Amèrica del Nord
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest viatge és una aposta pel contacte directe amb la natura en dues de les seves presentacions més espectaculars: les erupcions volcàniques i la selva verge. El cràter actiu del Volcà de Pacaya ens proporcionarà un espectacle únic al món. Flores i els seus voltants són un dels últims paradisos que queden al planeta, plens de vegetació, fauna i centres arqueològics.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2019: TOTS ELS DIMARTS
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / GUATEMALA Hotel
2 GUATEMALA – IXIMCHÉ – LLAC ATITLAN E Hotel
3 LLAC ATITLAN – CHICHICASTENANGO – LAGO ATITLÁN E Hotel
4 LLAC ATITLAN – SANTIAGO – SAN ANDRÉS XECUL – QUETZALTENANGO E Hotel
5 QUETZALTENANGO – ALMOLONGA – ZUNIL – SALCAJÁ – GUATEMALA E Hotel
6 GUATEMALA – COPÁN E Hotel
7 COPÁN – QUIRIGUÁ – ÀREA IZABAL E Hotel
8 ÀREA IZABAL – RÍO DULCE – ÀREA PETÉN E / D Hotel
9 PETÉN – TIKAL – PETÉN E / D Hotel
10 PETÉN – YAXHÁ – VOL A ANTIGUA E / D Hotel
11 ANTIGUA E Hotel
12 ANTIGUA – VOLCÀ PACAYA – ANTIGUA E Hotel
13 ANTIGUA – GUATEMALA. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Guatemala
Sortida en vol amb destinació a Guatemala fent escala intermèdia. Recepció a l’aeroport i trasllat al nostre hotel a Guatemala Ciutat. Allotjament.

DIA 2.- Guatemala – Iximché – Llac Atitlan
Esmorzar. Sortida cap a l’interior de l’altiplà guatemalenc. De camí visitarem el lloc arqueològic d’Iximché, antiga capital maia del regne Cakchiquel. Després de la visita continuarem rumb al Llac Atitlan, del qual Huxley va dir que era el més bell del món, amb els seus tres volcans i donant recer a dotze pobles indígenes. Allotjament.

DIA 3.- Llac Atitlan – Chichicastenango – Llac Atitlán
Esmorzar. Trasllat al matí al poble de Chichicastenango, on recorrerem un dels més famosos mercats indígenes a tota Amèrica Llatina. Aquest dia farem una visita experiencial ja que els viatgers realitzaran amb les dones locals un taller de truites de blat de moro, l’aliment bàsic de Guatemala. Allotjament.

DIA 4.- Llac Atitlan – Santiago – Sant Andreu Xecul – Quetzaltenango
Esmorzar. Al matí agafarem una llanxa pública per visitar el poble Tzutuhil de Santiago de Atitlan. Després de la excursió, partirem cap a Quetzaltenango, una ciutat colonial que conserva les antigues tradicions del seu llinatge maia-quiché. En ruta visitarem Sant Andreu Xecul, posseïdor d’un imponent temple parroquial d’espectacular façana. Allotjament.

DIA 5.- ​​Quetzaltenango – Almolonga – Zunil – Salcajá – Guatemala
Esmorzar. Avui visitarem el mercat de Almolonga, conegut per les seves generosos cultius. Continuarem cap a Zunil, una de les poblacions pre colombines, reconeguda pels seus teixits regionals i teles. Després visitarem Salcajá, el primer productor de teles jaspiades, emprat per les dones en la seva indumentària. Coneixerem l’Església de l’Ermita la Conquistadora, que va ser la primera església catòlica a Guatemala. Després de les excursions, retorn a Guatemala Ciutat. Allotjament.

DIA 6.- Guatemala – Copán
Esmorzar. Avui creuarem la frontera hondurenya per visitar les fabuloses ruïnes arqueològiques de Copán, on es conserven esteles, piràmides, jocs de pilota i enterraments únics al món Maya. Allotjament.

DIA 7.- Copán – Quiriguá – Àrea Izabal
Esmorzar. Sortirem de Copán amb destinació al Carib guatemalenc. De camí visitarem el centre arqueològic de Quiriguá, amb algunes de les millors esteles que van aixecar els maies. Arribada a Izabal a mig matí. Allotjament.

DIA 8.- Àrea Izabal – Río Dulce – Àrea Petén
Esmorzar. Al matí navegarem amb llanxa pel Río Dulce, un lloc d’excepcional riquesa ecològica. Durant el recorregut ens aproparem al lloc turístic de Cayo Cremat, on al costat de la comunitat, gaudirem d’un taller gastronòmic, preparant un deliciós ceviche de peix al coco, cargol “burro” o gambeta. 
Després de dinar continuarem el nostre passeig en llanxa fins arribar al poblat de Río Dulce, on ens espera el vehicle per continuar el nostre viatge a la selva de Petén. Allotjament.

DIA 9.- Petén – Tikal – Petén
Esmorzar. Avui visitarem la ciutat de Tikal, la joia del Món Maya clàssic. Dinar campestre dins el recinte arqueològic. Tarda lliure per gaudir d’un passeig per l’illa de Flors acompanyat d’una relaxant vista al Llac Petén Itzá. Allotjament.

DIA 10.- Petén – Yaxhá – Antiga
Esmorzar. Al matí visitarem l’espectacular ciutat maia de Yaxhá, amb la seva llacuna sagrada. Dinar. Més tard, ens anirem a l’aeroport de Flors per prendre un vol regular amb destinació a Ciutat de Guatemala. Recepció i trasllat a Antigua, ciutat colonial declarada Patrimoni de la Humanitat. Allotjament.

DIA 11.- Antiga
Esmorzar. Disposarem del dia lliure per descansar i gaudir de les instal·lacions de l’hotel o fer una excursió opcional a una finca de cafè, on descobrirem com es produeix un dels millors cafès del món. L’excursió opcional inclou visita del viver, plantació, patis d’assecat, molí, presència i tast de cafè. Allotjament.

DIA 12.- Antigua – Volcà Pacaya – Antiga
Esmorzar. Al matí sortirem fins al peu del Volcà Pacaya. Des d’allà començarem una ascensió d’escassa dificultat. Després d’una hora de caminada estarem a l’altiplà del volcà, des d’on podrem apreciar el cràter d’un dels tres volcans actius de Guatemala. Resta de la tarda lliure. Allotjament.

DIA 13.- Antigua – Guatemala. Vol a Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Guatemala per prendre el vol de tornada fent escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.595 €
Suplement Habitació Individual 530 €
Suplement Aeri (Sortides Juliol i Agost) 295 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Guatemala / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies.
Vol domèstic Flores / Guatemala.
Transport en vehicle amb A/C, tamany segons grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guies professionals de parla hispana.
Entrades als llocs a visitar.
Llanxa en les visites de Santiago d’Atitlan i Río Dulce.
Propines i impostos locals.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Impostos de seguretat a l’aeroport de Petén (3 USD aprox.).
Impostos de frontera entre Guatemala i Hondures (5 USD aprox.).
Activitats i visites indicades com a opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació