Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

L’altiplà d’Etiòpia és el més gran d’Àfrica; impressionants canons, barrancs i gorges trenquen aquesta immensa planura, amb muntanyes que s’eleven fins als 4000 metres. Aquest és el paisatge en el qual trobem el millor de la tradició cultural etíop: les esglésies del Tigray amb la seva espectacular ubicació, les esglésies excavades de Lalibela, l’arquitectura de Gondar. El llac Tana i el naixement del Nil Blau són també una fita en la nostra ruta. La celebració de la Milhela a Axum és la cirereta del pastís.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ADDIS ABEBA Hotel
13 ABR VOL ADDIS ABEBA / MEKELLE – WUKRO E / S Hotel
14 ABR ESGLÉSIES DEL TIGRAY – AXUM E / S Hotel
15 ABR CELEBRACIÓ MILHELA – DEBARK E / S Hotel
16 ABR DEBARK – GONDAR E / S Hotel
17 ABR GONDAR – BAHAR DAR E / S Hotel
18 ABR BAHAR DAR E / S Hotel
19 ABR BAHAR DAR – LALIBELA E / S Hotel
20 ABR LALIBELA E / S Hotel
21 ABR VOL LALIBELA / ADDIS ABEBA. VOLS DE TORNADA E / S Hotel day use
22 ABR ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

12 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Addis. Nit a bord.

13 ABR.- Vol Addis Abeba / Mekelle – Wukro
Arribada a primera hora del matí i tràmits d’immigració. Ens trobarem amb el guia i sortirem de la terminal per prendre l’esmorzar. Tornarem després a l’aeroport per agafar el vol fins a Mekelle. A l’arribada començarem ja la ruta per la regió del Tigray. Començarem amb la visita al mercat setmanal de la població de Agula que està just a la cruïlla de camins on s’inicien les rutes cap al desert del Danakil. Continuarem fins Wukro per visitar l’església de Wukro Chercos, interessant exemple de construcció semi-monolítica i en la qual hi ha interessants frescos. Passarem la nit al lodge de Wukro.

14 ABR.- Wukro – Gheralta – Axum
Al matí ens endinsarem al cor del Tigray, a la zona de Gheralta per visitar l’església de Debre Tsion. Per arribar a l’església farem una caminada assequible amb un lleuger ascens d’uns 40 minuts de durada. L’església té una espectacular nau circular de 6 metres d’altura i ofereix unes espectaculars vistes sobre la plana de Gheralta. Després de dinar sortirem de camí cap a Axum.

15 ABR.- Celebració Milhela – sortida a Debark
De matinada assistirem a la peculiar i única celebració de la Milhela en què se celebra una processó nocturna a la llum de les espelmes. Visitarem després part del parc arqueològic i, a mig matí, haurem reprendre la ruta per arribar a aquesta tarda la població de Debark, després de recórrer un camí amb esplèndides vistes sobre el massís de les muntanyes Simien.

16 ABR.- Debark – Gondar
Dedicarem el matí a visitar el parc de les Muntanyes Simien. Enmig d’un paisatge afro-alpí (els cims més alts del massís estan per sobre dels 4.000 metres) podrem observar alguns exemplars de fauna endèmica de la zona. A l’àrea de Sankaber podrem veure exemplars dels únics babuins Gelada i caminarem fins a les cascades de Jimbar, on es pot veure l’Ibex de muntanya. Després de la visita sortirem ja cap a Gondar. Pel camí ens aturarem a Kossoye.

17 ABR.- Gondar – Bahar Dar
Visitarem la zona monumental de Gondar. El peculiar estil constructiu utilitzat a Gondar ha portat al fet que la població sigui coneguda com la ‘Camelot Africana’. Després de visitar la ciutat sortirem per la carretera que discorre en paral·lel a la riba del llac Tana per arribar a Bahar Dar on passarem les dues següents nits.

18 ABR.- Bahar Dar
Excursió en barca al matí per visitar els monestirs que es troben a la vora del llac, a la península de Zeghié, i que conserven esplèndids frescos i antics llibres de litúrgia. A la tarda ens dirigirem cap a un dels llocs emblemàtics de la regió: el Nil Blau, que poc després d’abandonar el llac Tana cau en picat a les cascades de Tis Isat. Tornada a Bahar Dar i allotjament.

19 ABR.- Bahar Dar – Lalibela
Avui tenim un dia de carretera al llarg de la renovada “Xina Road” des de la qual podrem gaudir de la bellesa del camp etíop, des de la regió del Lasta fins a la de Gojjam. Pel camí tindrem l’oportunitat de visitar l’original comunitat autogestionada de Awramba, on es viu seguint una gestió comunitària del treball, compartint totes les tasques, des de l’educació dels fills fins a les feines del camp, mantenint una obertura total a totes les religions i defensant la paritat de drets entre homes i dones i el respecte dels drets dels infants.

20 ABR.- Lalibela
A Lalibela (2600 m sobre el nivell del mar) hi ha 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc.
Aprofitant que aquest dia coincideix també amb el mercat setmanal de la ciutat, ens acostarem per poder ser testimonis directes de la gran importància tant econòmica com social que tenen els mercats en aquesta part del món.

21 ABR.- Vol Lalibela / Addis Abeba. Vols de tornada
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Addis Abeba. Arribada i visita de la ciutat. A dia d’avui una de les més cosmopolites del continent, seu de nombroses entitats africanes però també amb una petita zona antiga amb edificis d’arquitectura clàssica de cert interès. Sopar de comiat i trasllat a l’aeroport per embarcar en vol de tornada.

22 ABR.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Madrid. Fi del viatge o enllaç amb el vol fins a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.950 €
Preu Base per persona (4 Primeres Inscripcions) 1.850 €
Suplement Habitació Individual 245 €
Sortida des de Barcelona (connexions sotmeses a disponibilitat) 160 €
Suplement grup de 4 a 7 persones 125 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons itinerari.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Travessa en barca pel llac Tana i visites als monestirs.
Transport per terra en minibús durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació