Europa
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Una ruta per conèixer la Lapònia finlandesa en una variada i completa aventura hivernal. Envoltats d’infinits boscos boreals, podrem admirar l’aurora boreal, conduir un trineu de gossos, passejar amb raquetes, viatjar en moto de neu i descansar en una relaxant sauna finlandesa.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / KUUSAMO S Alberg / Cabana
05 ABR TRINEU DE GOSSOS E / D / S Alberg / Cabana
06 ABR RUTA EN MOTONEU E / D / S Alberg / Cabana
07 ABR PASSEIG AMB GOSSOS AL PARC DE HOSSA E / D / S Alberg / Cabana
08 ABR PESCA EN EL GEL I GRANJA DE RENS E / D / S Alberg / Cabana
09 ABR RECORREGUT AMB RAQUETES A LA PENÍNSULA DE SEIPINIEMI E / D / S Alberg / Cabana
10 ABR DIA LLIURE. ACTIVITATS OPCIONALS E / D / S Alberg / Cabana
11 ABR VOL KUUSAMO / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Kuusamo
Arribada a l’aeroport de Kuusamo i trasllat a Hossa (aprox. 1 hora). Hossan Lomakeskus es troba a la regió de Kainuu, al nord de Finlàndia i al Parc Nacional d’Hossa, a la vora de l’homònim llac. En arribar al nostre allotjament a Hossa els guies ens rebran i ens facilitaran més informació sobre les activitats del viatge. Sopar en l’allotjament de Hossa.

05 ABR.- Trineu de gossos
Al matí els guies ens donaran les instruccions per conduir autònomament nostre trineu. Utilitzarem un trineu d’entre 4 i 6 gossos per cada dues persones. Al començament farem un petit recorregut i travessarem un llac gelat per familiaritzar-nos amb la conducció. L’experiència del lliscament, combinada amb el moviment dels gossos sobre el gel, ens donarà una sensació de llibertat i energia veritablement inoblidable. Acabat el primer entrenament, al final del matí ens posarem en marxa per fer una ruta a través dels llacs i pistes forestals.

06 ABR.- Ruta en moto de neu
Avui és el dia d’un emocionant viatge en moto de neu. Allunyant-nos de la civilització, seguirem al guia per aconseguir llocs perduts d’impressionant bellesa. Una agradable sensació de llibertat ens acompanyarà durant tot el trajecte. L’activitat, que no presenta cap dificultat tècnica, es realitzarà amb dos participants en cada moto de neu. Parada al migdia per a un dinar, al costat del foc, en un autèntic estil “nòmada”. Al menú s’inclou graella i una sopa lapona que ens farà recuperar forces.

07 ABR.- Passeig amb gossos al Parc de Hossa
Aquest dia farem un recorregut amb raquetes de neu acompanyats per gossos. Igual que els esquimals feien en un altre temps, lligarem un gos a la nostra cintura i ell ens mostrarà el camí. És una sensació única de confiança entre l’home i el seu millor amic, el gos.
Avançant a través de la taigà i els llacs gelats, ens anirem alternant els gossos perquè tots puguem provar aquesta singular experiència i combinar caminades més lentes i relaxants (sense gossos) i marxa més ràpida amb gossos. Per tant, per a major comoditat dels participants, el nombre de gossos serà menor que el nombre de participants.

08 ABR.- ​​Pesca en el gel i granja de rens
En aquest dia descobrirem l’antic mode de vida dels paranyers i ens iniciarem en les tècniques de supervivència polar. El nostre guia ens ensenyarà les nocions bàsiques indispensables d’un explorador polar, com seguir petjades i pescar en llacs gelats.
Aprendrem a fer forats en el gel i a traçar les línies per capturar la presa. Amb una mica de sort tindrem el plaer de degustar la nostra pesca. El guia també et donarà unes nocions sobre les tècniques de fumat de peix i aprendràs a construir un iglú o un refugi. Finalment, visitarem la nostra gossera per gaudir de la companyia dels nostres fidels companys. Al final del dia tindràs l’ocasió de visitar una granja local de rens (opcional).

09 ABR.- Recorregut amb raquetes a la península de Seipiniemi
El dia d’avui el dedicarem a fer una ruta de descoberta, amb raquetes, a la península de Seipiniemi. Al llarg de tot el camí el nostre guia especialista de l’Àrtic ens desvetllarà els misteris d’aquest territori salvatge. Es tracta d’un circuit a l’abast de tots, de 4 o 5 hores de durada, en el qual ens orientarem a la manera tradicional, usant brúixola i mapa. A partir d’abril hi ha la possibilitat d’observar nombrosos animals del nord, com alcis i rens.

10 ABR.- Dia lliure: activitats opcionals
Avui podrem gaudir d’un dia de repòs, o bé, aquells que ho prefereixin, podran participar de diferents activitats opcionals com són l’esquí de fons, trekking amb raquetes o motos de neu (segons disponibilitat). A la nit tindrem una rica sopar de comiat amb menjar tradicional: “Karistus” o guisat de ren amb nabius.

11 ABR- Vol Kuusamo / Ciutat d’origen
Al matí, esmorzar i trasllat a l’aeroport de Kuusamo per tornar a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.220 €
Taxes Aèries (Aprox.) 190 – 260 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Kuusamo (anada i tornada).
Trasllats aeroport de Kuusamo a Hossa (anada i tornada).
Activitats descrites al programa (excepte activitats opcionals en temps lliure durant l’últim dia).
07 nits d’allotjament en cabanyes o alberg.
Pensió completa des del sopar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 8.
Préstec de l’equipament polar necessari per a realitzar totes les activitats. Serà necessari deixar una fiança en el lloc de l’activitat.
Guia especialista del medi polar de parla anglesa / francesa.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes Aèries i despeses d’emissió (190 – 260 € aprox.).
Trasllat des d’altres aeroports (100 € per persona i trajecte).
Visita a la granja de rens (10 €, consumició no inclosa).
Equipament pel fred fora de les activitats especificades.
Propines, begudes i despeses personals.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Tots els transports i excursions no especificats al programa.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari