Europa
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

A Geòrgia trobem una terra verge que encara no ha estat envaïda pel turisme modern i que manté el seu caràcter autèntic. Armènia pot oferir al viatger una cosa especial, com velles coves, esglésies, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges de muntanya, sòlids castells, boscos i planes fèrtils, així com la perla del país, el Llac Sevan. Aquest viatge a dos països veïns ens permetrà descobrir els tresors artístics i delícies culinàries de la regió. La bondat i hospitalitat del poble armeni converteixen el viatge en una experiència esplèndida.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL BARCELONA / ESTAMBUL / TIBLISI Vol / Hotel
13 ABR TIBLISI E Hotel
14 ABR TIBLISI – SADAKHLO – ODZUN – FILETOVO – GOSHAVANK – DILIJAN E Hotel rural
15 ABR DILIJAN – SEVAN – GEGHARD – GARNI – EREVAN E Hotel
16 ABR EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – EREVAN E Hotel
17 ABR EREVAN – KHOR VIRAP – BODEGA DE VI – NORAVANK – EREVAN E Hotel
18 ABR EREVAN – SAGHMOSAVANK – PARC DE LLETRES – GYUMRI E Hotel
19 ABR GYUMRI – BAVRA – VARDZIA – AJALTSIJE E Hotel
20 ABR AJALTSIJE – BORJOMI – KUTAISI E Hotel
21 ABR KUTAISI – GORI – UPLISTSIJE – MTSJETA – TIBLISI E Hotel
22 ABR VOL TIBLISI / ESTAMBUL / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

12 ABR.- VOL BARCELONA / ISTANBUL / TBILISI
Sortida en vol regular a la tarda destinació a Tbilisi fent escala intermèdia a Istanbul. Arribada a Tbilisi de matinada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

13 ABR.- TBILISI
Esmorzar i visita de la capital de Geòrgia, Tbilisi, amb tota la seva bellesa, els seus carrers estrets amb cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Comencem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudim de la vista espectacular del nucli antic. Passejarem per les belles carrers estrets i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat. Després gaudirem del magnífic panorama de la ciutat vella i passant a través de la Fortalesa de Narikala visitarem els històrics Banys de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Més tard, la visita de la tresoreria atordidora del Museu de la Història, ens assegurarà que Geòrgia realment és el país del famós Velló d’Or. Nit a Tbilisi.

14 ABR.- TBILISI – SADAJLO (FRONTERA) – ODZUN – FIOLETOVO – GOSGAVANK – DILIJIAN
Esmorzar i trasllat a Sadajlo, la frontera Geòrgia-Armènia, on canviarem de guia i de vehicle. Després de les formalitats frontereres, continuarem cap a Odzun. Visitarem la població d’Odzun, famosa per conservar una de les més belles basíliques d’Armènia del monestir d’Odzun. Sortida cap al poble de Fioletovo. Farem parada a un dels pobles habitats per molokanes, minoria ètnica que deriven dels russos, per beure te de “samovar”. Continuació a Dilijan que és un dels més famosos centres turístics a Armènia. La gent diu: “Si en el paradís hi ha muntanyes, boscos i fonts d’aigües minerals, seria Dilijan”. Visita del monestir de Goshavank, considerat com un dels principals centres culturals del seu temps. Va ser fundat en 1188, conté tres capelles i una interessant biblioteca. Nit en hotel rural a Dilijan.

15 ABR.- DILIJIAN – SEVAN – GEGHARD – GARNI – EREVAN
Esmorzar. Sortida cap al famós llac Sevan, alpí més gran del món. Aquest enorme llac muntanyós que ocupa 5% de l’àrea de superfície d’Armènia, és uns 2,000 metres sobre nivell del mar i és el segon major llac d’aigua dolça del món. El més famós monument cultural aquí és el monestir Sevanavank prop de la ciutat de Sevan a la costa nord-oest. Inicialment el monestir es trobava en una illa, però la caiguda del nivell d’aigua el va convertir en una península.
Sortida cap al monestir de Geghard, parcialment excavada a la muntanya adjacent, envoltada per penya-segats, inclosos per la UNESCO a la llista del Patrimoni de la Humanitat. El complex monàstic va ser fundat al segle IV per Gregori l’Il·luminador en el lloc d’un deu sagrada a l’interior d’una caverna. Encara que hi ha inscripcions que es remunten als anys 1160, l’església principal va ser construïda en 1215. Sortida cap a Garni (a 32 km), un poble que és famós pel seu temple Garni, que va ser construït al segle I després de Crist pel rei Tiridates i d’Armènia i probablement va ser dedicat al déu hel·lenístic Mitra. Tindrem l’oportunitat de gaudir d’un concert de duduk. En acabar, tornada a Erevan. Nit a Erevan.

16 ABR.- EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – EREVAN
Esmorzar a l’hotel. Comencem el dia del viatge amb la sortida d’Erevan cap Echmiadzin. En el camí visitem també l’església de Santa Hripsime que es considera una de les 7 meravelles d’Armènia. Per fi visitem el gran complex monàstic de Echmiadzin, la seu dels catòlics d’Armènia i la primera catedral del cristianisme, que es compon de diversos edificis o grups d’edificis que daten dels segles IV, V, VI, VII i XVII. Des de l’any 2000, el complex religiós de Echmiadzini el jaciment arqueològic de Zvartnots es troben a la llista de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Tornada a Erevan parant a camí per visitar les ruïnes de la catedral de Zvartnots, que data del segle VII. La construcció de la catedral va començar a 642, en una època en la que gran part d’Armènia es trobava sota el control bizantí. Zvartnots va romandre en peu fins a la fi del segle X. Tornada a Erevan. Comencem el tour per la ciutat amb el descobriment del cor de la República de Armènia- Erevan. És una ciutat fundada l’any 782 a.C. a l’oest del que avui és Armènia, sent així una de les ciutats més antigues del món. Durant la ruta veurem la Plaça de la República que inclou Casa de Govern i la Galeria d’Art Nacional. Juntament amb tots els monuments principals de la capital veuran també l’estàtua de Gat, de l’escultor Fernando Botero, ubicada al museu a l’aire lliure i centre d’art modern Cafesjian, a la zona de cascada, etc… també visitem el monument anomenat Tsitsernakapert, dedicat a víctimes del genocidi armeni. El 1995, un petit museu circular subterrani va ser obert al costat del monument, on es pot apreciar i aprendre informació bàsica dels fets ocorreguts a 1915. Nit a Erevan.

17 ABR.- EREVAN – KHOR VIRAP – CELLER DE VI – NORAVANK – EREVAN
Esmorzar. Excursió al monestir de Khor-Virap. El monestir de Khor-Virap té una història molt rica tant religiosa com mundial. Està situat a la vall de Ararat en contra de la bíblica muntanya Ararat, on va parar l’arca de Noè. La importància és que està connectat amb Gregori El Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia i es considera el primer Catòlic d’Armènia. Pel camí visitarem un celler de vi, per provar el vi de raïm autòctones. Continuació fins al monestir Noravank, (“Nou Monestir”), centre religiós i cultural de segle XII. En acabar la visita, tornada a Erevan. Nit a Erevan.

18 ABR.- EREVAN – SAGHMOSAVANK – PARC DE LLETRES – GYMRI
Esmorzar. Avui sortirem cap a Saghmosavank o el monestir dels salms, a una vintena de quilòmetres d’Erevan, que correspon al segon període del desenvolupament de l’arquitectura medieval armènia, al segle XIII. Des d’aquí sortida cap al parc dedicat a l’alfabet armeni. A continuació, sortida cap a la ciutat de Gyumri, on farem una passejada pel barri vell i mercat local. Nit a Gyumri.

19 ABR.- GYUMRI – BAVRA (FRONTERA) – VARDZIA – AJALTSIJE
Esmorzar i sortida cap a la frontera de Bavra. Trobada a la frontera, canvi de guia i vehicle, i continuació fins a Tbilisi. Continuació cap al sud, per visitar Vardzia.
Vardzia, és un gran complex de coves que va arribar a tenir més de 3.000 coves, i va allotjar a més de 50.000 persones. Va ser construït durant el govern de la Reina Tamar, un gran governant del país, al segle XII. És sens dubte, un lloc sorprenent, amb les seves coves excavades connectades per llargs túnels, tot això, excavat a mà fa més de 800 anys, una deu natural que sorgeix de la roca, i bells frescos que encara es muetran amb el brillant colorit amb al qual van ser pintats. Nit a Ajaltsije.

20 ABR.- AJALTSIJE – BORJOMI – KUTAISI
Esmorzar. Avui ens dirigirem cap a Kutaisi, la segona ciutat més gran del país. En ruta passarem per Borjomi, la famosa ciutat balneari. En Kutaisi visitarem l’espectacular Catedral de Bagrati del segle XI, que és l’obra mestra de l’arquitectura medieval georgiana i l’impressionant Monestir de la Verge en Guelati, amb els seus bells frescos de mosaic. A l’Edat Mitjana va ser el centre educatiu més famós i es deia “Nova Athos” i “Nova Jerusalem”. Ambdós, la Catedral i el Monestir, estan declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després veurem la gruta de Prometeu amb els seus impressionants estalactites i estalagmites, cascades petrificades, perles de les cavernes i llacs subterranis, que s’han mantingut durant mil·lennis d’anys. Nit a Kutaisi.

21 ABR.- KUTAISI – GORI – UPLISTSIJE – MTSJETA – TBILISI
Esmorzar. Continuarem el viatge cap a la petita ciutat de Gori, fundada per un dels més grans reis de Geòrgia, David el Constructor (1089-1125). És la ciutat natal del famós líder soviètic José Stalin, que va néixer el 1878. Visita al Museu Estatal de José Stalin. Després de la visita sortida cap a la ciutat rupestre de Uplistsije, (literalment “fortalesa del Senyor”), un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia i punt clau de la famosa Ruta de la Seda per la seva posició estratègica. És un complex tallat en un alt banc rocós al costat del riu Mtkvari, que conté diverses estructures, que daten des de l’Edat del Ferro fins a l’Edat Mitjana. Cases, temples, palaus, carrers i escales tallats a la roca, van constituir aquesta impressionant i inexpugnable ciutat fins que al segle XIII fora arrasada pels mongones i posteriors terratrèmols, que van contribuir al seu abandó. Avui dia, és un dels llocs d’interès més visitats de Geòrgia. Sortida cap a la ciutat-museu de Mtsjeta, seu de l’Església Ortodoxa i Apostòlica Georgiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mtsjeta, és una de les ciutats més antigues del país, capital del Regne de Geòrgia des del segle IIIa.C. al V d.C. i les esglésies que posseeix constitueixen un bon exemple de l’arquitectura religiosa medieval al Caucas. Allà visitarem la Catedral de Svetitskhoveli ( “Pilar que dóna la vida”) construïda al segle XI -peça important de la història cristiana-i el Monestir de Jvari (siglosVI-VII) “Església de Santa Creu” que custodia la creu de fusta sagrada , que va portar Santa Nino abans que Mtsjeta es convertís al Cristianisme. Continuació fins Tbilisi, on passarem la nostra darrera nit del viatge. Nit a Tbilisi.

22 ABR.- VOL TBILISI / ETSAMBUL / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona, ​​fent escala intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 personas 1.280 €
En base a grup de 6 a 9 personas 1.425 €
Suplement Individual 340 €
Taxes Aèries (Aprox.) 225 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport durant la ruta.
Allotjament en hotels 3 i 4* amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana i entrades en ambdós països.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació