Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge, descobrirem l’arxipèlag de les Bijagós d’una forma totalment diferent. Ho farem a bord d’una confortable embarcació amb una capacitat reduïda visitant algunes de les illes i illots més remots d’aquest paradís declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Cada dia ens despertarem en una platja diferent i al llarg de la ruta recorrerem boscos, manglars, paisatges verges i petits pobles on els habitants de l’ètnia bijagó, encara conserven les tradicions animistes que governen la seva estructura social. Aquest petit arxipèlag ofereix una biodiversitat excepcional i una experiència inoblidable a tots aquells viatgers que desitgen tornar a sentir la sensació de descobrir una cosa nova d’una forma diferent.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’OCTUBRE 2022 A ABRIL 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISSAU
2 BISSAU – ILLOTS DE PORCOS S Barco
3 ILLOTS DE PORCOS – CANHABAQUE E / D / S Barco
4 CANHABAQUE – ORANGOZINHO E / D / S Barco
5 ORANGOZINHO E / D / S Barco
6 ORANGOZINHO –  PARC NACIONAL JOÃO VIEIRA E / P / S Barco
7 PARC NACIONAL JOÃO VIEIRA – CANHABAQUE E / D / S Barco
8 CANHABAQUE – BISSAU E Hotel
9 BISSAU E Hotel
10 VOL BISSAU / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Bissau
Sortida en vol internacional amb destinació a la ciutat de Bissau, capital de Guinea-Bissau. Nit En vol.

Dia 02 | Bissau – Illots de Porcos
Arribada de matinada a Bissau, la capital del país. Després de fer els tràmits d’entrada i esmorzar, ens traslladarem cap a Bissau on tindrem temps per recórrer una mica la ciutat. Tot seguit, ens dirigirem cap al port on embarcarem en direcció a l’arxipèlag de les Bijagós en un trajecte a través d’un paisatge de canals, illes i platges realment únic. Tan sols vint de les vuitanta-vuit illes que conformen aquest parc nacional estan habitades, i moltes encara romanen deshabitades a causa del seu caràcter sagrat. Opcionalment, podrem aturar-nos a l’illa de Bolama i fer un recorregut per la que fos l’antiga capital portuguesa de Guinea-Bissau des del 1879 al 1943, un lloc ple d’edificis i vestigis colonials enderrocats que van ser abandonats després de la independència. La navegació ens portarà a descobrir les illes de Galinhas i Bolama abans d’arribar als illots sagrats de Porcos: Maju-Anchorupe i Maju-Inorei. La nostra primera nit al país l´acabarem amb un primer sopar a bord de l´embarcació enmig d´un paisatge idíl·lic. Nit amb vaixell.

Dia 03 | Illots de Porcos – Canhabaque
Després d’esmorzar posarem rumb a l’illa de Canhabaque, on visitarem el nostre primer llogaret de pescadors de l’ètnia bijagó. A continuació, ens aproparem als llogarets d’Inorei i Anghodjigan, on és possible que puguem conèixer la seva reina (si està) amb la qual conversarem a través del nostre guia local en llengua bijagós per aprendre més coses sobre les tradicions, la cultura o les creences de la cultura va bijargar. Després d’un dinar a bord, posarem rumb a la Punta Barel, al costat de la desembocadura del riu Ilínic. Segons l’estat de les marees, aquí desembarcarem de nou per visitar el llogaret de Meneque on descobrirem una de les principals activitats que les dones bijagós solen realitzar a l’arxipèlag: el marisqueig, una activitat que es realitza a la baixamar i on habitualment se sol recollir espècies com el combé, el lingron, l’ostra o el gandim. Sopar a bord i nit amb vaixell.

Dia 04 | Canhabaque – Orangozinho
Després d’esmorzar continuarem visitant l’illa de Canhabaque i, en funció de les marees, ens aproparem a visitar els llogarets de Bine, Inhodá i Ambeno. Durant aquestes visites aprendrem més sobre la frondosa vegetació que cobreix les illes Bijagós, plena de ceibes, palmeres i manglars que treuen el cap per tots els canals. Després de les visites, navegarem l’illa pel costat austral i remuntarem la costa occidental realitzant alguna parada per a pícnics sota les palmeres de les platges. Després de dinar ens embarcarem de nou i navegarem tranquil·lament cap a l’oest a la recerca de l’illa d’Orangozinho, una de les illes que al costat de les d’Orango Grande, Canogo, Imbone i Meneke, formen el Parc Nacional d’Orango. Aquest parc va ser creat l’any 1998 amb la missió de preservar una enorme biodiversitat entre la qual hi ha multitud d’espècies d’aus, manatis, micos, cocodrils, hipopòtams i fins a cinc espècies de tortugues marines. Sopar a bord i nit amb vaixell.

Dia 05 | Orangozinho
Aquest dia el dedicarem a descobrir alguns dels llocs més interessants de l´illa d´Orangozinho. Després d’un agradable esmorzar al vaixell, ens dirigirem cap a la Punta Canapá, on a la marea baixa és fàcil observar petits micos que s’acosten a la platja. Des d’aquí caminarem per la platja fins a la piscina natural de la Punta Camaleão i després de dinar navegarem entre els manglars a la recerca de la generosa fauna que els habita, com voltors, àguiles pescadores, sarapitos, pelicans, i fins i tot cocodrils, visitant el Llogaret de Uite.. Sopar a bord i nit amb vaixell.

Dia 06 | Orangozinho – PN Joao Vieira
Avui ens endinsarem al Parc Nacional Marítim de João Vieira. El primer lloc que visitarem serà l’Illa de Cavalos, on farem una passejada per la platja i gaudirem de la seva biodiversitat recorrent manglars i llacunes. Continuarem navegant cap a l’Islot de Cabras on ens donarem un bany a una petita badia d’aigües cristal·lines. Finalment arribarem fins a la Illa de João Vieira fent una parada prèvia a la illa de Meio per fer un pícnic. A l’Illa de João ens aproparem a visitar la Casa-Museu del Parc i Bosc Sagrat circumdant, on amb una mica de sort veurem el lloro gris de Timneh, una au endèmica dels boscos humits de les illes Bijagós que actualment es troba en perill extinció. Sopar a bord i nit amb vaixell.

Dia 07 | PN Joao Vieira – Canhabaque
Després d’esmorzar continuarem navegant al Parc Nacional Marítim de João Vieira apropant-nos fins a la Illa Sagrada de Poilão a la recerca de les cries de tortugues marines. La millor època és sens dubte la que va de novembre a la primera meitat de gener. Continuarem la nostra navegació fins a l’Illa de Meio i l’illot sagrat d’Awetto, on a més de banyar-nos a les seves aigües cristal·lines descobrirem les arts de pesca dels locals construïdes amb pedres i recolzades a les marees. Després d’un pícnic sota les palmeres de la platja i la gran ceiba sagrada, posarem rumb a l’illa de Canhabaque on passarem la nostra darrera nit a l’arxipèlag. Sopar a bord i nit amb vaixell.

Dia 08 | Canhabaque – Bissau
En el nostre darrer dia a l’arxipèlag de les Bijagós, ens aproparem fins als illots de Porcos i Ponta Barel abans de reprendre el nostre camí de tornada a la capital del país. Després de desembarcar al port de Bissau, un transfer ens portarà fins al nostre allotjament a la ciutat. Nit a hotel.

Dia 09 | Bissau
Avui disposarem del dia lliure per recórrer la ciutat de Bissau al nostre aire. Nit a hotel.

Dia 10 | Vol Bissau / Ciutat d’origen
Al matí d’hora ens dirigirem cap a l’aeroport per abordar el nostre vol de tornada. Arribada als punts d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 a 8 persones 2.285 €
Suplement Camarot Individual 520 €
Suplement Nadal (sortida 17 desembre) 580 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs (a Bissau).
Allotjament en embarcació durant 7 dies / 6 nits en règim de pensió completa.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Recorreguts a peu per les illes segons itinerari.
Guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Esmorzar i dinar el primer dia abans d’arribar a Bissau.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Visat d’entrada al país (85 €). Recomanable portar l’import exacte.
Prova PCR abans d’abandonar el país (45 €).
Entrades a Parcs Nacionals (es paguen directament al barco).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari