Europa
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Geòrgia és una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures que van deixar aquí les seves petjades, un lloc a mig camí entre Àsia i Europa, encaixada entre mars i muntanyes i amb una cultura diversa com les terres que la formen. Aquest viatge ens permet conèixer els trets culturals, arquitectònics i humans més interessants del país i inclou 4 dies de senderisme a través de paisatges diversos i petites poblacions en ple cor de la regió del Caucas.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI – MTSKHETA – TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – DAVID GAREJA – JUAN EL BAUTISTA – SIGNAGI E / P Guest House
4 SIGNAGI – LAGODEKHI – CASCADA NINOSKHEVI – SIGNAGI E / P Guest House
5 SIGNAGI – TSINANDALI – VARDISUBANI – TELAVI – TIBLISI E Hotel
6 TIBLISI – ANANURI – STEPANTSMINDA – GUDAURI E / S Hotel
7 GUDAURI – UPLISTSIKHE – BAGRATI – KUTAISI E Hotel
8 KUTAISI – BATUMI E Hotel
9 BATUMI E / P Hotel 
10 VOL BATUMI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

09 ABR | Vol Barcelona / Tiblisi
Sortida en vol regular destí a Tiblisi. Arribada a la tarda i trasllat a l’hotel, on podrem descansar unes hores. A última hora de la tarda, farem un passeig per Tiblisi de nit. Visitarem l’avinguda principal de Rustaveli, on veurem el Parlament, l’Òpera, el Ballet i el teatre de Tiblisi. Sopar lliure. Nit a Tiblisi.

10 ABR | Tiblisi – Mtsjeta – Tiblisi
Esmorzar. Al matí continuarem coneixent Tiblisi. Tiblisi, és una ciutat multiètnica i multireligiosa, on trobarem esglésies ortodoxes, gregorianes, catòliques romanes, sinagogues i mesquites. Començarem la nostra excursió, des de l’església medieval Metekhi (segle XIII); caminarem pel centre, descobrint els carrers amb els característics balcons de fusta, que li atorguen personalitat a la ciutat; visitarem la catedral de Sioni (s.XIII) i la basílica de Anchiskhati (s.vi). Temps lliure per a esmorzar. A la tarda, sortirem cap a Mtskheta (25kms/35min aprox), l’antiga capital del Regne de Geòrgia i patrimoni de la UNESCO. En Mtskheta, visitarem el Monestir de Jvari (creu) del segle VI, on el mateix Santa Nino va erigir una creu de fusta per a celebrar la conversió d’Ibèria al cristianisme. L’església de Jvari va tenir un gran impacte en el desenvolupament de l’arquitectura georgiana i va servir com a model per a moltes altres esglésies. Seguirem amb la visita de la catedral de Svetitskhoveli, que és la catedral més sagrada de Geòrgia, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Svetitskhoveli és un dels monuments culturals, artístics i arquitectònics més importants de Geòrgia. Durant segles ha estat el lloc de coronació de reis i patriarques de Geòrgia, i de noces i bateigs reials. En acabar, tornada a Tiblisi. Sopar lliure. Nit a Tiblisi.

11 ABR | Tiblisi – David Gareja – Església Joan El Baptista – Signagi
Esmorzar. Avui conduirem cap al sud-est, en el semi desert d’estepa, de David Gareja (98 km/1’30h aprox). Visitarem el Monestir de Lavra (segle VI) que és el principal monestir del complex de David Gareja. Caminarem fins a l’Església de Joan El Baptista, gaudint dels paisatges lunars que semblen d’un altre món. Pícnic a l’aire lliure. A la tarda arribarem a Signagi. Allotjament en guesthouse (bany privat) en Signagi.

12 ABR | Signagi – P.N. Lagodekhi – Cascada de Ninoskhevi – Sighnagi
Esmorzar. Avui conduirem cap al parc nacional de Lagodekhi. Començarem a caminar des del centre d’informació Gurgeniani que segueix al riu Ninoskhevi per un camí estret. El so del riu, les petites cascades, les pedres enormes i la brisa fresca que recorre la vall, fan que el viatge sigui molt entretingut. Arribarem a la cascada Ninoskhevi de 40m de llarg, que és una de les més belles de Geòrgia. Durant el camí ens trobem amb plantes relictas de Lagodekhi. També és possible creuar-se amb cabirols, cérvols i ocells salvatges. Pícnic pel camí. A la tarda tornarem a Sighnagi. Allotjament en guesthouse (bany privat) en Signagi.

13 ABR | Sighnagi – Tsinandali – Vardisubani – Telavi – Tiblisi 
Esmorzar. Avui conduirem cap a Tsinandali (60 km /1h aprox), on visitarem la casa – museu del príncep i poeta romàntic Aleksandre Chavchavadze (segle XIX), qui va introduir a Geòrgia, el mètode europeu de preparació del vi. A continuació, visitarem el preciós petit poble de Vardisubani (74 km /1’15h aprox), famós pels seus artefactes fets en argila. En el taller de la família Kbilashvili fan els Kvevri georgians de manera tradicional, com fa milers d’anys. Comprovem que es tracta d’un treball d’artesania intens i complicat. Seguirem fins a Telavi (76 km / 1h aprox), on passejarem pel centre i pel mercat local on trobarem fruita fresca, verdures, carn i altres delícies regionals. Mentre passegem entre els llocs, tindrem l’oportunitat de degustar el deliciós menjar i xerrar amb els venedors acollidors. A la tarda tornarem cap a Tiblisi (95 km /1’30h aprox). Sopar lliure. Nit a Tiblisi.

14 ABR | Tiblisi – Ananuri – Stepantsminda – Gudauri
Esmorzar. Avui sortirem cap al nord de Geòrgia i viatjarem entre les enormes muntanyes del gran Caucas. Durant el camí, farem una breu parada, per a gaudir de les panoràmiques vistes des de l’embassament de Jinvali i visitarem el complex de la fortalesa de Ananuri (65 km /1h aprox), que alberga torres defensives i esglésies ortodoxes, i era la seu dels Eristavis (Ducs) de Aragvi, una dinastia feudal que va governar la zona des del segle XIII. Continuarem el nostre recorregut i arribarem a Stepantsminda (90 km /2h aprox), el principal poble de Khevi. Des d’aquí, pujarem caminant fins al monestir de Gergeti, que es troba en Kazbegi a 2170m. La seva localització aïllada en el cim de la muntanya, envoltada per la immensitat de la naturalesa, l’ha convertit en un símbol a Geòrgia. Durant la caminada, gaudirem d’unes impressionants vistes, envoltats per les majestuoses muntanyes del Caucas. Esmorzar lliure. A la tarda arribarem a Gudauri (32 km/45m aprox). Sopar i nit a Gudauri.

15 ABR | Gudauri – Uplistsikhe – Bagrati – Kutaisi
Esmorzar. Avui conduirem cap a la Geòrgia occidental i visitarem Uplistsikhe (160 km /3h aprox), l’antiga ciutat de les coves, que va ser construïda sobre un banc rocós del riu Mtkvari. Començant la seva història en l’II mil·lenni a. C., Uplistsikhe ha estat identificat com un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia. Entre el segle VAIG VEURE a. C. i el segle XI d. C., Uplistsikhe va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants del regne Kartli, on descobrirem diverses estructures d’aquell llavors: un teatre, una farmàcia i diversos palaus. Sortida cap a Kutaisi (165 km /2’45h aprox) – la ciutat principal de la regió Imereti que va ser un dels centres més importants de l’antiga Cólquida, famosa per ser el destí de Jason i els Argonautes a la recerca del vellocino d’or. L’antiga ciutat ha jugat un paper fonamental en la història medieval i va ser la capital de Geòrgia durant 4 segles des del segle VIII al XII. Arribada a Kutaisi on veurem la Catedral Bagrati (segle XI) que es distingeix per les seves elegants proporcions, gran grandària, composició de façana, adorns i relleus que ha romàs com el símbol de Geòrgia unificada durant segles. Sopar lliure. Nit a Kutaisi.

16 ABR | Kutaisi – Batumi
Esmorzar i sortida cap a Batumi (150 km / 2’30h aprox). Batumi, és una de les ciutats més antigues de Geòrgia, es va fundar en el segle VIII. L’interessant passat històric de Batumi ha influït considerablement en la diversitat arquitectònica de la ciutat. Batumi situada a la costa de la mar Negra, és una de les ciutats més importants de Geòrgia, serveix com un important port, centro comercial i estació balneària. Passeig pel centre de la ciutat i resta de la tarda lliure. Nit a Batumi.

17 ABR | Batumi – P.N. Mtirala – Batumi
Esmorzar i sortida fins al poble Chakvi (20 km /30min). La ruta circular “Tsalbnari” comença en el Centre de Visitants i arriba fins al congost del riu Chakvistskali. Al començament de la ruta trobarem un telefèric mecànic, que ens portarà a l’altre costat del riu. Després podem continuar el nostre camí cap a la cascada. Aquest tram de la sendera està cobert d’arbustos de rododendros, que floreixen magníficament a la primavera. Ens trobarem enfront d’una cascada de 15 metres, i després de caminar 1 km aprox, arribarem al petit i bell llac. Aquí es pot fer una parada per a fer un pícnic, és en un lloc especialment condicionat per a això. A la tarda tornarem a Batumi. Sopar lliure. Nit a Batumi.

18 ABR | Vol Batumi / Barcelona
Sortida en vol de tornada a Barcelona, connexió a Estambul. Arribada a Barcelona, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.370 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.415 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.565 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 240 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllat aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat (tamany segons grup).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta i acompanyant local durant els dies 3, 4 i 9.
Entrades segons programa.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el de quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari