Àrtic
Destinació
15 dies
Duració
Estiu
Temporada

Navegarem en estables kayaks dobles, en total autonomia, a través d’un laberint d’illes i fiords entre icebergs i fronts glaciars. Partirem des de Narsaq, població inuit del sud de Groenlàndia, per explorar al llarg de 160 km llocs únics envoltats de gel, tundra, fauna polar i aurores boreals. Després de diverses jornades de rem visitarem la mítica capa de gel, el Inlandis, en una espectacular excursió sobre el glaciar. Una travessa, i veritable expedició, de 160 quilòmetres en kayak i a peu, sense vaixell de suport que pertorbi l’harmonia del viatge, en ple contacte amb l’ambient màgic d’una de les últimes fronteres del nostre planeta: l’illa més gran del món, Groenlàndia.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL REYKJAVIK / NARSARSUAQ E Alberg
2 – 12 EXPEDICIÓ EN KAYAK AL INLANDIS E / P / S Tendes
13 TORNADA A NARSAQ E / P / S Alberg
14 NARSAQ. EXCURSIÓ OPCIONAL A QAQORTOQ E Alberg
15 NARSAQ – NARSARSUAQ. VOL A REYKJAVIK E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Reykjavik / Narsarsuaq. Trasllat a Narsaq
Embarcament en el vol amb destinació Narsarsuaq (Groenlàndia).
Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a zodiac de gran potència a través del fiord Tunulliarfik, on veurem els primers icebergs del viatge, fins a la ciutat de Narsaq, que amb aproximadament 1.500 habitants, és una de les ciutats més importants del sud de Groenlàndia . Nit en alberg.

Dia 2 al 12.- Expedició en kayak cap al Inlandis
Presentació del guia i sessió d’introducció tècnica per a les expedicions de kayak i trekking. Començament de la navegació amb els kayaks.

Illa Tugtutoq
Després d’abandonar la península de Narsaq, navegarem per un entramat d’illes de poca alçada, amb diverses cascades i al costat d’una terra de tundra molt frondosa que contrasta amb el blanc i blau dels icebergs.

Durant el nostre recorregut, farem etapes de trekking a les cotes properes i visitarem la cabana de Ujaraq, el vell pescador solitari. Segons les condicions del clima i del gel, la ruta al voltant de l’illa Tugtutoq pot ser llarga recorrent gairebé tota la seva costa o curta remant per una ruta alternativa per arribar al fiord Ikerssuaq en menys temps. Possibilitat d’observar aurores boreals en la tranquil·litat de la nit (a partir d’agost).

Fiord Qaleraliq
Iniciem la cruïlla del fiord Ikerssuaq, que és el més gran de tota la zona, i on hi ha més probabilitat de veure balenes. Navegació pel fiord de Qaleraliq. El front glaciar de Qaleraliq, amb les seves tres llengües de gairebé 10 km d’ample, és el més espectacular de tot el sud de Groenlàndia. Ens prendrem el nostre temps per visitar la zona en profunditat, realitzant excursions amb impressionants vistes del Inlandis, descobrint llacs amagats en la tundra, observant els caribús bevent aigua del fiord per prendre les seves sals i, a la nit, gaudint del estrèpit dels seracs desprenent-se en la silenciosa màgia del lloc.

Caminada glaciar en el Inlandis
Continuarem navegant cap al glaciar. Just on solen començar les escasses expedicions que creuen el casquet polar de nord a sud, pujarem al glaciar i descobrirem, en un senzill trekking, una petita part de la seva immensitat.
Des d’aquesta cota, la vista de l’Inlandis ascendint fins a perdre’s en l’infinit és impressionant: rimaies (enormes esquerdes transversals), morrenes (barreja de sediments i gel) i nunataks (illes de roca sortint fora del gel) formen els contraforts del que és el segon glaciar més gran del món. Durant l’excursió és possible que vegem caribús i altres espècies de fauna àrtica. Gaudirem d’una excursió en el gel sobre una de les masses gelades més antigues del planeta, una experiència única.

Fiords i Fronts Glaciars
Després d’abandonar Qaleraliq, ens endinsarem en un sistema d’illes i braços de terra d’aspecte laberíntic. Visitarem diversos fronts glaciars, alguns dels quals tenen accés a peu, mentre que a altres ens aproparem només amb el kayak. Tindrem l’oportunitat de realitzar diferents trekking per zones úniques i salvatges, tan belles com inaccessibles, llocs desconeguts que tindrem el privilegi exclusiu d’explorar.

Dia 13.- Tornada a Narsaq
Acabarem la travessia de tornada a Narsaq per una zona d’abundants foques anellades. En aquesta zona hi sol haver una major densitat del gel, alentint l’avanç amb el kayak i arribant fins i tot a bloquejar l’accés a determinats punts. Possibilitat de visitar les restes d’un antic assentament inuit. Arribada en kayak a Narsaq. Recollida de material. Nit en alberg.

Dia 14.- Narsaq. Excursió opcional a Qaqortoq, capital de Groenlàndia sud
Estada a Narsaq. Temps lliure per visitar la ciutat, mercat inuit, port de caçadors, església, el taller d’artesania local, museu, etc. Possibilitat de realitzar alguna activitat opcional.

Dia 15.- Narsaq – Narsarsuaq. Vol a Reykjavik
Trasllat en embarcació motora a través del fiord Tunulliarfik, habitualment cobert d’icebergs, fins Narsarsuaq. Tindrem temps lliure per visitar el museu local Blue West que reflecteix la història de la creació de Narsarsuaq i el seu paper en la Segona Guerra Mundial, o ascendir al “View Point”, un senzill trekking d’aproximadament una hora al mirador de Narsarsuaq, proper al hotel, per tenir vistes del fiord, de la plana de Narsarsuaq i del glaciar Kiattut. A l’hora prevista, embarcament en el vol amb destinació Reykjavik o Copenhaguen. Nit d’allotjament no inclosa.

PREUS PER PERSONA
Preu Base des de Reykjavik 2.900 €
Taxes Aèries vols Reykjavik / Narsarsuaq 175 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Bitllet d’avió de Reykjavík a Narsarsuaq (anada i tornada).
Trasllats en embarcació semirrígida de Narsarsuaq a Narsaq.
Guia Tierras Polares de parla hispana durant tota la ruta.
Lloguer de kayak, vestits especials de navegació i equip especificat a la fitxa tècnica.
Pensió completa a Groenlàndia (excepte el dia 15 i àpats en els dies de vol).
Allotjament a Groenlàndia segons programa.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Taxes aèries i despeses d’emissió dels vols internacionals.
Trasllats ni allotjament a Reykjavík. Possibilitat de reservar-lo en el moment de confirmar la reserva.
Despeses a Reykjavík i àpats en els dies de vol.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols i barcos.
Activitats i excursions opcionals (notificar interès amb antelació).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari