 GEN.- Gondar – Bahar Dar
Després de l’esmorzar visita de la ciutat on hi ha una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de grand esplendor entre els s. XV i XVI. Sembla un tros d’Europa transferit a Etiòpia, alguns escriptors en diuen la “Camelot Africana” i reflecteix influències europees i islàmiques. Visita dels palaus, residències i banys de Fasilidas i a l’església de Debre Bréhan Selassie (Llum de la Trinitat) que es troba al cim d’un turó i envoltada de muralles. L’interior està decorat amb bells frescos que la fan un dels millors exemples de l’estil típic de Gondar.
Sortirem a la tarda per carretera seguint el contorn del llac Tana de nord a sud fins arribar a Bahar Dar. Bahar Dar es una agradable ciutat situada a 1800 metres a la vora del llac Tana, el més gran d’Etiòpia.

02 GEN.- Bahar Dar
Al matí excursió amb barca privada per poder visitar alguns dels monestirs de la península de Zeghié (Ura Kidane Mehret i Azwa Mariam habitualment) encara regentats per monjos devots i de significatiu interès històric i artístic. Es tracta de llocs remots que aconseguirem amb un passeig a peu en sender majorment pla, creuant un bosc semitropical i plantacions de cafè. Els interiors dels monestirs estan completament recoberts de pintures, obres mestres de l’art pictòric de Gondar, caracteritzat per una rica simbologia, colors vius i una gran força expressiva.

03 GEN.- Bahar Dar – Lalibela
Sortida per carretera a Lalibela. En ruta visita a l’original comunitat autogestionada de Awramba: viuen seguint unes normes comunitàries pròpies, basades en la igualtat absoluta entre homes i dones, a la repartiment igualitària del treball i compartint totes les tasques; des de l’educació dels fills fins a les feines del camp i mantenint una obertura total a totes les religions. A mitja tarda arribarem a la més impressionant de les 8 ciutats etíops classificades com a Patrimoni de la Humanitat. Fundada a la fi del segle XII per la dinastia Zagüe com a resposta al progressiu avanç de l’Islam.

04 GEN.- Lalibela
Ciutat situada a 2600 metres sobre el nivell del mar.
A Lalibela hi ha 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII i excavades en roques de granit rosa, es classifiquen entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu. Després de dinar inici de les visites de les 11 esglésies de la ciutat. (Bet Abba Libanos, Bete Meskel, Bete Denagil, Bete Medhane Alem, Bete Mariam, Bete Emmanuel, Bete Golghota, Bet Mercuris, Bet Lehem, Bet Gabriel i Raphael, Bete Giorgis).

05 GEN.- Vol a Addis. Retorn
Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la capital. Arribada i temps lliure per a alguna visita addicional o compres d’última hora. A última hora de la tarda gaudirem d’un sopar tradicional de comiat abans de sortir cap a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a casa. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 15 persones 2.140 €
En base a grup de 12 a 15 persones (04 Primeres Places) 2.065 €
Suplement grup de 8 a 11 persones 100 €
Suplement grup de 4 a 7 persones 170 €
Suplement Habitació Individual 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons itinerari.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Travessa en vaixell pel llac Tana amb visites als monestirs inclosa.
Transport en furgoneta o minibús segons tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació