Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un país amb més de set mil illes, sens dubte dóna per a més d’un viatge. Però si a més el país s’assenta sobre una terra tan palpitant com exuberant, amb paisatges volcànics, terrasses d’arròs, platges de sorra blanca i remots arxipèlags d’illes verges, la cosa es posa encara més interessant. Aquesta ruta per l’arxipèlag filipí pensada per a viatgers actius, ens ajudarà a descobrir un país ple de contrastos i gent amable. Coneixerem el passat colonial de Manila i Vigan; caminarem entre els mil·lenaris arrossars del poble Ifugao; descobrirem els rituals funeraris de la cultura Igorot; recorrerem els peus de l’icònic Volcà Mayon i navegarem a l’arxipèlag de les Calamians, un petit grup d’illes entre els mars de Sulu i la Xina d’on no voldrem marxar.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANILA
2 ARRIBADA A MANILA Hotel
3 MANILA E Hotel
4 MANILA – BANAUE E Pensió
5 BANAUE (CAMINADA) E Pensió
6 BANAUE – TAPIYAH FALLS – BATAD (CAMINADA) E / P / S Pensió
7 BATAD – CAMBULO – BONTOC – SAGADA (CAMINADA) E Hotel
8 SAGADA – VIGAN E Hotel
9 VIGAN – MANILA E Hotel
10 VUELO MANILA / BOHOL E Hotel
11 BOHOL E / D Hotel
12 BOHOL E / D Hotel
13 BOHOL (DIA LLIURE PLATJA) E Hotel
14 BOHOL – CEBÚ E Hotel
15 VOL CEBÚ / BARCELONA E Hotel
16 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

* Per als viatgers que no vulguin o no puguin fer les caminades proposades en el nord oferirem (amb un petit suplement, pagament en destí), un dia lliure a Banaue, i els següents dies un transport alternatiu des de Banaue fins a Batad. Aquest transport local arribarà a uns 15 minuts a peu de Batad.

Dia 01 | Vol Barcelona / Manila
Inici del nostre viatge en vol regular cap a la ciutat de Manila, la capital del país, amb escala intermèdia. Nit en vol.

Dia 02 | Manila
Després d’arribar a la capital del país i realitzar els tràmits d’entrada, un transfer privat ens traslladarà al nostre hotel en el barri de Malate, un concorregut barri en el centre de la ciutat al costat del passeig marítim. Després d’instal·lar-nos disposarem de temps per a sortir a passejar una estona pels atrafegats carrers i sopar alguna cosa en qualsevol dels múltiples restaurants de la zona. Nit en hotel.

Dia 03 | Manila
Avui disposarem del dia lliure per a recórrer l’eclèctica capital de Filipines. Sens dubte, els nostres passos han de portar-nos al barri d’Intramurs, el districte emmurallat on Miguel López de Legazpi va fundar la ciutat l’any 1571. Els barris de Binondo, Quiapo, Chinatown o l’exclusiu Eastwood City també bé mereixen una visita per a perdre’s entre els seus carrers. Nit en hotel.

Dia 04 | Manila – Banaue
Després d’esmorzar un transfer ens recollirà de l’hotel per a portar-nos cap al poble de Banaue, en la Serralada Central. És un llarg trajecte d’unes 10 hores, ja que ens desplaçarem cap a la Serralada Central, on centrarem les nostres activitats els pròxims dies. Durant la ruta realitzarem alguna parada per a menjar alguna cosa i estirar les cames. Arribarem a la ciutat de Banaue (1.500 msm), a la província de Ifugao. Nit en pensió bàsica.

Dia 05 | Banaue
Esmorzar i sortida cap a les terrasses d’arròs, considerades “Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO” en 1995. Van ser construïdes fa més de dos mil anys pel poble ifugao i són una autèntica obra d’enginyeria. Un entramat de murs i deus que recorren els vessants de les valls, canalitzen l’aigua d’una terrassa a una altra, creant un sistema de reg perfecte. Realitzarem un suau trek amb el guia local fins a les terrasses d’arròs de Hapao. Nit en pensió bàsica.

Dia 06 | Banaue – Tapiyah Falls – Batad
Després d’esmorzar sortirem caminant al costat dels arrossars i petites senderes de muntanya que ens portaran fins a les cascades de Tapiyah. Descansarem una mica i tindrem un esmorzar pícnic. Seguirem la nostra ruta cap a Batad, un preciós poble tradicional de les muntanyes submergit en un circ d’arrossars que ens sorprendrà des del primer instant que el vegem. Finalment, circumval·larem els arrossars per la part fins a arribar a la pensió en la qual passarem la nit. Nit en pensió bàsica.

Dia 07 | Batad – Cambulo – Bontoc – Sagada
Després d’esmorzar iniciarem una altra ruta per la zona. Després d’unes tres hores de caminada arribarem fins a Cambulo, un petit poble on ens detindrem a descansar. Continuarem en vehicle fins a Sagada (1.530 msm), una petita població en la Serralada Central coneguda pels rituals funeraris de l’ètnia Kankanaey, una de les sis que formen el poble Igorot de les muntanyes. Durant el camí gaudirem dels arrossars de Bay-Jo i, si el dia ho permet, ens detindrem a visitar el petit museu de Bontoc, un lloc d’alt interès dedicat a les cultures de la Serralada. Nit en hotel.

Dia 08 | Sagada – Vigán
Avui aprofitarem el matí per a recórrer els voltants de Sagada. Al matí visitarem els taüts penjants de Echo Valley i els de Lumiang Cavi, els Telers de Sagada i l’Església Episcopal entre altres llocs. Després de menjar alguna cosa ens dirigirem en el nostre vehicle cap a la ciutat de Vigán, possiblement la població amb el centre colonial de l’època hispana millor preservat de tot el país. Nit en hotel.

Dia 09 | Vigán – Manila
Després d’esmorzar disposarem del matí per a recórrer el centre de Vigán, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1999. Passejar pels seus carrers és com realitzar un petit viatge en el temps ja que es tracta de la ciutat colonial espanyola millor conservada de tota Àsia. Al migdia, després de menjar alguna cosa, un transfer privat ens portarà de tornada a la ciutat de Manila. Nit en hotel.

Dia 10 | Vol Manila / Panglao (Bohol)
Matí lliure. A l’hora concertada prendrem un vol amb direcció a Bohol. Arribada a l’aeroport de Bohol-Panglao i trasllat a l’hotel de Panglao i resta de la tarda lliure. Nit en hotel.

Dia 11 | Bohol
Després d’esmorzar realitzarem un tour per a conèixer els majors atractius de Bohol. Visitarem una formació geològica inusual, els famosos Pujols de Xocolata, cobertes d’herba verda que es torna marró durant l’estació seca. Farem un creuer fluvial pel riu Loboc durant el qual gaudirem d’un esmorzar. També visitarem un santuari de tarseros filipins, uns simpàtics primats, molt semblants als micos petits i endèmics de les illes del Sud-est asiàtic. Durant el tour també visitarem el monument al Pacte de Sang, el Jardí de les Papallones, la cova de Hinagdanan, les esglésies de Dauis i Baclayon. Nit en hotel.

Dia 12 | Bohol
Avui realitzarem un tour per algunes de les petites illes pròximes a Bohol. Hi ha desenes i desenes d’elles, totes repletes de coral, selva, sorra blanca i envoltades de mar de color turquesa. El nostre tour inclourà albirament de dofins, snorkeling a l’illa de Balicasag i visita a la Virgin Island. Opcionalment podem visitar el santuari de tortugues marines (pagament directe de 300 pesos, uns 5 €). Tarda lliure. Nit en hotel.

Dia 13 | Panglao (Bohol)
Dia lliure per a gaudir de les platges de Panglao, unes de les millors de Bohol. Nit en hotel.

Dia 14 | Panglao (Bohol) – Cebú
Esmorzar i matí lliure. A la tarda ens acomiadarem de les illes i un trasllat ens portarà al port per a agafar el ferri a Cebú, capital de la regió de Visayas Centrals. Nit en hotel.

Dia 15 | Vol Cebú / Barcelona
Esmorzar i temps lliure per a recórrer les bullicioses i acolorits carrers de la ciutat (anomenada localment la Reina del Sud) al nostre aire. Es tracta d’una ciutat fundada en l’època colonial que avui és un dels principals motors econòmics del país. A la tarda trasllat a l’aeroport per al vol de tornada. Nit a bord.

Dia 16 | Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.460 €
En base a grup de 10 a 11 persones 2.660 €
En base a grup de 8 a 9 persones 2.795 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.945 €
Suplement Habitació Individual 710 €
Taxes Aèries (Aprox.) 445 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Manila / Bohol.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminada pels arrossars de Hapao a Banaue.
Dos dies de trekking a la zona de Banaue / Batad.
Visita a Sagada i Vigan.
Tour per l’interior de Bohol.
Navegació des de l’illa de Panglao: albirament de dofins i snorkelling.
Guia local de parla anglesa durant els tours.
Coordinador VIT de la casa de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari