Europa
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Possiblement una de les millors rutes de trekking de Geòrgia i del Caucas. La ruta de Mestia a Ushguli són 5 jornades de caminades moderades, recorrent valls remotes, pobles medievals, creuant collades i passos de muntanya, observant magnífics glaciars i amb vistes als cims més alts del país. Dormint cada nit en cases locals, podrem degustar la rica gastronomia i conèixer de primera mà la cultura d’aquests pobles caucasians. El viatge s’inicia a Tiblisi, la capital del país, i acabem a l’extrem oest, a la ciutat de Batumi, banyada pel Mar Negre.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI. VISITA DE LA CIUTAT E Hotel
3 TIBLISI – MTSJETA – KAZBEGUI E / S Casa local
4 KAZBEGUI – JADA – TIBLISI E Hotel
5 TIBLISI – TREN A ZUGDIDI – MESTIA E / S Casa local
6 MESTIA – EXCURSIÓ AL GLACIAR DE CHALAADI – MULAJI E / D / S Casa local
7 MULAJI – TREK A ADISHI E / D / S Casa local
8 ADISHI – TREK A IPRALI E / D / S Casa local
9 IPRALI – TREK USHGULI E / D / S Casa local
10 USHGULI – TREK MT. GURI – MESTIA E / D / S Casa local
11 MESTIA – BATUMI – MAR NEGRE E Hotel
12 VOL BATUMI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tbilisi
Sortida en vol amb destinació Tbilisi, amb connexió intermèdia. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Tbilisi. Visita de la ciutat
Esmorzar i visita a peu per la ciutat antiga, realitzant un passeig per la història de la ciutat. Durant la visita podrem observar diferents edificis religiosos com esglésies ortodoxes, la catedral, sinagogues, mesquites, a més de les fotografiades cases del segle XIX multicolors, amb balcons de fusta. Visita per fora dels banys de sofre. Tarda lliure.

DIA 3.- Tbilisi – Mtsjeta – Kazbegui
Sortida cap a Mtsjeta, antiga capital, centre religiós de Geòrgia i punt important en l’antiga Ruta de la Seda. Visitarem l’històric Monestir Jvari i la Catedral Svetitsjoveli, tots dos declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Continuarem la nostra ruta cap al nord, seguint l’espectacular carretera militar. Iniciarem una espectacular ruta per carretera cap al nord, al llarg del riu Térek, fins arribar a Kazbegui, la ciutat principal de la regió. Des Kazbegui farem una agradable caminada a través d’una bonica vall i boscos que ens portaran a Gergeti, Església de la Trinitat, situada a 2.170 m.
Si el temps ho permet es pot veure un dels majors glaceres del Caucas, en la Muntanya Kazbegui (5.047 m). Allotjament en Kazbegui.

DIA 4.- Kazbegui – Jada – Tbilisi
Esmorzar i sortida per descobrir la trencada de Jada. Comencem la caminada i baixarem fins al poble de Kvesheti. A la tarda tornada a Tbilisi. En ruta visitarem el complex arquitectònic de Ananuri. Arribada a Tbilisi.

DIA 5.- ​​Tbilisi. Tren a Zugdidi – Mestia
A primera hora del dia, trasllat a l’estació de tren per dirigir-nos a Zugdidi. Arribada i trobada amb els vehicles de muntanya que ens acompanyaran cap al nord, la regió de Svaneti. Arribada a última hora del dia a Mestia, centre turístic de la regió.

DIA 6.- Mestia – Excursió a la glacera de Chalaadi i inici trekking – Mulaji
Al matí ens dirigirem cap a la vall Chalaadi. Després de mitja hora en cotxe arribarem fins al pont, des d’on començarem la caminada. Després pujarem cap a la glacera caminant fins arribar als peus de la Muntanya Chaniti (4.412 m). El camí ens portarà al bosc i arribarem fins a la glacera Chalaadi, on neix el riu Chalaadistskali, que es troba a 2.070 metres sobre el nivell del mar. Començarem la ruta i ens dirigirem a un dels pobles més grans de la regió de Svaneti: Mulaji.
Iniciem la ruta des del centre de Mestia seguint el riu contra corrent. En sortir de Mestia es pot observar el ràpid creixement urbanístic que està patint la ciutat. En pocs minuts ens trobem amb les primeres vessants que a poc a poc van pujant metres per una zona boscosa. La pujada no és molt dura però és contínua fins a superar la part més alta de l’etapa. Ja en zona de prats, des de dalt, es pot observar tota la vall de Svaneti i el pic Tetnuldi (4.858 m). Seguim endavant descendint lentament i creuem els pobles de Mulkhura i Zhamushi, tots ells amb les seves característiques torres de defensa. Arribem de nou a l’alçada del riu Mulkhura i trobarem el poble on dormirem. Arribada i temps lliure. Sopar i allotjament a casa local.

DIA 7.- Trek Mulaji – Adishi
Després d’esmorzar sortim de Mulaji, creuem el riu i seguim un camí que en poc temps es converteix en un sender molt estret i amb pendent. Seguim el sender paral·lel a un torrent, cada vegada amb més pendent, que passa per una zona boscosa. Coincidim amb el camí que utilitzen els animals per pujar a les pastures més alts. Arribem als 2500 metres d’altura i creuem uns prats alpins que a l’hivern es converteixen en pista d’esquí. Seguirem durant uns minuts el camí de les instal·lacions dels telecadires fins a trobar de nou un sender que ens portarà cap a la vall de Adishi. Les vistes panoràmiques des d’aquest punt ens permetran observar les boniques formacions dels pics Ushba (4.700 m). El camí segueix fins arribar a la vall de Adishi.
El poble de Adishi és un petit assentament situat a 2.000 m, amb prou feines 5 o 6 famílies. És imprescindible visitar les pintures romàniques que hi ha a la petita capella local. L’allotjament en cases locals és aquí el més senzill de tota la ruta, però alhora el més autèntic (limitat nombre d’habitacions, banys exteriors i limitada electricitat i aigua calenta).

DIA 8.- Trek Adishi – Iprali
Aquesta és potser l’etapa més exigent de tota la ruta, l’etapa reina, pel desnivell positiu que ens trobem. Iniciem la caminada remuntant la vall, seguint el riu cap amunt.
Passarem per alguna petita ermita aïllada i alguna cabana per guardar animals. Arribarem a un punt on cal creuar el riu i en funció del cabal necessitarem ajuda amb cavalls per creuar-lo. Al final de la vall trobarem l’impressionant glacera de Adishi. És a partir d’aquest punt que el camí comença a pujar serpentejant i amb precioses vistes a la glacera. Al final de la pujada arribem al pas de Chkhuntieri (2.655 m) amb unes impressionants vistes panoràmiques. Comencem el descens girant cap a la dreta i seguint el curs del riu Khaldechala. Finalment arribarem a Iprali.
Sopar i allotjament a Iprali (nombre limitat d’habitacions, banys interiors, aigua calenta disponible).

DIA 9.- Trek Iprali – Ushguli
Després de l’esmorzar, sortida seguint uns quilòmetres la carretera cap Ushguli. Més endavant, deixem la carretera i seguim un corriol que puja pel vessant esquerre del riu. En poc temps estarem caminant per la part alta de la gola que forma el riu Enguri. Finalment davant nostre apareixerà el poble habitat més alt d’Europa, Ushguli (2.200 m). Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Ushguli és famós per la gran quantitat de torres defensives i per la seva perfecta ubicació, sota la mirada del pic Shkhara (5.068 m), el més alt del país. Arribada a i visita de l’església Lamaria datada del segle XII. Sopar i allotjament a casa local.

DIA 10.- Trek Ushguli – Mont Guri. Retorn a Mestia
Des Ushguli caminada cap a la Muntanya Guri (2.970 m), un mirador natural que permet dominar tota la vall des del seu cim. En primer lloc el camí comença per un pendent suau que es torna cada vegada més acusada. Els darrers 50 metres són els més exigents però quan s’arriba al cim s’obre un panorama fantàstic. No només s’observa el poble de Ushguli (compost per 3 petits poblets), sinó també els cims de Shkhara (5.068 m) i Tetrnuldi (4.617 m). Tornada a Ushguli i trasllat en vehicle a Mestia per la tarda.

DIA 11.- Mestia – Batumi – Mar Negre
Esmorzar i sortida de Mestia a primera hora cap al sud, en direcció a la ciutat costanera de Batumi, situada al Mar Negre. Arribada i visita del casc antic i recorregut per la seva boulevard principal. Nit en hotel.

DIA 12.- Vol Batumi / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada, amb connexió intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 15 persones 1.140 € 1.260 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.270 € 1.390 €
Taxes Aèries (Aprox.) 230 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 220 €
Suplement Sortides 04, 09 i 16 Agost 50 €
Habitació Compartida ** Garantida
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats segons itinerari.
Transport en minibús per les carreteres principals amb aire condicionat.
Transport en vehicles 4×4 per la regió muntanyosa de Svaneti.
Bitllet de tren Tiblisi – Zugdidi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Excursions i visites segons itinerari.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Visites no mencionades com a incloses a l’itinerari.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació