Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta descobriràs un dels paradisos naturals del nostre planeta. Filipines ens espera amb multitud de tresors; espectaculars terrasses d’arròs, platges paradisíaques, mercats, paisatges de muntanya, pobles tradicionals i fins i tot un volcà situat en una illa al mig d’un llac, un fenomen únic a tot el món. Segles de colonització espanyola i la presència de missioners catòlics van donar lloc a una cultura hispano-asiàtica, que ha quedat palès en la música, gastronomia, religió i costums del país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES SETMANALS 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANILA A bord
2 ARRIBADA A MANILA Hotel
3 MANILA. VISITES E / D / S Hotel
4 MANILA. EXCURSIÓ AL VOLCÀ DE TAAL E / D / S Hotel
5 MANILA – BANAUE E / D / S Hotel
6 BANAUE E / D / S Hotel
7 BANAUE – BONTOC – SAGADA E / D / S Guest House
8 SAGADA – BAGUIO E / D / S Hotel
9 BAGUIO – MANILA E / D / S Hotel
10 VOL MANILA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANILA
Sortida en vol regular amb destinació Manila, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A MANILA
Arribada a Manila, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
La capital de Filipines ofereix una barreja estimulant d’alguns dels tresors històrics més antics del país, i els trets urbans més moderns del paisatge filipí. Durant més de 300 anys Manila va ser el centre del poder militar d’Espanya a la regió, a més d’un important port de comerç transpacífic. Entre els gratacels ultramoderns, encara es poden veure espurnes del passat colonial hispà i nord-americà.

DIA 3.- MANILA. VISITES
Avui recorrerem tant la part moderna com la part històrica de la capital de Filipines. Visitarem el famós Passeig de Roxas al llarg de la badia de Manila, el Parc Rizal (en honor a l’heroi nacional) i la ciutat emmurallada d’Intramuros, el nucli original sobre el qual es va fundar la ciutat en 1571. La seva estructura exterior està formada per baluards i muralles, mentre que a l’interior es troba la catedral, el museu de Casa Manila (antiga residència espanyola), l’església de Sant Agustí (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO) i el Fort Santiago. Després de les visites ens dirigirem al Barri Xinès, que és el més antic del món fora de la Xina.

DIA 4.- MANILA. EXCURSIÓ AL VOLCÀ DE TAAL
Esmorzar. Sortida cap a la pintoresca ciutat de Tagaytay, penjada sobre un turó a 700 metres d’altitud, que té unes vistes meravelloses del llac i el volcà Taal. El volcà està situat en una illa al mig del llac. Prendrem una barca per apropar-nos i caminarem fins al cràter del volcà. Després de la visita, tornada a Manila i allotjament.

DIA 5.- ​​MANILA – BANAUE
Esmorzar. Sortida en direcció nord, travessant les províncies de Nova Écija i Nova Biscaia, cap a Banaue, situada a 1.300 metres sobre el nivell del mar. Dinar en ruta. Durant el llarg trajecte tindrem l’oportunitat d’observar els primers arrossars. Sopar i allotjament.

DIA 6.- BANAUE
Esmorzar. Avui prenem uns Jeepnays (el vehicle típic de Filipines) per visitar el pintoresc poble de Bangaan, al qual es pot accedir després d’una curta caminada des de la carretera principal.
A continuació visitarem el poblat de Ifugao, els habitants viuen encara com els seus avantpassats. Visita de l’escola local (en dies de col·legi) i dinar. Tornada a Banaue visitant en ruta alguns punts en els quals admirar les terrasses d’arròs, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament.

DIA 7.- BANAUE – BONTOC – SAGADA
Esmorzar. Avui sortirem per una sinuosa carretera de muntanya que ens porta a la ciutat de Bontoc, on visitarem el Museu d’Antropologia, fundat per monges belgues. Dinar. Visita de Sagada, amb els seus famosos taüts penjats a la part alta dels penya-segats i també en coves funeràries. Sopar i allotjament.

DIA 8.- SAGADA – BAGUIO
Esmorzar. Sortida cap a Baguio travessant majestuosos paisatges de muntanya. Parada en ruta per visitar les mòmies de Timbak abans d’arribar a Baguio. Dinar i visita de la capital d’estiu de Filipines, amb el palau presidencial, els camps de maduixes, el mercat, etc. Sopar i allotjament.

DIA 9.- BAGUIO – MANILA
Esmorzar. Tornada en vehicle cap a Manila. Aturada en Bacolor per visitar l’església de Sant Guillem, construïda en 1576. Dinar. Arribada a Manila a la tarda.

DIA 10.- VOL MANILA / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure per explorar Manila. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada a Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.140 €
Taxes Aèries (Aprox.) 330 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle adequat al tamany final del grup amb xofer local.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies locals de parla anglesa durant tota la ruta. Guia de parla hispana sota petició (no es pot garantir).
Guia de parla hispana durant el tour pel Nord (des del trajecte Manila – Banaue fins el retorn a Manila).
Visites i entrades als llocs a visitar segons programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació