Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta pel cor del Caucas descobrirem els tresors artístics i paisatges de Geòrgia, explorant la regió de Kajetia, mundialment coneguda pel seu vi. A més explorarem Tiblisi, la capital del país, una ciutat cosmopolita de marcat caràcter europeu.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A TIBLISI Hotel
2 TIBLISI. VISITES E Hotel
3 TIBLISI – MTSKHETA – GORI – UPLISTSIKHE – TIBLISI E Hotel
4 TIBLISI – VARDISUBANI – ALAVERDI – GREMI – TIBLISI E / D Hotel
5 TIBLISI – PARAVANI – KHERTVISI – VARDZIA – AKHALTSIKHE E / S Hotel
6 AKHALTSIKHE – SAPARA – RABATI – BORJOMI – ANANURI – GUDAURI E / S Hotel
7 GUDAURI – STEPANTSMINDA – TIBLISI E Hotel
8 TIBLISI. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Tiblisi
Arribada a l’aeroport internacional de Tiblisi. Trobada amb el nostre representant local i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Tiblisi. Visites per la ciutat
Dia dedicat a visitar la capital georgiana, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Començarem l’excursió des de l’església medieval Metekhi (segle XIII). Caminarem pel centre descobrint els seus carrerons i veurem edificis amb típics balcons de fusta, que atorguen una personalitat diferent a la ciutat. Visitarem la Catedral de Sioni (segle XIII), la Basílica d’Anchiskhati (segle VI), la Fortalesa de Narikala i el barri dels banys de Sofre. Visita del Museu Nacional, conegut per les seves importants col·leccions d’or que daten des del III mil·lenni a.C. Passeig per l’avinguda principal de Rustaveli i tornada a l’hotel.

Dia 03 | Tiblisi – Mtskheta – Gori – Uplistsikhe – Tiblisi
Sortida cap a Mtskheta, l’antiga capital del Regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI) que va servir com a model per a moltes altres esglésies, i visita de la Catedral de Svetitskhoveli, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Continuació cap a Gori, la ciutat principal de la regió Shida Kartli, i lloc de naixement de Stalin. Posterior visita d’Uplistsikhe, l’antiga ciutat de les coves, que va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants de Geòrgia entre el segle VI a.C. i el segle XI d.C. Tornada a Tiblisi per la tarda.

Dia 04 | Tiblisi – Vardisubani – Alaverdi – Gremi – Tiblisi
Avui ens dirigim cap a la regió vinícola de Kajetia (Kakheti en georgià), coneguda pel seu vi i l’hospitalitat excepcional de la seva gent. Arribada al poble de Vardisubani, famós pels seus artefactes fets en argila, on visitarem un taller de kvevri (grans atuells de fang usades per a l’emmagatzematge del vi). Després descobrirem la majestuosa Catedral d’Alaverdi (segle XI), una joia arquitectònica que s’ha convertit en el centre espiritual de la regió. Dinar amb una família local. Visita del monument arquitectònic de Gremi (segle XVI), una ciutadella que va tenir el seu major apogeu durant l’època de les caravanes. Tornada a Tiblisi per la tarda.

Dia 05 | Tiblisi – Paravani – Khertvisi – Vardzia – Akhaltsikhe
Sortida cap a la regió de Samtskhe-Javakheti i visita del gran complex de Vardzia, ciutat medieval de coves i túnels. Pel camí veurem el llac de Paravani, el més gran de Geòrgia, i realitzarem una breu parada per a veure des de l’exterior la Fortalesa de Khertvisi (segle X), situada en el pujol rocós d’un estret canó, on es troben els rius Mtkvari i Paravani. Arribada per la tarda a Akhaltsikhe.

Dia 06 | Akhaltsikhe – Sapara – Rabati – Borjomi – Ananuri – Gudauri
Després d’esmorzar visita del Monestir de Sapara (segle IX), que ha comptat entre els seus monjos moltes figures importants en la història eclesiàstica georgiana. L’interior de l’església està decorat amb frescos del segle XIV. Visita de la ciutat de Rabati i el seu museu històric. Sortida cap a Borjomi, una elegant ciutat que es troba en els boscos d’aquesta regió, famosa per la seva aigua mineral. Degustarem l’aigua i passejarem per la naturalesa. De camí a Gudauri, la principal estació d’esquí a Geòrgia, visitarem el complex de la Fortalesa d’Ananuri (segle XVII). Arribada a Gudauri per la tarda.

Dia 07 | Gudauri – Stepantsminda – Tiblisi
Avui viatjarem des de Gudauri a Stepantsminda al llarg del riu Tergi, seguint la famosa ruta militar. Des del centre del poble pujarem a peu fins al Monestir de Gergeti (caminada de 3-4 hores), la Catedral de la Santíssima Trinitat (segle XIV), que es troba a 2.170 metres d’altura, des d’on hi ha bones vistes del Mt. Kazbegi (5.047 m), sempre que el temps acompanyi. Tornada a Tiblisi per la mateixa carretera.

Dia 08 | Tiblisi. Trasllat a l’aeroport
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 875 €
Suplement Habitació Individual 185 €
OPCIÓ HOTEL CATEGORIA SUPERIOR (a Tiblisi)
Preu Base en Habitació Doble 970 €
Suplement Habitació Individual 310 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Dinar amb família local i dos sopars segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Entrades als llocs a visitar indicats al programa.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.