Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Enfront de les costes de Guinea Bissau, ens trobem amb un lloc totalment apartat del món els habitants del qual de l’ètnia bijago, també conserven les tradicions animistes que governen la seva vida social. Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO en 1996, l’arxipèlag ofereix una biodiversitat excepcional i una experiència inoblidable per a aquells viatgers que desitgen tornar a sentir la sensació de descobrir una cosa nova. Aquesta ruta pensada per a viatgers actius, ens portarà on el cor d’Àfrica encara batega al seu propi ritme. El recorregut i la singular manera de viatjar, a peu i navegant amb piragües locals, ens portarà a descobrir poblets i racons amb animals únics al món.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 9 ABRIL 2022 (SORTIDA COMPLETA)
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BISSAU
2 BISSAU – ORANGO D / S Parc-Hotel
3 ORANGO E / D / S Parc-Hotel
4 ORANGO – ANOR – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
5 ORANGO – ILLA DE CANOGO – ORANGO E / P / S Parc-Hotel
6 ORANGO – AMBUDUCO – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
7 ORANGO  E / D / S Parc-Hotel
8 ORANGO – BISSAU E / D / S Hotel
9 BISSAU – QUINHAMEL E / D / S Hotel
10 VOL BISSAU / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Bissau
Sortida en vol internacional amb destinació a BISSAU, capital de Guinea Bissau.

Dia 02 | Bissau – Orango
Arribada de matinada a BISSAU, la capital del país. Després de realitzar els tràmits d’entrada i esmorzar alguna cosa, ens traslladarem cap a QUINHAMEL on per a pujar-nos a la barca que ens portarà fins al PARC NACIONAL D’ORANGO en un trajecte d’unes quatre hores, a través d’un paisatge de canals, illes i platges realment únic. Tan sols vint de les vuitanta-vuit illes que conformen aquest parc nacional estan habitades, i moltes d’elles encara romanen deshabitades a causa del seu caràcter sagrat. En arribar a l’illa de Orango ens instal·larem al Parc-Hotel i després de menjar alguna cosa ens acostarem a visitar la tabanka (poblat) d’ETICOGA on veurem entre altres coses la tomba de la Reina OKIMKA-PAMPA. Nit en Parc-Hotel.

Dia 03 | Orango
Al matí després d’esmorzar, i en funció de l’horari de marees, acompanyarem a les dones bijagó de l’illa a realitzar una de les seves principals activitats, el marisqueig tradicional. Mentre les dones es dediquen a recollir els crustacis de la platja, els homes es dediquen a la pesca tradicional amb una xarxa de mà llançada a l’aigua. Conversarem amb les últimes dones baloberas i coneixerem al remeier que ens parlarà de les plantes medicinals que usen els habitants. Tornarem a l’hora de menjar i disposarem de la resta de la tarda lliure per a recórrer l’àrea i relacionar-nos al nostre aire amb els locals. Nit en Parc-Hotel.

Dia 04 | Orango – Anor – Orango
Avui visitarem un dels llocs més interessants de l’illa de Orango Gran, la regió de ANOR. Després d’esmorzar i sortint de la platja on es troba el nostre allotjament, avançarem pel riu envoltats de manglars. Durant la travessia amb vaixell podrem observar flamencs, espàtules africanes, pelicans i milers d’ocells limícoles hivernants europees. Travessarem el manglar a peu i ens endinsarem en la sabana herbàcia, coberta amb altes gramínies i arbres dispersos. Durant la jornada ens detindrem a visitar algunes de les tabankas més interessants i algunes llacunes on tindrem la possibilitat d’observar multitud d’espècies d’animals. Nit en Parc-Hotel.

Dia 05 | Orango – Illa de Canogo – Orango
Avui ens desplaçarem a la més frondosa de totes les Illes Bijagós, l’ILLA DE CANOGO, on aprendrem una mica més sobre la cultura i les tradicions del poble bijagó. Travessant els canals interiors del parc desembarcarem en un pintoresc port de l’illa on és habitual observar petites piragües de fusta pescant de manera artesanal. Ràpidament ens adonarem que estem en un bosc tropical primari molt conservat, on enormes i abundants ceibas es conserven intactes a causa del seu caràcter sagrat. Si és possible assistirem a la representació de la dansa tradicional BIJAGÓ KUNDERE per a així conèixer una mica més sobre la cultura bijagó fora de l’illa principal. Nit en Parc-Hotel.

Dia 06 | Orango – Ambuduko – Orango
Després d’esmorzar ens acostarem a visitar la tabanka de AMBUDUCO, la més antiga de tot el Parc Nacional i a la qual arribarem caminant sobre el llit d’un riu que superarem en la seva part final a través d’un bosc i manglars. Un gran palmerar ens anunciarà l’arribada a la tabanka sagrada, un lloc on s’organitzen algunes de les cerimònies més importants de l’illa. Aquí podrem gaudir de la dansa bijagó KANHOCAN, una altra magnífica mostra de la cultura local. Després de la visita tornarem per a menjar al nostre allotjament i disposarem de la resta de la tarda lliure per a relaxar-nos. Nit en Parc-Hotel.

Dia 07 | Orango
Avui disposarem del dia lliure per relaxar-nos i gaudir del darrer dia a l’arxipèlag al nostre aire, recorrent llogarets i realitzant alguna activitat. Nit a Parc-Hotel.

Dia 08 | Orango – Bissau
Després d’esmorzar, i en funció de les marees, iniciarem el nostre retorn a la ciutat de BISSAU. En arribar a la capital ens acostarem a un centre mèdic per a realitzar la prova PCR necessària per a poder sortir del país l’endemà i disposarem de la resta de la tarda per a recórrer el centre de la ciutat. Nit en Hotel.

Dia 09 | Bissau – Quinhamel
Després d’esmorzar ens traslladarem a la regió de BIOMBO on realitzarem el CIRCUIT DAS BALOBAS a través del qual aprendrem sobre l’ètnia paper que habita a la regió i les seves balobas o llocs sagrats. Després de l’esmorzar visitarem un teler tradicional i coneixerem una mica més les activitats que l’ONG guineana ARTISSAL realitza per a ajudar a la comunitat local. Al final de la tarda ens traslladarem a la població de QUINHAMEL prop de la costa on ens instal·larem en el nostre allotjament. Nit en hotel.

Dia 10 | Vol Bissau / Barcelona
Al matí d’hora ens dirigirem cap a l’aeroport per a abordar el nostre vol de tornada. Arribada als punts d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 9 a 14 persones 2.425 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.485 €
Suplement Individual 320 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels categoria turista en base a habitacions dobles en règim de pensió completa a Bissau i Quinhamel.
Allotjament en Parc-Hotel en règim de pensió completa a l’illa d’Orango.
Barca privada pel trajecte Quinhamel – Orango – Quinhamel.
Barca privada pels trajectes entre illes a l’arxipèlag de les Bijagos.
Excursions a Eticoga, Anor, Amdubuko i Canogo.
Entrades al Parc Nacional i visites indicades.
Guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’Itinerari. Begudes.
Visat d’entrada al país (85 €) i test PCR a la sortida (45€).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari