Àrtic
Destinació
10 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

La nostra ruta començarà amb una inigualable travessa de tres dies en kayak entre els icebergs de la Badia de Tasiusaq per després tancar el cercle amb una incursió a peu de tres dies a la salvatge i intacta Terra de Mellem. La combinació perfecta al sud de Groenlàndia per als que vulguin descobrir de manera activa en 8 dies paisatges d’icebergs blaus, glaciars, fiords i tundra.

Gaudirem d’espectaculars panoràmiques del Inlandis i del sistema de muntanyes i fiords del sud de Groenlàndia. Realitzarem un impressionant trekking per la tundra entre infinitat de llacs, a més de diverses excursions en kayak entre icebergs. Visitarem les ruïnes de l’era vikinga de Brattahlid, farem una excursió en vaixell al fiord d’icebergs de Qooroq i provarem la típica dieta inuit. Durant les nits amb bona visibilitat, observarem la dansa lluminosa de les aurores boreals (a partir d’agost).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / REYKJAVIK o COPENHAGUE
2 VOL REYKJAVIK o COPENHAGUE / NARSARSUAQ S Hostel
3 TASIUSAQ: BADIA DELS ICEBERGS E / P / S Acampada
4 KAYAK A LA BADIA DELS ICEBERGS E / P / S Acampada
5 REMANT ENTRE ICEBERGS E / P / S Hostel
6 VALL DE LES MIL FLORS I GLACIAR KIATTUT E / P / S Acampada
7 TREKKING AL MIRADOR DEL QOOROQ E / P / S Acampada
8 VISTA PANORÀMICA DEL INLANDIS – ICEBERGS DEL QOOROQ E / P / S Hostel
9 VOL NARSARSUAQ / REYKJAVIK o COPENHAGUE E
10 VOL REYKJAVIK o COPENHAGUE / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Reykjavik o Copenhague
Embarcament en el vol des de la nostra Ciutat d’origen amb destinació a Reykjavik o Copenhague.

Dia 2.- Vol Reykjavik o Copenhague / Narsasuaq
Embarcament en el vol amb destinació Narsarsuaq (Groenlàndia).
Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a zodiac de gran potència a través del fiord Tunulliarfik, on veurem els primers icebergs del viatge, fins l’idíl·lic poble granger de Qassiarsuk, conegut com Brattahlid en l’època vikinga, i declarat recentment Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i nit al Leif Eriksson Hostel o Tasiusaq.

Dia 3. Tasiusaq: Badia dels Icebergs
Al matí, marxa a peu fins a la granja de Tasiusaq, habitada per 7 persones que viuen en notable aïllament al costat del fiord de Sermilik, gairebé sempre bloquejat pel gel del glaciar Eqaloruutsit. Durant el passeig admirarem els nombrosos llacs amagats en la tundra i les impressionants vistes del fiord esquitxat d’icebergs. Preparació de material de kayak i presa de contacte amb el nostre nou mitjà de transport. Sessió instructiva sobre el kayak de travessia, nocions bàsiques de seguretat. Nit en tendes.

Dia 4. Kayak a la Badia dels Icebergs
Navegació en kayak pels contraforts del fiord Nordre Sermilik, sempre ple d’icebergs de colors i textures indescriptibles, procedents del glaciar Egaloruutsit. Una zona en la qual el kayak és l’únic vehicle útil en aquesta època de l’any, a causa del bloqueig produït pel gel, que impedeix el pas a la resta d’embarcacions. Al final del primer dia de travessa, muntatge del campament a la vora del fiord. Petita marxa per la tundra, fins admirar l’impressionant front glacial Eqaloruutsit. Nit en tendes.

Dia 5. Remant entre icebergs
Gaudint de vistes espectaculars i remant entre icebergs, seguirem la nostra travessia en kayak a la desembocadura del fiord, gairebé sempre ple de trossos de gel blavós de diferents mides. Intentarem, en la mesura del possible, arribar a l’àrea de Kangerdlual, que sol estar tot l’any assetjada pels blocs de gel. Tornarem a la tarda al campament. Possibilitat de pescar al fiord. Nit a Tasiusaq o Leif Eriksson hostel.

Dia 6. Trekking Vall de Mil flors i Glaciar Kiattut
Preparació de material i trasllat en zodiac a Narsarsuaq. Inici del trekking a les muntanyes properes de Narsarsuaq. Ascens al campament Mellem, sortejant llacs i rius, a través de la vall de les Mil Flors. Podrem arribar fins el famós glaciar Kiattut, amb unes immillorables panoràmiques del gel. Continuarem la nostra marxa a peu per la Vall de les Mil Flors, amb espectaculars vistes d’una enorme vall formada per la reculada i la consegüent sedimentació glacial i amb abundants flors. Aquesta és, possiblement, l’excursió més famosa de tota Groenlàndia. Marxa entre tundra i llacs cap a la cabana Mellem, on situarem el nostre campament. Sopar i nit en tendes al campament Mellem.

Dia 7. Trekking al mirador del Qooroq
Continuarem la nostra expedició amb un trekking fins al mirador del glaciar Qooroq, on gaudirem d’unes impressionants vistes del glaciar, un dels més actius del sud de Groenlàndia. Ens situarem just a sobre del front glacial, per poder observar-lo a llarg de tota la seva caiguda al mar. Sopar i nit en tendes al campament Mellem.

Dia 8. Vista panoràmica del Inlandis – Icebergs del Qooroq
Descens del campament Mellem. En el nostre camí de tornada a Narsarsuaq i des d’una alçada inferior a 1.000 metres podrem admirar una de les més privilegiades panoràmiques del sud de Groenlàndia. Al llarg de la nostra ruta i envoltats de muntanyes verdes i valls esquitxades de rius i llacs, ens trobarem amb la increïble massa de gel del Inlandis a la nostra esquena (Glaceres de Qooroq i Kiattut) i, davant nostre, un preciós entramat de fiords. Trasllat en embarcació motora a través del fiord Tunulliarfik, habitualment cobert d’icebergs, fins a Qassiarsuk.
A la tarda, excursió a embarcació semirígida al fiord Qooroq, on es troba un dels fronts glaciars més actius del sud de Groenlàndia. Navegarem fins on la densitat de pannes de gel sigui tal que faci impossible continuar amb la navegació; sens dubte una de les millors estampes de Groenlàndia. Retorn a Qassiarsuk i sopar típic amb diversos productes inuit, com foca, balena, mattak, caribú… Nit al Leif Eriksson Hostel a Qasiarsuk.

Dia 9.- Vol Narsarsuaq / Reykjavik o Copenhaguen
Visitarem les ruïnes i l’assentament d’Erik el Roig, que conformen l’antic Brattahlid, la capital de la Groenlàndia vikinga, que ha estat declarada recentment Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Visita cultural: En unes dues hores comprendrem com va ser l’arribada del desterrat Erik el Roig a Groenlàndia l’any 985, per què va anomenar aquest nou territori “la terra verda” i per què va fundar aquí la primera església cristiana del continent americà. En el nostre agradable passeig pel poble, d’uns 50 habitants majoritàriament grangers, podrem observar les ruïnes i les extraordinàries reconstruccions de l’església i la casa d’Erik el Roig, aïllades amb torba, que reprodueixen com era la vida dels vikings al sud de Groenlàndia fa 1.000 anys. 

Trasllat en embarcació semirígida a Narsarsuaq. Temps lliure per visitar la població o el museu local Bluie West One, que reflecteix la història de la creació de Narsarsuaq i el seu paper en la Segona Guerra Mundial. A l’hora prevista, embarcament en el vol amb destinació Reykjavik o Copenhague.

Dia 10.- Vol Reykjavik o Copenhague / Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base des de Reykjavik 1.695 €
Preu Base des de Copenhague 1.995 €
Preu Base des de Barcelona / Madrid / Alacant 2.195 €
Descompte especial Sortida 23 Juny – 100 €
Taxes Aèries vols Reykjavik o Copenhague / Narsarsuaq 175 – 190 €
Taxes Aèries vols Espanya / Reykjavik 180 – 260 €
Taxes Aèries vols Espanya / Copenhague 120 – 180 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Bitllet d’avió de Reykjavik o Copenhaguen a Narsarsuaq (anada i tornada).
Trasllat des de / fins a l’aeroport de Narsarsuaq.
Guia Tierras Polares de parla hispana durant tota la ruta.
Excursions al fiord de gel de Qooroq i a las reconstruccions de Brattahlid.
Allotjament en sac de dormir al Leif Eriksson Hostel i a Tasiusaq; i en tenda als campaments.
Pensió completa a Groenlàndia (excepte àpats en els dies de vol).
Tots els desplaçaments i excursions segons programa.
Lloguer de kayak, equip especial de navegació i altre equipament especificat a la fitxa tècnica.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió dels vols internacionals.
Trasllats ni allotjament a Reykjavik o Copenhague. Possibilitat de reservar-ho al confirmar la reserva.
Despeses a Reykjavik o Copenhague i àpats en els dies de vol.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols i barcos.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari