Amèrica del Nord
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta permet als viatgers anar al seu aire conduint el vehicle, però tenint sempre els allotjaments reservats en cada lloc. La ruta ens permet gaudir d’aquest fantàstic i variat país, amb els seus impressionants paisatges, els seus centres arqueològics únics i els seus acolorits mercats on estarem en contacte amb la població local. Cap a Guatemala ens uneixen vols diaris malgrat que recomanem tenir en compte els dies de Mercat a l’hora de decidir el dia de sortida. Per a coincidir amb els Mercats de Chichicastenango i Tots els sants es recomana començar el viatge en dimarts. En cas d’haver de sortir un altre dia de la setmana consulta’ns per a organitzar el teu itinerari.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / CIUDAD DE GUATEMALA Hotel
2 CIUDAD DE GUATEMALA – LLAC ATITLAN E Hotel
3 LLAC ATITLAN (SAN JUAN, SANTIAGO ATITLÁN, SAN MARCOS) E Hotel
4 LLAC ATITLAN – ANTIGUA E Hotel
5 ANTIGUA E Hotel
6 ANTIGUA – RESERVA QUETZAL E Posada
7 RESERVA QUETZAL – CANDELARIA E Lodge
8 CANDELARIA – PETÉN E Hotel
9 PETÉN (TIKAL) E Hotel
10 PETÉN – RÍO DULCE E Hotel
11 RÍO DULCE – QUIRIGUÁ – CIUDAD DE GUATEMALA E Hotel
12 VOL CIUDAD DE GUATEMALA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol ciutat d’origen / Ciutat de Guatemala
Embarcament en el vol regular amb destinació a Guatemala. Arribada i recepció en l’aeroport de Guatemala, trobada amb el nostre representant, lliurament de la documentació del viatge, vehicle i telèfon local per a mantenir-nos en contacte.

Dia 02 | Ciutat de Guatemala – Llac Atitlan
Esmorzar. Sortida rumb a l’altiplà guatemalenc, amb direcció al Llac Atitlan, del qual Huxley va dir ser el més bell del món. Arribada a Santa Catarina Palopó un dels pobles més visitats del llac, molt famós per l’acolorit vestit típic utilitzat per les dones i pels bells tèxtils que aquí s’elaboren. Nit en hotel.

Dia 03 | Llac Atitlan (Sant Joan, Santiago Atitlan, Sant Marcos)
Esmorzar. Disposarem d’aquest dia per a conèixer els pobles que envolten el llac, entre els quals recomanem Sant Joan, Santiago, Sant Pere i Sant Marcos, tots ells són pobles indígenes que compten amb el seu propi encant, història i cultura. Recórrer el famós Carrer Santander o aventurar-se en les senderes i ponts penjants de la Reserva Atitlan. Nit en hotel.

Dia 04 | Llac Atitlan – Antigua
Esmorzar. Continuarem el nostre camí cap a Antigua, ciutat colonial que conserva tot l’encant del segle XVII, carrers empedrats, balcons de ferro forjat, sostres de teula i nombroses construccions d’estil barroc, declarada “Patrimoni de la Humanitat” per la Unesco. Nit en hotel.

Dia 05 | Antigua
Esmorzar. Disposarem del dia per a gaudir d’Antigua, fent una passejada pels carrers empedrats apreciant els seus estils arquitectònics d’antany per a conèixer els seus principals monuments, visitar els curiosos pobles del voltant d’Antigua o bé explorar el volcà Pacaya. Nit en hotel.

Dia 06 | Antigua – Reserva Quetzal
Esmorzar. Ens conduirem cap als frondosos boscos mil·lenaris de les verapaces, llar de l’emblemàtic Quetzal. Recomanem visitar alguna de les reserves que es dediquen a la cura, recerca i preservació de l’hàbitat d’aquest bell ocell entre altres espècies. Nit en posada.

Dia 07 | Reserva Quetzal – Candelaria
Esmorzar. Sortida cap a les Coves de Candelaria, una xarxa subterrània espectacular i de gran importància per al món de l’espeleologia. A més, van ser utilitzades com un lloc de peregrinació Maia, tota una icona per a aquesta civilització. Nit en lodge.

Dia 08 | Candelaria – Petén
Esmorzar. Sortida rumb a la selva petenera, la qual és la llar de diverses espècies de flora i fauna, que formen part de la Reserva de la Biosfera Maia. Nit en hotel.

Dia 09 | Petén (Tikal)
Esmorzar. Dia per a conèixer algun dels vestigis arqueològics de la zona, entre els quals recomanem el Parc Nacional Tikal, la major de les ciutats maies conegudes. Nit en hotel.

Dia 10 | Petén – Río Dulce
Esmorzar. Continuarem amb direcció a Río Dulce, un paratge d’increïble bellesa natural enmig d’una de les poques reserves naturals de selva tropical que compta amb gran varietat de fauna. Suggerim fer una passejada amb llanxa per Río Dulce, un lloc d’excepcional riquesa ecològica. Nit en hotel.

Dia 11 | Río Dulce – Quiriguá – Ciutat de Guatemala
Esmorzar. Disposarem del matí per a descansar i gaudir de la naturalesa de l’hotel. Tornada cap a Guatemala ciutat. En ruta recomanem visitar el lloc arqueològic Quiriguá, que conserva algunes dels millors deixants que van aixecar els maies. Nit en hotel.

Dia 12 | Vol Ciutat de Guatemala / Ciutat d’origen
A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Guatemala. Vol. Nit a bord.

Dia 13 | Arribada Ciutat d’origen
Arribada a la Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones (Habitació Doble) 2.230 €
En base a grup de 3 persones (Habitació Triple) 2.425 €
En base a grup de 2 persones (Habitació Doble) 2.450 €
Suplement Habitació Individual 685 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels de categoria turista en base habitacions dobles.
Esmorzar inclòs tipus americà o box breakfast (carmanyola) quan per logística sigui necessari.
Cotxe de lloguer durant la ruta, amb assegurança bàsica.
Assistència telefònica 24h en destí.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Combustible, assegurança full cover o wifi en el vehicle.
Ningun tipus d’activitat o visita guiada.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari