Europa
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatge a la regió del Caucas. Geòrgia i Armènia són destins no convencionals, però la veritat és que haurien d’encapçalar la llista de llocs a visitar de qualsevol viatger. Geòrgia és una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures, que van deixar aquí les seves petjades, un lloc a mig camí entre Àsia i Europa, encaixada entre mars i muntanyes i amb una cultura diversa com les terres que la formen. Armènia és el primer país cristià del món, té més de 5.000 anys d’història documentada, però no obstant això és una gran desconeguda. Aquest viatge de dotze dies, ens portarà a descobrir algunes de les cultures i paisatges naturals més destacats de la regió del Caucas.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI – MTSKHETA – TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – SADAKHLO (FRONTERA) – DILIJAN – SEVAN – EREVAN E Hotel
4 EREVAN – GARNI  – GEGHARD – EREVAN E Hotel
5 EREVAN – KHOR VIRAP – NORAVANK – EREVAN E Hotel
6 EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – GYUMRI E Hotel
7 GYUMRI – BAVRA (FRONTERA) – VARDZIA – JERTIVISI – AJALTSIJE E Hotel
8 AJALTSIJE – KUTAISI E Hotel
9 KUTAISI – BATUMI E Hotel 
10 VOL BATUMI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

09 Abr | Vol Barcelona / Tiblisi
Sortida en vol regular destí a Tiblisi, connexió a Estambul. Arribada a la tarda i trasllat a l’hotel, on podrem descansar unes hores. A última hora de la tarda, farem un passeig per Tiblisi de nit. Visitarem l’avinguda principal de Rustaveli, on veurem el Parlament, l’Òpera, el Ballet i el teatre de Tiblisi. Sopar lliure. Nit a Tiblisi.

10 Abr | Tiblisi – Mtsjeta – Tiblisi
Esmorzar. Al matí continuarem coneixent Tiblisi. Tiblisi, és una ciutat multiètnica i multireligiosa, on trobarem esglésies ortodoxes, gregorianes, catòliques romanes, sinagogues i mesquites. Començarem la nostra excursió, des de l’església medieval Metekhi (segle XIII); caminarem pel centre, descobrint els carrers amb els característics balcons de fusta, que li atorguen personalitat a la ciutat; visitarem la catedral de Sioni (segle XIII) i la basílica de Anchiskhati (s.vi). Temps lliure per a esmorzar. A la tarda, sortirem cap a Mtskheta (25kms/35min aprox), l’antiga capital del Regne de Geòrgia i patrimoni de la UNESCO. En Mtskheta, visitarems el Monestir de Jvari (creu) del segle VI, on el mateix Santa Nino va erigir una creu de fusta per a celebrar la conversió d’Ibèria al cristianisme. L’església de Jvari va tenir un gran impacte en el desenvolupament de l’arquitectura georgiana i va servir com a model per a moltes altres esglésies. Seguirem amb la visita de la catedral de Svetitskhoveli, que és la catedral més sagrada de Geòrgia, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Svetitskhoveli és un dels monuments culturals, artístics i arquitectònics més importants de Geòrgia. Durant segles ha estat el lloc de coronació de reis i patriarques de Geòrgia, i de noces i bateigs reials. En acabar, tornada a Tiblisi. Sopar lliure. Nit a Tiblisi.

11 Abr | Tiblisi – Sadaklo – Dilijan – Sevan – Erevan
Avui tenim un dia llarg, fins a arribar a Erevan. Sortida cap a la frontera d’Armènia. Arribada a Sadakhlo (75 km/1’30h aprox), on canviarem de vehicle i ens acomiadarem per uns dies del nostre guia georgià i coneixerem el nostre guia armeni, que ens acompanyarà durant el nostre viatge per Armènia. A continuació, sortida cap al monestir de Haghpat (976 AD) (38 km/1h aprox). Haghpat és el complex monàstic més gran de l’Armènia Medieval, Patrimoni Mundial de la UNESCO. Sortida feia la regió forestal de Dilijan (92 km/2h aprox). El Parc Nacional de Dilijan, té una rica biodiversitat, i va ser un centre turístic molt benvolgut durant el període soviètic, pels poders medicinals atribuïts a la seva aigua mineral. Temps lliure per a esmorzar. Després d’esmorzar, sortida cap al llac Sevan (35 km/ 40min aprox). Sevan, és el segon llac alpí més gran del món. Continuació, fins a Erevan (60 km/1h aprox). Sopar lliure. Nit a Erevan.

12 Abr | Erevan – Tsitsernakaberd – Garni – Geghard
Esmorzar. Avui visitarem la ciutat d’Erevan. Fundada l’any 782 a. C., és una de les ciutats més antigues del món. Visitarem la Plaça de la República, i juntament amb tots els principals monuments de la capital, veurem també la “Estàtua del Gat” del famosos escultor, Fernando Botero, situada en el museu a l’aire lliure i centre d’art modern Cafesjian, en Cascada. Pujada a la Cascada per a gaudir la vista panoràmica d’Erevan. També visitarem el monument anomenat Tsitsernakaberd, dedicat a les víctimes del genocidi armeni. A continuació, sortida cap al monestir de Gueghard (UNESCO) (36kms/1h aprox), que és l’obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia del segle XIII. Algunes de les esglésies del complex, estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica, Geghardavank és el millor lloc per a cantar cançons espirituals. Sortida cap al temple pagà de Garni (10 km/20min aprox), construït en el segle I D. C. pel rei Tiridates I d’Armènia, i probablement va ser dedicat al déu hel·lenístic Mitra. A la tarda tornada a Erevan. Sopar lliure. Nit a Erevan.

13 Abr | Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan
Esmorzar. Avui sortirem cap al monestir de Khor Virap, (segles IV-XVII) (45 km/50 min aprox). El monestir allotjava un seminari teològic i era la residència dels catòlics armenis. Des d’aquí, podrem admirar les espectaculars vistes a la bíblica muntanya Ararat, on va ancorar l’arca de Noè després del Diluvi Universal. La importància de Khor Virap com a monestir i lloc de peregrinació, es deu al fet que Gregori l’Il·luminador, va ser inicialment empresonat aquí durant 14 anys pel rei Tiridates III d’Armènia. De camí visitarem un celler de vi. Continuarem cap al monestir Noravank (UNESCO) (85 km/1’30h aprox), centre religiós i cultural de segle XII. Noravank (“Nou Monestir”), es troba en un lloc inaccessible, d’impressionant naturalesa. A la tarda tornada a Erevan (120 km/2h aprox). Sopar lliure. Nit a Erevan.

14 Abr | Erevan – Zvartnots – Echmiadzin – Gyumri
Esmorzar. Sortida cap a Echmiadzin (20 km/30 min aprox). Santa Hripsime de Etchmiatsín, és considerada una de les 7 meravelles d’Armènia, i la primera catedral del cristianisme, que es compon de diversos edificis o grups d’edificis, que daten dels segles IV, V, VI, VII i XVII. A continuació, visitarem les ruïnes del temple de Zvartnots (14 km/20min aprox), la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO. Sortida cap a Gyumri (115 Km/ 2h aprox). Gyumri, és la històrica ciutat armènia de Kumayri. Durant l’Imperi rus va ser anomenada Aleksándropol i durant el període soviètic Leninakán. És la segona ciutat més gran d’Armènia. Tour per la ciutat de Gyumri, amb un passeig pel barri antic i mercat local. Sopar lliure. Nit a Gyumri.

15 Abr | Guymri – Bavra – Vardzia – Jertvisi – Akhalstikhe
Sortida cap a Bavra, la frontera d’Armènia amb Geòrgia (45 km/1h aprox). Formalitats duaneres. Aquí ens acomiadem del nostre guia armeni, que ens ha acompanyat durant el viatge a Armènia, i ens rencontramos amb el nostre guia georgià que ens acompanyarà fins al final del viatge. Continuació fins a Vardzia (90 km/1’40h). En ruta, farem una parada breu per a veure des de l’exterior, la fortalesa medieval de Jertvisi (segle X). Arribada a Vardzia, ciutat medieval excavada en les roques, símbol cultural que ocupa un lloc especial en el cor dels georgians. Vardzia, va tenir un paper significatiu en la vida religiosa, cultural, política i espiritual del país. Es tracta d’un gran complex rupestre de coves i túnels, pràcticament una ciutat, que s’estén aproximadament uns 500 metres al llarg del vessant muntanyenc. Posseïa més de sis mil estades distribuïdes en tretze pisos, així com una església, un saló del tron i un sistema de reg per al cultius en terrasses. Alberga una excel·lent mostra de pintura medieval georgiana. A la tarda arribada a Akhaltsikhe. Sopar lliure. Nit a Akhalstikhe.

16 Abr | Akhaltsikhe – Kutaisi
Esmorzar i sortida cap a Kutaisi (175 km/3’15h aprox), la ciutat principal de la regió Imereti que va ser un dels centres més importants de l’antiga Cólquida, famosa per ser el destí de Jason i els Argonautes a la recerca del vellocino d’or. L’antiga ciutat, ha jugat un paper fonamental en la història medieval i va ser la capital de Geòrgia durant 4 segles des del segle VIII al XII. Visitarem el complex Monàstic de Gelati (UNESCO) que és famós amb el mosaic gegant del segle XII de la Verge amb el Nen. El fundador del complex és el rei David el Constructor, el rei més destacat en la història de Geòrgia. Temps lliure per a esmorzar. A continuació, veurem la Catedral Bagrati (segle XI), que ha romàs com el símbol de la Geòrgia unificada durant segles. A la tarda arribarem a l’hotel. Sopar lliure. Nit a Kutaisi.

17 Abr | Kutaisi – Batumi
Esmorzar i sortida cap a Batumi. Batumi, és una de les ciutats més antigues de Geòrgia, fundada en el segle VIII. L’interessant passat històric de Batumi, ha influït considerablement en la diversitat arquitectònica de la ciutat. Batumi situada a la costa de la mar Negra és una de les ciutats més importants de Geòrgia, serveix com un important port, centro comercial i estació balneària. Passeig pel centre de la ciutat. A la tarda, temps lliure. Nit a Batumi.

18 Abr | Vol Batumi / Barcelona
Sortida en vol de tornada a Barcelona, connexió a Estambul. Arribada a Barcelona, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.365 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.455 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.595 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 240 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport amb conductor privat en ambdós països.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia local de parla hispana i entrades en ambdós països.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari