Europa
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Geòrgia és un país muntanyenc i exòtic, corredor natural entre Orient i Occident, famós per la ruta transcaucàsica, i coronat al nord per l’encant del Gran Caucas. Aquest país és conegut des de l’antiguitat pel Regne de Còlquida i el Vellocino d’Or buscat per Jason, bressol de la viticultura des de fa 8.000 anys, i orgullós del seu idioma amb 3 alfabets, l’emblemàtica cuina tradicional i la polifonia musical, autèntic tresor del país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – VARDISUBANI – ALAVERDI – GREMI – TELAVI E / S Hotel
4 TELAVI – TSINANDALI – SHUMI – SIGHNAGI – TIBLISI E / D Hotel
5 TIBLISI – MTSKHETA – UPLISTSIKHE – GORI – TSKALTUBO E / S Hotel
6 TSKALTUBO – BATUMI – TSKALTUBO E / S Hotel
7 TSKALTUBO – KUTAISI – GELATI – AKHALTSIKHE E / D / S Hotel
8 AKHALTSIKHE – KHERTVISI – VARDZIA – AKHALTSIKHE E / S Hotel
9 AKHALTSIKHE – RABATI – BORJOMI – ANANURI – GUDAURI E / S Hotel
10 GUDAURI – STEPANTSMINDA – TIBLISI E Hotel
11 TIBLISI E Hotel
12 VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 AGO | Vol Ciutat d’origen / Tiblisi
Sortida en vol regular amb destinació a Tibilisi, amb escala intermèdia. Arribada a l’aeroport de Tiblisi, trobada amb el representant local i trasllat a l’hotel. Nit a Tiblisi.

05 AGO | Tiblisi
Avui tindrem unes hores per a familiaritzar-nos amb la capital, que és una ciutat multiètnica i multi religiosa, construïda en el segle V al llarg de la tortuosa vall del riu Mtkvari. Aquí es troben molt a prop les unes amb les altres, esglésies ortodoxes, gregorianes, catòliques romanes, sinagogues i mesquites. Començarem l’excursió des de l’església medieval Metekhi (segle XIII); Caminarem pel centre descobrint els seus carrerons i veurem els edificis amb balcons de fusta, típics de la ciutat que li atorguen la diferent personalitat. Visitarem la catedral de Sioni (segle XIII), la basílica de Anchiskhati (segle VI); pujarem fins a la fortalesa de Narikala que domina l’horitzó del barri antic, i continuarem explorant el barri dels banys de Sofre d’estil oriental. Esmorzar lliure. Després visitarem el Museu Nacional, amb la seva sala més important d’obres d’or que daten des de l’III mil·lenni a. C. Finalment, el circuit ens portarà fins a l’avinguda Rustaveli on veurem el parlament, el teatre de l’òpera i el ballet de Tiblisi, que ens proporcionarà un ambient cosmopolita.

06 AGO | Tiblisi – Vardisubani – Alaverdi – Gremi – Telavi
Sortida cap a Kakheti, la regió vinícola de Geòrgia, que s’associa amb el bon vi i l’hospitalitat excepcional. La primera visita, serà Vardisubani, taller de kvevri, on han treballat quatre generacions d’una família d’artesans i continuen fent kvevri de terracota. A continuació, visitarem la majestuosa catedral de Alaverdi, fundada per un dels Tretze Pares Sirians – José Alaverdeli, però la catedral actual va ser construïda en el segle XI i avui convertit en el centre espiritual de la regió, és una joia arquitectònica de Kakheti. Seguirem el nostre viatge cap a Kvareli i visitarem el complex de Gremi, que és un monument arquitectònic del segle XVI – la ciutadella real i l’Església dels Arcàngels.

07 AGO | Telavi – Tsinandali – Shumi – Sighnagi – Tiblisi
Avui visitarem Tsinandali i la Casa – Museu del Príncep i Poeta Romàntic Alexandre Chavchavadze (segle XIX), qui va introduir a Geòrgia el mètode europeu de producció de vi. En el segle XIX el seu palau era un lloc de trobada favorita per als escriptors georgians. Esmorzar i degustació de vins en el celler “Shumi”. Seguirem el nostre viatge cap a Signaghi, anomenada també “la ciutat de l’amor”, crida l’atenció la seva arquitectura conservada des del segle XVIII, amb les seves cases de balcons decorats i una muralla de 23 torres que circumda la ciutat. A la tarda tornarem a Tiblisi.

08 AGO | Tiblisi – Mtskheta – Uplistsikhe – Gori – Tskaltubo
Sortida cap a Mtskheta, l’antiga capital del Regne de Geòrgia i ciutat museu patrimoni de la UNESCO. Visita del monestir de Jvari (creu) del segle VI. Aquí mateix Santa Nino va erigir una creu de fusta per a celebrar la conversió d’Ibèria al cristianisme. Continuarem amb la visita de la catedral de Svetitskhoveli – la catedral més sagrada de Geòrgia. Es diu que aquí mateix va ser enterrada la túnica de Crist. Svetitskhoveli és un dels monuments culturals, artístics i arquitectònics més importants de Geòrgia. Seguirem la nostra ruta cap a Gori – la ciutat principal de la regió de Shida Kartli fundada en el segle XII i la ciutat natal de Stalin. A continuació, veurem Uplistsikhe – l’antiga ciutat de les coves que ha estat identificat com un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia. Entre el segle VI a.C. i el segle XI d.C, Uplistsikhe va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants del regne Kartli, aquí descobrirem diverses estructures d’aquell llavors: un teatre, una farmàcia, un temple pagà i diversos palaus. A la tarda arribarem a Tskaltubo.

09 AGO | Tskaltubo – Batumi – Tskaltubo
Sortida cap a Batumi – la ciutat que arriba a la mar negra i una dels centres econòmics més important de Geòrgia. Visitarem el bell centre de la ciutat i passejarem pel boulevard. Esmorzar lliure. A la tarda, podem visitar el Jardí Botànic de Batumi o tenir una estona lliure per a continuar descobrint Batumi o descansar a la platja. El jardí Botànic de Batumi, és un jardí botànic de 114 hectàrees d’extensió que es troba en la zona de Batumi i es va fundar l’any 1912. El clima subtropical de la regió és especialment beneficiós per a les plantes i el jardí alberga unes 5.000 espècies disposades en diferents seccions. Bancals i terrasses ofereixen unes vistes espectaculars sobre la Badia de Batumi. A la tarda tornarem a Tskaltubo.

10 AGO | Tskaltubo – Coves de Prometeu – Kutaisi – Gelati – Akhaltsikhe
Al matí visitarem les coves de Prometeu – una de les dimensions més riques amb estalactites, estalagmites, cascades petrificades i perles de les cavernes subterrànies que acaben en un llac. La cova consisteix en 6 grans habitacions, plenes de formacions espectaculars. Després de la visita ens dirigirem cap a Kutaisi- la ciutat principal de la regió Imereti que va ser un dels centres més importants de l’antiga Còlquida, famosa per ser el destí de Jason i els Argonautes a la recerca del vellocino d’or. L’antiga ciutat ha jugat un paper fonamental en la història medieval i va ser la capital de Geòrgia durant 4 segles des del segle VIII al XII. Veurem el centre i el mercat principal d’agricultura. Esmorzar amb una família local. Després ens dirigirem a visitar el famós complex monàstic de Gelati (UNESCO) amb el mosaic gegant del segle XII de la Verge amb el Nen. El fundador del complex és el rei David el Constructor, el rei més destacat en la història de Geòrgia. Entre els millors exemples de pintura de l’església principal, es troba l’únic retrat que es va conservar del Rei David el Constructor. Sortida cap a Akhaltsikhe.

11 AGO | Akhaltsikhe – Khertvisi – Vardzia – Akhaltsikhe
La visita destacada del dia és Vardzia, que és un gran complex rupestre de coves i túnels, pràcticament sembla una ciutat, que s’estén aproximadament uns 500 metres al llarg del vessant muntanyenc. Posseïa més de sis mil estades distribuïdes en tretze pisos, així com alberga una excel·lent mostra de pintura medieval georgiana, una església, un saló del tron i un sistema de reg per a cultius en terrasses. Pel camí cap a Vardzia, tindrem una parada breu per a veure la fortalesa de Khertvisi (segle X) situada en el pujol rocós, en l’estret canó, en la confluència dels rius i Mtkvari i Paravani i és una de les més antigues fortaleses de Geòrgia.

12 AGO | Akhaltsikhe – Sapara – Rabati – Borjomi – Ananuri – Gudauri
Esmorzar i visita del Monestir de Sapara (segle IX) que ha comptat entre els seus monjos, amb moltes figures importants en la història eclesiàstica georgiana. L’interior de l’església, està decorat amb frescos del segle XIV. Visita de la ciutat de Rabati i el seu museu històric. Continuarem fins a Borjomi, una elegant ciutat que es troba en els Boscos de la regió de Samtskhe – Javakheti, famosa per la seva aigua mineral. Degustarem l’aigua i passejarem per la naturalesa. En el camí cap a Gudauri visitarem el complex de la fortalesa de Ananuri (segle XVII). A la tarda arribada a Gudauri – estació d’esquí de Geòrgia.

13 AGO | Gudauri – Stepantsminda – Tiblisi
Avui viatjarem des de Gudauri a Stepantsminda, al llarg del riu Tergi, seguint la famosa ruta militar. Des del centre del poble pujarem a peu fins al Monestir de Gergeti (caminada de 3-4 hores) – la catedral de la santíssima trinitat (segle XIV) que es troba a 2170 m., on si el temps ens ho permet, observarem la muntanya Kazbegi que té una altura de 5047 m. Després de la visita, prendrem la mateixa carretera per a tornar a Tiblisi.

14 AGO | Dia lliure a Tiblisi
Avui tindrem el dia lliure en Tiblisi. Nit a Tiblisi.

15 AGO | Vol de tornada a Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.515 €
Suplement Habitació Individual 415 €
GRUP MÍNIM 10 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 10 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Tiblisi / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista (T).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Transport en vehicles 4×4 a Stepantsminda.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Entrades als llocs a visitar indicats al programa.
Degustació de vins a Shumi.
Taxes aèries incloses (de carburant, aeroport, seguretat): 235 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.