Europa
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Amb aquest viatge tindrem la possibilitat d’explorar Geòrgia, la terra de meravelles sense límits, a través de les seves esglésies antigues, meravellosos paisatges, deliciosa gastronomia i un vi molt ric. Una terra verge que encara no ha estat envaïda pel turisme i que manté el seu autèntic caràcter.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Vol / Hotel
2 ARRIBADA A TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – SIGNAGUI – TIBLISI E / D Hotel
4 TIBLISI – STEPANTSMINDA – TIBLISI E Hotel
5 TIBLISI – MTSJETA – KUTAISI E Hotel
6 KUTAISI – COVA DE PROMETEO – GELATI – KUTAISI E Hotel
7 KUTAISI – GORI – UPLISTSIKHE – TIBLISI E Hotel
8 VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tiblisi
Sortida en vol regular amb destinació Tiblisi (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Tiblisi
Arribada a Tiblisi de matinada i trasllat a l’hotel.
A les 10.00 trobada amb el guia per a començar a explorar la capital de Geòrgia, amb tota la seva bellesa, els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Passejarem per bells carrerons i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat. Gaudirem de la magnífica panoràmica de la ciutat des de l’antiga Fortalesa de Narikala i visitarem els històrics Baños de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Finalment visitarem la tresoreria del Museu d’Història, que ens assegurarà que Geòrgia realment és el país del famós Vellocino d’Or.

Dia 03 | Tiblisi – Signagui – Tiblisi
Avui ens dirigirem cap a la part més fèrtil i pintoresca de Geòrgia, la regió de Kajetia, el bressol del vi. Arribarem a Signagui, també coneguda com la “Ciutat de l’Amor”. Passejarem per aquesta petita i bella localitat del segle XVIII, que destaca per la seva sorprenent muralla i les seves petites cases de fusta, decorades amb balcons tallats i arquitectura tradicional. Des d’aquí tenim una vista espectacular a la vall de Alazani i a les muntanyes del Gran Caucas. Ens dirigirem a un poble i al costat d’una família local, coneixerem la vida dels pagesos i provarem els deliciosos plats tradicionals. A més degustarem del seu celler el típic vi georgià fet en tinajas de ceràmica. Retorn a Tiblisi.

Dia 04 | Tiblisi – Stepantsminda – Tiblisi
Avui viatjarem cap al nord per la Carretera Militar Georgiana, gaudint del paisatge espectacular de les muntanyes del Caucas. Passarem pel complex arquitectònic de Ananuri i el dipòsit d’aigua de Jinvaly, de sorprenent bellesa. A l’arribada a Stepantsminda, realitzarem una caminada (3 hores aprox.) cap a Guergueti, l’església de la Trinitat, situada a 2.170 metres d’altura. Si el temps ho permet podem donar un cop d’ull a un de les majors glaceres del Caucas, el Mt. Kazbegui (5.047 m). Retorn a la tarda a Tiblisi.

Dia 05 | Tiblisi – Mtsjeta – Kutaisi
Sortida cap a l’antiga capital i centre religiós de Geòrgia – Mtskheta (3000 anys), on visitarem els seus llocs històrics: l’antic Monestir Jvari (segle VI) i la impressionant Catedral de Svetitsjoveli (segle XI), on està enterrada la Túnica de Crist. Tots dos llocs han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. Continuarem cap a l’oest de Geòrgia, a la terra del famós Vellocino d’Or. Arribada a Kutaisi, la segona ciutat més gran del país, que va ser la capital antiga del poderós regne de Cólquida.

Dia 06 | Kutaisi – La Gruta de Prometeu – Gelati – Kutaisi
Avui coneixerem l’espectacular Catedral de Bagrati, obra mestra de l’arquitectura medieval georgiana, i l’impressionant Monestir de la Verge en Gelati, amb els seus bells frescos de mosaic. Veurem el Monestir de Motsameta i visitarem la màgica cova càrstica de Prometeu, que ens sorprendrà amb les seves magnífiques i úniques formacions d’estalactites i estalagmites. La melodia i la il·luminació fantàstica, converteixen aquest lloc en un lloc encantador i misteriós. La cova té 1800 metres de longitud i la caminada dura aproximadament 1 hora. Retorn a Kutaisi.

Dia 07 | Kutaisi – Gori – Uplistsikhe – Tiblisi
Avui visitarem la ciutat rupestre Uplistsije (I mil·lenni a. C.), un dels trams més importants de la famosa Ruta de la Seda. La visita d’aquest lloc ens farà viatjar al passat. Aquest impressionant complex inclou habitatges antics, temples, cellers, túnels secrets i teatres. Després passarem per Gori, on farem una parada per a fotografiar de prop el Museu de Iósif Stalin.

Dia 08 | Vol Tiblisi / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarqui en el vol de retorn. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Hotels 3* 1.215 €
Suplement Individual en Hotels 3* 190 €
Reducció Preu Base en Habitació Triple – 25 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Hotels 4* 1.490 €
Suplement Individual en Hotels 4* 395 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 25
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Tiblisi (anada i tornada), amb connexions intermèdies. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Allotjament en hotels 3* o 4* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Dinar en casa local a la regió de Kajetia.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Entrades als museus.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació