Europa
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

A Geòrgia trobem una terra verge que encara no ha estat envaïda pel turisme modern i que manté el seu caràcter autèntic. Armènia pot oferir al viatger alguna cosa especial, com velles coves, esglésies, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges de muntanya, sòlids castells, boscos i planes fèrtils, així com la perla de país, el Llac Sevan. Aquest viatge a dos països veïns ens permetrà descobrir els tresors artístics i delícies culinàries de la regió. La bondat i hospitalitat del poble armeni converteixen el viatge en una experiència esplèndida.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / TIBLISI Vol / Hotel
05 ABR TIBLISI – SADAKHLO – ODZUN – FILETOVO – GOSHAVANK – DILIJAN E Hotel rural
06 ABR DILIJAN – SEVAN – GEGHARD – GARNI – EREVAN E Hotel
07 ABR EREVAN – KHOR VIRAP – EREVAN (VISITES) E Hotel
08 ABR EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – GYUMRI E Hotel
09 ABR GYUMRI – BAVRA – VARDZIA – AJALTSIJE E Hotel
10 ABR AJALTSIJE – BORJOMI – KUTAISI E Hotel
11 ABR KUTAISI – GORI – UPLISTSIJE – MTSJETA – TIBLISI E Hotel
12 ABR TIBLISI E Hotel 
13 ABR VOL TIBLISI / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 ABR.- VOL BARCELONA / TIBLISI
Sortida en vol regular amb destinació Tbilisi, fent escala intermèdia a Estambul. Arribada a Tbilisi, i trasllat a l’hotel.

05 ABR.- TIBLISI – SADAJLO (FRONTERA) – ODZUN – FIOLETOVO – GOSGAVANK – DILIJIAN
Esmorzar i trasllat a Sadajlo, la frontera Geòrgia-Armènia, on canviarem de guia i vehicle. Després de les formalitats frontereres, continuarem cap a Odzun. Visitarem la població, famosa per conservar una de les més belles basíliques d’Armènia de el monestir de Odzún. Sortida cap al poble Fioletovo. Farem parada a un dels pobles habitats per molokanes, minoria ètnica que deriven dels russos, per beure te de “samovar”. Continuació a Dilijan que és un dels més famosos centres turístics a Armènia. La gent diu: “Si al Paradís havia muntanyes, boscos i deus d’aigües minerals, seria Dilijan”. Visita al monestir de Goshavank considerat com un dels principals centres culturals del seu temps. Va ser fundat en 1188, conté tres capelles i una interessant biblioteca. Nit en hotel rural.

06 ABR.- DILIJIAN – SEVAN – GEGHARD – GARNI – EREVAN
Esmorzar. Sortida cap al famós llac Sevan, alpí més gran de món. Aquest enorme llac muntanyós que ocupa 5% de l’àrea de superfície d’Armènia, és uns 2,000 metres sobre nivell de la mar i és el segon major llac d’aigua dolça del món. El més famós monument cultural aquí és el monestir Sevanavank prop de la ciutat de Sevan a la costa nord-oest. Inicialment el monestir es trobava en una illa, però la caiguda de el nivell d’aigua el va convertir en una península.
Sortida cap al monestir de Geghard, parcialment excavat a la muntanya adjacent, envoltat per penya-segats, inclosos per la UNESCO en la llista del Patrimoni de la Humanitat. El complex monàstic va ser fundat al segle IV per Gregori l’Il·luminador en el lloc d’un deu sagrada a l’interior d’una caverna. Encara que hi ha inscripcions que es remunten als anys 1160, l’església principal va ser construïda en 1215. Sortida cap a Garni (a 32 km), un poble que és famós pel seu temple Garni, que va ser construït al segle I després de Crist pel rei Tiridates i d’Armènia i probablement va ser dedicat a el déu hel·lenístic Mitra. Tindrem l’oportunitat de gaudir d’un concert de duduk. A l’acabar, retorn a Erevan.

07 ABR.- EREVAN – KHOR VIRAP – EREVAN
Esmorzar. Excursió a el monestir de Khor-Virap (segles 4-17º). El monestir de Khor-Virap té una història molt rica tant religiosa com mundial. Està situat a la vall d’Ararat, des d’on podrem observar de fons, la bíblica muntanya Ararat, on va parar l’arca de Noè. La importància és que està connectat amb Gregori l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia i es considera el primer Catòlic d’Armènia. A l’acabar la visita, retorn a Erevan, on realitzarem una visita per la ciutat. Erevan, és una ciutat fundada l’any 782 a.C. a l’oest del que avui és Armènia, sent així una de les ciutats més antigues del món. Durant la visita, coneixerem la Plaça de la República, on està ubicada la Casa de Govern, i la Galeria d’Art Nacional. Durant la vista de la ciutat, veurem també la “Estàtua del Gat” del famós escultor Fernando Botero, situada al museu a l’aire lliure i centre d’art modern Cafesjian en Cascada, etc. Visitarem també, el monument anomenat Tsitsernakapert, dedicat a les víctimes del genocidi armeni. El 1995, un petit museu circular subterrani va ser obert al costat del monument, on es pot apreciar i aprendre informació bàsica dels fets ocorreguts el 1915.

08 ABR.- EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – GYUMRI
Esmorzar. Després de l’esmorzar, sortida cap a Etchmiatsín. De camí, visitarem també l’església de Santa Hripsime, considerada una de les 7 meravelles d’Armènia. Arribada a el gran complex monàstic de Etchmiatsín, la seu dels catòlics d’Armènia, i la primera catedral del cristianisme, que es compon de diversos edificis o grups d’edificis que daten dels segles IV, V, VI, VII i XVII. Des de l’any 2000, el complex religiós de Etchmiatsín, i el jaciment arqueològic de Zvartnots, es troben a la llista de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Retorn a Erevan parant en el camí, per visitar les ruïnes de la catedral de Zvartnots, que data del segle VII. La construcció de la catedral, va començar a 642, en una època en la que gran part d’Armènia es trobava sota el control bizantí. Zvartnots va romandre en peu fins a la fi de segle X. A l’acabar, sortida cap a la ciutat de Gyumri, on visitarem la ciutat, passejant pel barri vell i el mercat local.

09 ABR.- GYUMRI – BAVRA (FRONTERA) – VARDZIA – AKHALTSIKHE
Esmorzar i sortida cap a la frontera de Bavra. Trobada a la frontera, canvi de guia i vehicle, i continuació fins a Tbilisi. Continuació cap al sud, per visitar Vardzia. Vardzia és un gran complex de coves que va arribar a tenir més de 3.000 coves, i va allotjar a més de 50.000 persones. Va ser construït durant el govern de la Reina Tamar, un gran governant de país, al segle XII. És sens dubte, un lloc sorprenent, amb les seves coves excavades connectades per llargs túnels, tot això, excavat a mà fa més de 800 anys, una deu natural que sorgeix de la roca, i bells frescos que encara es mostren amb el brillant colorit amb al qual van ser pintats.

10 ABR.- AKHALTSIKHE – BORJOMI – KUTAISI
Esmorzar. Avui ens dirigirem cap a Kutaisi, la segona ciutat més gran de país. En ruta passarem per Borjomi, la famosa ciutat balneari. En Kutaisi visitarem l’espectacular Catedral de Bagrati de segle XI, que és l’obra mestra de l’arquitectura medieval georgiana i l’impressionant Monestir de la Verge en Guelati, amb els seus bells frescos de mosaic. A l’Edat Mitjana va ser el centre educatiu més famós i es deia “Nova Athos” i “Nova Jerusalem”. Ambdós, la Catedral i el Monestir estan declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després veurem la gruta de Prometeu amb els seus impressionants estalactites i estalagmites, cascades petrificades, perles de les cavernes i llacs subterranis, que s’han mantingut durant mil·lennis d’anys.

11 ABR.- KUTAISI – GORI – UPLISTSIJE – MTSJETA – TIBLISI
Esmorzar. Continuarem el viatge cap a la petita ciutat de Gori, fundada per un dels més grans reis de Geòrgia, David el Constructor (1089-1125). És la ciutat natal de l’famós líder soviètic José Stalin, que va néixer el 1878. Visita al Museu Estatal de José Stalin. Després de la visita sortida cap a la ciutat rupestre de Uplistsije, (literalment “fortalesa de el Senyor”), un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia i punt clau de la famosa Ruta de la Seda per la seva posició estratègica. És un complex tallat en un alt banc rocós al costat de riu Mtkvari, que conté diverses estructures, que daten des de l’Edat del Ferro fins a l’Edat Mitjana. Cases, temples, palaus, carrers i escales tallats a la roca, van constituir aquesta impressionant i inexpugnable ciutat fins que al segle XIII fos arrasada pels mongoles i posteriors terratrèmols, que van contribuir al seu abandó. Avui dia, és un dels llocs d’interès més visitats de Geòrgia. Sortida cap a la ciutat-museu de Mtsjeta, seu de l’Església Ortodoxa i Apostòlica Georgiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mtsjeta, és una de les ciutats més antigues de país, capital del Regne de Geòrgia des del segle III a.C. a la V d.C. i les esglésies que posseeix constitueixen un bon exemple de l’arquitectura religiosa medieval al Caucas. Allà visitarem la Catedral de Svetitskhoveli ( “Pilar que dóna la vida”) construïda al segle XI -peça important de la història cristiana i el Monestir de Jvari (segles VI-VII), “Església de Santa Creu” que custodia la creu de fusta sagrada, que va portar Santa Nino abans que Mtsjeta es convertís a el Cristianisme. Continuació fins Tbilisi, on passarem la nostra darrera nit de el viatge.

12 ABR.- TIBLISI
Esmorzar i visita de la capital de Geòrgia, Tbilisi, amb tota la seva bellesa, els seus carrers estrets amb cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Comencem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudim de la vista espectacular de casc antic. Passejarem per les belles carrers estrets i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat. Després gaudirem de la magnífica panorama de la ciutat vella i passant a través de la Fortalesa de Narikala visitarem els històrics Banys de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Resta de la tarda lliure.

13 ABR.- VOL TIBLISI / BARCELONA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, per a la sortida de el vol de tornada a Barcelona, ​​fent escala intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 1.295 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.375 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.465 €
Suplement Individual 310 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 240 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllat aeroport – hotel – aeroport.
Transport durant la ruta.
Allotjament en hotels de 3/4* amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana i entrades en ambdós països.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari