Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Vista des del cel, Etiòpia sembla un continent. El seu altiplà és el més gran d’Àfrica, i s’estén des del Mar Roig fins a les planes del Nil Blau. Impressionants canons, barrancs i gorges trenquen aquest immens altiplà, amb muntanyes que s’eleven fins als 4000 metres. El nord és terra de cristians i dels seus antics monuments.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / ADDIS ABEBA Hotel
28 DES ADDIS ABEBA (VISITA DE LA CIUTAT) E Hotel
29 DES ADDIS ABEBA – MERCAT DE SEMBETE – DESSIE E / S Hotel
30 DES DESSIE – MERCAT DE BATI – WELDIYA E / S Hotel
31 DES WELDIYA – LALIBELA E / S Hotel
01 GEN LALIBELA E / S Hotel
02 GEN LALIBELA – GONDAR E / S Lodge
03 GEN GONDAR. VISITA PARC NACIONAL MT. SIMIEN E / S Hotel
04 GEN GONDAR – BAHAR DAR E / S Hotel
05 GEN BAHAR DAR. VOL A ADDIS ABEBA E / S Hotel day use
06 GEN VOL ADDIS ABEBA / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓN: DESAYUNO = D / CENA = C

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Addis. Arribada a última hora de la nit. Trasllat a l’allotjament.

28 DES.- Addis Abeba. Visita de la ciutat
Addis Abeba es pot considerar la capital de l’Àfrica: seu de la Unió Africana i d’una delegació molt important de les Nacions Unides, és la ciutat del continent amb major nombre de delegacions diplomàtiques. És una ciutat jove segons l’estàndard europeu, però és una de les poques ciutats africanes que pot presumir de tenir un centre amb edificis històrics amb més de 100 anys.
Sortida al matí per visitar el Museu Nacional, on s’exposen, juntament amb Lucy, l’esquelet d’Australopitechus Afarensis que és una peça clau en teoria de l’evolució de l’home, els més interessants troballes de paleig antropologia mundial. Seguim amb el Museu Etnogràfic, que ofereix un recorregut molt original entre les diferents cultures d’Etiòpia, a més d’una magnífica col·lecció d’icones. Efectuarem un recorregut en bus per l’antic barri de “Arada”, avui conegut amb el nom donat pels italians, “Piazza”, admirant alguns exemples de la peculiar arquitectura dels inicis d’Addis Abeba. A la tarda visita a l’increïble barri del Merkato, on ens zambulliremos en el bullici del mercat més gran de la banya d’Àfrica.

29 DES.- Addis Abeba – Mercat de Sembete – Dessie
Sortirem d’hora d’Addis cap al nord, al llarg de la carretera que va ser traçada pels italians durant la guerra d’ocupació al 1936, en una successió d’altiplans cada vegada més elevats arribarem als 3000 metres d’altitud en Termaber. Aquí, amb una mica de sort, podrem albirar babuins gelada. Després, la carretera comença a baixar fins a la localitat de Sembete, on ens aturarem per visitar el seu mercat. Per la seva ubicació, entre les terres altes i la depressió del Danakil, en Sembete es donen cita gents dels Amara, els Oromo i fins i tot dels Afar provinents del Danakil. Després del mercat seguirem ruta per arribar a Dessie.

30 DES.- Dessie – Bati – Weldiya
Seguirem cap al nord per seguir visitant mercats. Aquest cop li toca el torn al de Bati, el mercat a l’aire lliure més gran de la banya d’Àfrica. Aquí trobarem llocs on venen la sal que s’extreu en la depressió del Danakil i que és portada a lloms de dromedaris pels Afar. Impressionant és la secció del bestiar, on podrem veure una gran multitud de camells, vaques, ovelles i cabres.
Continuarem rumb al nord, vorejant el Llac Hayk, un lloc encantador que va ser no obstant això escenari d’un dels capítols més dolorosos de la guerra entre Itàlia i Etiòpia. Arribada a la tarda a Weldiya on passarem la nit.

31 DES.- Weldiya – Lalibela
Sortirem al matí cap a Lalibela on arribarem a l’hora de dinar.
Aquesta ciutat situada a 2600 metres sobre el nivell del mar és coneguda per les seves 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII, excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc. Dedicarem la tarda a les primeres visites d’aquesta emblemàtica població del nord d’Etiòpia.

01 GEN.- Lalibela
Al matí sortirem de la ciutat per visitar l’església de Iemrhane Kristos, magnífic exemple d’arquitectura axumita, que arribarem després d’un passeig en pujada de 20 minuts. La tarda es pot dedicar a visitar el segon grup d’esglésies excavades a la roca i, sobretot, l’obra mestra de l’enclavament, l’església de Sant Jordi.

02 GEN.- Lalibela – Gondar
Dia de viatge al llarg de la renovada “La Xina road”, des de la qual podrem admirar la bellesa del camp etíop, des de la regió del Lasta fins a la regió del Gojjam. Pel camí tindrem l’oportunitat de visitar l’original comunitat auto-gestionada de Awramba, on es viu seguint una gestió comunitària del treball, compartint totes les tasques, des de l’educació dels fills fins a les feines del camp, mantenint una obertura total a totes les religions i defensant la paritat de drets entre homes i dones i el respecte dels drets dels infants. Arribarem a Gondar on ens instal·larem per passar la nit.

03 GEN.- Gondar – Muntanyes Simien
Des Gondar sortirem per a una jornada completa que dedicarem a la visita de les Muntanyes Simien. El cim de les terres altes d’Etiòpia és el Ras Dashen amb els seus més de 4.500 metres d’altura; altres cims de més de 4.000 metres s’alcen també a la zona. Paisatge d’alta muntanya i algunes espècies animals endèmiques de la regió (el babuí “gelada”, el xacal de Simien …) pararem també per visitar alguns dels poblets que esquitxen aquesta zona tan rural i apartada de les rutes turístiques clàssiques.

04 ENE.- Gondar – Bahar Dar
Visita de Gondar on trobem una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de gran esplendor (segles XV i XVI). Sembla a un tros d’Europa transportat a Etiòpia i reflecteix influències europees i islàmiques.

A la tarda sortida per carretera fins Bahar Dar, vorejant les ribes del llac Tana podrem observar grans camps d’arròs, cereals i també “xat”, planta de fulla verda amb lleugers efectes estupefaents que és molt popular a Etiòpia i en tots els països limítrofs .

05 GEN.- Bahar Dar. Vol a Addis Abeba
Al matí excursió amb barca privada per poder visitar alguns dels monestirs de la península de Zeghié (habitualment Ura Kidane Mehret i Azwa Mariam), encara regentats per monjos devots i d’significatiu interès històric i artístic. Es tracta de llocs remots que aconseguirem amb un passeig a peu en sender majorment pla, creuant un bosc semitropical i plantacions de cafè. Els interiors dels monestirs estan completament recoberts de pintures, obres mestres de l’art pictòric gondariano, caracteritzat per una rica simbologia, colors vius i una gran força expressiva.

A la tarda sortida cap a les cascades el Nil Blau, a 30 km de distància i que cauen 100 metres en picat en una columna de 45m d’ample, formant un núvol de vapor on es pot veure l’arc de Sant Martí. Encara que un projecte hidroelèctric hagi tret espectacularitat al cabal de les cascades, segueix sent un lloc atractiu amb bells panorames cap camp etíop.
En acabar les visites trasllat a l’aeroport per a l’últim vol a Addis Abeba. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel.

06 GEN.- Vol Addis Abeba / Ciutat d’origen
Embarcament en vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 PRIMERES INSCRIPCIONS PREU BASE
Preu Base per persona 1.870 € 1.970 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
SUPLEMENTS
Suplement grup de 5 a 7 persones 80 €
Suplement Habitació Individual 275 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Bahar Dar / Addis Abeba. 
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Excursió en barco pel llac Tana incloent les visites als monestirs.
Transport en furgoneta o minibús segons tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Visats.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari