Europa
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta combinarem visites culturals per la zona de Kajetia amb algunes caminades i degustarem els seus vins. Creuarem el país en un tren nocturn per acostar-nos a la zona muntanyosa de Svaneti i admirarem els pobles habitats més alts de país, amb les seves característiques torres de defensa. Dormirem en cases rurals on podrem assaborir la seva rica gastronomia i conèixer de primera mà la cultura d’aquests pobles del Caucas.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 04 ABRIL 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
05 ABR TIBLISI. VISITA DE LA CIUTAT I EXCURSIÓ A MTSJETA E Hotel
06 ABR TIBLISI – COMPLEX MONÀSTIC DE DAVID GAREJA – TELAVI E / S Casa rural
07 ABR TELAVI – TSINANDALI – SIGNAGI – TIBLISI. TREN A ZUGDIDI E Tren
08 ABR ZUGDIDI – REGIÓ MUNTANYOSA DE MESTIA E / S Casa rural
09 ABR MESTIA – CAMINADA GLACIAR DE CHALAADI – MESTIA E / S Casa rural
10 ABR MESTIA – USHGULI – MESTIA E / S Casa rural
11 ABR MESTIA – BATUMI E Hotel
12 ABR VOL BATUMI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Tbilisi
Sortida en el vol amb destinació Tbilisi (connexions intermèdies). Arribada, assistència i trasllat a l’hotel.

05 ABR.- Tbilisi. Visita ciutat i excursió a Mtsjeta
Esmorzar. Començarem explorant la capital de Geòrgia, Tbilisi, amb tota la seva bellesa, amb els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Iniciarem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudim de la vista espectacular del Casc Antic. Passejarem per bells carrers i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat.
Després gaudirem del panorama magnífic de la ciutat vella i passant a través de l’antiga Fortalesa de Narikala, visitarem els històrics Banys de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Temps lliure per dinar.

A la tarda descobrirem la primera capital de Geòrgia, Mtsjeta, seu de l’Església Ortodoxa i Apostòlica Georgiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mtsjeta és una de les ciutats més antigues de país, capital durant el segle III fins al segle V a.C.; les esglésies que posseeix constitueixen un bon exemple de l’arquitectura religiosa medieval al Caucas. Retorn a Tbilisi.

06 ABR.- Tbilisi – Complex Monàstic de David Gareja – Telavi
Esmorzar i sortida cap a la regió de Kajetia per visitar el complex monàstic David Gareja, un dels llocs més importants de Geòrgia. Gairebé a la frontera amb Azerbaidjan, en un singular paratge semidesèrtic es troben quinze monestirs rupestres, alguns decorats amb frescos únics. Aquests monestirs constitueixen els millors exemples de l’harmoniosa interacció de les estructures arquitectòniques realitzades per l’home amb el paisatge i es consideren obres mestres de l’art medieval de Geòrgia.
Esglésies, capelles, cel·les, refectoris i diverses estances excavades a la roca formen un complex monàstic fundat al segle VI per David Gareja, un dels tretze pares assiris enviats a Geòrgia per enfortir el Cristianisme. Visitarem el Monestir de Lavra (segle VI) i el complex monacal de Udabno que alberga frescs de segle IX al XVII, situats en les vessants oposades de la muntanya Gareja. El Monestir de Lavra és de fàcil accés, però arribar al de Udabno implica ascendir fins a la lloma de la muntanya (frontera amb Azerbaidjan), per baixar per la vessant oposada fins arribar a les diferents dependències excavades a la pròpia roca. El recorregut es fa caminant i requereix d’esforç, però les vistes ho compensen. La visita pot durar unes tres hores.

Més tard visitarem un celler i podrem aprendre el procés de preparació del famós vi georgià. Degustarem diversos tipus de vi. Arribada a Telavi, centre administratiu de la regió. Sopar i allotjament en casa rural.

07 ABR.- Telavi – Tsinandali – Signagi – Tbilisi. Tren nocturn a Zugdidi
Esmorzar. Al matí visitarem el mercat d’aliments a Telavi. És un mercat típic de les regions de Geòrgia. Visitarem el palau de Tsinandali, que pertanyia als ducs georgians de segle XIX. Aquí es troba el primer celler fundada per un dels més famosos poetes i figures públiques de segle XIX, Alexander Chavchavadze. Passejarem pels seus jardins d’estil anglès i tastarem una copa dels seus vins.

Després de la visita continuarem per carretera cap a la Ciutat de l’Amor: Signagi. Passejarem per una petita i bonica ciutat de segle XVIII, que impressiona per la seva antiga muralla i petites cases de fusta, decorades amb balcons tallats i arquitectura tradicional. Des d’aquí tindrem una vista espectacular de la Vall d’Alazani i a les muntanyes del Gran Caucas. Retorn a Tbilisi. Arribada i temps lliure fins a l’hora d’agafar el tren nocturn cap a Zugdidi. Viatjarem en un tren auster i antic dels temps soviètics, però molt autèntic, en cabines de 4 llits. Nit al tren.

08 ABR.- Zugdidi – Regió muntanyenca de Mestia
Arribada de matinada a l’estació de Zugdidi. Trobada amb els nostres vehicles i parada en una cafeteria per esmorzar. Trasllat cap a les altes terres de Svaneti.
Arribada a Mestia, capital de la regió i descans a la casa rural on dormirem les següents 3 nits. Al migdia visitarem el museu etnogràfic, on podrem observar icones, creus, armes i antigues eines de la regió, entre altres objectes. Després del museu, visitarem una casa-torre local i veurem com vivia la gent d’aquesta regió en l’antiguitat. Tarda lliure a Mestia. Sopar i allotjament en casa rural.

09 ABR.- Mestia – Caminada Glacera de Chalaadi – Mestia
Després de l’esmorzar, sortida en vehicle cap a la vall de Chalaadi. Després de mitja hora en cotxe arribarem al pont des d’on començarem la caminada. Pujarem cap a la glacera caminant fins arribar als peus de la Muntanya Chaniti (4.412 m). El camí ens portarà a través de bosc fins arribar a la glacera Chalaadi, on neix el riu Chalaadistskaliy, que es troba a 2.070 m. Després de la visita tornem a Mestia i segons disponibilitat, podrem pujar al Mt. Zurudli en telefèric. Tornada a Mestia. Sopar i allotjament en un hotel familiar.

10 ABR.- Mestia – Ushguli – Mestia
Esmorzar i sortida en 4×4 per carretera cap a Ushguli. Després d’una ruta d’aproximadament 3 hores, arribarem a la ciutat més alta d’Europa, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat és coneguda per la gran quantitat de torres defensives i per les impressionants vistes de les altes muntanyes que l’envolten. Visita de l’Església Lamaria que data de segle XII. Passeig per la ciutat per finalment tornar per carretera a Mestia.

11 ABR.- Mestia – Batumi
Esmorzar i sortida a primera hora de Mestia cap al sud, en direcció a la ciutat costanera de Batumi, situada a la vora del Mar Negre. Arribada i visita del casc antic de la ciutat i recorregut pel seu boulevard principal.

12 ABR.- Vol Batumi / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 990 € 1.090 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.080 € 1.180 €
Suplement Habitació Individual 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 220 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Tren nocturn en compartiments de lliteres.
Transport durant la ruta en minibús amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació